diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 155
- Πόντοι
- 166
O φιλος ο Διομηδης εχει να δηλωσει τα εξης:Ο φιλος Διομηδης μαλλον ειναι μικρος σε ηλικια η εχει ξεχασει τα καλα τα δικα του οταν εφτιαχνε παραρτηματα ανα την Ελλαδα για να κανει αυτο που του κανουν τωρα, και το οποιο επιθυμει διακαως να ξανακανει γιατι αλλιως δεν θα εχει δικαιολογια να πει "εχασα γιατι ημουν χειροτερος¨η "εχασα γιατι οι παικτες που ερχονται ειναι μανατζεροαλλαξοκωλιες και δεν μπορουν τα παλληκαρια"
Αν θες τη γνωμη μμου Διομηδη, ΝΑΙ ειχαμε και εχουμε στενοτερη σχεση με τον Ολυμπιακο και τον Παοκ (οχι στο επιπεδο παραρτηματος που εσυ ονειρευεσαι-αλλα στις μεταγραφες,μετακινησεις παικτων) ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ γιατι Ολυμπιακος (κυριως) και Παοκ (δευτερευοντως) εχουν αποδειχτει στη διαρκεια των χρονων ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ.
Και προς τιμην του ο Ιστορικοτερος Συλλογος της χωρας, δεν καταδεχτηκε να ριξει την Ομαδα στον αποπατο της Γ'Εθνικης για να γλυτωσει μερικα εκατομμυρια χρεους οπως εκαναν Αεκ,Αρης Λαρισα,Ηρα κτλ κτλ) αλλα προτιμησε να μαζεψει τα χαλια του ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ με τα ψεμματα και με φιλαθλους που καθαριζανε τις κερκιδες γιατι δεν υπηρχαν ουτε 100Ε για τις καθαριστριες ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ να ξεχρεωσει.Αρα στα δικα μου ματια, ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ και τις εκανε με τους συγκεκριμενους γιατι δεν μπορουσε αλλιως.
Φιλε Διομηδη και η δικη σου ομαδα ειχε τα ιδια προβληματα και ευτυχως βρεθηκε ο Αλαφουζος και πλησιαζεις και εσυ..Η διαφορα μας ειναι οτι ΕΓΩ το παλευω χωρις να μουτσοκλαιω ενω ΕΣΥ θες και να εξυγειανθεις αλλα και να παρεις πρωταθλημα με παικτες που γελαει ο πλανητης..
Και η νοοτροπια σας αυτη εσας των οπαδων των 3 καταστροφεων του ελληνικου ποδοσφαιρου ειναι αυτη ακριβως: Δεν θελετε να χανετε λες και παιζει μονο ενας..Δεν θα ειχατε ποτε τα αντερα να υποστηριξετε τον Πανιωνιο, τον Ηρακλη, τη λαρισα, τα Γιαννενα, τον Απολλωνα κτλ. Γιατι ειστε τσαμπουκας μαζικος και στη δουλεια μαλακας που λεει και το συνθημα στα Εξαρχεια.
Χωρις διαθεση να σου αλλαξω την γνωμη, αλλα μονο την νοοτροπια-μονο ετσι θα ευχαριστηθεις αυτο που σου αρεσει να βλεπεις, ειτε χανεις ειτε κερδιζεις..
1. Oλη αυτη η κουβεντα ξεκινησε απο εμενα, διοτι ηθελα να καυτηριασω την υποκρισια της ομαδας και των φανατικων οπαδων του πανιωνιου γιαυτο που και εσυ παραδεχεσαι οτι οντως τα τελευταια χρονια υπηρχε στενοτερη σχεση μεταξυ ολυμπιακου και πανιωνιου
2. Ειμαι γενικως κατα των παραρτηματων και δεν αρνουμαι οτι και η ομαδα μου στο παρελθον εχει κανει τετοια εγκληματα, βεβαια αυτο που εχει κανει ο ολυμπιακος εχει ξεπερασει καθε οριο αλλα δε μου αρεσει να βαζω ζυγσρια σε τετοιες μεθοδους. Το εγκλημα και η λαμογια δεν εχουν ζυγι.
3. Η ομαδα σου ασφαλως εχει υποστει αδικιες και απο τον παναθηναικο ειδικοτερα το 1996 με τη βουτια του γεωργιαδη.
4. Δεν ειμαι συμφωνος με την μεμψημηρια και το κλαψιμο το οποιο δεν αρμοζει σε ενα μεγεθος σαν τον παναθηναικο. Η αποψη μου ειναι ή βρισκεις ενα τροπο να το αντιμετωπησεις σε ολα τα πλαισια, εναντι του ολυμπιακου ή αν δε μπορεις το βουλωνεις και το παλευεις στο γηπεδο.
5.Για να παρει μια ομαδα πρωταθλημα δεν υπαρχει κανενας νομος που να λεει οτι αν εχεις φτηνοτερους παιχτες σε σχεση με αλλους διεκδικητες απαγορευεται να πιστευεις οτι μπορεις να παρεις πρωταθλημα.
6. Η νοοτροπια του οτι οταν εχω τη δυναμη θελω να την εκμεταλευτω προς οφελος μου και εναντι των αλλων, ειναι ελληνικη και αν ο πανιωνιος ειχε τη δυναμη ακριβως τα ιδια θα εκανε. Αρα μη μου παιζεται της παρθενες και οτι εσεις ειστε αλλου τυπου ανθρωποι, αγνοι και αμολυντοι. ολοι εδω στην ελλαδα τα ιδια σκατα ειμαστε.
αυτα πιστευει ο φιλος Διομηδης και δε χρειαζεται να ερμηνευεις πραγματα οπως σε βολευουν εσενα...