You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)
Dr Lecter
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 32
- Like
- 2.588
- Πόντοι
- 6.495
Το πιστευω και εγω εδω και 2-3 χρονια οτι ο Τσιωλης ειναι με διαφορα ο κορυφαιος Ελληνας προπονητης..Μπράβο στον κορυφαίο έλληνα τεχνικό(εκτός Άγγελου που είναι απλησίαστος) Σάκη Τσιώλη
φοβερό στήσιμο και αν το πιστεύανε το διπλό θα το παίρνανε
Οσο για τον χειροτερο..Παιζει να ειναι ο Δερμιτζακης..
Dr Lecter
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 32
- Like
- 2.588
- Πόντοι
- 6.495
Αν και Παοκτζης συμφωνουμε απολυτα και για τον Βλαχο..μπα,δεν είναι ο χειρότερος.....
μακράν ο Βλάχος....
Επισκέπτης
Όχι και προπονητής ο Βλάχος..
Dr Lecter
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 32
- Like
- 2.588
- Πόντοι
- 6.495
Η μεγαλυτερη επιτυχια στην ''καριερα'' του και το μονο που θα χει να λεει στα εγγονια του ειναι το διπλο στο Χαριλαου περυσι απεναντι στον Κουπερ..Όχι και προπονητής ο Βλάχος..
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Φυσικά δεν υπάρχει και παίκτης Μαλεζάς και Μπουσαιντί και Ελ Ζαρ(για γέλια ο τύπος)
Αφήστε ήσυχο το Μαλεζά για 'μένα είναι πολύ καλός, εντάξει έκανε μια μαλακία σήμερα... Όσο για Ελ Ζαρ την Πέμπτη στο ευρωπαϊκό μου άρεσε πολύ, το σημερινό ματς δεν το είδα οπότε δεν μπορώ να κρίνω.
Η μεγαλυτερη επιτυχια στην ''καριερα'' του και το μονο που θα χει να λεει στα εγγονια του ειναι το διπλο στο Χαριλαου περυσι απεναντι στον Κουπερ..
δεν θα θυμαται την φενερ κ θα θυμαται τον ρουλη
βρε α τραβα απο δω
η ομαδα χωρις αρχη,μεση κ τελος
δειχνει κουρασμενη κ απαθεστατη
μακαρι να χαναμε σημερα να ριχναμε καμια πετρα μπας κ ξυπνουσαν ολοι τους
θελω να πιστευω οτι απλα κανουμε κοιλια κ απο το επομενο κιολας παιχνιδι θα βρουμε τον εαυτο που δειξαμε κμε αγιαξ κ με φενερ
δειχνει κουρασμενη κ απαθεστατη
μακαρι να χαναμε σημερα να ριχναμε καμια πετρα μπας κ ξυπνουσαν ολοι τους
θελω να πιστευω οτι απλα κανουμε κοιλια κ απο το επομενο κιολας παιχνιδι θα βρουμε τον εαυτο που δειξαμε κμε αγιαξ κ με φενερ
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Κι εγώ θέλω να το πιστεύω...
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
βρε α τραβα απο δω
Είσαι σοβαρός; Ο Ρούλης είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Ευρώπης
Είσαι σοβαρός; Ο Ρούλης είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Ευρώπης
αντε να δουμεΚι εγώ θέλω να το πιστεύω...
ειμαι ανθρωπος της υπομονης οποτε δεν μπορω να κανω διαφορετικα απο το να περιμενω να δω τι θα γινει τουλαχιστον μεχρι μεσα οκτωμβρη
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Μη γελάς το 'χουν πιστέψει... Αφού τα ξέρεις τα αρειανά, έχουν ψυχή μικρού παιδιού, γνωρίζεις πώς ενθουσιάζονται μετά από μία νίκη που όμοιά της γίνεται μία στα τόσα χρόνια
σημερα που τον ηπιαν ομως δεν τους βλεπω να μπαινουν κ πολυ εδω μεσα....Μη γελάς το 'χουν πιστέψει... Αφού τα ξέρεις τα αρειανά, έχουν ψυχή μικρού παιδιού, γνωρίζεις πώς ενθουσιάζονται μετά από μία νίκη που όμοιά της γίνεται μία στα τόσα χρόνια
trelos sporos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
οχι που δε θα κραζες τον ελ ζαρ τοσο φυτο που εισαι. εχει παιξει εναμιση ματς με μιση βδομαδα προσαρμογη και τον καταλαβε ο μεγιστος παλερμο οτι ειναι λιμο. ο μονος που δε φταιει ειναι. οι παικτες απο το ματς με τον αστερα ξυνουν τα αρχιδια τους και βαριουνται να παιξουνε. ετσι θα παμε για πρωταθλημα ρε μαλακες? πρεπει να πεσει καμια επισκεψη στην προπονηση για να ξυπνησουνε λιγακι. οσο για τον δερμιτζακη ταμειο στο τελος.ΒΛΑΧΟΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ και μη του σάιτ
Δεν υπάρχει προπονητής Δερμιτζάκης.....το λέω 3 μήνες
θα το πληρώσουμε ακριβά
ομάδα χωρίς σχέδιο,χωρίς αρχή και τέλος,απείθαρχη,μπάχαλο πραγματικό
Το Α και το Ω σε μια ομάδα είναι ο προπονητής
ΥΓ Φυσικά δεν υπάρχει και παίκτης Μαλεζάς και Μπουσαιντί και Ελ Ζαρ(για γέλια ο τύπος)
ΥΓ2 Αυτά τα παικτάκια του Βόλου(σέντερ φορ,φαλακρός κόφτης και δεξί εξτρέμ),ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝΕ ρε Ζήση Βρύζα?.....ξέχασα και τον ογκόλιθο Σενεγαλέζο σέντερ μπακ,τείχος το παλικάρι
μπα....στο ξενοδοχειο πριν το επομενο ματςοχι που δε θα κραζες τον ελ ζαρ τοσο φυτο που εισαι. εχει παιξει εναμιση ματς με μιση βδομαδα προσαρμογη και τον καταλαβε ο μεγιστος παλερμο οτι ειναι λιμο. ο μονος που δε φταιει ειναι. οι παικτες απο το ματς με τον αστερα ξυνουν τα αρχιδια τους και βαριουνται να παιξουνε. ετσι θα παμε για πρωταθλημα ρε μαλακες? πρεπει να πεσει καμια επισκεψη στην προπονηση για να ξυπνησουνε λιγακι. οσο για τον δερμιτζακη ταμειο στο τελος.
εκει θα την ακουσουν στερεο
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Στον Βλαχο αναφερεται το ποστ,η ισοπαλια με τον ανταγωνιστη σας Ολυμπιακο σας ζαλισε ελαφρως...
βρε α τραβα απο δω
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 81K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 4K