Άσε τα άλλα παιδάκια ,εμένα δεν ξέρεις πόσα πράγματα ξέρω από μέσα που δεν τα μαθαίνεις ούτε σε 20 χρόνια.
Ψάξε να δεις πότε είπα ότι η υπόθεση με τον Τσάκα ήταν παραμύθα γιά παιδάκια σαν εσένα και ξαναέλα να μιλήσεις,ή άλλα πράγματα που βγήκαν δυστηχώς γιά μερικούς!
Κάτσε στην θύρα 13 και ονειροπολήσου μαλακιδάκι τις μεγάλες ημέρες που πέρασαν!
Σου αρέσαν τα γκολάκια στην Αγγλία που ήθελες και το διπλό?
Άντε χτύπα ένα φραπεδάκι τώρα και διάβασε τα Αλαφούζικα νέα.......
Ποσα κιλα μαλακας παιζει να εισαι...penissucker(θες και να ειρωνευτεις τους αλλους με τετοιο nick νουμερο
)? Που εγραψα εγω για διπλο στην αγγλια ρε βλακα? Που εγραψα γενικως οτιδηποτε για οποιοδηποτε ματς? Για παρεθεσε να γελασουμε. Ζωον ορθιο.
Αλλα τα παμε. Οταν εισαι ανικανος να νικησεις αυτον που σε βιαζει μονιμως, στηριζεσαι σε αλλους.
Ειπαμε. Εσενα σε εχουμε για πρωινο.
Σκουξε. Κλαψε μωρη πορνη. Πουτανακι μια ζωη θα εισαι οποτε κλασε μας τα αρχιδια για ακομα μια φορα. Πελατακο....
Άντε με την κάθε πουσταρδέλα που πήρε πρωταθλήματα με τις παράγγες και μιλάνε και βγαίνουν απέναντι σε σωματεία που έχουν δώσει παικταράδες σε ολόκληρες 11άδες και τους βλέπουμε και τους χαιρόμαστε....
πετάγονται και μιλάνε
άντε νούμερα που θα μιλήσετε γιά τον Πανιώνιο
αλλά δεν μπορείτε να το χωνέψετε πως κρατιόμαστε τόσα χρόνια,δεν σας αρέσει
Λ Α Γ Ο Υ Δ Α Κ Ι Α μία ζωή θα είστε
Παρακαλειται ο βλακας που του πηδαγανε την γκομενα οι βαζελοι στο σχολειο, ο βλακας που εχει γεμισει με σπερμα βαζελων μεχρι τον λαιμο να κλαψει λιγο ακομα. Οχι οτι θα τον συμπονεσουμε δεδομενου οτι οι πουτσες θα συνεχισουν να ερχονται με αμειωτη ενταση(ουτε φετος μπορεσε ο δολιος παροτι οπως λεει κι αυτος ο αντιπαλος ειναι διαλυμμενος-που να μην ηταν κιολας γλεντι που θα χαμε στην σμυρνη) αλλα τουλαχιστον να χουμε καποιον να γελαμε.
Συνεχισε ΓΛΕΝΤΙ μου.
Εγω σου υποσχομαι οτι θα σου γλενταω το κωλαρακι μια φορα το 10ημερο. Οχι παραπανω. Δεν χρειαζεται αλλωστε. Κλαις τοσο ωραια μονος σου....
Σ αφηνω τωρα συντροφια με ακομα ενα ωραιο βιντεακι. Προσεχε μονο γλυκεια μου μην σπασεις την οθονη και μετα οι δικαιολογιες περι...εξωτερικου(σιγα μην πηγες και στο διαστημα. Ολως τυχαιως ελειπες μετα την νεα σμυρνη. Τι συμπτωση....
Κ Ο Τ Α) θα φαινονται ακομα πιο αστειες.
Α Ν Υ Π Α Ρ Κ Τ Ο Σ ΚΑΙ Π Ο Υ Τ Α Ν Α Κ Ι μια ζωη.
Φιλακια στο κωλαρακι σου. Θα το ξαναπεριποιηθουμε συντομως.