tenniskiller
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Επεστρεψα δριμυτερος!αναμενω το τεννις
Γυναικοδουλειες με αφησαν μακρια σας!
Επεστρεψα δριμυτερος!αναμενω το τεννις
Θα τον πηρε μαζι του ο Λολο!o bodos χαθηκε
να ΣΕ κανει ενα μαλλι ο Μποσκο,να τριβεις τα ματια σου!να παει να σε κουρεψει
να σε κανει περμαναν
ρε καμενε τη εγιναν οι νμετεγραφες που προανηγειλες τη 80%επσταιν τη παιχταραδες και τελικα κατεληξε ο φιλο σου ο τσακιρης να φερνει τους κολητους του κιντη [μαχο]!!!!!πες μας και αλλα να γουσταρουμε.ξερεις εσυ απο αυτα που μαθαινεις και σου λενε απο μεσα!!!Ο Μποντο εχει εξαφανιστει γιατι δοκιμαζεται απο τον Σταρε στην θεση του Λολο.
Αναμενεται να υπογραψει 15ετες συμβολαιο γιατι θεωρειται πολυτιμη μοναδα αφου τα βουτηρα που αφηνει κανει τους αλλους επιθετικους να γλυστρανε και να πεφτουν μονοι τους!
Για πες μας και εσυ μια ειδηση και εγω το βουλωνω!ρε καμενε τη εγιναν οι νμετεγραφες που προανηγειλες τη 80%επσταιν τη παιχταραδες και τελικα κατεληξε ο φιλο σου ο τσακιρης να φερνει τους κολητους του κιντη [μαχο]!!!!!πες μας και αλλα να γουσταρουμε.ξερεις εσυ απο αυτα που μαθαινεις και σου λενε απο μεσα!!!
για να πω κατι πρεπει να ειναι σιγουρο.εσυ σαν λαλακας που εισαι και σε δουλευουν στα γραφεια σου βλενε κατι και το γραφεις.θα στα ξαναπω μηπως και καταλαβεις ο φιλος σου ο τσακιρης δεν προκιεται να βαλει λεφτα αυτο το λεω απο το δεκεμβριο προσπαθει να πουλησει τωρα που μπορει για να βγαλει με αυτα τα λεφτα τη χρονια.ειναι τυχαιο που εβαλε τον κιντη προεδρο τον αποτυχημενο που τον εδιωξαν με τις κλωτσιες απο την αεκ.εσυ εκει που φτυνεις μετα γλυφεις; μαλλον ναι.και κατι γιατι εκτος απο βλακειες γραφεις και ασυναρτησιες το προπονητικο ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟειναι αγορα του τσακιρη μαζι με τον κοεν.αλλα αυτα δεν στα εχουν πει πολυξερε.ειναι με ενοικιο που πληρωνει η παε και θα πληρωνει οσο ειναι ο τσακιρης.οταν φυγει αν θελει στο νοικιαζει αν οχι το πουλο!!!!!!Για πες μας και εσυ μια ειδηση και εγω το βουλωνω!
Απεξω και εγω κανω κριτικη σαν τον εξυπνο λαλακα!
Παρε μια τυροπιττουλα και βγαλε τον σκασμο ασχετε!
Αντε ντε να σε δω,μια ειδηση πες.....
Αλλα θα περιμενουμε οπως παντα,τον δικηγορο τον κανω και εγω!
βλαμενους και ηλιθιους σαν εσενα ευτυχως ο πανιωνιος εχει λιγους.εσυ εισαι ενας απο αυτους!!!!!!συνεχισε να μας δισκεδαζεις με τις ειδησεις που θα δινεις!!!!Λες και εγω αποφασιζω για τισ μεταγραφες!
Εχει προπονητη η ομαδα,σκαουτερ και καποιον που βαζει τα καλα του λεφτουδακια!
Δικηγορους και μαλακισμενα σαν εσενα εχουμε μπολικα,αν βαλεις 1 ευρω ξεκινα να μιλας.........
βλαμενους και ηλιθιους σαν εσενα ευτυχως ο πανιωνιος εχει λιγους.εσυ εισαι ενας απο αυτους!!!!!!συνεχισε να μας δισκεδαζεις με τις ειδησεις που θα δινεις!!!!
καλως ηρθαΒρε,βρε....
ελα ρε χιτμαν ρε τη μας δωσατε για προεδρο ειπαμε οχι και ετσιελα ρε μποντος...
απο κολλητο του μαλακα του κοντου τι περιμενεις...ελα ρε χιτμαν ρε τη μας δωσατε για προεδρο ειπαμε οχι και ετσι
εσυ τωρα ευκαιρια ψαχνεις να τα χωσεις στον κοντο καλα αυτος ο δικος μας ο μαλακας δεν ειδε οτι μεσα σε ενα χρονο σας κατεστρεψε τη τον πηρε να συνεχισει το εργο του και σε εμας παντως καλη αρχη εκανε με μαχο παλι πηρε τη μιζουλα του ;)απο κολλητο του μαλακα του κοντου τι περιμενεις...