Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
o palermos ομως ειχε κανει κωλοτουμπα για το σαντος αν θυμαμαι καλα..

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ο μονος αυθεντικος οπαδος απο δαυτους ειναι ο παλερμο τελικα,τα λεγε και οταν η ομαδα "πετουσε" για Αγγελο και Δερμιτζακη,τωρα ολοι τον θελουν...

Ο palermo και μονο που ευχαριστει εμας μ' αυτα που λεει σιγουρα ειναι ο πιο αντιπαθητικος συμforumιτης τους!!!!!!!!!!

Αν και τελικα  απο δαυτους ο μονος που λεει αληθειες ειναι.......... :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
μην μπερδευεσαι
τον αγγελο εγω παντα τον θελω
δεν εχει σημασια αν μ αρεσει καποιος αλλος η οχι,ο αγγελος ειναι ενας

Ελα ρε συ, ο ανθρωπος μπορει να εχει κανει καποια πραγματα στο παρελθον, μπορει να ειναι ΑΡΡΩΣΤΟΣ με τον παοκ...... εχει μεινει πολυ πισω..... τη δεκαετια του '80, αντε και του '90 καλος θα ηταν, πλεον εχουμε 2010, δεν πας πουθενα με τα "παμε παλληκαρια μου, εσεις ειστε οι καλυτεροι, παμε να τους φαμε"........

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
o palermos ομως ειχε κανει κωλοτουμπα για το σαντος αν θυμαμαι καλα..
Βρες μου εναν που δεν εκανε...για να λεμε και τα πραγματα οπως εχουν,τους ζω καθημερινα στα στεκια τους και ξερω πως το γυρισαν ολοι...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ελα ρε συ, ο ανθρωπος μπορει να εχει κανει καποια πραγματα στο παρελθον, μπορει να ειναι ΑΡΡΩΣΤΟΣ με τον παοκ...... εχει μεινει πολυ πισω..... τη δεκαετια του '80, αντε και του '90 καλος θα ηταν, πλεον εχουμε 2010, δεν πας πουθενα με τα "παμε παλληκαρια μου, εσεις ειστε οι καλυτεροι, παμε να τους φαμε"........
ενω ο παυλαρας ειναι ο μετρ της τακτικης...

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Τον Σαντος τον ξεραμε
καλος γιαυτο που τον θελαμε,οχι για παραπανω
ενω ο Δερμιτζακης ειναι αγνωστο αν εξελιχθει σε προπονηταρας η αν ειναι για βοηθος του Παρασχου
αυτο ειναι που μας φοβιζει,η ανασφαλεια

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Τον Σαντος τον ξεραμε
ενω ο Δερμιτζακης ειναι αγνωστο αν εξελιχθει σε προπονηταρας η αν ειναι για βοηθος του Παρασχου
Οσο και να εξελιχθει,προβλεπω να χει την τυχη του Φοιρου,σε 2-3 χρονια θα αλλαζει τις ομαδες της Β' σαν τα πουκαμισα...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Τον Σαντος τον ξεραμε
το ρισκο με τον δερμιτζακη ειναι τεραστιο...
προσωπικα το θεωρω τοσο μεγαλο,που νομιζω πως η επιλογη του ζαγορ ηταν τελειως αψυχολογιτη...
ενας προπονητης που χει δουλεψει μονο στον πεσμενο εδω και μισο γυρο πανθρακα και σε μικρες κατηγοριες δε γινεται να κανει τοσο μεγαλο βημα και να'ρθει στον παοκ...και ο νεος φεργκιουσον να βγει(λεμε και καμια μαλακια να περασει η ωρα),η επιλογη δε θα παψει να ναι λανθασμενη...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Φυσικα και οχι, αλλα ο αλλος ειναι εντελως παρωχημενος, εκτος απο αξεστος-αγελαστος-ακοινωνητος (σε σχεση με το χωρο που δουλευει).... εχει μεινει πολυ πισω σε τακτικες και νοοτροπια....

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Φυσικα και οχι, αλλα ο αλλος ειναι εντελως παρωχημενος, εκτος απο αξεστος-αγελαστος-ακοινωνητος (σε σχεση με το χωρο που δουλευει).... εχει μεινει πολυ πισω σε τακτικες και νοοτροπια....
γιατι ρε φιλε εχει μεινει πισω?
τον παρακολουθεις κ ξερεις?
με την πορτογαλια που ειδα κ το παιχνιδι μια χαρα ηταν κ απο αποψη τακτικης κ απο αποψη κοουτσαρισματος
κ το αποτελεσμα 5-5

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
το ρισκο με τον δερμιτζακη ειναι τεραστιο...
προσωπικα το θεωρω τοσο μεγαλο,που νομιζω πως η [glow=red,2,300]επιλογη[/glow] του ζαγορ ηταν τελειως[glow=red,2,300] αψυχολογιτη[/glow]...
ενας προπονητης που χει δουλεψει μονο στον [glow=red,2,300]πεσμενο εδω και μισο γυρο πανθρακα[/glow] και σε μικρες κατηγοριες δε γινεται να κανει [glow=red,2,300]τοσο μεγαλο βημα και να'ρθει στον παοκ[/glow]...και ο νεος φεργκιουσον να βγει(λεμε και καμια μαλακια να περασει η ωρα),[glow=red,2,300]η επιλογη δε θα παψει να ναι λανθασμενη[/glow]...

Ετσι ακριβως, οσο αντιπαοκτσης και να ειμαι, οφειλω να ομολογησω οτι ειναι πολυ μεγαλο μεγεθος για τον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ δερμιτζακη.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
με την πορτογαλια που ειδα κ το παιχνιδι μια χαρα ηταν κ απο αποψη τακτικης κ απο αποψη κοουτσαρισματος
κ το αποτελεσμα 5-5
Για τον παοκ ηταν ειναι και θα ειναι προπονητικα η καλυτερη επιλογη αλλα θα διχασει...

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
κ το αποτελεσμα 5-5
τον ειχαμε και εμεις προπονητη
και η συγκριση με Μπαγεβιτς ειναι αρνητικη γιαυτον
ποσο μαλον με καποιον "μοντερνο" προπονητη

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Για τον παοκ ηταν ειναι και θα ειναι προπονητικα η καλυτερη επιλογη αλλα θα διχασει...
θα διχασει οσο κ ο κοντος
μεχρι να ερθει δηλαδη
αν ερθει κ μετα δεν θα ακουγεται τιποτα

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
θα διχασει οσο κ ο κοντος
μεχρι να ερθει δηλαδη
αν ερθει κ μετα δεν θα ακουγεται τιποτα
Μπα,με τους προπονητες ειναι διαφορετικα,γινονται πιο ευκολα εξιλεαστηρια θυματα και ο Αγγελος οσους φανατικους εχει υπερ του αλλους τοσους φανατικους εχει που τον κυνηγαν...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
κ το αποτελεσμα 5-5

Δηλαδη πιστευεις οτι στον παοκ, μπορει να τα φερει βολτα με ιβιτς-μουσλιμοβιτς-γκαρσια-βιτολο-τσιριλο-βιερινια και βαλε? 'Η θα σου πει το καλοκαιρι, δεν τους θελω, διωξτους και θα παιξω με μπαλαφα-κλαους-παπαζογλου-μαλεζα και φερε μου πισω γεωργιου και τετοιο στυλ παικτες να τους εχω του "χεριου" μου????? Απο αυτη την αποψη το λεω....

Υποθετικα παντα, καθως δε νομιζω οτι με ζαγορακη θα υπαρξει ποτε θεμα, χωρια που αν σας εχει κανει μαλλια κουβαρια η υποθεση σαλπιγγιδη μια φορα, αυτος θα σας κανει δεκα...... υπαρχει παντα το θεμα του διχασμου...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Μπα,με τους προπονητες ειναι διαφορετικα,γινονται πιο ευκολα εξιλεαστηρια θυματα και ο Αγγελος οσους φανατικους εχει υπερ του αλλους τοσους φανατικους εχει που τον κυνηγαν...
δεν ειναι θεμα θυματος....
απο την στιγμη που στηριζουμε την διοικηση κ την πιστευουμε θα πρεπει να κανουμε κ υπομονη....

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Δηλαδη πιστευεις οτι στον παοκ, μπορει να τα φερει βολτα με ιβιτς-μουσλιμοβιτς-γκαρσια-βιτολο-τσιριλο-βιερινια και βαλε? 'Η θα σου πει το καλοκαιρι, δεν τους θελω, διωξτους και θα παιξω με μπαλαφα-κλαους-παπαζογλου-μαλεζα και φερε μου πισω γεωργιου και τετοιο στυλ παικτες να τους εχω του "χεριου" μου????? Απο αυτη την αποψη το λεω....

Υποθετικα παντα, καθως δε νομιζω οτι με ζαγορακη θα υπαρξει ποτε θεμα, χωρια που αν σας εχει κανει μαλλια κουβαρια η υποθεση σαλπιγγιδη μια φορα, αυτος θα σας κανει δεκα...... υπαρχει παντα το θεμα του διχασμου...
θεωρω οτι με το υλικο που υπαρχει θα μπορει κ αυτος να δουλεψει καλυτερα απλα θα πρεπει να κανει καποιες υποχωρησεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom