Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.422
Πόντοι
2.606
ΚΑΛΗΜΕΡΑ...αν θυμαμαι καλα περισυ μετα το ματς με τον αστερα 1-1 απο μαλακια του σεξυ μπρουνο,
στον ναο βριζαμε τον σαντος ....θα προτεινα οσο ποτε αλλοτε ΗΡΕΜΙΑ...εχει πολυ δρομο ακομα και τα πραγματα φετος θα ειναι δυσκολα και για τους αλλους(βαζελοαεκογαυρους).Ειναι πολυ νωρις και η ομαδα παρα τις κακες εμφανισεις δειχνει χαρακτηρα(δεν χανει).ΜΕ ηρεμια και οχι με πεσιματα η ομαδα θα ρολαρει συντομα ,εκτος και αν πιστευετε οτι οι γριες θα παρουν πρωταθλημα.ΔΕΝ ειμαστε η μπαρτσελονα,ψυχραιμια ομοψυχια,ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ.

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Βρε τον φουκαρά τον ΠΑΟΚ,πώς τον καταντήσανε έτσι..........

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Έτσι θέλει μπας και ξυπνήσουν, χαλάρωσαν πολύ τα τελευταία 2 χρόνια και καιρός είναι να το καταλάβουνε! :rockon:

φ'ιλε το λινκ που παραθέτεις,μιλάει για πέτρα στο Σαλπιγγίδη κλπ

οπότε το "έτσι θέλει μπας και ξυπνήσουν" είναι μάλλον άστοχο.....

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
φ'ιλε το λινκ που παραθέτεις,μιλάει για πέτρα στο Σαλπιγγίδη κλπ

οπότε το "έτσι θέλει μπας και ξυπνήσουν" είναι μάλλον άστοχο.....
δεν μπορω να εχω τον καθε,20 ποντους κατω μου καθε χρονο,να μιλαει για την ομαδα μου κ να μην κοιταει τα χαλια της δικης του

Εσάς τις καινούργιας κοψιάς παοκτσήδες δεν μπορώ να σας καταλάβω! :huh:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
οπως κ το δικο σου αλλωστε με την διαφορα οτι εσυ εχεις πολυ μεγαλυτερο προβλημα γιατι εισαι κ πελατης μου
Το πελατης πως το εννοεις?Περυσι σε πηρα 2 φορες και εχασα αντιστοιχα 2,παιζουμε ουεφακι,την διαφορα στην βαθμολογια ξερεις που να την βαλεις.Ειναι σα να διαγωνιζομαστε στα 100μ,να βγαινεις πρωτος και να παιρνουμε και οι δυο ασημενιο...α,ξεχασα,εσυ συμφωνα με τον προεδρα πας και για πρωταθλημα... :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Εσάς τις καινούργιας κοψιάς παοκτσήδες δεν μπορώ να σας καταλάβω! :huh:
απο που το συμπερανες αυτο ρε φιλε?
επειδη ειμαι 25αρης ειμαι κ νεος Παοκτσης?
απο το 98' δεν εχω χασει παιχνιδι για παιχνιδι κ θα με πεις νεο Παοκτση?
οταν μαζευα χρηματα για τον κοντο ημουν κ τοτε νεος?
οταν εκανα καταληψη για να φερω τον τεο κ κατι τυποι σαν εσενα μας ελεγαν κωλοπαιδα κ οτι δεν θελουμε το καλο του ΠΑΟΚ ημουν κ τοτε νεος Παοκτσης?
οταν εκραζα απο την 4 τον γουμενο κ οι σαρανταρηδες επιναν καφεδες στο σκεπαστο μαζι του ημουν κ τοτε νεος Παοκτσης?
σε παρακαλω,πες τα αλλου

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Το πελατης πως το εννοεις?Περυσι σε πηρα 2 φορες και εχασα αντιστοιχα 2,παιζουμε ουεφακι,την διαφορα στην βαθμολογια ξερεις που να την βαλεις.Ειναι σα να διαγωνιζομαστε στα 100μ,να βγαινεις πρωτος και να παιρνουμε και οι δυο ασημενιο...α,ξεχασα,εσυ συμφωνα με τον προεδρα πας και για πρωταθλημα... :2funny: :2funny:
μετα την περσινη πορεια δηλαδη τι επρεπε να βγει και να πει
οτι παμε για σωτηρια;
εδω εσενα εβγαιναν καποτε και με μαλακιες ελεγαν οτι πας για 30 στις 30 νικες η τα ξεχασες;

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ειδες αμα σε τσουζει κατι πως μιλας ασπονδυλο?

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
απο που το συμπερανες αυτο ρε φιλε?
επειδη ειμαι 25αρης ειμαι κ νεος Παοκτσης?
απο το 98' δεν εχω χασει παιχνιδι για παιχνιδι κ θα με πεις νεο Παοκτση?
οταν μαζευα χρηματα για τον κοντο ημουν κ τοτε νεος?
οταν εκανα καταληψη για να φερω τον τεο κ κατι τυποι σαν εσενα μας ελεγαν κωλοπαιδα κ οτι δεν θελουμε το καλο του ΠΑΟΚ ημουν κ τοτε νεος Παοκτσης?
οταν εκραζα απο την 4 τον γουμενο κ οι σαρανταρηδες επιναν καφεδες στο σκεπαστο μαζι του ημουν κ τοτε νεος Παοκτσης?
σε παρακαλω,πες τα αλλου
Δεν έχω όρεξη να μαλώνω μέσω απο τον υπολογιστή, βαριέμαι! :tired:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom