Νέα

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 196K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ρε κοροιδο παναθηναικος ειμαι ξυπνα και ξεζαλισου απο τον ιστρικο υποβιβασμο της ομαδας παραρτημα....
ακομα χειροτερα το λες και χαιρεσαι  :2funny: :2funny: :2funny:οσο για υποβιβασμο βλεπω θυμασαι πολλα απο σπανεα κατι θα ξερεις εσυ.βρε πως γυρνανε οι καιροι τουμπα ;)οτι εκανες σου κανουν ;)παντως μην ανυσηχεις δεν θα πεσω ειμαι σε καλα χερια :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
γεγονοτα παραθετω φυσικα και παρακαλεσατε τον τσακιρη.για θυμησου καλα μην εχεις επιλεκτικη μνημη.τα χρεη δεν σβηστηκαν απλα ενα μαγαλο μερος απο αυτα οπως κανατε και εσις με το 44.απλα τοτε δεν χτρειαζοταν να αλλαξεις ονομασια.αλλα ουτε αυτο σας σωζει απο του χρονου δεν θα εχετε ουτε γηπεδο να πληρωσετε και εδω θα ειμαστε.μη σε παραμυθιαζουν και τα βλεπεις οπως σε βολευει ;)
Που το ξερεις εισαι μεσα στην ΑΕΚ;Μεταγραφες γιατι κανατε με πλαστο χαρτι;

skalks

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
αυτο ελειπε μην χαιρομαι που ειμαι παναθηναικο ρε ιστορικε οπαδε...εσεισ νομιζετε ακομα οτι σας εριξε ο σπανεας κοροιδακια..καλο ειναι που εισαι χαρουμενοσ που εισαι παραρτημα και εις κατωτερα στην γ επσα

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Ωχ βγηκαν και οι λαγοι απο τα λαγουμια...
Παρτε το χαμπαρι κακο σπυρι στον κωλο σας θα ειμαστε μια ζωη

Επισκέπτης
αυτο ελειπε μην χαιρομαι που ειμαι παναθηναικο ρε ιστορικε οπαδε...εσεισ νομιζετε ακομα οτι σας εριξε ο σπανεας κοροιδακια..καλο ειναι που εισαι χαρουμενοσ που εισαι παραρτημα και εις κατωτερα στην γ επσα
φυσικα και πρεπει να χαιρεσαι αλλωστε εισαι απο τις πιο καθαρες ομαδες στην ελλαδα.αυτη που δεν μου εχει κλεψει παιχτη αυτη που δεν εχει αθωωθει για τα λουλουδια απο τον ολυμπιακο.πραγματικα πρεπει να χαιρεσαι και να εισαι περηφανος που εισαι παναθηναικος και ειχες και για προεδρο το καπετανιο βαρδινογιαννη.

skalks

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
φυσικα και πρεπει να χαιρεσαι αλλωστε εισαι απο τις πιο καθαρες ομαδες στην ελλαδα.αυτη που δεν μου εχει κλεψει παιχτη αυτη που δεν εχει αθωωθει για τα λουλουδια απο τον ολυμπιακο.πραγματικα πρεπει να χαιρεσαι και να εισαι περηφανος που εισαι παναθηναικος και ειχες και για προεδρο το καπετανιο βαρδινογιαννη.
καλυτερα βαρδινογιαννη παρα ερμιδη και μπεο ιστορικε...χαχαχαχα παρηογρια στον αρρωστο δεν παρεχω παντως..ειπαμε του χρονου καλη επιτυχια στην δ εθνικη και μην φοβασαι θα σου δωσει και λεφτα και δανεικους ο προεδρος σου ο μαρινακης

skalks

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ωχ βγηκαν και οι λαγοι απο τα λαγουμια...
Παρτε το χαμπαρι κακο σπυρι στον κωλο σας θα ειμαστε μια ζωη
κακο σπυρι που ρε ιστορικε μια ζωη φαπα και κλαψα και υποταγη στον ολυμπιακο πηγαινε να τον παρακαλεσει και ασε τουσ λαγους και πετραχηλια

Επισκέπτης
καλυτερα βαρδινογιαννη παρα ερμιδη και μπεο ιστορικε...χαχαχαχα παρηογρια στον αρρωστο δεν παρεχω παντως..ειπαμε του χρονου καλη επιτυχια στην δ εθνικη και μην φοβασαι θα σου δωσει και λεφτα και δανεικους ο προεδρος σου ο μαρινακης
βλεπω ξερεις καλα τον ερμειδη :2funny:αυτον που ειχε πληρωσει ο ριγκο για να παρει τον ερμειδη.αλλα σου ειπα δανεικα ειναι ολα .το κακο ειναι οτι απο τον κοκαλη σου ερχετε ο μαρινακης κεφαλι δεν θα σηκωσεις για πολλα χρονια ακομα.

skalks

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
βλεπω ξερεις καλα τον ερμειδη :2funny:αυτον που ειχε πληρωσει ο ριγκο για να παρει τον ερμειδη.αλλα σου ειπα δανεικα ειναι ολα .το κακο ειναι οτι απο τον κοκαλη σου ερχετε ο μαρινακης κεφαλι δεν θα σηκωσεις για πολλα χρονια ακομα.
ετσι εκδηλωσου οπαδε του ολυμπιακου 2 και βγαλε το μενος σου για τον ΠΑΟ

Επισκέπτης
κακο σπυρι που ρε ιστορικε μια ζωη φαπα και κλαψα και υποταγη στον ολυμπιακο πηγαινε να τον παρακαλεσει και ασε τουσ λαγους και πετραχηλια
γουσταρω που ασχολεισαι εσυ η μεγαλη ομαδα με εμας.σε εχει πονεσει οτι πλεον δεν ανηκω στο αρμασου.οταν επερνες τσαμπα σαραβακο μαραγκο.πεθαναν αυτες οι εποχες.μου αρκει παντως να σε κανω να ασχολεισαι μαζι μου και να παρακαλας να πεσω.αλλωστε δεν σου εχω κανει και λιγες ζημιες ;)αλλα θα με υποστεις και του χρονου :grin:

Επισκέπτης
ετσι εκδηλωσου οπαδε του ολυμπιακου 2 και βγαλε το μενος σου για τον ΠΑΟ
σου θυμηζω τη εκανες.αν εσυ το εκλαμβανεις οτι ειμαι οπαδος του γαυρου προβλημα σου.δεν σου αρεσει να θυμασαι τις βρωμιες που εκανες.τα ιδια κανει και ο γαυρος τωρα και αυτο ειναι που σε ποναει :2funny:εγω απλα το απολαμβανω :grin:

skalks

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
γουσταρω που ασχολεισαι εσυ η μεγαλη ομαδα με εμας.σε εχει πονεσει οτι πλεον δεν ανηκω στο αρμασου.οταν επερνες τσαμπα σαραβακο μαραγκο.πεθαναν αυτες οι εποχες.μου αρκει παντως να σε κανω να ασχολεισαι μαζι μου και να παρακαλας να πεσω.αλλωστε δεν σου εχω κανει και λιγες ζημιες ;)αλλα θα με υποστεις και του χρονου :grin:
απλα χαιρομαι που πεφτεις γιατι δεν σε γουσταρα ποτε μου..οπως και για εσενα ειμαι η ομαδα που μισεις και το δειχνεις ακομα και στο μπασκετ τοσο μυαλο εχετε...

skalks

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
σου θυμηζω τη εκανες.αν εσυ το εκλαμβανεις οτι ειμαι οπαδος του γαυρου προβλημα σου.δεν σου αρεσει να θυμασαι τις βρωμιες που εκανες.τα ιδια κανει και ο γαυρος τωρα και αυτο ειναι που σε ποναει :2funny:εγω απλα το απολαμβανω :grin:
για να τελειωνουμε σε αποκαλεσα ετσι γιατι εισαι παραρτημα και γιατι μου εγραψες για κοκκαλη μαρινακη και οτι δεν σηκωνω κεφαλι εκτοσ και αν δεν ξερεις τι γραφεις....ποτε μου δεν σε ειχα παραρτημα μην παραμυθιαζεσαι..καλο βραδυ και περαστικα σας

Επισκέπτης
απλα χαιρομαι που πεφτεις γιατι δεν σε γουσταρα ποτε μου..οπως και για εσενα ειμαι η ομαδα που μισεις και το δειχνεις ακομα και στο μπασκετ τοσο μυαλο εχετε...
εισαι η ομαδα που μου εχεις κανει τα χειροτερα.με εχεις ριξει κατηγορια με το πεναλτυ βαζεχα μου εχεις κλεψει παιχτες διαλυοντας μου την ομαδα για να παρειθς το μαραγκο.θα επρεπε να χαιρομαι;παντως γουταρω που εχεις το φοβο μου και θες να πεσω.το να μισεις το γαυρο ειναι λογικο γιατι σου εχει κανει πολλες πλακες αλλα να μισεις εμας μια ομαδα μη ανταγωνιστικη δειχνει πολλα ;)παντως το διασκεδαζω και σου λεω κρατα μικρο καλαθι.ο ιστορικος δεν θα πεσει ;)

Επισκέπτης
για να τελειωνουμε σε αποκαλεσα ετσι γιατι εισαι παραρτημα και γιατι μου εγραψες για κοκκαλη μαρινακη και οτι δεν σηκωνω κεφαλι εκτοσ και αν δεν ξερεις τι γραφεις....ποτε μου δεν σε ειχα παραρτημα μην παραμυθιαζεσαι..καλο βραδυ και περαστικα σας
επειδη και εσυ εχεις επιλεκτικη μνημη εχω να σου κανω δυο ερωτησεις.ο τσακιρης τη ομαδα ειναι και που ειχε δειαρκειας πριν αναλαβει τον πανιωνιο; ;)

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
η ομαδα μου ιστορικε ειναι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και σε ευχαομαι η <<ιστορικη>> ομαδα σου να μεινει για παντα εκει ιστορικε
Αντε μωρη κουραδα βαζελινα δεν μπορεσες να νικησεις τον μπεο ρε μαλακα και δεν βγηκα 5αδα
φοβοσουν την ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΗ ε;
και ανοιξες τις μπουταρες σου να μπει ο μπεος βαθεια
λαγεεεεεεεεεεε

skalks

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Αντε μωρη κουραδα βαζελινα δεν μπορεσες να νικησεις τον μπεο ρε μαλακα και δεν βγηκα 5αδα
φοβοσουν την ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΗ ε;
και ανοιξες τις μπουταρες σου να μπει ο μπεος βαθεια
λαγεεεεεεεεεεε
το βρηκε σκουλικακο σε φοβηθηκα....το ποιοι ειναι οι λαγοι αστο φιλε ολοι το ξερουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom