Νέα

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 197K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
και μια πληροφορια διασταυρωμενη πριν την εναρξη της προετοιμασιας ηταν πολυ κοντα στο να ερθει ο νταριο πισω κατι που το ηθελε και ο ιδιος.δυστυχως ομως ο κιντης αλλα και ο τσακιρης δεν ηθελαν να πληρωσους τους εβραιους για να φερουν αυτον τον παιχταρα πισω :jerking:με λιγα χρηματα .ο κοσμος δεν δημιουργησε τιποτα και στηριξε την ομαδα αυτο που εχω να πω ειναι οτι αν τα πραγματα πανε στραβα οι εποχες μπεου δεν θα ειναι τιποτα μπροστα σε αυτα που θα συμβουν.προς το παρον εχουμε μαζεψει οτι σαβουρα υπαρχει[μαχο]και διωξαμε παιχτες που θα μπορουσαν να προσφερουν.ηθελα να ηξερα το νικολαου γιατι δεν του ανανεωσαν το συμβολαιο οταν ξερανε οτι θελουν να πουλησουν τον κουμουρτζι :think:υπαρχουν και αλλα στη συνεχεια που θα πω σιγα σιγα απλα περιμενω τον τενις να μου πει για τις μετεγραφαρες που θα εκανε ο τσακιρης που εχει πουλησει τα τελευται χρονια οτι καλο υπηρχε χωρις να εχει αξιοποιησει τα λεφτα που πηρε.
Και μετα ξυπνησες ξεσκεπαστος!!!
Τιποτα καλυτερο δεν εχει το μυαλουδακι σου να γραψεις;
Αρχισανε οι κοσμοθεωριες....................

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Gti,γυρισε ο Μποντο να γελασουμε λιγο!
Θα μας λεει για τις μεταγραφες.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Ετοιμασε φυλλο..............
Θα του πει ο Νικος ο τυροπιττας ποιους θα παρει ο Κιντης.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Ο διαλογος για τον Νταριο που ηταν καιο Μποντο μπροστα ηταν ο εξης:
Κιντης:Να παρουμε τον Νταριο προεδρε;
Τσακιρης:Δεν πλερωνω τους κωλοεβραιους βρε προδρε Β'.

Και ετσι δεν εγινε η μεταγραφη οπως μας ειπε ο οπαδαρχης Μποντος!!!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Αν βεβαια η ομαδα παιξει σε αντιθεση με οτι γραφει,θα μπαινει απο την πισω πορτα οπως πολλοι αλλοι η θα ειναι με τους μαθητες απεναντι στον ηλιο!!!

Επισκέπτης
Ο διαλογος για τον Νταριο που ηταν καιο Μποντο μπροστα ηταν ο εξης:
Κιντης:Να παρουμε τον Νταριο προεδρε;
Τσακιρης:Δεν πλερωνω τους κωλοεβραιους βρε προδρε Β'.

Και ετσι δεν εγινε η μεταγραφη οπως μας ειπε ο οπαδαρχης Μποντος!!!
enniskiller
Μάλαμα
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας

Προφίλ E-mail Προσωπικό μήνυμα (Σε σύνδεση)

Απ: (Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: bodos στις: 16/05/10, 18:06 »
« Έχετε προωθήσει ή απαντήσει σε αυτό το μήνυμα. »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση ΑπάντησηΑπάντηση Διαγραφή μηνύματοςΔιαγραφή
Εισαι εντελως ασχετος,θελεις να σου φερω φωτοτυπιες τις προτασερις απο τους μανατζερ τους και να σου τις τριψω στην μουρη;
Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια!
Αντε κατσε στα αυγα σου και σκασε ασχετε!
Τρεχα στην πλατεια να μαθεις νεα.
Τον Επσταιν θεωρησε τον κατα 80% οτι θα παιζει με τον Πανιωνιο του χρονου.
αυτες ειναι οι παπαριες που μου ελεγες.προσεχε γιατι εχω και αλλες που παπαριες που μου εγραφες!!!αντε βλαμενε με τις ηλιθιοτητες που εγραφες!!!!!πες μας τωρα ποιος ειναι ο επομενος στοχος .αληθεια για το προπονητικο τα ξερεις αυτα που σου ειπα.ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ !!!!!!ΕΝΟΙΚΙΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΚΟΕΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΗΤΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΡΩς ΜΑΖΙ!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:αλλα αυτα δεν στα λενε βρε :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
και ενα κουιζ για τον πανταχου παρον τενις τον παιχταρα εστογιανοφ γιατι τον εδωσε ο τσακιρης οεο :2funny:

Επισκέπτης
Αν βεβαια η ομαδα παιξει σε αντιθεση με οτι γραφει,θα μπαινει απο την πισω πορτα οπως πολλοι αλλοι η θα ειναι με τους μαθητες απεναντι στον ηλιο!!!
εγω λακαμα λεω αυτο που βλεπουν ολοι οι υγειης πανιωνιοι τη ομαδα την εχει διαλυσει εχει φερει τον πλεον αποτυχημενο προεδρο που χρεωκοπησε την αεκ πουλησε οτι καλυτερο εχει χωρις να τους αντικαταστησει.υπαρχει αριστερη πλευρα απο χαφ μεχρι εξτρεμ υπαρχει δευτερο αμυντικο χαφ υπαρχει κεντρικο χαφ υπαρχει σενερ φορ :think:αν εσυ βλεπεις οτι ολα θα πανε καλα μαλλον ζεις στο κοσμο του playstation.τωρα αν αποφασισει να κανει μετεγραφες ουσιας αλλαζει.αλλα επειδη δεν υπαρχει περιπτωση με αυτα τα δεδομενα ειμαστε μαζι με ηρακλη δευτερο φαβορι.μεχρι και ο μπεος κανει μετεγραφες!!!!

Επισκέπτης
Μπέλιτς, Μάχο, Γιόνσον, Όμο, Σιόβα, Κοντοέ, Λάτκα, Γ.Μανιάτη, Αναστασόπουλο, Κοντοχρήστο, Κούρντι, Κουμορτζί, Κούκετς, Σάμαρη, Τσότσαλιτς, Γουνδουλάκη, Σίμωση, Μπουβάλ, Λουκίνα, Μπάλαμπαν, Ριέρα, Κοιλιάρα, Πούπο, Σταυροθανασόπουλο, Γκέζο, Καμπούρη, Ανέστη, Χρ. Μανιάτη, Κολοβό, Καρδάρη, Σκούρτη και Σιδεράκη.
κοιταξτε αποστολη που πηγε για προετοιμασια :jerking:μιλαμε απο αυτους αναθεμα αν οι 5 θα ειναι εντεκαδα.μιλαμε για την απολυτη ξεφτιλα αν δεν παρουν τουλαχιστο 6-7 παιχτες ενδεκαδας δεν μας βλεπω καλα.σεντερ φορ ΜΠΟΥΒΑΛμιλαμε για μεγαλο κανονι του δεκεμβριου και ομως τον κρατησανε!!!γεια σου τσακιρη με τις μεγαλες μετεγραφες σου :2funny:και μην ξεχναμε τον μαχο τον παιχτη του προεδρου αυτος δεν ηταν που τα ετρωγε ορθιος στην αεκ :think:

Επισκέπτης
και το καλυτερο ο βαζ τε εμεινε αθηνα για φυσιοθεραπεια γιατι εχει προβλημα στο γονατο :2funny: :2funny:μιλαμε φετος πολλα γελια εδιωξαν ολο το γιατρικο τιμ και τους φυσιοθεραπευτες για να κανουν περικοπες :jerking:αυτα δεν γινονται ουτε σε ομαδες Δεθνικης :jerking:

Επισκέπτης
και το καλυτερο ο βαζ τε εμεινε αθηνα για φυσιοθεραπεια γιατι εχει προβλημα στο γονατο :2funny: :2funny:μιλαμε φετος πολλα γελια εδιωξαν ολο το γιατρικο τιμ και τους φυσιοθεραπευτες για να κανουν περικοπες :jerking:αυτα δεν γινονται ουτε σε ομαδες Δεθνικης :jerking:

Έδιωξαν και τον Πάνο το φυσιοθεραπευτή??

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477

Επισκέπτης
Έδιωξαν και τον Πάνο το φυσιοθεραπευτή??
διωξανε μεχρι και τον κυριακο που ειναι 25 χρονια στην ομαδα.αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει μονιμο γιατρικο τιμ και φυσιοθεραπευτης λογο κρισης οπως ειπε ο κιντης :jerking:μιλαμε για αλλα κολπα τα εχετε εσεις στον αρη :2funny:

Επισκέπτης
διωξανε μεχρι και τον κυριακο που ειναι 25 χρονια στην ομαδα.αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει μονιμο γιατρικο τιμ και φυσιοθεραπευτης λογο κρισης οπως ειπε ο κιντης :jerking:μιλαμε για αλλα κολπα τα εχετε εσεις στον αρη :2funny:

Αυτό ρε πρέπει να είναι πρόσφατο,γιατί τον Πάνο τον είδα το Σάββατο και δε μου είπε τπτ.

Επισκέπτης
Αυτό ρε πρέπει να είναι πρόσφατο,γιατί τον Πάνο τον είδα το Σάββατο και δε μου είπε τπτ.
Αλλαγή στο ιατρικό επιτελείο

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που ήθελαν να πραγματοποιείται αλλαγή στο ιατρικό επιτελείο της ομάδας. Οι διοικούντες τον σύλλογο διέκοψαν τη συνεργασία με τον γιατρό της ομάδας, τον Νίκο Χρηστίδη, τους φυσιοθεραπευτές: Παναγιώτη Σοφιανό, Τάσο Πλιάγκο και τον μασέρ Κυριάκο Χατζηγρηγορίου. Αιτία για την κίνηση αυτή είναι οι περικοπές.

VECTRAMAN

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
μια χαρα παμε...αλλα επειδη ειμαι πανιωνιος ελπιζω σε κατι καλο :think:

Επισκέπτης
μια χαρα παμε...αλλα επειδη ειμαι πανιωνιος ελπιζω σε κατι καλο :think:
φιλε μου ολοι οι πανιωνιοι σε κατι καλο ελπιζουμε αλλα με αυτα που γινονται μεχρι τωρα μαλλον δε τα βλεπω καλα.μακαρι να διαψευστω και να βγει ο χαζουλιακας ο τενις να με κραξει αλλα δεν το βλεπω.........

Επισκέπτης
ολα τα ειχε η μαριορη αυτο ελειπε :headbang:ξαφνικα ο ομο στην αθηνα γιατι λεει διεγνωσαν προβλημα στην καρδια.δηλαδη εδω δεν μπορουσαν να το βρουν :headbang:αλλα ξεχασα εδω κανουμε περικοπες δεν εχουμε γιατρικο επιτελειο :jerking: :jerking:τωρα θα ψαχνουμε και για αμυντικο!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom