Νέα

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 196K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Τσολακακη τσακιρη και κιντη ετοιμαστειτε :fuck1: :fuck1: :fuck1:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

για να μην βγάζετε τα μάτια σας, η διεύθυνση είναι Ι. Χρυσοστόμου 1 ΤΚ 17122 και η ΔΟΥ 1206, τι κάνει γαβ γαβ πάνω στο δέντρο;
βέβαια μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου είσαι αθώος...μπορεί όταν έληξαν οι ενημερότητες να κατατέθηκαν νέες.
Πες τα φιλε γιατι εδω μεσα οι οπαδοι του νεου πανιωνιου ειχαν την εντυπωση οτι δεν πηραν την αδεια για 11000 ευρω...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Από ότι φαίνεται το ένα από τα δύο σιχάματα του Ελλ.ποδοσφαίρου αυτή τη στιγμή( το άλλο είναι ασυζητητή ο γαύρος)δηλ.ο Νέος Πανιώνιος θα πέσει στην Β εθνική εκεί που του αξίζει.Κάποια στιγμή πρέπει να πάψει η ατιμωρησία στην Ελλάδα.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Από ότι φαίνεται το ένα από τα δύο σιχάματα του Ελλ.ποδοσφαίρου αυτή τη στιγμή( το άλλο είναι ασυζητητή ο γαύρος)δηλ.ο Νέος Πανιώνιος θα πέσει στην Β εθνική εκεί που του αξίζει.Κάποια στιγμή πρέπει να πάψει η ατιμωρησία στην Ελλάδα.
ξεχασες το μεγα σιχαμα που λεγεται αεκ
αντε μου στο διαλο μωρη λουμπινια

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

Συμπάσχεις τα πανιωνάκια επειδή ήσουν πολλάκις στην θέση τους;;;για τα ΄΄σαλόνια΄΄ της Β' Εθνικής μιλάω...ξερεις μια χαρά εσύ.

Επισκέπτης
ακριβως ετσι :jerking:αλλα πρωτα θα πρεπει η ομαδα σου που χρωσταει σε οποιον μιλαει ελληνικα να αγωνιστει οχι στη Β αλλα στη Δ ΕΘΝΙΚΗ.αληθεια ευχοσουν να πεσουμε αλλα δεν σου εκατσε.εισαι απο τους πλεον εμπαθης προς τον πανιωνιο αλλα σε καταλαβαινω .Υ.Γαντι αντιο εκει στην Α2.πηγες εκει που ανηκεις και ανηκες εδω και μια τριετια.ποτε δεν ειναι αργα αγαπητε .οσο για το να πεσουμε μαλλον θα περιμενεις πολλα χρονια ακομα.θα σου κανω πολλες κηδειες ακομα ;)ειδικα αυτη η φετινη στο 90 ηταν ολα τα λεφτα :grin:

skalks

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
εκει εκει στον δ εθνικη για να βαλετε μυαλο ιστορικοι

Επισκέπτης
μην του δινεις σημασια.ο πανιωνιος τον εχει πονεσει παρα πολυ.και μας πληρωνει πολλα λεφτα για παιχτες αλλα και του εχουμε στερησει πρωταθλημα  ;)ηταν τη χρονια που καναμε 2 πλο και εσεις του πηρατε χ στο οακα και εχασαν το πρωταθλημα :2funny:περαστικα τους.παντως ομολογο αγορασαν τζεμπουρ 3.2 και τους τον πηρε τσαμπα ο γαυρος :2funny:γουτσαρω να τους βλεπω κατι τετοιυς σαν και αυτον να βγαζουν το κομπλεξ τους. :grin:

skalks

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
η ομαδα μου ιστορικε ειναι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και σε ευχαομαι η <<ιστορικη>> ομαδα σου να μεινει για παντα εκει ιστορικε

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
προς το παρον αντιο στην Α2 :2funny: :2funny:

Πήγα Α2 γιατί μου άξιζε.Αλλά παπαράκο μου μην ξεχνάς ότι έχω παρει κ 2 πανευρωπαϊκούς τίτλους και από καμμιά δεκαριά πρωταθληματα και κύπελλα στο μπασκετ.Εσύ τι να πεις για το μπασκετ που η ιστορία σου χωράει σε μια κόλλα χαρτι Α4;;Εγώ πήγα Α2 αλλά έχω και μια ΙΣΤΟΡΙΑ που ούτε στα τρελλά σου όνειρα δεν θα έβλεπες.

όσο για το ποδόσφαιρο ΕΥΤΥΧΩΣ τα δείγματα είναι αρνητικά για σας(για τις γριές αδιαφορώ)γιατί υπάρχει από πισω η ΟΥΕΦΑ που καραδοκεί και δεν μπορεί να κάνει πίσω η επιτροπή αδειοδοτησης.Και να σας την χαρίσουν(που δεν) είναι βεβαιο ότι θα κάνει έφεση ο Αστέρας ή η Λάρισα που είναι κάτι παραπάνω βέβαιο ότι θα δικαιωθούν από τα ευρωπαϊκά δικαστήρια.

Οπότε:Nέε εκεί-εκεί στην Β'Εθνική.

Καληνύχτα σας και καλή χώνεψη.

Επισκέπτης
Πήγα Α2 γιατί μου άξιζε.Αλλά παπαράκο μου μην ξεχνάς ότι έχω παρει κ 2 πανευρωπαϊκούς τίτλους και από καμμιά δεκαριά πρωταθληματα και κύπελλα στο μπασκετ.Εσύ τι να πεις για το μπασκετ που η ιστορία σου χωράει σε μια κόλλα χαρτι Α4;;Εγώ πήγα Α2 αλλά έχω και μια ΙΣΤΟΡΙΑ που ούτε στα τρελλά σου όνειρα δεν θα έβλεπες.

όσο για το ποδόσφαιρο ΕΥΤΥΧΩΣ τα δείγματα είναι αρνητικά για σας(για τις γριές αδιαφορώ)γιατί υπάρχει από πισω η ΟΥΕΦΑ που καραδοκεί και δεν μπορεί να κάνει πίσω η επιτροπή αδειοδοτησης.Και να σας την χαρίσουν(που δεν) είναι βεβαιο ότι θα κάνει έφεση ο Αστέρας ή η Λάρισα που είναι κάτι παραπάνω βέβαιο ότι θα δικαιωθούν από τα ευρωπαϊκά δικαστήρια.

Οπότε:Nέε εκεί-εκεί στην Β'Εθνική.

Καληνύχτα σας και καλή χώνεψη.
ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ παπαρι να με ευχαριστεις που δεν σου σφραγισα την επιταγη του τζιμπουρ και δεν σε εριξα στην Β εθνικη.εκει που καθε χρονο την γλυτωνεις στο παραπεντε.οντως παπαρακο η ουεφα καραδοκει και εκει δεν περνενε τα 44 και οποιος χρωσταει θα πεσει.καταλαβαινω οτι σου εχω αφησει πολλα καταλοιπα και σου εχω κλεισει πολλες φορες το σπιτι στερωντας σου πρωταθληματα και κυπελλα.εγω παντα θα ειμαι η ιστορικοτερη προσφυγικη οριτζιναλ ομαδα που ηρθε απο την προσφυγια.αντιθετα εσυ που θεωρεις την ομαδα σου μεγαλη μια ζωη εισαι τριτος και τρως σφαλιαρες απο τους δυο μεγαλους.ειδικα ο γαυρος σε εχει πονεσει πολυ αφου τα 6 ηταν παραπολλα για την ιστορια σου :2funny:οσο για το αν θα πεσω κρατα μικρο καλαθι γιατι θα μεινεις παλι με τη χαρα.ειδικα φετος βαρεθηκα να σε γλενταω και να σου κανω πλακιτσα.περαστικα σου και καταλαβαινω το κομπλεξ σου .

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ παπαρι να με ευχαριστεις που δεν σου σφραγισα την επιταγη του τζιμπουρ και δεν σε εριξα στην Β εθνικη.εκει που καθε χρονο την γλυτωνεις στο παραπεντε.οντως παπαρακο η ουεφα καραδοκει και εκει δεν περνενε τα 44 και οποιος χρωσταει θα πεσει.καταλαβαινω οτι σου εχω αφησει πολλα καταλοιπα και σου εχω κλεισει πολλες φορες το σπιτι στερωντας σου πρωταθληματα και κυπελλα.εγω παντα θα ειμαι η ιστορικοτερη προσφυγικη οριτζιναλ ομαδα που ηρθε απο την προσφυγια.αντιθετα εσυ που θεωρεις την ομαδα σου μεγαλη μια ζωη εισαι τριτος και τρως σφαλιαρες απο τους δυο μεγαλους.ειδικα ο γαυρος σε εχει πονεσει πολυ αφου τα 6 ηταν παραπολλα για την ιστορια σου :2funny:οσο για το αν θα πεσω κρατα μικρο καλαθι γιατι θα μεινεις παλι με τη χαρα.ειδικα φετος βαρεθηκα να σε γλενταω και να σου κανω πλακιτσα.περαστικα σου και καταλαβαινω το κομπλεξ σου .
ρε συ παλι τα ιδια και τα ιδια θα λεμε?για να περαστε στον νομο και να σβηστουν τα χρεη,διαλυθηκε ο ιστορικος πανιωνιος και ιδρυθηκε ο νεος πανιωνιος.ασο για την επιταγη,σταματα να προκαλεις γελιο ρε συ.θα παρακαλεσει ολοκληρη ΑΕΚ το νεοπανιωνακι.ακους τι λες;

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

Δεν ασχολούμαι με μικρότερες κατηγορίες.Έχω να πάρω Κύπελλο.

ΝΕΕ ΕΚΕΙ-ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΒἘΘΝΙΚΗ.

Καλύτερα πήγαινε να σφραγίσεις κανά δόντι σου σάπιο που ήθελες να σφραγίσεις επιταγή της ΑΕΚ.

Επισκέπτης
ρε συ παλι τα ιδια και τα ιδια θα λεμε?για να περαστε στον νομο και να σβηστουν τα χρεη,διαλυθηκε ο ιστορικος πανιωνιος και ιδρυθηκε ο νεος πανιωνιος.ασο για την επιταγη,σταματα να προκαλεις γελιο ρε συ.θα παρακαλεσει ολοκληρη ΑΕΚ το νεοπανιωνακι.ακους τι λες;
γεγονοτα παραθετω φυσικα και παρακαλεσατε τον τσακιρη.για θυμησου καλα μην εχεις επιλεκτικη μνημη.τα χρεη δεν σβηστηκαν απλα ενα μαγαλο μερος απο αυτα οπως κανατε και εσις με το 44.απλα τοτε δεν χτρειαζοταν να αλλαξεις ονομασια.αλλα ουτε αυτο σας σωζει απο του χρονου δεν θα εχετε ουτε γηπεδο να πληρωσετε και εδω θα ειμαστε.μη σε παραμυθιαζουν και τα βλεπεις οπως σε βολευει ;)

skalks

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
αληθεια ξερεισ μηπως ποσα τασακια αλλαζει ο μαρινακης σε καθε πουρο που καπνιζει ο υπαλληλοσ του??
ιστορικοι αντε γεια ραντεβου τωρα εκει που ανηκετε...
και οταν ξανανεβετε και πεσετε ξανα ο σπανεας θα φταιει ιστρικοι...

Επισκέπτης
Δεν ασχολούμαι με μικρότερες κατηγορίες.Έχω να πάρω Κύπελλο.

ΝΕΕ ΕΚΕΙ-ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΒἘΘΝΙΚΗ.

Καλύτερα πήγαινε να σφραγίσεις κανά δόντι σου σάπιο που ήθελες να σφραγίσεις επιταγή της ΑΕΚ.
κατσε γιατι σε δεν σε βλεπω να το περνεις και να εχουμε γελια.οσο για την επιταγη μου αρεσεις γιατι εχεις επιλεκτικη μνημη :2funny:οταν παρακαλουσατε τον τσακιρη και δυστυχως σας λυπηθηκε ο μαλακας :jerking:προσεξε γιατι ακομα δεν εχεις ξοφλησει τονπαιχταρα μακο και θα εχουμε και αλλο σκασιμο :2funny:οσο για την Β σου ειπα με τη χαρα θα μεινεις και θα συνεχισω να σε γλενταω οπως κανω τα τελευταια 2 χρονια συνεχομενα.σε 4 ματς καμια νικη η ομαδαρα!!!!!

Επισκέπτης
αληθεια ξερεισ μηπως ποσα τασακια αλλαζει ο μαρινακης σε καθε πουρο που καπνιζει ο υπαλληλοσ του??
ιστορικοι αντε γεια ραντεβου τωρα εκει που ανηκετε...
και οταν ξανανεβετε και πεσετε ξανα ο σπανεας θα φταιει ιστρικοι...
οσα τασακια αλλαζαν στο βαρδινιγιαννη και στον πατερα οι δικοι σου ;)αλλα μηνχαιρεστε πολυ και του χρονου πλακιτσα θα σα κανουμε

skalks

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
οσα τασακια αλλαζαν στο βαρδινιγιαννη και στον πατερα οι δικοι σου ;)αλλα μηνχαιρεστε πολυ και του χρονου πλακιτσα θα σα κανουμε
ρε κοροιδο παναθηναικος ειμαι ξυπνα και ξεζαλισου απο τον ιστρικο υποβιβασμο της ομαδας παραρτημα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom