Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
καταρχήν σάμαλι έγραψα και όχι σαλέπι

και δεύτερον δεν σε μίλησα άσχημα

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
ρε παλερμακο καλα σε λεει νικολα ο δεκερ
τι μιζερια ειναι αυτη συνεχεια
εχω μια προταση να σου κανω φιλικα
αν εχεις κανεναν χωσαδα με πολλα φραγκα πηγαινε τον στην παε να αναλαβει
απο την μιζεριακαι την απαξιωση προ τριετιας σε εχουν κανει υπολογισιμη δυναμη να παλευεις και να λπιζεις να απρεις πρωταθλημα με αξιωσεις και το μονο που κανεις συνεχεια ειναι να μιζεριαζεις
σου ειπε κανενας οτι εχει μαρινακη τζιγγερ η βγενοπουλο να τα χωνει και να σου φερει τον μεσι;

φιλικα παντα απλα αναρωτιεμαι

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
καταρχήν σάμαλι έγραψα και όχι σαλέπι

και δεύτερον δεν σε μίλησα άσχημα

ρε φιλε το σωστο ειναι σου μιλησα, οχι σε μιλησα. μαθετε να μιλατε σωστα ελληνικα ρε. τι διαολο τηλεοραση δε βλεπεις? ειδες κανεναν να λεει : να σε πω και να σε κανω

αεκαρα ρεεεεεε

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
ρε φιλε το σωστο ειναι σου μιλησα, οχι σε μιλησα. μαθετε να μιλατε σωστα ελληνικα ρε. τι διαολο τηλεοραση δε βλεπεις? ειδες κανεναν να λεει : να σε πω και να σε κανω

αεκαρα ρεεεεεε
καλα εσυ φαε ενα τεοιο και σαλτα και γαμησου

Συνημμένα

• kalamakia spasta 100pcs 0.8E.jpg
    kalamakia spasta 100pcs 0.8E.jpg
    28,4 KB · Εμφανίσεις: 36

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ρε παλερμακο καλα σε λεει νικολα ο δεκερ
τι μιζερια ειναι αυτη συνεχεια
εχω μια προταση να σου κανω φιλικα
αν εχεις κανεναν χωσαδα με πολλα φραγκα πηγαινε τον στην παε να αναλαβει
απο την μιζεριακαι την απαξιωση προ τριετιας σε εχουν κανει υπολογισιμη δυναμη να παλευεις και να λπιζεις να απρεις πρωταθλημα με αξιωσεις και το μονο που κανεις συνεχεια ειναι να μιζεριαζεις
σου ειπε κανενας οτι εχει μαρινακη τζιγγερ η βγενοπουλο να τα χωνει και να σου φερει τον μεσι;

φιλικα παντα απλα αναρωτιεμαι

φίλε όχι σε εμένα το παραμυθάκι με τα λεφτά

λεφτά υπάρχουν,αρκεί να γίνει σωστή διαχείριση

εδώ δόθηκαν 3-4 εκ ευρώ σε Κούτσια,Μπερέτα,Σαβίνι,Κριστιάνο,Τσιρίλο,Ζουέλα κλπ....

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66

εδώ δόθηκαν 3-4 εκ ευρώ σε Κούτσια,Μπερέτα,Σαβίνι,Κριστιάνο,Τσιρίλο,Ζουέλα κλπ....
τον κριστιανο δεν το εχουμε δει ακομη
θα δουμε

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16

εδω δοθηκαν 20 εκ.ευρω απο τοτε που ανελαβαν την ομαδα
δηλαδη τι να εκαναν;
οι αλλοι κανουν μεταγραφες μοιραζουν φραγκα και τους βγαινουν ολοι;
γιατι δεν καθεσαι να δεις πρωτα και μετα να κρινεις;
αλλιως εκτος απο το να μιζεριαζεις και να γκρινιαζεις βγες και πες οτι η καλυτερη λυση θα ηταν αυτη...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
φωτογραφια ντοκουμεντο
καταληψη της θυρας 4

Ρε Γαμαικανέ μην την ποστάρεις συνέχεια, δεν είμαι φετιχιστής για να μ' ενοχλεί το κιτρινόμαυρο πανό στη Θύρα 4. Θα μ' ενοχλούσε αν είχατε μπει με τη μαγκιά σας, απ' τη στιγμή που μπήκατε επειδή σας παραχωρήσαμε την Τούμπα στ' αρχίδια μου. Θα μπορούσε βέβαια η διοίκησή μας να κλείσει την 4 για να μη δείχνετε τη φωτογραφία αυτή σε μικρά παιδιά που δε γνωρίζουν στα πλαίσια της προπαγάνδας σας, αυτή ήταν η μαλακία.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Ρε Γαμαικανέ μην την ποστάρεις συνέχεια, δεν είμαι φετιχιστής για να μ' ενοχλεί το κιτρινόμαυρο πανό στη Θύρα 4. Θα μ' ενοχλούσε αν είχατε μπει με τη μαγκιά σας, απ' τη στιγμή που μπήκατε επειδή σας παραχωρήσαμε την Τούμπα στ' αρχίδια μου. Θα μπορούσε βέβαια η διοίκησή μας να κλείσει την 4 για να μη δείχνετε τη φωτογραφία αυτή σε μικρά παιδιά που δε γνωρίζουν στα πλαίσια της προπαγάνδας σας, αυτή ήταν η μαλακία.
φωτογραφια ντοκουμεντο
η βρωμοκωλιαση των οπαδων του μπαοκ

Συνημμένα

• 3173.jpg
    3173.jpg
    360,5 KB · Εμφανίσεις: 16

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
φωτογραφια ντοκουμεντο

Άσ' τις μαλακίες αυτή η φωτογραφία είναι απ' το Π.Α.Ο.Κ. - Ο.Σ.Φ.Π. της προπερασμένης σεζόν στην κανονική διάρκεια όπου είχε μπουκάρει ο τρελάρας γυμνός μπροστά απ' την 4... Εκεί ήμουν! Πλάκα - πλάκα έχεις μήπως κανένα βιντεάκι απ' το σκηνικό; Θα σου είμαι ευγνώμων...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
φωτογραφια ντοκουμεντο
Μιας κ την εχω ξαναδει την φωτο εδω μεσα,πρεπει να σας πω οτι η κερδιδα που φαινεται πισω ειναι απο την 4α κ κατα ενα μεγαλο μερος φαινονται οι ζουλου που καθονται στην ασπρη εξεδρα κατω κατω....ειμαι κ εγω μεσα στη φωτο.......
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μιας κ την εχω ξαναδει την φωτο εδω μεσα,πρεπει να σας πω οτι η κερδιδα που φαινεται πισω ειναι απο την 4α κ κατα ενα μεγαλο μερος φαινονται οι ζουλου που καθονται στην ασπρη εξεδρα κατω κατω....ειμαι κ εγω μεσα στη φωτο.......
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κωλόφατσα

ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααααα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
κωλόφατσα

ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααααα
μη γελας
εκεινη τη μερα εχασα 5 λεπτα απ το ματς για να βλεπω τι κανει εκεινος ο χαζος
στην αρχη ειχε βγαλει μες το κρυο την μπλουζα κ εκανε βολτες μπροστα στην 4
μετα εβγαλε κ το παντελονι κ εμεινε με το βρακι κ μετα μας τα πεταξε ολα....
οι τυποι προσπαθουσαν να τον ντυσουν κ να τον διωξουν κ απλα τα φαινομενα απατουν στη φωτο....με τον κυκλοπα,για οσους τον ξερουν

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
φωτογραφια ντοκουμεντο που υποδηλωνει τις αριστες σχεσεις του παοκ με την αστυνομια

Συνημμένα

• 3842.jpg
    3842.jpg
    36 KB · Εμφανίσεις: 16

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny:

Μεταγραφή θρίλερ...Οσα ειπώθηκαν!

Με μια μεταγραφή έκπληξη έκλεισε η και η φετινή μεταγραφική περίοδος. Μια μεταγραφή που ήταν πραγματικό θρίλερ, με αλλεπάληλα FAX και τηλεφωνήματα και η οποία ολοκληρώθηκε κυριολεκτικά στο παραπέντε. Δεν θα κάτσουμε να σας αναλύσουμε τα βιογραφικά στοιχεία του παίκτη, ούτε και να σας πούμε αν ειναι καλός ή κακός. Αυτά είναι για τους ειδικούς Εμείς σαν toumpalibre θα σας μεταφέρουμε τα όσα ειπώθηκαν από την ώρα που προτάθηκε ο παίκτης μέχρι και την τελευταία στιγμή πρίν την ολοκλήρωση της συμφωνίας...Με κάθε λέξη και χωρίς να μας ξεφύγει ούτε τόνος. Πιστοί στην ενημερωση σας, σας παραθέτουμε τους διαλόγους....

Λίγο μετά τις 7 στα γραφεία της Τούμπας. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ.Θόδωρος Ζαγοράκης δέχεται κρούση από μάνατζερ για παίκτη στην θέση που ψάχνει..

19:30  Manager Al Zahr

Πρόεδρε έχουμε να σου προτείνουμε έναν παικταρά γαλλομαροκινό

19:35  President Thodoras

Δεν πιστεύω μας φέρεις τον Τζιμπούρ?

19:40  Manager Al Zahr

Αυτός είναι γαλλοαλγερινός πρόεδρος. Εγώ σου μιλάω για γαλλομαροκινό τριπλέρ, παικτούρα , μουσουλμάνο, που παίζει δεξί, αριστερό, εξτρέμ, 1οαρι, σεντερ μπακ και τερματοφύλακας αμά έχει πιεί…

19:45  President Thodoras

Γαλλοαλγερινός , γαλλομαροκινός, γαλοαιγύπτιος….που να βγάλεις άκρη. Και αυτοί οι γάλλοι γιατί δεν πηδούν και καμιά γαλλίδα κάπου-κάπου να βγάλουν γαλλογάλλους να μην μπερδευόμαστε? Που με τα μπασταρδέματα τους έχουμε χάσει τα αυγά και τα καλάθια? …Δεν μου λές να σου κάνω 2-3 ερωτησούλες?

19:50  Manager Al Zahr

Ότι θέλεις πρόεδρε

19:55  President Thodoras

Είπες ότι είναι μουσουλμάνος? Δεν πιστεύω να είναι και αυτός «φανατικός» σαν τον Μουσλίμοβιτς και να τον μαζεύουμε κάθε βράδυ από το Φίξ?

20:00  Manager Al Zahr

Όχι πρόεδρε. Αυτός είναι ισλαμιστής. Κάνει και ραμαζάνι, και την προσευχή του 8 αντί για 5 φορές την μέρα..

20:05  President Thodoras

Ευτυχώς γιατί ο δικός μας τρώει μόνο χοιρινό και οι μοναδικές «προσευχές» που ξέρει είναι τα άσματα του Βέρτη. Και κάτι ακόμα…Δεν πιστεύω να είναι και παντρεμένος? Αυτοί οι Μουσουλμάνοι παντρεύονται και καμιά 10αριά από όσο ξέρω..είναι και μισός γάλλος, την κάτσαμε…

20:10  Manager Al Zahr

Όχι πρόεδρε. Εργένης φανατικός είναι…

20:15  President Thodoras

Ευτυχώς γιατί ο τελευταίος Γάλλος που είχαμε ήταν παντρεμένος μόνο με μία, και τα είχαμε δεί όλα. Πολύ κρεβατομουρμούρα σου λέω… που να είχε και 10 ακόμα… παιδί θα είχαμε αποκτήσει εμείς αντί για αυτήν από το γκάστρωμα…

20:20  Manager Al Zahr

Μια χαρά είναι φυσιολογικός. Ανύπαντρος, φανατικός μουσουλμάνος, με ύψος 1,71, 60 κιλά… Λοιπόν,  να σου τον στείλω πρόεδρε?

20:25  President Thodoras

Ώπα, ώπα, βάστα…αυτά δεν μου τα είπες…1, 71?? Ένα πόντο ΜΟΝΟ πιο ψηλός από τον Κουτσιανικούλη?? Όχι ρε φίλε… Εχω και Βιειρίνια, Σάλπι, Σνάουτσερ, Βιτόλο…Ομάδα  θα κάνω, ή παρτέρι με θάμνους?

20:30  Manager Al Zahr

Μην μασάς πρόεδρε. Είναι πιτσιρικάς. Θα πετάξει μπόϊ σύντομα.

20:35  President Thodoras

Το καλό που σου θέλω. Αλλιώς σαν να έχουμε βγεί από ζεστή πλύση στο πλυντήριο θα είμαστε… Θα πατήσει κανέναν ο Ζουέλα κατά λάθος και θα τον έχουμε σαν μπεκάκι για το πότισμα στο επόμενο ματς στην Τούμπα!

20:40  Manager Al Zahr

Χαχα..μην ανησυχείς σου είπα πρόεδρε. Λοιπόν επειδή περνάει ο χρόνος να στον στείλω? Θέλεις να τον πάρεις τηλέφωνο να μιλήσετε? Βέβαια να ξέρεις ότι δεν μιλά ελληνικά και τα αγγλικά του είναι λίγο χάλια

20:45  President Thodoras

Καλά που μου το είπες . Θα έβαζα τον Πουρλιοτόπουλο να μιλήσει μαζί του. Και ευτός δεν μιλά Αγγλικά , είναι και  από τον γιδά, άρα και τα ελληνικά του είναι το ίδιο άθλια … οπότε, που να  συνεννοηθούνε… Ασε, θα βάλω να μιλήσει μαζί του ο Παντελής που έχει και Lower.

Μιάμιση ώρα περίπου αργότερα…

22:15  General Director  “Svouras” Pantelos

Hallo my boy

22:20  El “Paiktouras” Zahr

Salam Alikom mister

22:25  General Director  “Svouras” Pantelos

Και σαλάμ και ζαμπόν αμα θές… Ελα στον ΠΑΟΚ παικταρά μου να τρως με χρυσά κουτάλια

22:20  El “Paiktouras” Zahr

Για να τρώω με χρυσά κουτάλια θέλω 500 χιλιάρικα και στο χέρι μίστερ νταϊρέκτορ…Γιατί από ότι έμαθα στην Ελλάδα πληρώνετε κάθε 32 του μήνα.

22:25  General Director  “Svouras” Pantelos

150 σου δίνουμε και αυτά σε 86 δόσεις άτοκες. Ακου 500 χιλιάρικα… τόσα δεν παίρνει ο Γκαρσία ρε που είναι και 15 πόντους πιο ψηλός , 10 κιλά πιο βαρύς ,διεθνής και με βιογραφικό βαρύ σαν πυρόλιθο… Ασε που αυτός δεν χρειάζεται χρυσά κουτάλια, αλλά ούτε καν μαχαιροπήρουνα. Με τα χέρια τρώει. Μόνος του βγαίνει για κυνήγι καθημερινά πρίν την προπόνηση, και ότι πιάνει το τρώμε το μεσημέρι. Εσυ θα κυνηγάς ρε τουλάχιστον για να θέλεις τα ίδια λεφτά?

22:30  El “Paiktouras” Zahr

Χμ..έχεις ένα δίκιο. Δεν ξέρω από κυνήγι. Αν θέλεις να σου κουμαντάρω καμιά καμήλα κάτι μπορώ να κάνω. Ας συμφωνήσουμε στα 350 όμως επειδή έχω παίξει και εγώ σε μεγάλη ομάδα ..την Λίβερπουλ!

22:35  General Director  “Svouras” Pantelos

Τι καμήλες και ελέφαντες μου λές? Που θα τις βρούμε τις καμήλες στην Σουρωτή ρε? Και όσο για την Λίβερπουλ σιγά την ομάδα… ακόμα και ο Χριστοδουλόπουλος παραλίγο να παίξει εκεί…300 και πολλά σου είναι…

22:40  El “Paiktouras” Zahr

Όχι και 300 μίστερ νταϊρέκτορ! Εχω και άλλες προσφορές να το ξέρεις…

22:45  Manager Al Zahr

Εχει δίκιο ο πελάτης μου. Άλλη μια ομάδα τον θέλει και δίνει τα διπλά. Είναι και από την πόλη σας μάλιστα.

22:50  General Director  “Svouras” Pantelos

Ποια μωρέ? Ο Ηρακλής? Ο Αχιλλέας τριανδρίας? Ο Κεραυνός Αγ. Παύλου?

22:55  Manager Al Zahr

Ο Αρης!

23:00  General Director  “Svouras” Pantelos

Αχαχαχαχαχα…και δεν πάτε καλύτερα στην Καλαμαριά να σας ταϊζουν και σπιτικό πεϊνιρλί κάθε μέρα?

23:05  Manager Al Zahr

Εκεί θα πάμε που έχουν και τίτλους…Από ότι μας είπανε είναι πολλάκις νταμπλούχος Ελλάδος και πρώτο φαβορί φέτος για το Ουέφα! Πρωταθλητισμός κάθε χρόνο...

23:10  President Thodoras

Συγνώμη που παρεμβαίνω στην δουλειά σου Παντέλο, αλλά με αυτά που ακούω κόντεψε να μου βγεί το ουίσκι από την μύτη και να μου κάτσει το στραγάλι στον λαιμό. Ποιος άρης και τίτλους κύριε μάνατζερ?! Αυτός έχει να πάρει τίτλο από τότε που η Μαροκινή Έρημος ήταν σαν τον Αμαζόνιο σε βλάστηση…Από τότε που οι καμήλες είχαν τόσα ποδάρια όσα και οι σαρανταποδαρούσες , και πετούσαν κιόλας...Στα χρόνια των δεινοσαύρων δηλαδή!

23:15  El “Paiktouras” Zahr

Αλί και τρισαλί!!!! Αμάν τι ακούω! Όχι Άρη, όχι Αρη!!! …Εντάξει με πείσατε. Έρχομαι και με 300 χιλιάρικα σε εσάς!

23:20  General Director  “Svouras” Pantelos

Έτσι μπράβο αγόρι μου! Για βεδουϊνος καμηλιέρης μου φαίνεσαι έξυπνο παιδί… Πήρες την σωστή απόφαση!

23:25  El “Paiktouras” Zahr

Όλοι οι Βεδουϊνοι καμηλιέρηδες είμαστε έξυπνοι… Δώσε μου εμένα κοπάδι με 50 καμήλες να στο οδηγήσω στο Γιοχάνεσμπουργκ αν θές!

23:30  General Director  “Svouras” Pantelos

Δεν ξέρω τι είσαι εσύ… αλλά ο τελευταίος καμηλιέρης που είχαμε στην ομάδα, κάποιος Σικαμπάλα, που τον είχα και συμπαίκτη, ήταν τόσο χαζός που δεν μπορούσε να ξεχωρίσει τον Χουρμά από το κεράσι…Ετσι και μας βγείς το ίδιο, στο Χαριλάου θα σε στείλουμε, να ξεψυρίζεις το μαλλί του Νέτο

20:35  President Thodoras

Λοιπόν επειδή ο χρόνος περνάει και τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, τι θα γίνει ? θα κλείσουμε στα 250?

23:40  El “Paiktouras” Zahr

Οκ.Πρόεδρε συμφωνώ! Εσύ τι λες πελάτη μου?

23:45  El “Paiktouras” Zahr

Μέσα. Φέρτε να υπογράψω!

23:50  General Director  “Svouras” Pantelos

Ωραία! Πολύ ωραία!… έτσι μου έρχεται να αρχίσω να φιλάω το κορμί μου σαν αυτοθαυμασμό για το ντήλ που πέτυχα. Ε, πρόεδρε?

23:55  President Thodoras

Δεν θα σου πάρει και πολύ ώρα τόσο μεγάλο που είναι… Καλώς ήρθες λοιπόν Ελ Ζάρ

00:00  El “Paiktouras” Zahr

Καλώς σας βρήκα.

Εν τω μεταξύ στα γραφεία της ΠΑΕ Αρης στην κουζίνα γνωστής καφετέριας

00:05 Aris- Manageropresident Kontis

Γαμώτο …στο τσαφ τον είχα να υπογράψει! Αλλά δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι. Θα τον καταγγείλω στην ΟΥΕΦΑ και ζητήσω 670.000 ευρώ γιατί προχθές που τον είδα στην τηλεόραση μου φάνηκε ότι μου έγνεψε θετικά όταν τον ρώτησα από το σαλόνι μου αν θα παίξει στον Αρη…και εγώ τηρώ τις συμφωνίες ! Για την ώρα πρέπει να βρω κάτι να καθησυχάσω τους δικούς μας που με κοιτάνε με μισό μάτι πλέον…

00:10  Labroukos- Odontiatroekdoths

Μην μασάς ! Θα σε βοηθήσω και εγώ. Θα γράψω ότι του έλειπε ένα χέρι, ότι το ένα του πόδι είχε 2 δάκτυλα και μεγάλα νύχια, ότι ήταν κύκλωπας, με ένα μάτι και αυτό με μυωπία 9 βαθμών, ενώ από το δεξί αυτί είχε κώφωση και τρεύλιζε όταν μιλούσε… τα γνωστά δηλαδή… Αστο σε μένα σου λέω.Αντε καλό βράδυ. Μαλακιζόμαστε και αύριο πάλι…

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom