Νέα

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 197K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.365
Πόντοι
456
λιγο καλυτερο πρωτο γυρο και χαλαρα play of θα ημασταν

VECTRAMAN

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
το θεμα ειναι να μην ξαναγινουν τα λαθη του καλοκαιριου του στυλ κιντη,εαν δεν βρεθει καποιος να στηριξει,ο βεντουρ φανηκε να ξερει τι κανει
ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ.... :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
η μαλακια δεν ηταν ο κιντης αλλα οτι ο τσακιρης εμπιστευθηκε εναν απατεωνα που λιγο πριν ειχε διαλυσει την αεκ και τον εφερε στην πλατεια να διαλυσει και εμας.ευτυχως εφυγε νωρις και αφου τον πλακωσαμε στο ξυλο και ο τσακιρης αποφασισε να πουλησει.το θεμα ειναι ποιος θα αναλαβει να τρεξει την ομαδα αφου χρεη μπορει να μην υπαρχουν αλλα δεν υπαρχουν και χρηματα για του χρονου.αν δεν βρεθει χρηματοδοτης δυσκολα τα πραγματα.και κρατησετε και αυτο...μην ειστε σιγουροι οτι ο τσακιρης θα φυγει ;)

VECTRAMAN

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
το θεμα με τον τσακ ειναι οτι απο την μια τον παω γιατι εφερε ρεκομπα και φαμπιαν και αλλα τοσα αλλα δεν του συνγχωρω αυτο που εκανε φετος.μαλλον δεν του βγηκε το γηπεδο για αυτο.θα ακουσουμε πολλα ονοματα παντως.να δουμε ποιος θα ερθει αν ερθει.αυριο ολοι γηπεδο παντως

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.365
Πόντοι
456
Τωρα πρεπει να αρχισουν τα σχεδια για την νεα χρονια και ολα αυτα να γινουν μαθημα σε μερικους...

ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΒΟΣ :headbang2:

VECTRAMAN

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
η παραμονη αφιερωνεται σε ολους τους βρωμιαρηδες που μας ειχαν οτι θα πεσουμε.θα το ξερουν ομως μια ζωη οτι ο πανιωνιος θα ειναι κακο σπυρι στον κωλο τους.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
ο καγκουρας εκανε δουλεια τελικα
θα ειναι και του χρονου στην ομαδα ο μητρογλου :think:

VECTRAMAN

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ηταν δανεικος μονο για φετος,ειναι του ολυμπαικου παικτης.οποτε ακυρο

Επισκέπτης
τα δυσκολα μαγκες τωρα αρχιζουν.η ομαδα σωθηκε και βουλωσε στοματα καποιων που μας ειχαν πεσμενους.το θεμα δεν ειναι να μην πεφτουμε αλλα να ειμαστε ομαδα που θα χαιρεται να ερχετε ο αλλος στο γηπεδο.ο τσακιρης θελει πολυ αναλυση απλα κανεις δεν μπορει να μην αναγνωρισει οτι εβαλε λεφτα αλλα ειχε παντα διπλα του κακους συμβουλους.με τα χρηματα που εβαλε θα επρεπε αυτη τη στιγμη ο πανιωνιος να ηταν στην πρωτη 4αδα του πρωταθληματος.δυστυχως η κινηση του καλοκαιριου μας εφερε πολλα χρονια πισω.καταφερε και πηρε εναν παιχτη τζαμπα [τζιμουρ] και τον μοχοπουλησε αφου επαιξε σε εμας .επισης με σπυροπουλο εκανε φοβερο ντηλ αφου επιασε τη μεγιστη τιμη που μπορουσε.ολα αυτα ηταν μεγαλη μαγκια.ομως με τον κιντη φτασαμε στο σημειο αυτη τη στιγμη αν δεν υπαρξει καποιος να βαλει λεφτα να εχουμε λαικα δικαστηρια :headbang:ειδωμεν κοντη γιορτη και νοπως ειπα προσεξτε γιατι ο τσακιρης μπορει και να μην πουλησει ;)

Επισκέπτης
καταρχην ενα μεγαλο μπραβο στην ομαδα μπασκετ μας που κερδισε τον αρη.και τωρα γουσταρω πολυ τα αεκακια τελευταια αγωνιστηκη να μας παρακαλανε να τους σωσουμε απο την Α2.ρε πως γυριζει ο τροχος εκει που στη μπαλα μας δουλευανε και ευχοταν [οχι ολοι οφειλω να πω αλλα πολλοι αεκτζηδες] να πεσουμε τωρα αν θελουμε τους το δινουμε αλλα και παλι δεν φτανει αφου αν κερδισει ο ηλυσιακος τοτς  :2funny: :2funny:για να ειμαι ειληκρηνης εγω δεν θελω να τους το δωσουμε αφου αν παιχτει στα ισια δεν εχουν τυχη θυμουμενος ενα ματσακι πριν 3 χρονια στο σπορτιγκ εκει που μας πηραν το παιχνιδι στα χαρτια :grin:τη ειρωνια αυτα που κοροιδευαν αφου ναι μεν στη τελευταια φαση εγινε λαθος αλλα σε ολο το παιχνιδι υπηρχε η σφαγη των αρμενιων.τες πα ροδα ειναι και γυριζει ειδωμεν αν και νοιμιζω οτι θα τους λυπηθουμε δεν ξερω αν τους γινει το ιδιο και στη ροδο ;)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
καταρχην ενα μεγαλο μπραβο στην ομαδα μπασκετ μας που κερδισε τον αρη.και τωρα γουσταρω πολυ τα αεκακια τελευταια αγωνιστηκη να μας παρακαλανε να τους σωσουμε απο την Α2.ρε πως γυριζει ο τροχος εκει που στη μπαλα μας δουλευανε και ευχοταν [οχι ολοι οφειλω να πω αλλα πολλοι αεκτζηδες] να πεσουμε τωρα αν θελουμε τους το δινουμε αλλα και παλι δεν φτανει αφου αν κερδισει ο ηλυσιακος τοτς  :2funny: :2funny:για να ειμαι ειληκρηνης εγω δεν θελω να τους το δωσουμε αφου αν παιχτει στα ισια δεν εχουν τυχη θυμουμενος ενα ματσακι πριν 3 χρονια στο σπορτιγκ εκει που μας πηραν το παιχνιδι στα χαρτια :grin:τη ειρωνια αυτα που κοροιδευαν αφου ναι μεν στη τελευταια φαση εγινε λαθος αλλα σε ολο το παιχνιδι υπηρχε η σφαγη των αρμενιων.τες πα ροδα ειναι και γυριζει ειδωμεν αν και νοιμιζω οτι θα τους λυπηθουμε δεν ξερω αν τους γινει το ιδιο και στη ροδο ;)
Και να υπήρχε έστω και μία πιθανότητα να σας παρακαλέσουμε,θα ήταν ματαιο και ενάντια στην Ιστορία μας.Πρώτον γιατί στη συνείδηση ΟΛΩΝ των ΥΓΙΩΣ σκεπτόμενων φιλάθλων έχετε ταυτιστεί με το κόμπλεξ του κατατρεγμένου πρόσφυγα εναντίον της ΑΕΚ και δεύτερον γιατί δεν κολλάει η ΠΡΩΤΗ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ που κατέκτησε ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΥΡΩΠΗΣ να πέσει στο επίπεδό σας...Οπότε ,και να μας κερδίσετε ,τι θα γίνει?Θα πέσουμε στην Α2?Ε,ΚΑΙ???Θα ψηλώσετε περισσότερο?Η θα μας φτάσετε στην ιστορία?Κοιτάξτε πρώτα να αποβάλλετε τα αρχέγονα κόμπλεξ σας που συντηρουν εδω μέσα κάποιοι GTI κλπ και μετά το ξανασυζητάμε...Φιλικά προς εσενα φίλε....

Επισκέπτης
Και να υπήρχε έστω και μία πιθανότητα να σας παρακαλέσουμε,θα ήταν ματαιο και ενάντια στην Ιστορία μας.Πρώτον γιατί στη συνείδηση ΟΛΩΝ των ΥΓΙΩΣ σκεπτόμενων φιλάθλων έχετε ταυτιστεί με το κόμπλεξ του κατατρεγμένου πρόσφυγα εναντίον της ΑΕΚ και δεύτερον γιατί δεν κολλάει η ΠΡΩΤΗ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ που κατέκτησε ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΥΡΩΠΗΣ να πέσει στο επίπεδό σας...Οπότε ,και να μας κερδίσετε ,τι θα γίνει?Θα πέσουμε στην Α2?Ε,ΚΑΙ???Θα ψηλώσετε περισσότερο?Η θα μας φτάσετε στην ιστορία?Κοιτάξτε πρώτα να αποβάλλετε τα αρχέγονα κόμπλεξ σας που συντηρουν εδω μέσα κάποιοι GTI κλπ και μετά το ξανασυζητάμε...Φιλικά προς εσενα φίλε....
θα ξεκινησω απο το κατατρεγμενο προσφυγα και εχεις δικιο γιατι ειμαστε η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ που ηρθε απο την προσφυγια.αρα το κομλεξικοι μαλλον παει σε αλλους.εσεις δεν εισαστε προσφυγες απλα ιδρυθηκατε απο προσφυγες οπως και πολλες ελληνικες ομαδες.αυτο ειναι γεγονος αγαπητε.τα αλλα δεν με ενδιαφερουν τοσο.και να πεσετε το ιδιο μου κανει.φιλικα παντα.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
θα ξεκινησω απο το κατατρεγμενο προσφυγα και εχεις δικιο γιατι ειμαστε η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ που ηρθε απο την προσφυγια.αρα το κομλεξικοι μαλλον παει σε αλλους.εσεις δεν εισαστε προσφυγες απλα ιδρυθηκατε απο προσφυγες οπως και πολλες ελληνικες ομαδες.αυτο ειναι γεγονος αγαπητε.τα αλλα δεν με ενδιαφερουν τοσο.και να πεσετε το ιδιο μου κανει.φιλικα παντα.
Αλλάζει κάτι από τα γραφόμενά μου,το παραπάνω κείμενο???Συμφωνούμε και με το παραπάνω..Φαίνεσαι ότι δεν έχεις κανενός είδου κόμπλεξ όπως κι εγώ άλλωστε..Για άλλους χτυπάει η κουδούνα...

Επισκέπτης
Αλλάζει κάτι από τα γραφόμενά μου,το παραπάνω κείμενο???Συμφωνούμε και με το παραπάνω..Φαίνεσαι ότι δεν έχεις κανενός είδου κόμπλεξ όπως κι εγώ άλλωστε..Για άλλους χτυπάει η κουδούνα...
εχεις δικιο ομως δεν μπορω εγω να απολογηθω οπως και εσυ αλλωστε ;) για καποιους που δεν ειναι θεμα κομπλεξ αλλα θεμα μυαλου.μεχρι εκει φτανουν αυτα μπορουν να γραφουν και να πιστευουν.

WHU

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
ο σωστός ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα πρέπει να ποθεί να ρίξει τους δραγουμάνους της προσφυγιάς!Θέμα απλής οπαδικής λογικής είναι.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
μπασκετ ποτε ειναι με αεκ;;

WHU

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
δεν υπάρχουν λιγότερο ή περισσότερο προσφυγικές ομάδες-σύλλογοι,το θέμα είναι όμως ποιος και γιατί στη πορεία άλλαξε λογική,συνδέθηκε με το ΠΟΚ(έπαιρνε στην ουσία τα ψίχουλα της ποδοσφαιρικής εξουσίας)και την ταυτότητα της προσφυγικής ομάδας τη χρησιμοποιούσε όταν ήταν βολικό γι αυτόν....

Επισκέπτης
δεν υπάρχουν λιγότερο ή περισσότερο προσφυγικές ομάδες-σύλλογοι,το θέμα είναι όμως ποιος και γιατί στη πορεία άλλαξε λογική,συνδέθηκε με το ΠΟΚ(έπαιρνε στην ουσία τα ψίχουλα της ποδοσφαιρικής εξουσίας)και την ταυτότητα της προσφυγικής ομάδας τη χρησιμοποιούσε όταν ήταν βολικό γι αυτόν....
oχι αγαπητε μου δεν μπορει να λεμε ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ οταν η μοναδικη ομαδα που ηρθε ειναι ο πανιωνιος.ουτε δεικδικω ουτε το παιζω προσφυγας απλα λεω υα γεγονοτα οπως ειναι.τωρα το αν συνδεθηκε με το ποκ και τον αν εχει κανει και αυτη και φυσικα τωρα που ειναι σε αυτη τη κατασταση της φταει το συστημα.ολα αυτα με αφηνουν αδιαφορο και δεν με νοιαζουν,εγω σαν πανιωνιος εχω μαθει μια ζωη και εχω βιωσει στο [πετσι μου την αδικια απο ολους τους μεγαλους.αλλα ρε αδερφε οχι και να λεμε και πραγματα που δεν ισχυουν.

VECTRAMAN

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
αφηστε τους αλλους,το θεμα ειναι οτι με τις μαλα@@ιες του κιντη παιζει θεμα με την αδειοδοτηση.αμα γινει μαλα@ια θα πεσει πολυ κλωτσια :s&m_1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom