Νέα

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 196K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.119
Πόντοι
3.346
Αν και δεν ειμαι Νεο Σμυρνιωτης ειμαι Πανιωνιος, αλλα με την πολιτικη κατευθυνση των οπαδων ουτε απ εξω απο το γπεδο .Ειχα παει στο Πανιωνιος Ατρομητος με Ζαμανη ειχαν ανεβασει την Ελληνικη σημαια στο καγκελο .Οι Φενταγιν φωναζουν τι ειναι αυτα στους Πανθηρες ειστε φασιστες κλπ και πηγαινουν τραμπουκιζον τον τυπο που ανεβασε την σημαια και την κατεβασει .
Παω με παρακληση φιλου να κατεβουμε να δουμε το Πανιωνιος Εθνικος και τι βλεπω απεναντι στους Πανθηρες σημαια Σενεγαλης να την ανεμιζουν .Ρε ουστ
Και καλα αντιφα. Κριμα να πολιτικοποιουνται ομαδες, γιατι καποιοι ειναι ακροαριστεροι και κανουν κουμαντο σ ενα πεταλο.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.119
Πόντοι
3.346
Αλλα κατι τετοιοι τζαμπα μαγκες ειναι.
Εχει καμια 15 αρια χρονια που ειχα κατεβει ν.σμυρνη, πιτσιρικας τοτε.. μεμονομενα καμια 5 ατομα ημασταν.
Οι οργανωμενοι καμια δεκαρια και παραπανω πουλμαν δεν ειχαν ερθει ακομα..καθομασταν εξω απο το γηπεδο και μεσα στους πανιωνιους..απο την μερια των επισημων ειχε και ενα μπουγατσαδικο θυμαμαι και απεναντι ενα προπο.. φυσικα μας καταλαβαν και καποιους αλλους δικους μας.. δεν βριζαν δεν μας πειραζαν, ουτε εμεις φυσικα.. οταν ηρθε οι πορεια με πανω απο χιλια ατομα, γιατι εκτος απο τα πουλμαν ειχε και κοσμο στον πανελληνιο που ενωθηκε μετα με αυτους. Αντε ρε Παοκια οι πανθηρες και συνθηματα κατα των αλλων αθηναικων ομαδων.. Οταν μπηκαμε στο γηπεδο και αυτοι πηγαν απεναντι...αρχισαν να βριζουν τον ΠΑΟΚ και την θεσσαλονικη, λογικο λεω σ ενα φιλο, φλορακια αναρχικοι που οταν ειναι μακρια σου το παιζουν ιστορια. Αυτοι ειναι οι πανθηρες, οχι ο υπολοιπος κοσμος του πανιωνιου που δεν ειχαμε θεματα.

Boleyn

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2021
Like
452
Πόντοι
20
Ερχόμαστε εκει που ανήκουμε σιγά σιγά! Β Εθνική φέτος,και του χρόνου....

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Ερχόμαστε εκει που ανήκουμε σιγά σιγά! Β Εθνική φέτος,και του χρόνου....
Εγιναν καλες κινησεις, αντε μπας και ανεβουμε και στην μπαλα.Μπασκετακι ολα πηγαν καλα και επανηλθαμε στην φυσικη μας θεση.

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.890
Πόντοι
18.546
Αν και δεν ειμαι Νεο Σμυρνιωτης ειμαι Πανιωνιος, αλλα με την πολιτικη κατευθυνση των οπαδων ουτε απ εξω απο το γπεδο .

Ούτε εγώ είμαι Νεο Σμυρνιώτης αλλά είμαι Πανιώνιος,
πότε εισχώρησαν όλα αυτά τα μέλη του ΑΝΤΑΡCIA στους οργανωμένους ούτε που το καταλάβαμε :dunno:
όταν ήμουν πιτσιρικάς ήμουν στους πάνθηρες , θυμάμαι πήγαινα σε ένα club που βρισκόταν κοντά στον ασύρματο στο Μραχάμι και η κυρίαρχη πολιτική τάση ήταν μάλλον προς τα Δεξιά, μάλιστα είχαμε σαν οργανωμένοι και εκπομπή στο Τήλε-άστυ και από ότι είχα καταλάβει πολλά μέλη του συνδέσμου ήταν ψηφοφόροι του ΛΑΟΣ. Ποτέ όμως δεν είχαμε μπερδέψει την πολιτική με το γήπεδο , το σε τι πολιτικό χώρο ανήκαμε το κρατάγαμε για πάρτη μας και ήμασταν όλοι ενωμένοι.
Με πήραν τα χρόνια και ξέκοψα από τους οργανωμένους αλλά συνέχισα να πηγαίνω που και που στο γήπεδο (όχι πια στην 3 αλλά απέναντι) και σε έναν αγώνα είδα ξαφνικά ένα πανό στην 3 να γράφει συνθήματα υπέρ των λαθρο και ότι όλοι οι Πανιώνιοι είμαστε εγγόνια προσφύγων :jerking: (εγώ έχω καταγωγή από την Μεσσηνιακή Μάνη :grin:) και πρέπει να ανοίξουμε τις αγκαλιές μας στους λάθρο που είναι και αυτοί πρόσφυγοι σαν τους παππούδες μας. Να δεις πω το έλεγε ο Χαρυ Κλην :think: α!! μου έπεσε η φορμάικα στο κεφάλι...

Τελευταία τροποποίηση:

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.911
Πόντοι
10.411
πότε εισχώρησαν όλα αυτά τα μέλη του ΑΝΤΑΡCIA στους οργανωμένους ούτε που το καταλάβαμε :dunno:
όταν ήμουν πιτσιρικάς ήμουν στους πάνθηρες , θυμάμαι πήγαινα σε ένα club που βρισκόταν κοντά στον ασύρματο στο Μραχάμι και η κυρίαρχη πολιτική τάση ήταν μάλλον προς τα Δεξιά, μάλιστα είχαμε σαν οργανωμένοι και εκπομπή στο Τήλε-άστυ και από ότι είχα καταλάβει πολλά μέλη του συνδέσμου ήταν ψηφοφόροι του ΛΑΟΣ. Ποτέ όμως δεν είχαμε μπερδέψει την πολιτική με το γήπεδο , το σε τι πολιτικό χώρο ανήκαμε το κρατάγαμε για πάρτη μας και ήμασταν όλοι ενωμένοι.
Με πήραν τα χρόνια και ξέκοψα από τους οργανωμένους αλλά συνέχισα να πηγαίνω που και που στο γήπεδο (όχι πια στην 3 αλλά απέναντι) και σε έναν αγώνα είδα ξαφνικά ένα πανό στην 3 να γράφει συνθήματα υπέρ των λαθρο και ότι όλοι οι Πανιώνιοι είμαστε εγγόνια προσφύγων :jerking: (εγώ έχω καταγωγή από την Μεσσηνιακή Μάνη :grin:) και πρέπει να ανοίξουμε τις αγκαλιές στους λάθρο που είναι και αυτοί πρόσφυγοι σαν τους παππούδες μας. Να δεις πω το έλεγε ο Χαρυ Κλην :think: α!! μου έπεσε η φορμάικα στο κεφάλι...
Είχα την εντύπωση ότι ήσουν δικός μας :confused::think:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
Με πήραν τα χρόνια και ξέκοψα από τους οργανωμένους αλλά συνέχισα να πηγαίνω που και που στο γήπεδο (όχι πια στην 3 αλλά απέναντι) και σε έναν αγώνα είδα ξαφνικά ένα πανό στην 3 να γράφει συνθήματα υπέρ των λαθρο και ότι όλοι οι Πανιώνιοι είμαστε εγγόνια προσφύγων :jerking: (εγώ έχω καταγωγή από την Μεσσηνιακή Μάνη :grin:) και πρέπει να ανοίξουμε τις αγκαλιές μας στους λάθρο που είναι και αυτοί πρόσφυγοι σαν τους παππούδες μας. Να δεις πω το έλεγε ο Χαρυ Κλην :think: α!! μου έπεσε η φορμάικα στο κεφάλι...
Άστο φιλαράκι....
Αυτά τα κομπλεξικά μουνόπανα έχουν παρεισφρήσει σε όλες τις ομάδες πλήν γαύρων που έπεσε ματσούκι...

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Μικρη διορθωση, αποκλειεται να μην θυμασαι ακροδεξια συμβολα με σημαιες που ανεβαζαν καποιοι εκεινες τις εποχες.

Nickpg33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2023
Like
2.791
Πόντοι
440
Μικρη διορθωση, αποκλειεται να μην θυμασαι ακροδεξια συμβολα με σημαιες που ανεβαζαν καποιοι εκεινες τις εποχες.
Αυτή τη στιγμή οι οργανωμένοι του Πανιωνίου είναι φουλ αριστεροί. Δεν το λέω σαν καλό ή κακό, αλλά αυτό ισχύει

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.916
Πόντοι
6.166
σαν τι σύμβολα , για θύμησε μου ?
Εχω μπλουζα με στοχο Πανθηρες απο πανω στον στοχο και απο κατω ερχομαστε .Ομως τοτε ηταν ενα πραγμα ολοι Πανιωνιοι χωρις πολιτικες παρωπιδες .Ο αρχηγος των Πανθηρων μετα Κοουτς εποχη ηταν Χ.Α αλλα δεν το εβγαζε ποτε εξω δεν επικρατουσε η πολιτικη ιδεολογια υπερ της Πανιωνιας ιδεας οπως γινεται σημερα

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Ειχα δει φωτο μεσα απο την 3 που υπηρχε ο κελτικος σταυρος. Αργα η γρηγορα ειχαν απομονωθει αυτα τα στοιχεια.
Σε καθε περιπτωση ουτε εγω ειμαι υπερ της πολιτικοποιησης των οργανομενων, δεν μπορω ομως να μην πω και μπραβο σε καποιες κοινωνικες πραξεις που κανουν προς ευαλωτες ομαδες και αναφερομαι στους Πανθηρες,επισης παρολες τις δυσκολιες ακολουθησαν την ομαδα σε καθε χωριο τα τελευταια χρονια.
Ουτε εγω παω πλεον στην 3 γτ μεγαλωσαμε και ολες οι παρεες πηγαν η στην 2 η απεναντι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτή τη στιγμή οι οργανωμένοι του Πανιωνίου είναι φουλ αριστεροί. Δεν το λέω σαν καλό ή κακό, αλλά αυτό ισχύει
Δεν αντιλεγω, ισχυει.

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.890
Πόντοι
18.546
δεν επικρατουσε η πολιτικη ιδεολογια υπερ της Πανιωνιας ιδεας οπως γινεται σημερα

αυτό ακριβώς που γράφω και εγώ ότι την πολιτική μας ταυτότητα τότε την κρατάγαμε για τον εαυτό μας και δεν χρησιμοποιούσαμε την οπαδική μας ταυτότητα για να περάσουμε τις πολιτικές μας ιδεοληψίες όπως γίνεται σήμερα.

ΥΓ αυτό το μλουζάκι δεν το έχω δεί ...

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.916
Πόντοι
6.166
αυτό ακριβώς που γράφω και εγώ ότι την πολιτική μας ταυτότητα τότε την κρατάγαμε για τον εαυτό μας και δεν χρησιμοποιούσαμε την οπαδική μας ταυτότητα για να περάσουμε τις πολιτικές μας ιδεοληψίες όπως γίνεται σήμερα.

ΥΓ αυτό το μλουζάκι δεν το έχω δεί ...
Αν επικρατουσε μια πολιτικη ιδεολογια τοτε παραδειγμα νεοναζι κλπ τοτε γι να ερθουν η Αντιφα στους Πανθηρες θα ερχοντουσαν να τους πεταξουν εξω κατι που δεν ισχυει γιατι βρηκαν πορτες ανοιχτες

Τελευταία τροποποίηση:

poytsoskampilo

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
407
Πόντοι
21
Καποτε δεκαετια 90 "Ξαφνικα" εμφανιστηκαν πολλα ναζιστικα στοιχεια
755pe.jpg

d3f49da79e26c498cbdeb3c4b36d080c.png

levadiakos-panionios-_3_.jpg

Δεν κρατησε πολυ ομως γιατι δεν τους ηθελαν . τωρα πλεον ειναι οπως σχεδον σε ολες τις ομαδες αντιφα

20cab58d-a9ca-4518-baab-32d43b06fc0b.jpg

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.890
Πόντοι
18.546
Αν επικρατουσε μια πολιτικη ιδεολογια τοτε παραδειγμα νεοναζι

μιλάς με άνθρωπο που πήγε να χάσει την ζωή του από την ΝΟΠΟ, προφανώς και δεν υπήρχαν νεοναζί στον σύνδεσμο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom