Νέα

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 197K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
εχω μεχρι τους οχτω στο κυπελλουχων. το μονο που δεν εχω σε σχεσει με εσενα στην ευρωπη ειναι να φαω 7 γκολ και σε αυτο εισαι πρωτοπορος!!!!!!! να αποκλειομαι απο κυπριους και νορβηγους ψαραδες!!!!!!
Στα τελευταία χρόνια του κυπελλούχων για να φτάσεις στους 8 μόνο καφενεία συναντούσες ειδικά με την βαθμολογία που είχε η Ελλάδα τότε!

Επισκέπτης
πως αποκλειστηκες την τελευταια φορα θυμασαι? :2funny:
αποκλειστηκες απο σουηδους ψαραδες επισης δεν εχεις ριξει και 6 οπως εχω ριξει εγω και ομαδες που σε εχουν ξεφτιλισει τις εχω ξεκωλιασει
περαστικα και κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
μου πας και στην ευρωπη λες και εχεις κανει τιποτα εκει
εισαι τοσο ανυπαρκτος στην ελλαδα σε ολα τα αθληματα που εχεις χαζεψει
σε παιχνιδι νοκ αουτ ποτε!! ηταν σε ομιλο στο ουεφα!!!! τετοιες πουτσες μονο εσυ εχεις να επιδειξεις εισαι η πουτανα της ευρωπης πως να το κανουμε!!! σε σχεσει με τη δυναμικη μου και τα λεφτα που διαθετει η ομαδα  μου ειμαι μια χαΡΑ. εσυ που καυχιεσαι οτι εχεις προεδρο με λεφτα εκαταστασεις υποδομες κοσμο τη εχεις καταφερει εκτος ελλαδας. πουτσες πουτσες πουτσες!!!!!!! εδω που υπαρχει η ασυδοσια κανεις οτι θες εξω που υπαρχει ισοτιμια σε γαμανε ομαδες τυπου μολνυε χερεφεν ανορθωση μακαμπι ομαδες που δεν υπαρχουν στον ποδοσφαιρικο χαρτη!!!! εγω τουλαχιστον δεν εχασα απο τους ψαραδες ισοπαλια ηρθα. εσυ 3-2 με ανατροπη!!!!!!!

Επισκέπτης
Στα τελευταία χρόνια του κυπελλούχων για να φτάσεις στους 8 μόνο καφενεία συναντούσες ειδικά με την βαθμολογία που είχε η Ελλάδα τότε!
το αποτελεσμα μετραει και οπως λετε η ιστορια εγραψε!!! και παλαιοτερα ειχα ξαναπαει στους 8 αποκλειοντας την ατλετικο μαδριτης πρωην πρωταθλητριας ευρωπης αρα δυο φορες!!! σε σχεσει με το μπατζετ μου εχω κανει υπερβασεις.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
σε παιχνιδι νοκ αουτ ποτε!! ηταν σε ομιλο στο ουεφα!!!! τετοιες πουτσες μονο εσυ εχεις να επιδειξεις εισαι η πουτανα της ευρωπης πως να το κανουμε!!! σε σχεσει με τη δυναμικη μου και τα λεφτα που διαθετει η ομαδα  μου ειμαι μια χαΡΑ. εσυ που καυχιεσαι οτι εχεις προεδρο με λεφτα εκαταστασεις υποδομες κοσμο τη εχεις καταφερει εκτος ελλαδας. πουτσες πουτσες πουτσες!!!!!!! εδω που υπαρχει η ασυδοσια κανεις οτι θες εξω που υπαρχει ισοτιμια σε γαμανε ομαδες τυπου μολνυε χερεφεν ανορθωση μακαμπι ομαδες που δεν υπαρχουν στον ποδοσφαιρικο χαρτη!!!! εγω τουλαχιστον δεν εχασα απο τους ψαραδες ισοπαλια ηρθα. εσυ 3-2 με ανατροπη!!!!!!!
:jerking: :jerking: :jerking:
εχω ξεκωλιασει ομαδες που σε εχουν χυσει
λατσιο,γαλατα, εχω ξεφτιλισει την βερντερ και την λεβερκουζεν
εχω τσακισει την μπενφικα και την χερτα
γαμαω εσενα καθε χρονο με 4αρες,σε βαζω στα καλαθια στο μπασκετ,σου φοραω μπρατσακια στο πολο σε τρεχω μεσα στη ν.σμυρνη
τι αλλο θες?

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
Πεστε κατω ρεεεεε !!

ραντεβου 22 μαρτιου ...

Επισκέπτης
:jerking: :jerking: :jerking:
εχω ξεκωλιασει ομαδες που σε εχουν χυσει
λατσιο,γαλατα, εχω ξεφτιλισει την βερντερ και την λεβερκουζεν
εχω τσακισει την μπενφικα και την χερτα
γαμαω εσενα καθε χρονο με 4αρες,σε βαζω στα καλαθια στο μπασκετ,σου φοραω μπρατσακια στο πολο σε τρεχω μεσα στη ν.σμυρνη
τι αλλο θες?
η γαλατα αν θυμαμαι σε ξεκωλιασε φετος!!!! οσο για τα υπολοιπα μιλαμε για μεγαθηρια της ευρωπης που αν και τα κερδισες στο τελος κατεληξες παλι να βλεπεις παιχνιδια απο τον καναπε σου!!! ουσια μηδεν!! που ειναι το μπατζετ σου στην ευρωπη οι υποδομες; περιπατο πανε εκει δεν εχει γκαγκατση να σε προστατεψει εκει εχει πουτσα!!!!! ειπαμε στην ελλαδα εισαι καλος εξω εισαι για να γελαει η ευρωπη. που ξαφανηστηκες τη τεταρτη μετη 18 γαλλιας επαιζες και εχασες περιπατο. τη να φταιει αραγε; και πεναλτακυ τσικιτα πηρες αλλα τιποτα ησουν η γνωστη ομαδα που οποτε βγαινει εξω ανοιγει ποδαρακια!!!! :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
οσο για το μπασκετ ειχες τρεις σερι ητες μεχρι να με κερδισεις φετος :2funny: και ας εχω το 110 του μπατζετ σου τα τελευταια χρονια :rockon:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
κλαψψψψψψψψψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
εγω ρε τη να κλαψω αλλοι λεγανε για πορειες στην ευρωπη!!!!!! τωρα κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!! του χρονου παλι θα γελασουμε!!!!!!

Ρε μαλάκα...στην έπεσε ο Δωρητής???αχαχαχαχαχαχα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
ναι και φοβηθηκα!!!! :2funny: :2funny: που ησουν τη τεταρτη σε εχασα :2funny: :2funny:

Τετάρτη???Άστα να πάνε.... :headbang: :headbang: :headbang: αν και ποτέ δεν κρύβομαι...και αν δείς γενικά στο σάϊτ θα καταλάβεις...τα ψιλορίχνω γενικά στο χαβαλέ...πάντως αν έχεις πρόβλημα με δωρητή...πές να φωνάξω το Σουηδό με τα κορίτσια του!!!Δανάη...Σύλβια... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Τετάρτη???Άστα να πάνε.... :headbang: :headbang: :headbang: αν και ποτέ δεν κρύβομαι...και αν δείς γενικά στο σάϊτ θα καταλάβεις...τα ψιλορίχνω γενικά στο χαβαλέ...πάντως αν έχεις πρόβλημα με δωρητή...πές να φωνάξω το Σουηδό με τα κορίτσια του!!!Δανάη...Σύλβια... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εισαι υγιεις γαυρος :2funny: :2funny: ασε μην τον φωναξεις γιατι υδραυλικα του τα αλλαξανε την τεταρτη :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Κοντά στον τελικό…

25/02/2009, 21:39 | Διαβάστηκε 2068 φορές Αποστολή
(Photo: Action Images).

Μια «ανάσα» από την πρόκρισή του στον τελικό των LEN TROPHY πόλο των ανδρών βρίσκεται ο Πανιώνιος. Οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν με 11-8 της Μπαρτσελόνα στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό της διοργάνωσης και απέκτησαν σαφές προβάδισμα για να πάρουν το «εισιτήριο», ενόψει της ρεβάνς της Βαρκελώνης στα 21 Μαρτίου. Οι παίκτες του Κώστα Λούδη είχαν καταφέρει να αποκτήσουν και προβάδισμα πέντε τερμάτων, όμως ένας εφησυχασμός έδωσε την ευκαιρία στους Καταλανύς να μειώσουν και να ανακτήσουν τις ελπίδες τους.

Ο Πανιώνιος είχε 4/8 στον παίκτη παραπάνω, 2/2 πέναλτι, τέσσερα γκολ από την περιφέρεια και ένα από θέση φουνταριστού. Η Μπαρτσελόνα είχε 2/6 στον παίκτη παραπάνω, τέσσερα γκολ στα ίσα, ένα στην κόντρα και ένα από θέση φουνταριστού.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 5-2, 2-3, 2-1

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μάζης 3, Κοκκινάκης 2, Παπαδόγκωνας 2, Μουρίκης 2, Μιράλης, Θωμάκος

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Κάμπελ 2, Περόνε 2, Μάγιαρατς 2, Ζίρανι, Εστεγιέρ
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Κοντά στον τελικό…

25/02/2009, 21:39 | Διαβάστηκε 2068 φορές Αποστολή
(Photo: Action Images).

Μια «ανάσα» από την πρόκρισή του στον τελικό των LEN TROPHY πόλο των ανδρών βρίσκεται ο Πανιώνιος. Οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν με 11-8 της Μπαρτσελόνα στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό της διοργάνωσης και απέκτησαν σαφές προβάδισμα για να πάρουν το «εισιτήριο», ενόψει της ρεβάνς της Βαρκελώνης στα 21 Μαρτίου. Οι παίκτες του Κώστα Λούδη είχαν καταφέρει να αποκτήσουν και προβάδισμα πέντε τερμάτων, όμως ένας εφησυχασμός έδωσε την ευκαιρία στους Καταλανύς να μειώσουν και να ανακτήσουν τις ελπίδες τους.

Ο Πανιώνιος είχε 4/8 στον παίκτη παραπάνω, 2/2 πέναλτι, τέσσερα γκολ από την περιφέρεια και ένα από θέση φουνταριστού. Η Μπαρτσελόνα είχε 2/6 στον παίκτη παραπάνω, τέσσερα γκολ στα ίσα, ένα στην κόντρα και ένα από θέση φουνταριστού.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 5-2, 2-3, 2-1

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μάζης 3, Κοκκινάκης 2, Παπαδόγκωνας 2, Μουρίκης 2, Μιράλης, Θωμάκος

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Κάμπελ 2, Περόνε 2, Μάγιαρατς 2, Ζίρανι, Εστεγιέρ
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ποσο βλακας εισαι?
μεχρι προχθες δεν ασχολιοσουν με το πολο
πριν απο 20 λεπτα μου ειπες,"αντε ασχολησου με το πολο" και καλα απαξιωτικα.
τωρα πας και ποσταρεις αυτο  :2funny: :2funny: :2funny:
υποσχομαι να φροντισω την περιπτωση σου και να διοργανωσω ερανο να μαζευτουν λεφτα να σε στειλουμε να γαμησεις σε κανα σιτυ τουρ μπας και συνελθεις

Επισκέπτης
ποσο βλακας εισαι?
μεχρι προχθες δεν ασχολιοσουν με το πολο
πριν απο 20 λεπτα μου ειπες,"αντε ασχολησου με το πολο" και καλα απαξιωτικα.
τωρα πας και ποσταρεις αυτο  :2funny: :2funny: :2funny:
υποσχομαι να φροντισω την περιπτωση σου και να διοργανωσω ερανο να μαζευτουν λεφτα να σε στειλουμε να γαμησεις σε κανα σιτυ τουρ μπας και συνελθεις
ρε ηλιθιε τελικο ευρωπαικης διοργανωσης παω και δεν θα ασχοληθω. με τη να ασχοληθω με τη νικη που εκανες με τον ανυπαρκτο και το χαιρεσαι.... νποσο βλακας τελικα μπορει να εισαι. αλλα τη λεω σου λεω οτι παιζω τρια μονα πιανω τα δυο και συνεχιζεις να ποσταρεις μαλακιες!!!! στο μπασκετ εγραφες μετα τη πουτσα που εφαγες οτι δικαι εχασες και δεν εχεις ασχοληθει με διατησια και σου εβαλα τα ποστ που εγραφες πριν οταν εβλεπες το παιχνιδι!!!! τελικα πες μου τη πινεις και δεν μας δινει ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!! αλλα απο τη μια σε καταλαβαινω τοσεςπουτσες σε μια εβδομαδα δεν νομιζω νε εχει φαει κανενας.... ποδοσφαιρο ξανα ποδοσφαιρο μπασκετ βολευ!!!!! τα λεφτα στα δινω να πας να ξελαμπικαρεις γιατι η πολλη  :jerking:σε εχει βαρεσει ασχημα :2funny: :2funny: :2funny:

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Την καλησπερα κυριε bodo!!!
Ε οχι να θες να κερδισεις και τον Π.Α.Ο.Κ....ημαρτον!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom