Νέα

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 197K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

WHU

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
oχι αγαπητε μου δεν μπορει να λεμε ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ οταν η μοναδικη ομαδα που ηρθε ειναι ο πανιωνιος.ουτε δεικδικω ουτε το παιζω προσφυγας απλα λεω υα γεγονοτα οπως ειναι.τωρα το αν συνδεθηκε με το ποκ και τον αν εχει κανει και αυτη και φυσικα τωρα που ειναι σε αυτη τη κατασταση της φταει το συστημα.ολα αυτα με αφηνουν αδιαφορο και δεν με νοιαζουν,εγω σαν πανιωνιος εχω μαθει μια ζωη και εχω βιωσει στο [πετσι μου την αδικια απο ολους τους μεγαλους.αλλα ρε αδερφε οχι και να λεμε και πραγματα που δεν ισχυουν.
ΜΗΝ ξεχνάς και τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ,αλλά από την άλλη και οι πρόσφυγες που έστεισαν ομάδες από την αρχή μετά τον ερχομό τους απ τη Μ.Ασία όπως η ΑΕΚ,ή η Νίκη Βόλου ή ο ΠΑΟΚ για παράδειγμα,ακόμα και ο Απόλλωνας Καλαμαριάς,ομάδες προσφυγιάς είναι,για να μη σου πω και τους ανιστόρητους γαύρους που φτιάχτηκαν από πρόσφυγες του Πειραιά...
Η αδειοδότηση είναι κάτι που βρωμάει,και το πρόβλημα είναι ότι "ξεχάστηκε" η παραγραφή της απάτης εις βάρος και του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ αλλά και του Δ.Ν.σμύρνης από τους Μπέο,Κουτελάκη κλπ κλπ...δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα!

Επισκέπτης
ΜΗΝ ξεχνάς και τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ,αλλά από την άλλη και οι πρόσφυγες που έστεισαν ομάδες από την αρχή μετά τον ερχομό τους απ τη Μ.Ασία όπως η ΑΕΚ,ή η Νίκη Βόλου ή ο ΠΑΟΚ για παράδειγμα,ακόμα και ο Απόλλωνας Καλαμαριάς,ομάδες προσφυγιάς είναι,για να μη σου πω και τους ανιστόρητους γαύρους που φτιάχτηκαν από πρόσφυγες του Πειραιά...
Η αδειοδότηση είναι κάτι που βρωμάει,και το πρόβλημα είναι ότι "ξεχάστηκε" η παραγραφή της απάτης εις βάρος και του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ αλλά και του Δ.Ν.σμύρνης από τους Μπέο,Κουτελάκη κλπ κλπ...δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα!
αδερφε δεν κατλαβαινεις παλι.εγω ΞΑΝΑΛΕΩ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.ΤΕΛΟΣολοι οι αλλοι οπως ειπες ιδρυθηκαν εδω απο προσφυγες,και εγω που η καταγωγη μου ειναι απο την κωσταντινουπολη ιδρυω σημερα μια ομαδα και λεω ειναι προσφυγικη.τωρα στα περι αδειοδοτησης μιλαμε οτι ειναι φοβερα αυτ που συμβαινουν στην ελλαδα.ομαδες που χρωστανε παντου που εχουν υπαχθει στο αρθρο 44 εχουν ΞΑΝΑΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ και ομως περνουν αδειοδοτηση.και ο πανιωνιος απο εναν παιχτη που ουσιαστικα δεν ειναι δικη του ευθυνη αλλα του μανατζερ δεν πηρε το χαρτι :jerking: :jerking:προβλημα δεν θα υπαρξει και το υπογραφο απλα ντορος να γινετε για να καλυψουν αλλες πομπες.εδω φαγωθηκαν λεφτα απο μπεο σιοτροπο κουτελακη και ομως ολοι βγηκαν λαδι.ας μην χαιρονται καποιοι γιατι με τη χαρα θα μεινουν.τωρα στα μπασκετικα αν και χασαμε η αεκ υποβιβαστηκε.κανονικα θα επρεπε να βγω και να κανω πλακιτσα σε ορισμενους που χλευαζαν τον πανιωνιο οταν κινδυνευε αλλα δεν θα το κανω αφου ειναι καταντια μια ομαδα με ιστορια να ερχετε σε τετοια θεση.ομως ειναι και δικαιο αφου τρεις χρονιες σωζετε στο παραπεντε με τα ψεμματα οι ανθρωοι δεν εχουν λεφτα ουτε για τα νερα οποτε ειναι δικαιο σαν αποτελεσμα αλλα κριμα για μια ομαδα που εφερε τον πρωτο ευρωπαικο τιτλο.

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Η διοικηση ολο δεν υπαρχει θεμα και ολο σε αναμενα καρβουνα ειμαστε.Τα τυρια κανουν τα παντα μπας και πεσουμε αλλα αν ολα πανε καλα δεν υπαρχει τετοιο θεμα πιστευω.

Επισκέπτης
τουλαχιστον μεχρι στιγμης απο αυτα που ξερω δεν τιθετε θεμα να πεσουμε.τωρα ο πηλαδακης οπως εστρωσε ας κοιμηθει ο πανιωνιος δεν υπαρχει περιπτωση να πεσει .τωρα για τον ηρακλη που το καλοκαιρι πηρε κακως την αδεια ας κοιταξουν παλι πως θα τον σωσουν.αυτα που κατηγορουμαστε ειναι μαλακιες του τσακιρη αλλα και του κιντη που τον αφησε ανεξελεκτο να δρα και να κονομαει εις βαρος της ομαδας.μεχρι σημερα θα εχουν περασει οι μανατζαρεοι και θα εξοφληθουν ολοι.το θεμα ειναι τη θα γινει του χρονου και να υπαρξει σωστος σχεδιασμος ωστε το καλοκαιρι οταν αρχισει η προετοιμασια να μην ψαχνομαστε.

VECTRAMAN

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
μαγκες αφηστε τα προσφυγομετρα και μαζευεται δυναμεις.τα πραγματα ειναι δυσκολα.μας την εχουν στημενη

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
στο σπορτ φμ λεει οτι παραιτηθηκε ο βεντουρης

VECTRAMAN

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
δεν εχει γυρισει απο το ταξιδι ακομα.δεν εχει παραιτηθει μεχρι τωρα παντως.ειδωμεν

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
καλα να παθουμε οι μαλακες που εβριζαν το τσακιρη

Temaxistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
εκει εκει στη β εθνικη

:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

:fuck1:  :fuck1:  :fuck1: :fuck1:  :fuck1:

VECTRAMAN

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
εσυ ρε βρωμιαρη αι τσακιδια απο δω.ο βεντουρης δεν παραιτηται.αναμενουμε...

Επισκέπτης
μαγκες ψυχραιμια δεν υπαρχει περιπτωση να πεσει η ομαδα.ειδικα γιαυτα που κατηγορειτε.εδω υπαρχουν ομαδες που χρωστανε στο κρατος και σε οποιον μιλαει ελληνικα αλλα αδεοδοτηση πηραν γιατι αν δεν την επερναν θα ειχαμε διαδηλωσεις.η αληθεια ειναι οτι θελει πολυ μεγαλη προσοχη ειδικα του χρονου ;)

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
μαγκες ψυχραιμια δεν υπαρχει περιπτωση να πεσει η ομαδα.ειδικα γιαυτα που κατηγορειτε.εδω υπαρχουν ομαδες που χρωστανε στο κρατος και σε οποιον μιλαει ελληνικα αλλα αδεοδοτηση πηραν γιατι αν δεν την επερναν θα ειχαμε διαδηλωσεις.η αληθεια ειναι οτι θελει πολυ μεγαλη προσοχη ειδικα του χρονου ;)
με αυτο το πλευρο να κοιμασε

Επισκέπτης
με αυτο το πλευρο να κοιμασε
η αληθεια ειναι οτι δεν μπορω να κοιμαμαι  :grin:αφου και να ειμαι ομαδα που χρωσταω παντου αλλα λογο οτι υπαρχουν βουλευτες σωζομαι παντα και εχω ασυλια ;)επισης νεμενα δεν μου χαριζουν γηπεδα κλειστα και ας μην εχεις πληρωσει ποτε και για τιποτα.για ολα αυτα δεν μπορω οντως να ειμαι ησυχος αλλα δυστυχως ετσι ειναι η ζωη....και εσυ ομως σου φταιει το γνωστο κατεστημενο που δεν σε αφηνει να σηκωσεις κεφαλι :2funny:παντως μπορει να βαζεις φωτια σε παιχτες και να τιμωρησε μονο με μια αγωνιστηκη.αθανατη ελλαδα :headbang:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
η αληθεια ειναι οτι δεν μπορω να κοιμαμαι  :grin:αφου και να ειμαι ομαδα που χρωσταω παντου αλλα λογο οτι υπαρχουν βουλευτες σωζομαι παντα και εχω ασυλια ;)επισης νεμενα δεν μου χαριζουν γηπεδα κλειστα και ας μην εχεις πληρωσει ποτε και για τιποτα.για ολα αυτα δεν μπορω οντως να ειμαι ησυχος αλλα δυστυχως ετσι ειναι η ζωη....και εσυ ομως σου φταιει το γνωστο κατεστημενο που δεν σε αφηνει να σηκωσεις κεφαλι :2funny:παντως μπορει να βαζεις φωτια σε παιχτες και να τιμωρησε μονο με μια αγωνιστηκη.αθανατη ελλαδα :headbang:
εμενα δεν με κυνηγα η ΟΥΕΦΑ για στημενα  :grin:
ολες οι ομαδες εχουν χρεη αλλα ρυθμισμενα μεταξυ ομαδας και παιχτων
εσυ;

Επισκέπτης
εμενα δεν με κυνηγα η ΟΥΕΦΑ για στημενα  :grin:
ολες οι ομαδες εχουν χρεη αλλα ρυθμισμενα μεταξυ ομαδας και παιχτων
εσυ;
μια διαφορα οχι τον πανιωνιο πλεον αλλα  το μπεο  ;)αληθεια ποσα χρονια ρυθμιζονται αυτα τα χρεη και ποσα χρονια παντα με ενα μαγικο τροπο αυτα τα ρυμιζμενα χρεη σου δινουν και αδεια να παιζεις στο πρωταθλημα :birdman:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Θα πρεπει να ξεκινησουν να εφαρμοζονται οι νομοι επιτελους.δεν Πληρουν τις προυποθεσεις οι 2 ομαδες,τελος.στην Φουτμπολ λιγκ.
Επεσε η ΑΕΚ Α2?εκει,στην Α2,και ακομη πιο κατω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom