tenniskiller
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Χθές έγινε η πρώτη και φοβάμαι ότι φέτος έχει την καλύτερη ομάδα της τελευταίας 20ετίας!!!
μπα ο νταριο παει στον θεοο ντάριο να ρθει και θα είμαστε κάβλα
οχι στον αλλο που εχεις να τον νικησεις μεσα στην εδρα του 50 χρονιαστον θεό Πανιώνιο
ησουν μεσαΣτο αεροδρόμιο θα πάει και ο οπαδός που τις εφαγε προπερσι απο τον ντάριο?
ουτε εμεις στην ''πλατεια''η φωλια του σκωληκα ειναι 1 απο τις εκδρομες που παντα πηγαινω,δεν εχω να φοβηθω και κατι,παιδικη χαρα εισαστε εξαλλου
ενα στοπερ καλο και τερματοφυλακα γιατι αλλιως
καλα φετος η χειροτερη αμυνα οπως τα 2 τελευταια χρονια 50+++ γκολ παθητικο,οσο για αλβαρο καλυτερα να παει στο αλσος νεας σμυρνης να κανει ασκησεις στους συνταξιουχους,ο περιπατητης...Ο καλυτερος Πανιώνιος των τελευταίων 20 ετών.4η με 5η θέση βλέπω φέτος και δεν έχω πέσει ποτέ έξω.
45 γκόλ επίθεση αλλά δεν ξέρω από άμυνα τι γίνεται γιατί πήγε και ήρθε πολύς κόσμος.
Ο Ριέρα θα βοηθήσει να δέσουν πολύ οι γραμμές κέντρου και επίθεσης οπότε η άμυνα θα έχει περισσότερους παίκτες να ασχοληθούν μαζί της.
Για τον Ρεκόμπα με προετοιμασία δεν συζητάμε και τον Εστογιάνοφ ελεύθερο δεν μπορώ να φανταστώ ποιόν θα πρωτομαρκάρουν οι αντίπαλοι αμυντικοί.
Αν παίξει χαλαρά ο Μπάλαμπαν είναι 10-12 γκόλ στο νερό.
Ομαδάρα σε βάθος ο Τσακίρης με παίκτες κλειδιά που τους έκλεισε με 3 χρόνια συμβόλαιο συν τον προπονητή.Κάτι λέει αυτό για να μην ανησυχούμε ότι θέλει να φύγει αλλά χτίζει κάτι μόνιμο και όχι μόνο για φέτος.
Φέτος θα χαρούε μπάλλα αλλά και αποτελέσματα που μας έλειψαν πέρυσι!!!