Νέα

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 196K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Καλά τόσα λες ,τόσα ξέρεις!
Έτσι λένε οι δημοσιογράφοι της Βόρειας Ελλάδας?
Αφού ξέρεις τόσα,μήπως ξέρεις που πήγαινε ο Τζαβέλας όταν τα χάλασε με τον Παόκ μία εβδομάδα πριν,αν έχει δικαίωμα ο Πανιώνιος γιά μεταπώληση και ποσοστά ακόμα του Τζαβέλα σε ελληνική ομάδα....
και ποιός συμφώνησε να παέι ο Τζαβέλας (τελικά) στον Παοκ.

Αν τα βρεις αυτά,θα σε παραδεχτώ!!!

Υ.Γ. Ο Τζαβέλας δεν είναι ακριβώς ελεύθερος,αν πας να απαντήσεις έτσι.........σε πρόλαβα

Αυτά γιά να καταλάβεις πως κατέληξε ο Τζαβέλας στον Παοκ,τι παίχτηκε στο παιχνίδι που ήταν κουρασμένος ο Παοκ,τι παίχτηκε για τον δεύτερο γύρο στη Ν.Σμύρνη και πως κέρδισε τόσο άνετα στο παιχνίδι.

Εσύ κάτσε να πανηγυρίζεις τα γκολ στην κερκίδα αλλά εμείς χωρίς λεφτά σωζώμαστε κάθε χρόνο.

Σου έβαλα πολλά και σε κούρασα...

όπως σκέψου εσύ "ποτέ" δεν θα πάρεις πρωτάθλημα,ποτέ ποτέ

λογω ηλικιας μπουφο εχω δει 2 πρωταθληματα και 4 κυπελλα

και καθε χρονο σωζεσαι γιατι εχεις αλλαξει 17 φορες α.φ.μ και εχεις κανει 28 συγχωνευσεις ασχετα που χρωστας στην μιση υφηλιο

αδικημενο μου παιδι

melrules

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1

και καθε χρονο σωζεσαι γιατι εχεις αλλαξει 17 φορες α.φ.μ και εχεις κανει 28 συγχωνευσεις ασχετα που χρωστας στην μιση υφηλιο

αδικημενο μου παιδι
αδερφε χωρις την παραμικρη διαθεση αντιπαραθεσης, 1 φορα εγινε αυτο με το νεο ΑΦΜ επι Μπεου, εκμεταλλευομενοι την φωτογραφικη ρυθμιση-σκανδαλο του συντοπιτη σου Βενιζελου για τα χρεη ΠΑΟΚ και ΑΡΗ. Αυτη η σκανδαλωδης ρυθμιση μαλιστα, περιελαμβανε και διαγραφη μερους των χρεων, πηγε να περασει σαν κατεπειγον νομοσχεδιο στην κυριολεξια κομμενο και ραμμενο στα μετρα Παοκ και Αρη. Στον Πανιωνιο το σφυριξε πασιγνωστος δημοσιογραφος και ο Αχιλλεας το εκμεταλλευτηκε και καλα εκανε.Συγχωνευση δεν εχω κανει ακομα.Χρεη υπαρχουν αλλα εχουν μειωθει σημαντικα με πολλες πιθανοτητες μαλιστα απο το τελος της σεζον να ειμαστε καθαροι. Εσεις ειστε τυχεροι που βρεθηκε ο Σαββιδης και χωνει γιατι αλλιως τα δικα σας χρεη επρεπε να σας εχουν ριξει πιο κατω απο την Αεκ, αλλα Τσοχατζοπουλαιοι, βενιζελοι και Ιωαννιδηδες σας ειχαν  αγκαλιτσα και σας εσωναν οποτε εσφιγγε το ζωναρι...
Κατα τα αλλα, καλη επιτυχια στο Ουεφα, με την ομαδα που εχετε συν τον Τζαβελλαρο μπορειτε να περασετε ανετα πρωτοι :thumbsup:

mirakos60

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2012
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
6
Να γιατι ολοι οι ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ξερουν δεκα κανταρια μπαλα παρπανω απο ολους τους αλλους.Σωστα μιλας tennis. Αστους δεν ξερουν πολλοι στην Ελλαδα απο ποδοσφαιρο ή θελουν να βλεπουν μπαλα με τις φτερνες.........
Να μας καποιοι ποτε ακουστηκε για πρωτη φορα η λεξη παραγκα και ποιος ηταν αυτος που εξαφανισε τον Μητροπουλο????????????

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
αδερφε χωρις την παραμικρη διαθεση αντιπαραθεσης, 1 φορα εγινε αυτο με το νεο ΑΦΜ επι Μπεου, εκμεταλλευομενοι την φωτογραφικη ρυθμιση-σκανδαλο του συντοπιτη σου Βενιζελου για τα χρεη ΠΑΟΚ και ΑΡΗ. Αυτη η σκανδαλωδης ρυθμιση μαλιστα, περιελαμβανε και διαγραφη μερους των χρεων, πηγε να περασει σαν κατεπειγον νομοσχεδιο στην κυριολεξια κομμενο και ραμμενο στα μετρα Παοκ και Αρη. Στον Πανιωνιο το σφυριξε πασιγνωστος δημοσιογραφος και ο Αχιλλεας το εκμεταλλευτηκε και καλα εκανε.Συγχωνευση δεν εχω κανει ακομα.Χρεη υπαρχουν αλλα εχουν μειωθει σημαντικα με πολλες πιθανοτητες μαλιστα απο το τελος της σεζον να ειμαστε καθαροι. Εσεις ειστε τυχεροι που βρεθηκε ο Σαββιδης και χωνει γιατι αλλιως τα δικα σας χρεη επρεπε να σας εχουν ριξει πιο κατω απο την Αεκ, αλλα Τσοχατζοπουλαιοι, βενιζελοι και Ιωαννιδηδες σας ειχαν  αγκαλιτσα και σας εσωναν οποτε εσφιγγε το ζωναρι...
Κατα τα αλλα, καλη επιτυχια στο Ουεφα, με την ομαδα που εχετε συν τον Τζαβελλαρο μπορειτε να περασετε ανετα πρωτοι :thumbsup:

στον συγκεκριμενο μου την δινει το στυλακι του
σαν παιδι δημοτικου κανει και του απανταω αναλογα

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
διπλα διπλα οι οπαδοι μεταξυ μας ειναι χρονια τωρα
πολλες πανσετες τρωτε, ειπαμε να κερασουμε και μας τις φαγατε ολες

υ.γ διπλο κακο σας βρηκε....και 4 και γιαννου

Χρονια τωρα δεν νομιζω.Τελευταιες φορες ανεβηκα 2008 και 2009 και ημασταν ξεχωριστα.
Ασε που διπλα απο τα επισημα εφυγε και μια φωτοβολιδακαι εσκασε διπλα μου.
Απο σας δεν εχω παραπονο βεβαια αντιθετως μαλιστα ;)

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Να σας πω ανέβαινα σήμερα Θεσσαλονίκη να πάω και στις ταβέρνες να φάω μανιτάρια στη σχάρα και να ξεσκιστώ στο φαί,αλλά βαριέμαι να οδηγάω τόσες ώρες :hmm: :hmm: :hmm:

Στειλε ενα μηνυματακι ψινομουν και γω να ανεβω.
ΒΑσικα σκεφτομουν τρενακι με κατι φιλαρακια αλλα δεν μαζευτηκαμε τελικα και τζιφος.
Εχω να ανεβω θεσσαλονικη απο το διπλο με μητρογλου.Μας εφαγε η δουλεια >:(

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16

αδικημενο μου παιδι

Καλά συνεχίζεις και λες βουλγάρικες μαλακίες,καλά πόσο χρονών είσαι και είδες 2 πρωταθλήματα?

Οι ρομαντικές εποχές που θα έβαζε λεφτά ο μούσιας και να ακολουθάτε σαν τα πρόβατα στο γήπεδο που έχετε φάει "τις" πούτεσς στην ευρώπη εκεί που
"δεν" έχετε διατησίες,δεν υπάρχουν αφού γελάει με εσάς και κάνει τις δουλειές του από πίσω άνετος............

ο Θείος Μαρινάκης τα ρίχνει αλλά ο μούσιας βλέπει ότι έρχεται ο Μελισά σε 2 χρόνια,άτομο που δεν λυπάται να ρίξει λεφτά γιά την ΑΕΚ....και με γήπεδο
δικό της ,και όχι την αντίκα που έχετε εσείς γιά γήπεδο

Ο Ολυμπιακός έφτιαξε το Καραισκάκη κόσμημα,ο Ηρακλής κατάφερε να το φτιάξει με τους ολυμπιακούς,η ΑΕΚ θα φτιάξει γηπεδάρα,του Παναθηναικού ξεκινάει σύντομα,μόνο ΕΣΕΙΣ έχετε ξεμείνει και σας παραμυθιάζουνε οι πληρωμένοι δημοσιογραφάκηδες ότι είστε μεγάλη ομάδα

σε 2 χρόνια πάλι τα ίδια θα λέτε και θα κλαψουρίζετε,εδώ θα είμαστε όπως και άλλα έχω πει και βγήκανε αν ξέρεις να διαβάζεις

Τώρα που είδες εσύ συγχώνευση με άλλη ομάδα ή 28 αλλαγές ΑΦΜ,μόνο καραγκιόζης μπορεί να είσαι αλλά δεν σας αρέσει που στεκόμαστε χωρίς λεφτά στην Α εθνική με τα  μικρά και πουλάμε κάθε χρόνο ,κλάψτεεεεεεεεεεεεεεεε

Εκεί θα είμαστε κάαααααααααααααααθε χρόνοοοοοοοοοοο

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
βαριεμαι να συνεχισω αντιπαραθεση με πανιωνιο

σαν να διαφωνω με οπαδο απο την αναγέννηση γιανιτσων, την ιδια επιρροη ασκειται στο ποδοσφαιρο πανω κατω

βαρεθηκα....

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
αδερφε χωρις την παραμικρη διαθεση αντιπαραθεσης, 1 φορα εγινε αυτο με το νεο ΑΦΜ επι Μπεου, εκμεταλλευομενοι την φωτογραφικη ρυθμιση-σκανδαλο του συντοπιτη σου Βενιζελου για τα χρεη ΠΑΟΚ και ΑΡΗ. Αυτη η σκανδαλωδης ρυθμιση μαλιστα, περιελαμβανε και διαγραφη μερους των χρεων, πηγε να περασει σαν κατεπειγον νομοσχεδιο στην κυριολεξια κομμενο και ραμμενο στα μετρα Παοκ και Αρη. Στον Πανιωνιο το σφυριξε πασιγνωστος δημοσιογραφος και ο Αχιλλεας το εκμεταλλευτηκε και καλα εκανε.Συγχωνευση δεν εχω κανει ακομα.Χρεη υπαρχουν αλλα εχουν μειωθει σημαντικα με πολλες πιθανοτητες μαλιστα απο το τελος της σεζον να ειμαστε καθαροι. Εσεις ειστε τυχεροι που βρεθηκε ο Σαββιδης και χωνει γιατι αλλιως τα δικα σας χρεη επρεπε να σας εχουν ριξει πιο κατω απο την Αεκ, αλλα Τσοχατζοπουλαιοι, βενιζελοι και Ιωαννιδηδες σας ειχαν  αγκαλιτσα και σας εσωναν οποτε εσφιγγε το ζωναρι...

Άστους μωρέ τους προβληματικούς,σιγά μην πάρουνε και πρωτάθλημα με τον Τζαβέλα!
Μαλάκας είναι ο Μαρινάκης που κατεβάζει καράβια παιχταράδες και 20 δανεικούς σε άλλες ομάδες?
Ο Ολυμπιακός είναι μίλια μπροστά και σκέφτεται σαν ευρωπαίος και μόνο και δυστηχώς δεν υπάρχει 2η ομάδα να σκεφτεί έτσι

Θα μιλήσουν οι Παοκτζήδες και ο Άρης που τους έσωσε ο Βενιζέλος,το κομματόσκυλο γιά ψήφους γιά να μην πειράξουν τον Παοκούλη και τον στείλουν Δ΄Εθνική,τα ξέχασες κιόλας?
Εμείς δεν είμαστε μπροστά σε αυτούς που χρωστούσαν της μιχαλούς,τους Μπατατούδηδες και τόσους άλλους γιά χρέη τρίτων που δεν σβήνονται αλλά το παιδί "μαθουσάλας" που είναι 100 ετων και έχει δεί 2 πρωταθλήματα κΑΙ 4 κύπελλα,έχει επιλεκτική μνήμη.

Αν είναι δυνατόν,θα μιλήσει και ο ΠΑΟΚ γιά χρέη,τα πρωταθλήματα τα θυμάται,τα χρέη δεν τα θυμάται,μόνο εμάς θυμούνται όταν ερχόντουσαν καραβιές παικτών και τους πληρώσαμε εμείς σαν μαλάκες αντί για αυτά τα λαμόγια που τους φέρανε και μετά χρεωθήκανε.

Γι αυτό μπουφάκο μάθε μερικά πράγματα αντί να γράφεις σε θρεντ με σχετικούς,πήγαινε να δεις καμία κριτική γιά κανένα μπουρδέλο καλύτερα

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Χρονια τωρα δεν νομιζω.Τελευταιες φορες ανεβηκα 2008 και 2009 και ημασταν ξεχωριστα.
Ασε που διπλα απο τα επισημα εφυγε και μια φωτοβολιδακαι εσκασε διπλα μου.
Απο σας δεν εχω παραπονο βεβαια αντιθετως μαλιστα ;)
Κάφροι στο γήπεδο να μας κάνουν ρεζίλι στην Ευρώπη,αλλά δεν τους πέρασε και την πληρώσανε και το χαίρομαι!
Έεεεεεεετσι
Ένα 0-0 με την Σάλκε δεν το παίρνανε με τον κόσμο και μόνο?
Αλλά έτσι να τον πάρουν,που θέλει να περάσει ο μούσιας από το παράθυρο αλλά άστους να τρέχουν στο Καζακστάν τώρα και στα ψίχουλα της ουέφα

όσα θα πάρουν μετά την συνολική βαθμολογία,θα πάρει ο θείος με 1 νίκη μόνο,που θέλανε και τον Πιάτι από την Βαλένθια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16

σαν να διαφωνω με οπαδο απο την αναγέννηση γιανιτσων, την ιδια επιρροη ασκειται στο ποδοσφαιρο πανω κατω

βαρεθηκα....
Τι να πεις μαθουσάλα,πήγαινε σε καμία καφετέρια να πιείς κανένα φραπεδούκλα και να κάνεις σχέδια γιά του χρόνου.

Φέτος πάλι ξεραίλα,ο Παναιτωλικός σε ψάχνει,ήδη πήρες δείγμα γιά φέτος από
Π Α Ρ Α Γ Κ Α

του χρόνου να πάρει τον Ροναλντίνιο,έχετε καλά μπουζούκια εκεί πάνω,θα του  αρέσει πολύ,θα έρθει τσάμπα

αλλά τι να τον κάνετε αυτόν?
ο μούσιας λέει θα παίζετε με τον Κίτσιου,τον Τσίου και τον Πίου!

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Τι να πεις μαθουσάλα,πήγαινε σε καμία καφετέρια να πιείς κανένα φραπεδούκλα και να κάνεις σχέδια γιά του χρόνου.

Φέτος πάλι ξεραίλα,ο Παναιτωλικός σε ψάχνει,ήδη πήρες δείγμα γιά φέτος από
Π Α Ρ Α Γ Κ Α

του χρόνου να πάρει τον Ροναλντίνιο,έχετε καλά μπουζούκια εκεί πάνω,θα του  αρέσει πολύ,θα έρθει τσάμπα

αλλά τι να τον κάνετε αυτόν?
ο μούσιας λέει θα παίζετε με τον Κίτσιου,τον Τσίου και τον Πίου!

ειπε ο γλειφτης του μαρινακη

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
ειπα και εγω
τετοια καψα με τον παοκ
δεν ηξερα οτι εισαι γιουσουφακι του γαυρου εσυ προσωπικα
εγω τους πανιωνιους αλλιως τους ηξερα
συγνωμη να ζητησω τοτε
που προσεβαλα τον γκομενο
καθε ποστ και αποθεωση στον ολυμπιακο
γεια σου ανεξαρτητε και συγνωμη

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
ειπα και εγω
τετοια καψα με τον παοκ
συγνωμη να ζητησω τοτε

Είναι καλός παελάτης και πληρώνει,δεν πουλάμε σε μπατήρηδες!

Τον φραππέ κούνατον καλά

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
ειπα και εγω
τετοια καψα με τον παοκ
συγνωμη να ζητησω τοτε

όχι,θα κάνω αποθέωση στον παοκ!
Για ποιό λόγο?
Επειδή κάνει επενδύσεις ή κάνει τρελλή πορεία και μας αφήνει άφωνους?

Και εμείς να ξέρεις είμαστε Πανιώνιοι,δεν κλαίμε σαν κάτι τουιτεράκια ή παίρνουν παιχνίδια όπως πέρυσι με την διατησία αν θυμάσαι με τον Κατσουράνη....
γι αυτό μόνο με ομάδες που δεν σε παίρνει

όσο για τον Ολυμπιακό,βάλτον στον κώλο σου να δεις αν σου αρέσει

δουλεύει επαγγελματικά και πληρώνει,σιγά μην είμαι κρυφογαύρος
γιά εσάς είναι εχθρός όποιος δεν είναι ΠΑΟΚτζής,
οπότε στα αρχίδια μου τι νομίζεις για εμένα

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Αλλά Champions league από το παράθυρο,ΔΔΔΔΔΕΕΕΕΝΝΝΝ έχει
ρίξτε τα να μπείτε αν και δεν το βλέπω

δεν ξανασχολούμαι με άσχετους

έχουν περάσει και άλλα χαζά από εδώ σαν και εσένα κατά καιρούς.που είδαν αργότερα τα χάλια τους,κάτι Γαμαινάκοι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

γράφε ότι θέλεις,έτσι και αλλιώς μαλακίες θα γράψεις παπαγαλάκι :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
(δεν μπορώ να θυμηθώ έναν μαλάκα σαν και εσένα δημοσιογράφο από το κρατικό που έκανε σαν τρελλός για τον Παοκ)
άνεργος πρέπει να είναι τώρα αλλά θα του βρήκε δουλειά ο μούσιας σίγουρα,αφού ήταν "καλό παιδί"  :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass:

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Μαθουσάλα,μήπως θυμάσαι πως είναι το κύππελο του πρωταθλήματος?
Έχεις πολλά χρόνια να το δεις!
Βλέπω το πήρατε και το ΄74,δεν το ήξερα!
άρα πρέπει να είσαι τουλάχιστον 60 χρονών!

Σεβασμός στα γηρατειά
:woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman:

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
ωραιο 3πλο παραληρημα
ειπαμε συγνωμη
δεν ξαναλεω κατι για τον ολυμπιακο
ηρεμησε

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456

βαρεθηκα....

Σορι  κιολας αλλα φαντασου τι επιρροη ασκεις εσυ που ησουν αιωνια 4ος και ειχες και τις πλατες βενιζελων και λοιπων.Οταν το αεκακι σε περναγε με ανυπαρκτους παιχτες

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
ειπα και εγω
τετοια καψα με τον παοκ
συγνωμη να ζητησω τοτε

Μαλλον δεν τους εμαθες ποτε ;)
Μπορει ποτε να μην ειχαμε την σουπερ ομαδα για τιτλους αλλα δεν χαιδευουμε κανενος τα αυτια για να αποκτησουμε ευνοια.
Αυτοι ειμαστε και μαλλον δεν αρεσουμε.Αλλα δεν θα αλλαξουμε για κανεναν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom