Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
δικιο εχειςΔε σου είπα μην ασχολείσαι με αρχιδότριχες?
παρασυρθηκα....
δικιο εχειςΔε σου είπα μην ασχολείσαι με αρχιδότριχες?
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ![]()
![]()
![]()
εδω μαλακα δεν λες τιποτα στους μοντ!!!!αντε γαμησου και φαε την ψωλια γιατι ολη την εβδομαδα μας τα ειχατε ζαλισει!!!!!γιατι ρωτας;
εγω ελλην
εσυ αναμεικτο σκευασμα απο σμυρνοτουρκοπλατεια
γιατι;εδω μαλακα δεν λες τιποτα στους μοντ!!!!αντε γαμησου και φαε την ψωλια γιατι ολη την εβδομαδα μας τα ειχατε ζαλισει!!!!!
ο γαμαικανος τι υπηκοοτητα εχει???
γιατι;
επειδη εγραψε την λεξη πλατεια;
και αυτο ηταν απαντηση!!!!!ρε αντε γαμηθειτε μουνοπανα παρτε τα αρχιδια μου και μην ξαναμιλησετε πουτσα και παλι πουτσα κομπλεξαρες!!!!!!σκουληκιαααααααααααααααααααα στις τρυπες σας μεσα στο χωμα και μην ξαναβγειτεΚοίτα μαλάκα σε τι απάντησε!
και αυτο ηταν απαντηση!!!!!ρε αντε γαμηθειτε μουνοπανα παρτε τα αρχιδια μου και μην ξαναμιλησετε πουτσα και παλι πουτσα κομπλεξαρες!!!!!!σκουληκιαααααααααααααααααααα στις τρυπες σας μεσα στο χωμα και μην ξαναβγειτε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αυτο μονο στα ονειρα σου!!!!οσο για καφεδακι αυτο θα τον πιεις σιγουρα αλλα θα ειναι πικρος οπως περσυ. σκουληκακι περαστικα σουΘα σε![]()
στην πλατεία ρε μουνόπανο και θα πιω και καφεδάκι τζάμπα!
αυτο μονο στα ονειρα σου!!!!οσο για καφεδακι αυτο θα τον πιεις σιγουρα αλλα θα ειναι πικρος οπως περσυ. σκουληκακι περαστικα σου![]()
![]()
![]()
![]()
για τον καφε το βλεπω αλλα για το αλλο με τον μονο τροπο που μπορεις να γαμησεις ειναι μονο με τον κωλοΚαι θα σεκαι θα πιώ και καφέ και θα τον κεράσεις μαλάκα!