Προσπαθω να βρω παλιες παραθεσεις εδω μεσα ,στον πρωτο χρονο του Σαντος που πριν καλα καλα ξεστομισει το ονομα του Αγγελου ο παλερμο εβγαιναν μαχαιρια...μαλλον χαθηκανε.
δεν εγραφα τοτες...
Προσπαθω να βρω παλιες παραθεσεις εδω μεσα ,στον πρωτο χρονο του Σαντος που πριν καλα καλα ξεστομισει το ονομα του Αγγελου ο παλερμο εβγαιναν μαχαιρια...μαλλον χαθηκανε.
Εισαι και νεουρας,τι να σε κανω,ο Παλερμο θα σας πει αν βγει...
δεν εγραφα τοτες...
στην καρδια μου ειναι πολλα ατομα
δεν τα θελω ομως προπονητες στον ΠΑΟΚ
ειναι τεραστιο πισωγυρισμα
καλυτερα να γινει καποια υπερβαση και να παρουμε καποιο ονομα με [glow=red,2,300]2-3[/glow] μυρια το καλοκαιρι
οσο για καρδιες, πολλα ακουστηκαν στο τελευταιο περασμα του
Δεν υπάρχει αγνός παοκτσής που να μην πάει τον Άγγελο.
που υπαρχουν ασφαλως στον ΑρηΠολλα λες, ο Κουπερ σε εμας ειναι με 1 - 1,1 το χρονο, γιατι ηρθε, για τα γλυκα μας ματια? 'Η μηπως αν φυγει ο Κουπερ δε μπορουμε να φερουμε εναν αντιστοιχο, εφοσων η δικη μας διοικηση δειχνει να πονταρει τα πιο πολλα στον προπονητη?
Αν θελεις να φερεις μεγαλο ονομα και εχεις τα φραγκα που ζηταει, μια χαρα τον φερνεις, αρκει να του παρεχεις και τις συνθηκες εργασιας που ζηταει βεβαια......
Χρονια πολλα βρε αγορι,να σε χαιρομαστε...οχι ρε φιλε....τι ειδα τωρα....?
σημερα κλεινω 2 χρονια στο site
ενα δακρυ κυλα στα μαγουλακια μου
ειναι μεγαλος προπονητης που εκανε λαθος επιλογες και ετσι κατεβηκαν οι μετοχες του
Τα ξέρω Μάξιμε αυτά που λες, ανεβαίνω συχνά Θεσσαλονίκη κι έχω πολλές επαφές, παρ' όλ' αυτά τα θεωρώ υπερβολές που ακούγονται όχι απ' την πλειοψηφία... Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να φανταστώ μια ενδεχόμενη επιστροφή του να διχάσει περισσότερο απ' την επιστροφή του κοντού. Άσε που ο Άγγελος έχει φανατικό fan club που θα τον στηρίξει με κάθε τίμημα. Δεν υπάρχει αγνός παοκτσής που να μην πάει τον Άγγελο.
να σαι καλαΧρονια πολλα βρε αγορι,να σε χαιρομαστε...
ουτε οι δικοι μας εδω κατω( αν και καποιες μανουρες ακουγεται οτι υπαρχουν απο την "πρωτη" κιολας, οι "δυτικοι" δεν το εχουν χωνεψει ακομα....)
Συμπολίτες ο Κούπερ είναι πολύ ιδιάζουσα περίπτωση. Αν δεν είχε κάνει αυτές τις λάθος επιλογές δε νομίζω πως θα ερχόταν ποτέ Ελλάδα ό,τι κι αν του υπόσχονταν... Συγκυρία ήταν.
Κοιτα, εχει διαφορα, ο κοντος βολεψε κιολας, ηρθε στα χαι του, τον παρουσιασαν και τα μμε επικοινωνιακα οπως ηθελαν, τον καλυτερο ποδοσφαιριστη του περσινου πρωταθλητη που ηρθε με τα μισα χρηματα και κατι τετοια και ησυχασαν λιγο οι "φωνουλες", αν και απ οτι ακουγεται ετοιμοι ειναι σιγα σιγα να αρχισουν το κραξιμο, με τη φετινη αφλογιστια του.... ( αν και καποιες μανουρες ακουγεται οτι υπαρχουν απο την "πρωτη" κιολας, οι "δυτικοι" δεν το εχουν χωνεψει ακομα....)
Ο αναστασιαδης, εκτος που μαλλον ο ζαγορακης δε θα τον ηθελε με τιποτα οσο ειναι προεδρος, δεν εχει αναλογη πορεια οσο λειπει και οι "κατευθυντες" δε μπορουν να τον πλασαρουν στους....... αντιφρονουντες...... ιφ γιου νοου γουατ αι μιν.....
οχι ρε φιλε....τι ειδα τωρα....?
Πιθανως κι αυτο, αλλα σιγουρα υπαρχουν αρκετοι προπονητες που μπορεις να τους προσεγγισεις την καταλληλη στιγμη......
αχ αυτά τα κωλομαγουλάκια σου πόσο μου λείψανεοχι ρε φιλε....τι ειδα τωρα....?