WHU
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ΜΗΝ ξεχνάς και τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ,αλλά από την άλλη και οι πρόσφυγες που έστεισαν ομάδες από την αρχή μετά τον ερχομό τους απ τη Μ.Ασία όπως η ΑΕΚ,ή η Νίκη Βόλου ή ο ΠΑΟΚ για παράδειγμα,ακόμα και ο Απόλλωνας Καλαμαριάς,ομάδες προσφυγιάς είναι,για να μη σου πω και τους ανιστόρητους γαύρους που φτιάχτηκαν από πρόσφυγες του Πειραιά...oχι αγαπητε μου δεν μπορει να λεμε ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ οταν η μοναδικη ομαδα που ηρθε ειναι ο πανιωνιος.ουτε δεικδικω ουτε το παιζω προσφυγας απλα λεω υα γεγονοτα οπως ειναι.τωρα το αν συνδεθηκε με το ποκ και τον αν εχει κανει και αυτη και φυσικα τωρα που ειναι σε αυτη τη κατασταση της φταει το συστημα.ολα αυτα με αφηνουν αδιαφορο και δεν με νοιαζουν,εγω σαν πανιωνιος εχω μαθει μια ζωη και εχω βιωσει στο [πετσι μου την αδικια απο ολους τους μεγαλους.αλλα ρε αδερφε οχι και να λεμε και πραγματα που δεν ισχυουν.
Η αδειοδότηση είναι κάτι που βρωμάει,και το πρόβλημα είναι ότι "ξεχάστηκε" η παραγραφή της απάτης εις βάρος και του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ αλλά και του Δ.Ν.σμύρνης από τους Μπέο,Κουτελάκη κλπ κλπ...δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα!