Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Μαλλον τον Μπλετσο εννοει ο οποιος σιγουρα ειναι ηρακλης.Τουλαχιστον αυτος ταιριαζει στην περιγραφη που εδωσε(χοντρουλης και παρουσιαστης του μαγκαζινο)
ο Μπλετσος ρε φιλε δεν ειναι πενηνταρης,διπλανοι στην ιδια ταξη ειμασταν για χρονια,ειχαμε και το μπαμπα του φιλολογο μας.Παοκτσακι ειναι το παιδι με ιδιαιτερη αγαπη για το διεθνες ποδοσφαιρο απο πιτσιρικας.Απο τους λιγους που αξιζουν να ειναι εκει που ειναι γιατι δεν ειναι αλεξιπτωτιστης σαν αλλους.

galder

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
49
Πόντοι
1
ok,λαθος δικο μου , μπερδεψα τα ονοματα

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
να πάμε και μπάσκετ,άκουσα ότι φύγανε 1000 διαρκείας...αλήθεια,τα γραφεία που είναι,εθν αμύνης ακόμα ή στο παλατάκι?...
πέρυσι απο το παλατάκι το έιχα πάρει. στην εθνικής α΄μυνης δεν έχει κάποια χρόνια που έφυγαν;

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
είδα παραπάνω ότι μια...ψωλαρού του πληκτρολογίου αναφέρθηκε σε εμένα...ναι φίλε μεγάλη χαρά μου η συντριβή σας από τα αδέρφια τους Κύπριους...χαίρομαι όταν διασύρεται η πιο βρώμικη και συχαμερή ομάδα στην Ελλάδα...φυσικά δεν περίμενα τους Κύπριους,σας  έχουμε σκίσει άπειρες φορές,ερεθιζόμαστε με τα κόκκινα τα εσώρουχά σας...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Παραθέτω καταχώρηση από άλλο θέμα:

επειδη ασχολουμαι με πορωση κ τρελα με το μπασκετ και ειδικα με την ομαδα μου να πω 1-2 πραγματα.

για φετος επιτυχια για μενα θα ειναι απο 5η θεση κ πανω. ο πανιωνιος , το μαρουσι , ο πανελληνιος , ακομα κ το παοκακι δυναμωσανε ενω εμεις αποδυναμωθηκαμε. με γεματο παλε μπορουμε να ξαναβγουμε 3οι αλλα οχι με την ευκολια που βγηκαμε π.χ. περυσι. τα λεω τωρα γιατι ειμαι αρης μεν , οχι τυφλος δε.

ο δαμιανιδης εχει αποτυχει οικτρα τα 3 τελευταια χρονια στη διαχειριση πορων , υλικου κλπ. δεν δεχομαι ομαδα σαν τον ΑΡΗ που εχει βγει 2 συνεχομενα χρονια ευρωλιγκα να μην εχει λεφτα να παρει τον ταπουτο που παρακαλαει να παιξει στον ΑΡΗ ,και εμεις να περιμενουμε να πουλησουμε τον D wash για να τον παρουμε. το ιδιο ισχυει για τον τσιαρα που απο περυσι ηθελε να ερθει (και για μενα ειναι η καλυτερη μεταγραφη του μπαογκ) , το ιδιο και για τον ερωτα μας τον παντιους που περυσι μας λεγανε ειναι ακριβος και πηγε φετος στο μαρουσακι με πολυ λιγα λεφτα.

να μην σχολιασω τον ανεκδιηγητο προπονητη χερμπερτ που μας κουβαλησε κ μας αφησε εκτος ευρωλιγκας και εθαψε τους νεαρους που εχουμε και παραλιγο να καταστρεψει και τον σαββα που ειναι παικταρα.

αυτα τα ολιγα γιατι οτι και να κανω στη μπαλα εγω ειμαι μπασκετ πρωτα και τρελαινομαι με αυτα που βλεπω . ας ειναι τουλαχιστον ειλικρινης με τον κοσμο της ομαδας και οχι να μας παραμυθιαζει...

Με την αποκτηση Κυρίτση δυναμώνουμε απίστευτα...

jimy για τον Τσιάρα τα έγραψα πριν μερικές σελίδες αλλά τότε κάτι Γκαλάκια αμφισβήτησαν τις ικανότητές του.

Συμφωνώ 1000% με αυτά που γράφεις για το Δαμιανίδη, τα έχω αναφέρει και εγώ στο στο παρελθόν αλλά τότε τα ίδια Γκαλάκια πέσανε να με φάνε...

Είναι γνωστή η τακτική του και βασίζεται στο υψηλό μπάτζετ των 2 πρώτων, δηλαδή "εμείς δεν έχουμε επενδυτή και προσπαθούμε με δικά μας μέσα κτλ κτλ" κουραφέξαλα που απορώ ποιός τον πίστευε εκτός από τα πρόβατα που σέρνει από πίσω του το μπουλντόγκ...

Τόσα χρόνια με έσοδα από εισιτήρια, χορηγίες, ευρωλίγκα, τηλεοπτικά και να έχουμε όχι μόνο πωλήσεις παιχτών (πράγμα θεμιτό φυσικά), αλλά να αντικαθίστανται από λιμά...
Ασε τις αποδεσμέυσεις αθλητών με άλλους που έρχονταν μόνο και μόνο για να χα με να λέγαμε και να γυρνάμε το χρήμα  ;)
Και μέσα σε όλα αυτά, το γνωστό τρίκ του ξένου προπονητή (τις πιο πολλές φορές άσχετος, Χερμπερτ, Μπάρτον κτλ) για να μπορέσουμε στην στραβή να του ρίξουμε το φταίξιμο, λες και τον διάλεξε άλλος

Τα ίδια και χειρότερα στη δική μου ομάδα, τα ανέφερα λίγο παραπάνω, με τη διαφορά οτι ο ένας είχε τα πρόβατα και ο τάκης τους λύκους, οι οποίοι τον άφησαν μόνο και έρημο.

Φέτος όμως είναι μια άλλη χρονιά για τον ΠΑΟΚ και με (προς το παρόν):
Χαρίση Καυκή στο 1, Κυρίτση στο 2, Βασιλειάδη στο 3, Τσιάρα στο 4, Αλεξάντερ στο 5
θεωρώ την τρίτη θέση οροφή και ταβάνι ταυτόχρονα...

Υπογραφή:
Ενα μπαούγκι

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
καλά κατάλαβα. είσαι και 77"αρης";
καμια σχεση,παλιοσειρα...,αφου σου ανεφερα οτι ημουν συμμαθητης του Μπλετσου ρε πακαρα,πλακα μου κανεις?Για 77αρη τον κανεις τον Μπλετσο?(μακαρι να ειμασταν δηλαδη!)

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καμια σχεση,παλιοσειρα...,αφου σου ανεφερα οτι ημουν συμμαθητης του Μπλετσου ρε πακαρα,πλακα μου κανεις?Για 77αρη τον κανεις τον Μπλετσο?(μακαρι να ειμασταν δηλαδη!)
του μπαμπά μπλέτσου;
με αυτά που γράφεις , σε είχα για.... πιτσιρικά και το 77"ΑΡΗΣ" με επιφύλαξη το έγραφα.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
του μπαμπά μπλέτσου;
με αυτά που γράφεις , σε είχα για.... πιτσιρικά και το 77"ΑΡΗΣ" με επιφύλαξη το έγραφα.
Χαζοφερνεις λιγο η ειναι απλα συμπτωματα της ηλικιας?Τι τον ανακατευεις τον μπαμπα του ανθρωπου,ειπα οτι τον ειχαμε καθηγητη στο σχολειο.Μηπως λογω διακοπων εχεις χασει στροφες?

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
είδα παραπάνω ότι μια...ψωλαρού του πληκτρολογίου αναφέρθηκε σε εμένα...ναι φίλε μεγάλη χαρά μου η συντριβή σας από τα αδέρφια τους Κύπριους...χαίρομαι όταν διασύρεται η πιο βρώμικη και συχαμερή ομάδα στην Ελλάδα...φυσικά δεν περίμενα τους Κύπριους,σας  έχουμε σκίσει άπειρες φορές,ερεθιζόμαστε με τα κόκκινα τα εσώρουχά σας...
Ο παλερμο απλα με ξενα κολυβα κανει κηδεια.
Κλασσικη περιπτωση με παιδικα απωθημενα που οταν οι συμμαθητες του μπαλαμουτιαζαν ή πηδαγαν καμια γκομενα αυτος επειδη ΔΕΝ μπορουσε να κανει το ιδιο χαιροταν οταν οι συμμαθητες του για Χ,Ψ λογους τα ΄΄χαλαγαν΄΄μαζι τους.
Κοινως ενας ΑΥΝΑΝΑΣ μπανιστιρτζης που ζει απο την ηττα αλλων ανθρωπων

YΓ Το ''φιλε΄΄ θα το λες στον εαυτο σου που σιχαινεσαι ΚΟΠΡΙΤΗ

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Ο παλερμο απλα με ξενα κολυβα κανει κηδεια.
Κλασσικη περιπτωση με παιδικα απωθημενα που οταν οι συμμαθητες του μπαλαμουτιαζαν ή πηδαγαν καμια γκομενα αυτος επειδη ΔΕΝ μπορουσε να κανει το ιδιο χαιροταν οταν οι συμμαθητες του για Χ,Ψ λογους τα ΄΄χαλαγαν΄΄μαζι τους.
Κοινως ενας ΑΥΝΑΝΑΣ μπανιστιρτζης που ζει απο την ηττα αλλων ανθρωπων

YΓ Το ''φιλε΄΄ θα το λες στον εαυτο σου που σιχαινεσαι ΚΟΠΡΙΤΗ
εχει φαει καρπαζια φιλε ο δικος σου οσο δεν παει ο τζανετακος του σχολειου θα ηταν και το ριξε στην ομαδα, αλλα επειδη και αυτη απο καβλι σε καβλι παει χαιρεται με το κακο του αλλου, γεια σου ρε Παπακωνσταντινου ευτηχως που υπαρχουν πουτανες!και ξεδινει εκει το παιδακι

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
εχει φαει καρπαζια φιλε ο δικος σου οσο δεν παει ο τζανετακος του σχολειου θα ηταν και το ριξε στην ομαδα, αλλα επειδη και αυτη απο καβλι σε καβλι παει χαιρεται με το κακο του αλλου, γεια σου ρε Παπακωνσταντινου ευτηχως που υπαρχουν πουτανες!και ξεδινει εκει το παιδακι
να ναι καλα το γραφειο της Ποπης που παραγγελνει και του φευγουν οι καυλες.
Στο θρεντ΄΄Οι πουτανες της Ποπης΄΄ειναι εξπερ.
Σε ολα τα αλλα η μαλακια και το κομπλεξ παει συννεφο,
μιλαει αυτος που τρωει 3αρες απο Ατρομητο,4αρες απο Θρασυμβουλο και παει λεγοντας.
Δεν ξερω τι να πρωτοθυμηθω.
Απο καρπαζια σε καρπαζια ΤΖΑΝΕΤΑΚΟΣ εγινε.
Το ντατσουν με τα καρπουζια λειπει

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ψωλαρού...το δημοτικό το έβγαλες?...γιατί εκεί βγάζαμε κάτι τέτοια γελοία ψευδώνυμα γαμιάς,ψωλαράς κλπ..κατ'ευφημισμό βέβαια αφού ούτε γαμιάδες ήμασταν ούτε τίποτα(αν βέβαια ξέρεις τί σημαίνει η λέξη ευφημισμός)...δρόμο στη βρωμοτρούμπα σου,εκεί μαζί με τα μουνόπανά σας...
όσο για τη Βαλεντίνα,θαυμάστε την σε άλλο θρεντ να ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ για το τηλέφωνο μιας ανύπαρκτης Ναταλίας στη Θεσσαλονίκη,μπας και γαμήσει ο φουκαράς...αυτά και τέρμα

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
ψωλαρού...το δημοτικό το έβγαλες?...γιατί εκεί βγάζαμε κάτι τέτοια γελοία ψευδώνυμα γαμιάς,ψωλαράς κλπ..κατ'ευφημισμό βέβαια αφού ούτε γαμιάδες ήμασταν ούτε τίποτα(αν βέβαια ξέρεις τί σημαίνει η λέξη ευφημισμός)...δρόμο στη βρωμοτρούμπα σου,εκεί μαζί με τα μουνόπανά σας...
όσο για τη Βαλεντίνα,θαυμάστε την σε άλλο θρεντ να ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ για το τηλέφωνο μιας ανύπαρκτης Ναταλίας στη Θεσσαλονίκη,μπας και γαμήσει ο φουκαράς...αυτά και τέρμα
Στρακια δε γαμαω οσο και να παρακαλας.
Ουτε γυφτισσες.
Παρε κανα ματι τους γαμιαδες σου να χαρεις κομπλεξικε  ψευτη

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ρε ουστ από δω..γενικά δεν γαμάς,μόνο από το νικ που έβαλες φαίνεται τί είσαι..έχετε πάνω σας όλη την κατάρα,την σύφιλη και τα γαμοσταυρίδια όλων των ελλήνων..βρωμιάρηδες...άντε ουστ..όλοι πανηγυρίζουν όταν χάνετε γιατί είστε υπάνθρωποι...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Μισό λεπτό ρε παλέρμο, να τους στείλω ένα μήνυμα:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
ρε ουστ από δω..γενικά δεν γαμάς,μόνο από το νικ που έβαλες φαίνεται τί είσαι..έχετε πάνω σας όλη την κατάρα,την σύφιλη και τα γαμοσταυρίδια όλων των ελλήνων..βρωμιάρηδες...άντε ουστ..όλοι πανηγυρίζουν όταν χάνετε γιατί είστε υπάνθρωποι...
οτι πεις παπαρα.
Στο τσαντιρι με τις βιζιτες loser που ηδονιζεσαι γι`αυτο που ποτε δεν θα εχεις.
Τελος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom