Νέα

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 196K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Σορι  κιολας αλλα φαντασου τι επιρροη ασκεις εσυ που ησουν αιωνια 4ος και ειχες και τις πλατες βενιζελων και λοιπων.Οταν το αεκακι σε περναγε με ανυπαρκτους παιχτες

4ος ναι αλλα οχι καθε τρεις και λιγο να παλευω για σωτηρια

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Για επιρροη μιλησες μην αλλαζεις θεμα επειδη δεν σε βολευει

καλα να κανουμε συγκριση για επιρροη ειναι γελοιο
για αυτο δεν το συνεχιζω
τι να συγκρινω?
οπως κατι δικοι μου ηλιθιοι θελουν να με συγκρινουν με τον ολυμπιακο?
ξερω που παταω και που βρισκομαι
εμενα το θεμα μου με τον συγκεκριμενο ειναι οτι κανουμε συζητηση για τον πανιωνιο και αυτος εξυμνει σε ολα τα ποστ τον ολυμπιακο
το πιο πιθανον ειναι να εχει αφισα του θειου στο δωματιο του και να φτιαχνεται
εγω οι πανθηρες που ξερω χρονια τωρα και ερχονται και μεσα στην 4 και μας φιλοξενουν εκει δεν ειναι ετσι
τωρα αν θεωρεις τους δικους σου ηλιθιους που εχουμε καλη σχεση αυτο ειναι αλλο θεμα

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
για αυτο δεν το συνεχιζω
τι να συγκρινω?
εμενα το θεμα μου με τον συγκεκριμενο ειναι οτι κανουμε συζητηση για τον πανιωνιο και αυτος εξυμνει σε ολα τα ποστ τον ολυμπιακο
εγω οι πανθηρες που ξερω χρονια τωρα και ερχονται και μεσα στην 4 και μας φιλοξενουν εκει δεν ειναι ετσι
τωρα αν θεωρεις τους δικους σου ηλιθιους που εχουμε καλη σχεση αυτο ειναι αλλο θεμα

Μαλλον δεν καταλαβαινεις τι λεω.Μιλησες για επιρροη και δεν συγκρινα καν εμενα με σενα.Αλλα οταν λες οτι ασκω την ιδια επιρροη με τοσο μικρες ομαδες ειναι σαν να λες οτι εσυ ασκεις κατι που ειναι ο ορισμος του ανεκδοτου.

Οσον αφορα τον tennis δεν νομιζω οτι τον εξυμνει και ουτε θα το εκανε πανιωνιος ποτε αυτο.

Για την φιλοξενια οτι εχω γραψει και στις προηγουμενες σελιδες μαλλον διαψευδει τα λεγομενα σου.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
για αυτο δεν το συνεχιζω
τι να συγκρινω?
Ρε δεν σας πουλάμε,τελείωσε,ο θείος πληρώνει πιό πολλά και μας δίνει και παίκτες!

Εσύ συνέχιζε να λες ότι είμαι κρυφολυμπιακάκιας,δεν έχουμε κανέναν ανάγκη!

Γεροντική άνοια λέγεται αυτό,έχεις πολλή εσύ!

Εδώ είναι το θρέντ του Πανιωνίου,αλλού είναι του Ολυμπαικού,εκεί θα σε μαμήσουν πολύ χειρότερα!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Μαλλον δεν καταλαβαινεις τι λεω.Μιλησες για επιρροη και δεν συγκρινα καν εμενα με σενα.Αλλα οταν λες οτι ασκω την ιδια επιρροη με τοσο μικρες ομαδες ειναι σαν να λες οτι εσυ ασκεις κατι που ειναι ο ορισμος του ανεκδοτου.

Οσον αφορα τον tennis δεν νομιζω οτι τον εξυμνει και ουτε θα το εκανε πανιωνιος ποτε αυτο.

Για την φιλοξενια οτι εχω γραψει και στις προηγουμενες σελιδες μαλλον διαψευδει τα λεγομενα σου.

Τι να την κάνω την φιλοξενία τους όταν με τον έναν ή άλλον τρόπο θα το πάρουν το παιχνιδάκι όπως πέρυσι?
Τα καλά τα χρόνια τα έπαιρναν οι πράσινοι έτσι αλλά σταμάτησε αυτό λόγω στενότης χρημάτων αν και έχω ακούσει από πολύ γνωστό μου άτομο ότι ο Αλαφού αυτή τη στιγμή έχει το πιό πολύ ρευστό στην Ελλάδα,γύρω στα 5 δις αλλά δεν βάζει δραχμή!

Καλά φέτος παίχτηκαν άλλα παιχνίδια αλλά δεν θα μιλήσω γιατί μου τα εμπισυετήκαν από μέσα και δεν μπορώ,όπως ήξερα το οβερ πριν αρχίσει,αν κατάλαβε κανείς γιά πιό λόγο!

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16

Ανακοίνωση
Δευτέρα, 23 Ιανουάριος 2012 01:07
Το Σάββατο 60 Πάνθηρες βρεθήκαμε στη Τούμπα. Στην κερκίδα πήραμε θέσεις χωρίς ένα στρατό να μας περιβάλλει και χωρίς νεκρές ζώνες δεξιά και αριστερά μας. Την Κυριακή διαβάζοντας εφημερίδες απορήσαμε, καθώς δεν είδαμε καμία αναφορά πουθενά. Αντίθετα υπήρχε παντού σαν πρώτο θέμα οι προσαγωγές και τα "ευρήματα" των Ολυμπιακών! Είναι πλέον γνωστό σε όλους μας ότι τα ΜΜΕ προβάλουν συγκεκριμένα θέματα και για συγκεκριμένους σκοπούς, να εκφοβίσουν και να κοιμήσουν τον κόσμο... Λοιπόν ΚΥΡΙΟΙ, ούτε κοιμόμαστε, ούτε φοβόμαστε! Βάλτε το καλά στο μικρό σας στενό μυαλο κεφάλι! Τέλος, και πιο σημαντικό απ'όλα, θα θέλαμε να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ τους οπαδούς και τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ για την άψογη φιλοξενία τους! Περιμένουμε να ανταποδώσουμε!

ΠΑΝΘΗΡΕΣ 1983

αυτο εγινε το 12

Πολύ ωραίες εικόνες στην άδεια Τούμπα. Στην θύρα 8 βρέθηκαν οπαδοί του Πανιωνίου με την σύμφωνη γνώμη της ασπρόμαυρης ΠΑΕ αφού οι σχέσεις με την διοίκηση του Πανιωνίου είναι άριστη μετά την στάση της στην απολογία του Δικεφάλου για τα επεισόδια που είχαν γίνει στο πρώτο ματς. Οι οπαδοί του Πανιωνίου χειροκροτήθηκαν και μάλιστα είπαν κοινά συνθήματα με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ για ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Στην ανάπαυλα συνέβη και το πιο ωραίο: οπαδοί του ΠΑΟΚ μπήκαν στην θύρα 8 για να ανταλλάξουν κασκόλ και να βγουν και φωτογραφίες. Ωραίες εικόνες στην μίζερη ποδοσφαιρικά Ελλάδα!

πριν λιγες μερες καμια 30ρια δικοι σας ηταν μαζι μας σχεδον στην θυρα 8
βαλατε τα πανο σας, φωναξατε και κανεις φυσικα δεν σας πειραξε, αντιθετος καποια στιγμη μπερδευτηκαμε και μεταξυ μας και συζητουσαμε

τωρα που εσυ βλεπεις το αντιθετο δεν ξερω

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Ανακοίνωση
Δευτέρα, 23 Ιανουάριος 2012 01:07
Το Σάββατο 60 Πάνθηρες βρεθήκαμε στη Τούμπα. Στην κερκίδα πήραμε θέσεις χωρίς ένα στρατό να μας περιβάλλει και χωρίς νεκρές ζώνες δεξιά και αριστερά μας. Την Κυριακή διαβάζοντας εφημερίδες απορήσαμε, καθώς δεν είδαμε καμία αναφορά πουθενά. Αντίθετα υπήρχε παντού σαν πρώτο θέμα οι προσαγωγές και τα "ευρήματα" των Ολυμπιακών! Είναι πλέον γνωστό σε όλους μας ότι τα ΜΜΕ προβάλουν συγκεκριμένα θέματα και για συγκεκριμένους σκοπούς, να εκφοβίσουν και να κοιμήσουν τον κόσμο... Λοιπόν ΚΥΡΙΟΙ, ούτε κοιμόμαστε, ούτε φοβόμαστε! Βάλτε το καλά στο μικρό σας στενό μυαλο κεφάλι! Τέλος, και πιο σημαντικό απ'όλα, θα θέλαμε να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ τους οπαδούς και τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ για την άψογη φιλοξενία τους! Περιμένουμε να ανταποδώσουμε!

ΠΑΝΘΗΡΕΣ 1983

αυτο εγινε το 12

Πολύ ωραίες εικόνες στην άδεια Τούμπα. Στην θύρα 8 βρέθηκαν οπαδοί του Πανιωνίου με την σύμφωνη γνώμη της ασπρόμαυρης ΠΑΕ αφού οι σχέσεις με την διοίκηση του Πανιωνίου είναι άριστη μετά την στάση της στην απολογία του Δικεφάλου για τα επεισόδια που είχαν γίνει στο πρώτο ματς. Οι οπαδοί του Πανιωνίου χειροκροτήθηκαν και μάλιστα είπαν κοινά συνθήματα με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ για ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Στην ανάπαυλα συνέβη και το πιο ωραίο: οπαδοί του ΠΑΟΚ μπήκαν στην θύρα 8 για να ανταλλάξουν κασκόλ και να βγουν και φωτογραφίες. Ωραίες εικόνες στην μίζερη ποδοσφαιρικά Ελλάδα!

πριν λιγες μερες καμια 30ρια δικοι σας ηταν μαζι μας σχεδον στην θυρα 8
βαλατε τα πανο σας, φωναξατε και κανεις φυσικα δεν σας πειραξε, αντιθετος καποια στιγμη μπερδευτηκαμε και μεταξυ μας και συζητουσαμε

τωρα που εσυ βλεπεις το αντιθετο δεν ξερω

Προφανως δεν μπηκες καν στον κοπο να δεις τι εγραψα 2-3 σελιδες πριν  αν και στο ειπα οποτε τσαμπα εψαχνες και εκανες τα copy paste  για αυτο θα τα ξαναπω.
Προφανως και μου αρεσει που τα τελευταια 2-3 χρονια ολοι μαζι βλεπουμε τον αγωνα αν και δεν τρεφω την καλυτερη αποψη για σας.Εξαλλου ανταποδισουμε την φιλοξενια οποτε ερχοσαστε νεα σμυρνη.Φανταζομαι θυμασαι τι εγινε περσυ με τα ματ και την αμεση επεμβαση των δικων μας ωστε να την γλιτωσετε.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Εμείς είμαστε κουλτουριάρηδες,δεν είμαστε άρρωστοι σαν κάποιους άλλους αν χάσουν βαθμούς και τρελλαίνονται!
Αν ήμασταν πιό επικίνδυνοι θα είχαμε την ίδια αντιμετώπιση ή θα τρώγαμε κλωτσιές?Γιατί αυτοί αν δεν είσαι καλό παιδί και δεν κάτσεις να χάσεις,τρελλαίνονται όπως είπα!
Το παιχνιδάκι από πολλές γωνίες ήταν μιλημένο και γιά όβερ από ότι έμαθα,τα συμπεράσματα δικά σας΄γιά τους πιό πονηρούς μία τσάμπα μεταγραφή όπως είδατε,άλλοι δεν θα πιστέψουν τα ματάκια τους στο άσπιλο κράτος που ζούμε.
Εγώ σας το ψιλοείπα γιατί είμαι και παλαβός και μπορούσα να ανέβω Θεσ/κη αλλά όταν έμαθα το σικέ βαριέμαι να βλέπω τον Πανιώνιο να χάνει,αν και έχω πάει και σε ποιό καυτές έδρες.
Να γίνει καμία στραβή στο 2ο γύρο και μετά να δείτε πόσο ευγενικοί θα είναι στην επόμενη επίσκεψή μας!

Υ.Γ.Πάντως πρωτάθλημα δεν θα πάρετε ΠΟΤΕ

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Προφανως δεν μπηκες καν στον κοπο να δεις τι εγραψα 2-3 σελιδες πριν  αν και στο ειπα οποτε τσαμπα εψαχνες και εκανες τα copy paste  για αυτο θα τα ξαναπω.
Προφανως και μου αρεσει που τα τελευταια 2-3 χρονια ολοι μαζι βλεπουμε τον αγωνα αν και δεν τρεφω την καλυτερη αποψη για σας.Εξαλλου ανταποδισουμε την φιλοξενια οποτε ερχοσαστε νεα σμυρνη.Φανταζομαι θυμασαι τι εγινε περσυ με τα ματ και την αμεση επεμβαση των δικων μας ωστε να την γλιτωσετε.

Αφού πληρώνουν τα παιδιά ,ας δούνε το μάτς τώρα που το σκέφτομαι!
Χρυσά παιδιά!!!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Πωπω,τι θα κάνουμε χωρίς πρωτάθλημα αυτή την εβδομάδα,ποιόν θα βρίζουμε?

Δεν έχει αρχίσει και αυτό το μπάσκετ να τρέξουμε κάπου,να πάμε στην Αρτάκης και να μην ακούω γιά καμία ώρα μετά,αυτό είναι ηδονή!

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
μακαρι να παρουμε το παιχνιδι με το πανθρακικο

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
χθες ειχατε και γενεθλια ετσι;
θα τους παρετε σημερα

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
χθες ειχατε και γενεθλια ετσι;
θα τους παρετε σημερα

Χρονια πολλα στην ομαδαρα μας

123 χρονια προσφορας στον αθλητισμο και συνεχιζουμε.

Ολοι σημερα γηπεδο για να ενισχυσουμε την ομαδα μας.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
η ομαδα παροτι ηρθε σημερα ισοπαλη επαιξε αρκετα καλη μπαλα ας οψεται ο σερεμετ

Stories

Νέο!

Stories