Νέα

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 196K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Όσο γιά την διαιτησία,μας έσφαξε στην Τούμπα και να είναι περήφανα τα Παόκια με την νίκη αυτή.....
μας την δώσανε πίσω με τον Ατρόμητο που δεν του σφύριξε 5 φάουλ κοντά στην περιοχή και τόσα άλλα,οπότε μην περιμένετε καλή διαιτησία απο την πατρίδα
"Μαρινάκη"

ουδέν σχόλιον

παίξτε όλοι Πλατανιά γιά να τα κονομήσουμε τουλάχιστον

η σωτηρία μάλλον ξεμπέρδεψε και μην ξεχνάμε ποιον έχουμε τελευταία αγωνιστική αν χρειαστούμε βαθμούς ή βαθμό

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Και ένα στημένο εκ των έσω αν δεν αλλάξει τίποτα και φάω καμία παντόφλα.....

Η πατρίδα του Μαρινάκη πρέπει να σωθεί,οπότε υπάρχει γραμμή γιά νίκη Πλατανιά με 2 γκολ διαφορά,παίζει εδώ 2-0 η 3-1 αλλά αυτό είναι ρευστό,αλλά περίπτωση νίκης δεν υπάρχει!

Απαντώ στον εαυτό μου καιτον συγχαίρω περί του στημένου υπέρ του Πλατανιά!

Ζητώ συγνώμη μόνο που βάλαμε γκολ,καταλάθος ήταν.................

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Καλως μας ηρθες τενις ;)

Το ματσακι ηταν ασσος απο εδω μεχρι την κρητη για τους λογους που ολοι ξερουν.

Ελπιζω στα υπολοιπα παιχνιδια που απομενουν να συνεχισουμε την προσπαθεια και να ξεμπερδευουμε.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Μπα,τώρα τελείωσε το πρωτάθλημα,μία θέση πάνω,μία κάτω ,τα ίδια σκατά είναι!

Το σημαντικό είναι ότι σώθηκε η χρονιά,τα υπόλοιπα είναι .........σάττσες!

Χωρίς λεφτά.........τι περιμένεις?

Πάλι καλή μπάλλα είδαμε φέτος χωρίς ξένους και με μικρά παιδιά!

Κάτι Άρηδες να ανησυχούνε

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Τι ωραία να είσαι άνετος από την παραμονή και να αφήνεις τους άλλους να σφάζονται!!!!

Εκ του ασφαλούς,αύριο να χαρούμε το ματσάκι!

Είναι πολύ καλή ομάδα ο Αστέρας,μάλλον θα χάσουμε γιατί δεν έχουμε κίνητρο!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Πολύ σεξ στο μπάσκετ με τα κουνελάκια,τα έφαγε η κούραση!!!

Μπράβο στα παιδιά!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Δεν μιλάω!

Δεν θα αντέξω ο άνθρωπος τόση χαρά!!!

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Που είστε βρε Πανιώνιοι...........
στα μπουρδέλα μείνατε?

Περιμένω σχόλια....

εγώ μόνος μου πάω στο γήπεδο???

:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Χίλα μπράβο στα παιδιά που τα καταφέρανε,ενω μας περιμέναν σαν τον Άρη και την Άεκ να παλεύουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική!

Αν και χωρίς τον σημερινό αγώνα,πάλι σωζόμασταν,αλλά τα παιδιά δείξανε κάτι με Ατρόμητο και Αστέρα,όποιος έχει μυαλό,καταλαβαίνει.....

όχι όπως κάτι κολημένα από άλλες ομάδες που δεν καταλάβανε ότι πιάσανε πάτο και κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν!!!

Ας τα βλέπανε καποιοι που μιλάγανε όταν κάναμε τις γκέλες,το ωραίο είναι να μιλάς στο τέλος!
Εδώ ο Σκοτεινοφωτεινός,ο κλασσικός μαλάκας Αεκτζής έβλεπε μέχρι και 5η θέση όταν μας κέρδισε και πάλι από κάτω είναι τα μπατίρια!!!!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Είναι ωραία να επιβραβεύεσαι στο τέλος και να μην ανησυχείς 3 αγωνιστικές πριν το τέλος ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ.......

δεν μας εφταιγε το Χ στην Βέροια,αν θυμηθήτε οι άσσοι με Λεβαδειακό και Πανθρακικό εκτός από Ατρόμητο και Αστέρα,ομάδες πολύ ποιοτικές πάντως....

Έτσι είναι ο αθλητισμός,αν σκεφτείτε με τι παίζαμε φέτος και τι είχανε οι άλλοι,ειδικά ο Αστέρας δεν είχε έναν Έλληνα μέσα ενώ εμείς χωρίς .........ΚΑΝΕΝΑ ΞΕΝΟ!!!!

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Μπραβο σε ολους ομαδα και κοσμο για την χθεσινη νικη.Εδωσαν τα παντα  και τα καταφεραν απεναντι ισως στην ομαδα που παιζει φετος το καλυτερο ποδοσφαιρο.
ΔΕν ξεχανω και το μπασκετ βεβαια που ρεφαραν την ηττα απο ελευσινα απεναντι στους αλλοθρησκους και τους αξιζουν συγχαρητηρια.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Μπράβο,άλλη ομάδα με Παναγόπουλο!

Μπράβο στα λαμόγια που κερδίζανε κάθε χρόνο με τα "πέτσινα"

Καλά τους κάνανε,μείνανε με την λύσσα,τώρα φραππέ και να βλέπετε τον Αστέρα
καραγκιόζηδες της παράγκας..........

Κάνανε και 136 τελικές αλλά γκολ τίποτα,έτσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Και του χρόνου Παναγόπουλος ακούω από μέσα και μπράβο του γιατί κάνει φοβερή δουλειά ειδικά στο κομμάτι κατασκοπεία και μέσα στο κοοουτσάρισμα γιατί πολλά αλλάζουν σε ένα αγώνα.........

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Αν και δεν έχω πληροφόρηση από μέσα γιά το στοίχημα,λόγω εκλογών,από ότι κατάλαβα το ματσάκι το δίνει στην Ξάνθη την Κυριακή!
Δεν το παλεύουμε αλλά το κακό είναι ότι δεν το έχω σίγουρο.
Τα σημάδια που το δείχνουν όπως και την Τρίπολης με την Ξάνθη που θαυμάσαμε το μαρκάρισμα του αμυντικού πάνω στον παίκτη που έβαλε το γκολ.........
είναι ότι οι παίκτες τάχα μου ζητάνε τα δεδουλευμένα τους και θα τα πάρουν από το στοίχημα όπως πάντα και όλοι καλά.
Οπότε παίξετ το διπλό και ας φάω ξύλο αν και δεν πιστεύω να πέφτω έξω.
Και under

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Γίνονται ματς φωτιά γιά την παραμονή και ευτυχώς δεν είμαστε στην θέση τους,5 ομάδες σκοτώνονται με άγνωστα αποτελέσματα.............
Ευτυχώς!!!
Στο ματς ΑΕΚ-Πανθρακικός έμαθα θα πέσει τρομοκρατία από την ΑΕΚ που δεν έχει τα λεφτά αλλά έχει πέσει διαιτητης που θα παίξει Πανθρακικό από διάφορα κυκλώματα..τα υπόλοιπα στο γήπεδο!
Δύσκολο ματς,θα πέσουν κορμιά.........

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Ρεζίλι σήμερα από μέρους μου,πήγα γύρω στο 8ο λεπτό και δεν ήξερα ότι είχαμε φάει γκολ,αποτέλεσμα είναι να νομίζω ότι είχαμε κερδίσει στο τέλος 3-2!

Δεν μου έχει ξανατύχει και δεν μίλαγε κανένας!

Μου άρεσε πολύ η Ξάνθη που έχασε αν και με 10,5-6 κλασικότατες ευκαιρίες γιά να βάλει άλλα 3.

Παιχταράς ο 11,ο Μαρσελίνιο τους πέρναγε σαν σταματημένους,φοβερός!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom