Νέα

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 197K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Ο Μποντο εχει εξαφανιστει γιατι δοκιμαζεται απο τον Σταρε στην θεση του Λολο.
Αναμενεται να υπογραψει 15ετες συμβολαιο γιατι θεωρειται πολυτιμη μοναδα αφου τα βουτηρα που αφηνει κανει τους αλλους επιθετικους να γλυστρανε και να πεφτουν μονοι τους!

VECTRAMAN

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
παιδες με σιτο και αμπαλαμπαν τους βλεπω να φευγουν.πολυ κοροιδια εχει πεσει .λενε και καλα οτι τους ψαχνουν και δεν ξερουν που ειναι.καλυτερα να φυγουν.αντε μπας και μαζεψουν κανα φραγκο για παβον :priest: :rockon:

VECTRAMAN

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
για να ετοιμαζεται και ο σιτο :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :o.καλα τα παμε παντως ε?το θεμα ειναι τι θα φερουν τωρα

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
παντως φετος σωζομαστε για το πουτσο καβαλα ειμαστε...
αντι να παρουμε τσεζαρεκ-αμπαρη-καρντοσο αντε κανα λεοντιου δαρλα η διοικηση το παιρνει...

Επισκέπτης
Ο Μποντο εχει εξαφανιστει γιατι δοκιμαζεται απο τον Σταρε στην θεση του Λολο.
Αναμενεται να υπογραψει 15ετες συμβολαιο γιατι θεωρειται πολυτιμη μοναδα αφου τα βουτηρα που αφηνει κανει τους αλλους επιθετικους να γλυστρανε και να πεφτουν μονοι τους!
ρε καμενε τη εγιναν οι νμετεγραφες που προανηγειλες τη 80%επσταιν τη παιχταραδες και τελικα κατεληξε ο φιλο σου ο τσακιρης να φερνει τους κολητους του κιντη [μαχο]!!!!!πες μας και αλλα να γουσταρουμε.ξερεις εσυ απο αυτα που μαθαινεις και σου λενε απο μεσα!!!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
ρε καμενε τη εγιναν οι νμετεγραφες που προανηγειλες τη 80%επσταιν τη παιχταραδες και τελικα κατεληξε ο φιλο σου ο τσακιρης να φερνει τους κολητους του κιντη [μαχο]!!!!!πες μας και αλλα να γουσταρουμε.ξερεις εσυ απο αυτα που μαθαινεις και σου λενε απο μεσα!!!
Για πες μας και εσυ μια ειδηση και εγω το βουλωνω!
Απεξω και εγω κανω κριτικη σαν τον εξυπνο λαλακα!
Παρε μια τυροπιττουλα και βγαλε τον σκασμο ασχετε!
Αντε ντε να σε δω,μια ειδηση πες.....
Αλλα θα περιμενουμε οπως παντα,τον δικηγορο τον κανω και εγω!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Λες και εγω αποφασιζω για τισ μεταγραφες!
Εχει προπονητη η ομαδα,σκαουτερ και καποιον που βαζει τα καλα του λεφτουδακια!
Δικηγορους και μαλακισμενα σαν εσενα εχουμε μπολικα,αν βαλεις 1 ευρω ξεκινα να μιλας.........

Επισκέπτης
Για πες μας και εσυ μια ειδηση και εγω το βουλωνω!
Απεξω και εγω κανω κριτικη σαν τον εξυπνο λαλακα!
Παρε μια τυροπιττουλα και βγαλε τον σκασμο ασχετε!
Αντε ντε να σε δω,μια ειδηση πες.....
Αλλα θα περιμενουμε οπως παντα,τον δικηγορο τον κανω και εγω!
για να πω κατι πρεπει να ειναι σιγουρο.εσυ σαν λαλακας που εισαι και σε δουλευουν στα γραφεια σου βλενε κατι και το γραφεις.θα στα ξαναπω μηπως και καταλαβεις ο φιλος σου ο τσακιρης δεν προκιεται να βαλει λεφτα αυτο το λεω απο το δεκεμβριο προσπαθει να πουλησει τωρα που μπορει για να βγαλει με αυτα τα λεφτα τη χρονια.ειναι τυχαιο που εβαλε τον κιντη προεδρο τον αποτυχημενο που τον εδιωξαν με τις κλωτσιες απο την αεκ.εσυ εκει που φτυνεις μετα γλυφεις; μαλλον ναι.και κατι γιατι εκτος απο βλακειες γραφεις και ασυναρτησιες το προπονητικο ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟειναι αγορα του τσακιρη μαζι με τον κοεν.αλλα αυτα δεν στα εχουν πει πολυξερε.ειναι με ενοικιο που πληρωνει η παε και θα πληρωνει οσο ειναι ο τσακιρης.οταν φυγει αν θελει στο νοικιαζει αν οχι το πουλο!!!!!!

Επισκέπτης
Λες και εγω αποφασιζω για τισ μεταγραφες!
Εχει προπονητη η ομαδα,σκαουτερ και καποιον που βαζει τα καλα του λεφτουδακια!
Δικηγορους και μαλακισμενα σαν εσενα εχουμε μπολικα,αν βαλεις 1 ευρω ξεκινα να μιλας.........
βλαμενους και ηλιθιους σαν εσενα ευτυχως ο πανιωνιος εχει λιγους.εσυ εισαι ενας απο αυτους!!!!!!συνεχισε να μας δισκεδαζεις με τις ειδησεις που θα δινεις!!!!

Επισκέπτης
και μια πληροφορια διασταυρωμενη πριν την εναρξη της προετοιμασιας ηταν πολυ κοντα στο να ερθει ο νταριο πισω κατι που το ηθελε και ο ιδιος.δυστυχως ομως ο κιντης αλλα και ο τσακιρης δεν ηθελαν να πληρωσους τους εβραιους για να φερουν αυτον τον παιχταρα πισω :jerking:με λιγα χρηματα .ο κοσμος δεν δημιουργησε τιποτα και στηριξε την ομαδα αυτο που εχω να πω ειναι οτι αν τα πραγματα πανε στραβα οι εποχες μπεου δεν θα ειναι τιποτα μπροστα σε αυτα που θα συμβουν.προς το παρον εχουμε μαζεψει οτι σαβουρα υπαρχει[μαχο]και διωξαμε παιχτες που θα μπορουσαν να προσφερουν.ηθελα να ηξερα το νικολαου γιατι δεν του ανανεωσαν το συμβολαιο οταν ξερανε οτι θελουν να πουλησουν τον κουμουρτζι :think:υπαρχουν και αλλα στη συνεχεια που θα πω σιγα σιγα απλα περιμενω τον τενις να μου πει για τις μετεγραφαρες που θα εκανε ο τσακιρης που εχει πουλησει τα τελευται χρονια οτι καλο υπηρχε χωρις να εχει αξιοποιησει τα λεφτα που πηρε.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ελα ρε μποντος...

Επισκέπτης
απο κολλητο του μαλακα του κοντου τι περιμενεις...
εσυ τωρα ευκαιρια ψαχνεις να τα χωσεις στον κοντο :2funny:καλα αυτος ο δικος μας ο μαλακας δεν ειδε οτι μεσα σε ενα χρονο σας κατεστρεψε τη τον πηρε να συνεχισει το εργο του και σε εμας :jerking:παντως καλη αρχη εκανε με μαχο παλι πηρε τη μιζουλα του ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom