PITSILIARIS
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Η διμοιρια προστατευε τους υπολοιπους στο γηπεδο, απο τα δυο κομμανταφωτογραφια ντοκουμεντο που υποδηλωνει τις αριστες σχεσεις του παοκ με την αστυνομια
δεν το επιασες σωστα το θεμαφωτογραφια ντοκουμεντο που υποδηλωνει τις αριστες σχεσεις του παοκ με την αστυνομια
δεν εχουμε σωστο ποδοσφαιρο γιατι κανεις δεν θελει κατι τετοιοδιωξτε τους αλητες απο τα γηπεδα. για αυτο δεν μπορουμε να κανουμε σωστο πρωταθλημα γιατι κανουν ακομα κουμαντο τα πρεζακια και οι νταβαδες στα γηπεδα
ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 3 ΤΟ 1983
Με αυτόν λοιπόν τον πολύ απλό τρόπο, ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ έγραψε ιστορία. Βεβαίως από τότε (όπως και ορισμένες φορές παλιότερα), έχουμε κάνει αρκετές φορές κερκίδα στη θύρα 3, όπως στους αγώνες που ο Απόλλωνας Καλαμαριάς χρησιμοποιούσε σαν έδρα το Χαριλάου, αλλά και με τα σκουλήκια αντίπαλο, τη χρονιά 1984-85 που πήραμε το πρωτάθλημα. Επειδή όμως τότε η είσοδος μας έγινε νομιμότατα με εισιτήρια για τη συγκεκριμένη θύρα, δεν αναφέρουμε τις περιπτώσεις καν. Μένουμε σ' εκείνη την πρώτη φορά που η κατάληψη έγινε καθαρά με τη μαγκιά μας.
ε, βοηθάει και το γεγονός πως έχεις ένα κάρο χρέη που δεν έχουνε καν μπει σε διακανονισμό αλλά "ξεχνιώνται"...ρε παλερμακο καλα σε λεει νικολα ο δεκερ
τι μιζερια ειναι αυτη συνεχεια
εχω μια προταση να σου κανω φιλικα
αν εχεις κανεναν χωσαδα με πολλα φραγκα πηγαινε τον στην παε να αναλαβει
απο την μιζεριακαι την απαξιωση προ τριετιας σε εχουν κανει υπολογισιμη δυναμη να παλευεις και να λπιζεις να απρεις πρωταθλημα με αξιωσεις και το μονο που κανεις συνεχεια ειναι να μιζεριαζεις
σου ειπε κανενας οτι εχει μαρινακη τζιγγερ η βγενοπουλο να τα χωνει και να σου φερει τον μεσι;
φιλικα παντα απλα αναρωτιεμαι
όπως έχω πει πολλές φορές, το χορταράκι ακι αο χρόνος θα δείξειλαυράκι,βέβαια
ιδίως από αρχές Νοεμβρίου,ό,τι πρέπει θα είναι για το κρύο....
δεν "ξεχνιωνται"ε, βοηθάει και το γεγονός πως έχεις ένα κάρο χρέη που δεν έχουνε καν μπει σε διακανονισμό αλλά "ξεχνιώνται"...
σωστά;
κλαψε πουσταρα μου....μην ασχοληστε ρε παιδια με το ανυπαρκτο.δεν υπαρχει λογος.αξια τους δινεται..ο μεγαλος παοκ παιρνει παιχτη απο τη λιβερπουλ κ αυτοι δεν μπορουν να παρουν απο το αιγαλεω της πολωνιας..οι ανθρωποι μονο για την προπαγανδα ειναι..
Εδω και τόσες χιλάδες χρόνια
επαιξε μπάλα στου Μαρόκο τα αλονια
πήγε στο Ανφιλντ και στην Αγγλία
τωρα θα ζησει του ΠΑΟΚ την μαγεία
μεγάλε Ναμπιλ βγαλ'το βρακί σου
πέτατην έξω να τρομάξουν οι εχθροί σου
μεσα στην Τούμπα θα παθεις πλάκα
θα μας ακουνε μεχρι την Καζαμπλάνκα
ξερεις γιατι ο σορλεν εφυγε?ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:
ξερετε γιατι εφυγε ο σορλεν απο τον μπαοκ;
Τον ετρεξε η γυναικα του, επειδη αγορασαν σπιτι στη γαλλια και του πιστολιαζε τις δοσεις συμβολαιου η θοδωρα και θα το εχανε...
καλα καλα...ξερεις γιατι ο σορλεν εφυγε?
γιατι ειχε προβληματα με την γυναικα του κ με το παιδι του πολυ πιο σημαντικες απ οτι θα επρεπε να καθομαστε κ να σπαμε πλακα
τσεκαρισμενη περισσοτερο απο την δικη μου δεν ειναικαλα καλα...
αν με τον αερα κοπανιστο εισαι ικανοποιημενος.... :- :-
η πληροφορια ειναι τσεκαρισμενη και δεν ειναι παραμυθι
μην κανεις πολλες βολτες με την μπεμβε του μακητσεκαρισμενη περισσοτερο απο την δικη μου δεν ειναι
ξερω κ ποιον θα παρει ο ΠΑΟΚ στην επομενη μεταγραφικη περιοδο
πολλα λες κ θα μας παρουν χαμπαριμην κανεις πολλες βολτες με την μπεμβε του μακη
θα ζαλιστεις...