You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 196K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καλημέρα στους πάνθηρες της πλατείας που απέδειξαν ότι όντως έχουν καρδιά πάνθηρα.ΜΠΡΑΒΟ μάγκες,κρατάτε την τύχη στα χέρια σας στο τελευταίο ματς στην Νέα Σμύρνη εναντίον της αδιάφορης Μπορντώ.Οπότε νομίζω ότι η υπόθεση προκριση είναι σχεδόν βέβαιη.Αντε να χαρούν κ τα φιλαράκια μου Ryu και Βοdos.
Επισκέπτης
μπράβο και από εμένα στην προσφυγιά της Νέας Σμύρνης.Καλημέρα στους πάνθηρες της πλατείας που απέδειξαν ότι όντως έχουν καρδιά πάνθηρα.ΜΠΡΑΒΟ μάγκες,κρατάτε την τύχη στα χέρια σας στο τελευταίο ματς στην Νέα Σμύρνη εναντίον της αδιάφορης Μπορντώ.Οπότε νομίζω ότι η υπόθεση προκριση είναι σχεδόν βέβαιη.Αντε να χαρούν κ τα φιλαράκια μου Ryu και Βοdos.
Επισκέπτης
μπραβο ρε πανιωναρα μαs εκανεs περηφανουs αν και μαs βγηκε η ψυχη. νικη με μπορντο για να πεταξουμε εξω τουs τουρκουs!!!μπράβο και από εμένα στην προσφυγιά της Νέας Σμύρνης.
Επισκέπτης
Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο. Έτσι, γκολάκι στο 89 για να τσούζει κιόλας!!!!
Στο 91' ηταν.....Μακαρι να περασει και να πεταξει εξω τους Τουρκαλαδες...Μακαρι...Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο. Έτσι, γκολάκι στο 89 για να τσούζει κιόλας!!!!
Panthiras_3
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
στο '92 ηταν το μεσα στα μουτρα τους
εγω παντως σηκωσα την γειτονια 23.31 που μπηκε το μπαλακι ουρλιαζα απο χαρα και στο φουλ το ραδιοφωνο
εγω παντως σηκωσα την γειτονια 23.31 που μπηκε το μπαλακι ουρλιαζα απο χαρα και στο φουλ το ραδιοφωνο
Panthiras_3
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
<object width="425" height="355"><param name="movie" value="
"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>
Δειτε και χαρειτε
Δειτε και χαρειτε
ApolloCreed
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πάμε ρε Πανιωνάρα!!!
Τίγκα το γήπεδο την τετάρτη!!!
gangstaXZ
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.516
Πάμε ρε Πανιωνάρα!!!
κάτσε ρε.. ακόμα κυριακή είναι..
με το καινούριο γήπεδο τι γίνεται?Απ'ότι είδα (σε μακέτες εννοείται)θα γίνει πολύ καλό..
επαθα πλακα: ρωταει ο δημοσιογραφος τον τσακιρη κατι για το ματς και αυτος πριν απαντησει οργανωνει αλλα 10-15 ατομα που ηταν γυρω του, δινει το ρυθμό και τραγουδανε μαζι καποιο συνθημα.Απαιχτος ο τυπος.
οσα λεφτα και αν εχεις, αν δεν ξερεις να τα χαρεις και αν χασεις τον εαυτο σου ειναι αχρηστα.
οσα λεφτα και αν εχεις, αν δεν ξερεις να τα χαρεις και αν χασεις τον εαυτο σου ειναι αχρηστα.
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Πάμε ρε Πανιωνάρα!!!
μακαρι να περασει η ομαδα,αλλα εγω δεν ξαναδινω λεφτα στον πανιωνιο γιατι ξερω το ενδοξο παλιο παρελθον του(πριν το 90) και το αμαρτωλο προσφατο παρελθον του που υποτιμα την ιστορια της ομαδας σε ολους τους τομεις και κυριως σε οτι αφορα τις ακαδημιες και τα πουστριλικια των τσατσοεφορων.Οσοι πανιωνιοι ξερουν εκ των εσω θα με καταλαβουν..
Επισκέπτης
ο μεγιστος ποδοσφαιροαναλυτης ξερολας μιλησε..μακαρι να περασει η ομαδα,αλλα εγω δεν ξαναδινω λεφτα στον πανιωνιο γιατι ξερω το ενδοξο παλιο παρελθον του(πριν το 90) και το αμαρτωλο προσφατο παρελθον του που υποτιμα την ιστορια της ομαδας σε ολους τους τομεις και κυριως σε οτι αφορα τις ακαδημιες και τα πουστριλικια των τσατσοεφορων.Οσοι πανιωνιοι ξερουν εκ των εσω θα με καταλαβουν..
Επισκέπτης
ο μεγιστος ποδοσφαιροαναλυτης ξερολας μιλησε..
Πετάγεται και η κλανιά...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 135
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 366