Νέα

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 197K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Καλημέρα Πανιωνάρα

Το τσίμπισες το χινάρι σου εκτος έδρας. Μας βλέπω του χρόνου στην Νέα Σμύρνη να τρώμε τα μουστάκια μας.   :boobies:
Ας είναι καλά το τέρμα μας που τους έκανε δώρο την ισοφάριση... :tickedoff:
Δεν πέφτει ρε ο Πανιώνιος...έχει καλή ομάδα! :sunglasses:
Κλάψε εσύ ρε που ούτε τον Βούλη δεν μπορείς να κερδίσεις... :birdman:

Επισκέπτης

Τα αστέρια των Φαμπιάν Εστογιάνοφ και Αλβάρο Ρεκόμπα έλαμψαν χθες στο Παγκρήτιο Στάδιο στην εντυπωσιακή νίκη του Πανιωνίου με 5-2 κόντρα στον Εργοτέλη, που μέχρι χθες διατηρούσε το αήττητο στο πρωτάθλημα. Οι δυο νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές των «κυανέρυθρων» έκαναν πραγματικά ότι ήθελαν μέσα στο γήπεδο, απολαμβάνοντας στο τέλος του αγώνα τα διθυραμβικά σχόλια των συμπαικτών τους. Ειδικά, ο πρώην άσος της Βαλένθια ήταν μακράν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου, αφού έκανε ό,τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο!

Το γεγονός ότι ήταν ο δημιουργός των τεσσάρων τερμάτων του Πανιωνίου από τη δεξιά πλευρά, αντικατοπτρίζει την χθεσινή επιβλητική του παρουσία. Εάν μάλιστα είχε μετουσιώσει σε γκολ κι ένα τετ α τετ στο 79ο λεπτό, θα είχε πιάσει το άριστα. Ο Εστογιάνοφ έφτιαχνε φάσεις κι ο Ρεκόμπα εκτελούσε με υποδειγματική άνεση, καθορίζοντας έτσι από νωρίς την άνετη επικράτηση των Νεοσμυρνιωτών. Η ικανοποίηση για το πλούσιο θέαμα είναι έκδηλη στις τάξεις των «κυανέρυθρων» και πλέον το ενδιαφέρον όλων στρέφεται στον μεθαυριανό (29/10) εκτός έδρας αγώνα με τον Εθνικό, στο πλαίσιο της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς και στο σαββατιάτικο (01/11) ματς με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη.

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Έβαλντ Λίνεν, παρουσιάστηκε εμφανώς ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του στη Συνέντευξη Τύπου: «Ξέραμε ότι είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα η οποία είχε δεχτεί μόλις δύο γκολ στο πρωτάθλημα. Μια ομάδα η οποία διαθέτει πολύ καλό ρόστερ μεσοεπιθετικά. Στην αρχή αντιμετωπίσαμε προβλήματα από τις βαθιές μπαλιές προς τον Ογκουνσότο και ήταν σημαντικό ότι σκοράραμε πρώτοι και λίγο αργότερα πετύχαμε το 0-2. Στην αποβολή του παίκτη του Εργοτέλη πιστέψαμε ότι το παιχνίδι έγινε εύκολο για μας, αλλά στη συνέχεια φάνηκε το αντίθετο, μιας και ο Εργοτέλης μας απείλησε».

Συνεχίζοντας, ο Γερμανός τεχνικός, δήλωσε: «Θέλαμε ένα γρήγορο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο ώστε να μη συναντήσουμε δυσκολίες. Πράγματι, μετά το 0-3 όλα έγιναν πιο εύκολα για μας και μπήκαν και κάποια όμορφα γκολ». Καταλήγοντας, ο Λίνεν υπογράμμισε: «Ηταν μια πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο για να μας βοηθήσει. Ο Εργοτέλης, παρ' ότι αγωνίστηκε με δέκα παίκτες, είχε καρδιά και πάθος».

Εγκώμια για Εστογιάνοφ και Ρεκόμπα

Μόνο κολακευτικά σχόλια είχαν να κάνουν για τους χθεσινούς πρωταγωνιστές του Πανιωνίου οι συμπαίκτες τους. Ο Λάμπρος Χούτος που σκόραρε δυο φορές δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε έναν παίκτη σαν τον Ρεκόμπα», είπε ο επιθετικός του Πανιωνίου, που συνδέεται φιλικά με τον Ουρουγουανό από την εποχή που ήταν συμπαίκτες στην Ίντερ. Από την πλευρά του, ο Γιάννης Μανιάτης, σχολίασε: «Δεν περιμέναμε τόσο μεγάλο σκορ, αλλά μετά την αποβολή του Κορδονούρη το έργο μας έγινε πιο εύκολο. Ο Ρεκόμπα και ο Εστογιάνοφ είναι μεγάλοι παίκτες. Δεν βοηθάνε μόνο την ομάδα, αλλά κι εμάς τους συμπαίκτες τους».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Γρηγόρη Μάκου. Ο μέσος των «κυανέρυθρων» τόνισε κατ' αρχάς για το 2-5 ότι «ήταν μεγάλο ''διπλό'' για τον Πανιώνιο και είμαστε μια πάρα πολύ καλή ομάδα μπροστά. Ο Εστογιάνοφ και ο Ρεκόμπα είναι μεγάλοι παίκτες». Ο Μάκος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους οπαδούς της ομάδας της Νέας Σμύρνης. «Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη σημερινή του (σ.σ.: χθεσινή) παρουσία. Ήταν και πάλι μαζί μας. Τον θέλουμε κοντά και στο επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό»

Επισκέπτης
τρελανε μας ιστορικε το σαββατο 10000 θα εχει η ν.σμυρνη και δεν βλεπω το βαζελο να τη βγαζει καθαρη. εστογιανοφ και ρεκομπα βλεπω να κανουν την αμυνα του βαζελου χαρτοπολεμο για τις αποκριες!!!! και επονται και αλλοι!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
Φορτσα Πανιωναρα οεοεοε οε, γαμησε τον Παο Πανιωνιε!!!

Επισκέπτης
0-2 η πανιωναρα τον εθνικο!!! παμε για κυπελο!!! :rockon:

Επισκέπτης

(Photo: Action Images)
Να «τρυπώσει» στις μεγάλες ομάδες της Αθήνας και να βγει ο Πανιώνιος στο Tσάμπιονς Λιγκ, θέλει το «αστέρι» της ομάδας, Αλβάρο Ρεκόμπα, όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα . «Πραγματικά, ο Πανιώνιος έχει παίκτες υψηλού επιπέδου. Παίζουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και αυτό είναι που θέλει ο κάθε ποδοσφαιριστής αλλά και το κάθε μέλος σε μια ομάδα. Έχουμε μεγάλες δυνατότητες σαν σύνολο. Υπάρχουν πολύ καλοί παίκτες σε όλες τις γραμμές», σχολίασε για την ομάδα του.

Αλβάρο, ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις από το ελληνικό πρωτάθλημα κι από τη νέα σου ομάδα;

«Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι περίπου όπως το περίμενα και ίσως κάπως πιο ποιοτικό. Διαθέτει μεγάλη ένταση και δύναμη. Δεν υπάρχει εύκολη ή δύσκολη ομάδα. Το εύκολο ή το δύσκολο παιχνίδι το κάνεις από μόνος σου μέσα στο γήπεδο. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν τέσσερις ομάδες που δείχνουν πως έχουν τη διάθεση και τα προσόντα να πρωταγωνιστήσουν. Ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Ήξερα γι’ αυτές τις ομάδες πριν ακόμα έρθω στην Ελλάδα. Τώρα όμως βλέπω και το πώς είμαστε εμείς στον Πανιώνιο, και πραγματικά πιστεύω ότι έχουμε τις δυνατότητες να τους αντιμετωπίσουμε και να τους νικήσουμε.. Κατά την άποψή μου ο Πανιώνιος έχει είναι μια μεγάλη ομάδα με πολύ καλούς παίκτες και καλή οργάνωση. Είναι μέσα στο μυαλό μας να πιστέψουμε το πόσα πράγματα μπορούμε να πετύχουμε. Διαθέτουμε πάθος, δύναμη και προπάντων ποιότητα κι αυτά εμένα μου αρέσουν γιατί με εκφράζουν σαν ποδοσφαιριστή..»

Το Σάββατο έχετε μπροστά σας ένα σημαντικό παιχνίδι, αυτό με τον Παναθηναϊκό. Ποιά είναι η άποψή σου για αυτές τις αναμετρήσεις; Μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε σαν ένα ντέρμπι;

«Να σας πω... Εγώ ήξερα πως εδώ στην Ελλάδα τα μεγάλα ντέρμπι είναι αυτά ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Όπως δηλαδή λένε στην Ιταλία για τις αναμετρήσεις της Μίλαν με την Ίντερ. Απλά τώρα διαπιστώνω πως ποιοτικά έχει και ο Πανιώνιος τη δυνατότητα να παίξει και να νικήσει αυτές τις ομάδες στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Όμως για να κερδίσεις έναν τέτοιο αγώνα, όπως αυτός του Σαββάτου δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα για να σκεφτείς. Σε ένα μεγάλο ντέρμπι πρέπει πρώτα απ’ όλα να μπεις στο πνεύμα του αγώνα. Έτσι το βλέπω τώρα έχοντας βιώσει παρόμοιες καταστάσεις όπως οι αγώνες Μιλαν – Ίντερ στο καμπιονάτο. Να είσαι αποφασισμένος να τον ζήσεις και να τον διεκδικήσεις. Μόνον έτσι μπορείς να έχει τύχη. Είμαστε μια καλή ομάδα και εάν μπούμε με σκοπό να απολαύσουμε και να ζήσουμε έντονα την κάθε στιγμή του αγώνα θα έχουμε και μεγάλες πιθανότητες να τον κερδίσουμε…»

Υπάρχουν κάποια στοιχεία που μπορεί να διαμορφώσουν την έκβαση του συγκεκριμένου αγώνα;

«Όχι ιδιαίτερα πράγματα, πέραν από το πάθος και τη διάθεση που θα δείξει η κάθε ομάδα για να κερδίσει ένα μεγάλο ντέρμπι. Εμείς παίζουμε στο γήπεδό μας. Προερχόμαστε από δύο σημαντικές νίκες όπου παίξαμε και πολύ καλό ποδόσφαιρο. Είναι πολύ σημαντικό να κάνεις νίκες γιατί μ’ αυτές τα ψυχολογικά οφέλη είναι περισσότερα από τα βαθμολογικά. Παίζουμε στο γήπεδό μας και ο κόσμος μας που θέλω να έρθει και να μας βοηθήσει, θα είναι μια σημαντική βοήθεια για εμάς. Ο κόσμος είναι σημαντικός παράγοντας στην πορεία του κάθε αγώνα γιατί εμείς οι παίκτες θέλουμε να παίζουμε σε γεμάτα γήπεδα για να νιώθουμε πιο καλά και να έχουμε μεγαλύτερο κίνητρο ως ομάδα αλλά και ο καθένας προσωπικά. Είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα σε αυτό το παιχνίδι. Η κάθε ομάδα έχει διάφορα πλεονεκτήματα που καλείται να αξιοποιήσει για να πάρει αυτό που θέλει. Εμείς εάν αξιοποιήσουμε τα δικά μας θα τα καταφέρουμε..»

Ποιες είναι οι φετινές βλέψεις του Πανιωνίου έτσι όπως εσύ έχεις δει τις δυνατότητες της ομάδας;

« Πραγματικά ο Πανιώνιος έχει παίκτες υψηλού επιπέδου. Παίζουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και αυτό είναι που θέλει ο κάθε ποδοσφαιριστής αλλά και το κάθε μέλος σε μια ομάδα. Έχουμε μεγάλες δυνατότητες σαν σύνολο. Υπάρχουν πολύ καλοί παίκτες σε όλες τις γραμμές. Στην επίθεση, στη μεσαία γραμμή αλλά και στην άμυνα όπου βλέπω πως γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τους συμπαίκτες μου καθώς και εκεί διαθέτουμε εξαιρετικούς παίκτες. Το θέμα είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε έτσι. Εκτιμώ πως ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα που μπορεί να έχει μεγάλες βλέψεις. θέλω να διεκδικήσουμε μια θέση προς το Champions League, να πάμε όσο καλύτερα γίνεται στο θεσμό του κυπέλλου ή τουλάχιστον να εξασφαλίσουμε την έξοδό μας στο κύπελλο UEFA της ερχόμενης περιόδου. Όλα είναι θέμα δουλειάς και διάρκειας που θα έχουμε στην καλή μας απόδοση καθώς έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας και πάρα πολλά σημαντικά παιχνίδια..»

Ο Αλβάρο Ρεκόμπα με τι θα είναι ικανοποιημένος στη φετινή σεζόν από τη νέα του ομάδα;

«Δεν μου αρέσει να σκέφτομαι πολλά πράγματα για το μέλλον. Τόσα χρόνια έχω μάθει και μου αρέσει να ζω ξεχωριστά την κάθε στιγμή μέσα στο γήπεδο. Το τι θα κερδίσω εγώ και ο Πανιώνιος στο τέλος της χρονιάς θα το δούμε τότε. Τώρα σκέφτομαι τι είναι αυτό που πρέπει να κάνω εγώ και οι συμπαίκτες μου στο επόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Δεν κρύβω πως τα δύο επόμενα παιχνίδια, αυτό του Σαββάτου και το επόμενο με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη είναι για μένα παιχνίδια που τα περιμένω πως και πως γιατί θέλω να τα ζήσουμε έντονα εγώ και όλη η ομάδα, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μας..»

il_capitano

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
αντε ρε συ Αλβαρο,και τα αλλα παιδια,καντε το θαυμα σας...(αν ειναι θαυμα να νικησεις τον τωρινο παναθηναικο)!!

OP
OP
Ryu

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
αντε ρε συ Αλβαρο,και τα αλλα παιδια,καντε [size=16pt]το θαυμα[/size] σας...(αν ειναι θαυμα να νικησεις τον τωρινο παναθηναικο)!!

Το θαύμα ακούει στο όνομα: Dario Kresic

Εδω σε μια απ’ τις χειρότερες εμφανίσεις του. Απ’ τον περσινό αγώνα της Λεωφόρου με τα 4 πέναλτυ.

[youtube=425,350]FQPdjnZvZlY&feature=related[/youtube]

SODOM3

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
16
τότε να ξαναφέρουμε τον ντρομπνυ πάλι πίσω για να μην τρώμε φάβες γκολ

demark

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
[quote Μάγκες τη πίκρα την έχουμε πια βιώσει στο πετσί μας...40 χρόνια φούρναρης.εεεεεεεσυγνώμη πανιώνιος.
Η φιλοσοφία της μικρής ομάδας λέει ότι όλα τα media μετά την ήττα το βάζελου από τον (πολύ καλό και όσοι πήγαμε την Κυριακή είδαμε)Εργοτέλη, προετοιμάζουν come back με νίκη μέσα στη Νέα Σμύρνη. Και βέβαια, θριαμβευτικό πέρασμα του Πανιωνίου την επόμενη Κυριακή από την ΤΟύμπα. Πόσες και πόσες φορές ομάδες που κάτι κάνουν κατά καιρούς (Scoda, HΡΑ κτλ) κάνουν μια μεγάλης ΄΄εκτασης εκτός έδρας νίκη και λόγω κακής νοοτροπίας την άλλη Κυριακή στο γήπεδό τους χάνουν τα αυγά και τα πασχάλια.Τώρα αν εμείς δεν πέσουμε σαυτό το τρυπάκι (από δω το πάω από κει το πάω στο τρυπάκι έσφτασα) θα με πείσουν όχι ότι άλλαξαν νοοτροπία αλλά ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και η έλευση των δύο, έδωσαν στόφα νικητή στην ομάδα μας. Τώρα από την άλλη για το βάζελο. Αν μετά από τοοοοοοοοοοόση μαλακία, πατρονάρισμα από όλους και δηλώσεις με σκοπό να τονώσουν το ηθικό, δεν ισιώσουν περνώντας από τη Νέα Σμύρνη τότε καλά κάνουν και βρίσκονται εκεί που βρίσκονται και ακόμα παρακάτω.Και ναι, με πείθουν ότι επιτέλους, κάτι άλλαξε στον ΠΑΟ, ...........προς το χειρότερο. Νάναι καλά που ξεφορτωθήκαμε Μάντζιο και Τζιόλη και παίζουν βασικοί στον ΠΑΟ ή επαιζαν τεσπα. :2funny: :2funny: :2funny:[/quote]

OP
OP
Ryu

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Καταφέραμε και κάναμε μάγκα τον πιο παθητικό βάζελο ever.
Εκει που, μετά την αποβολή και την ισοφαριση,  η ομάδα έπρεπε να τους πατήσει, χαλάρωσε νομίζοντας οτι η νίκη θα έρθει μονη της, απο κάποιο λάθος των αμυντικων. Αν δεν τους πιέσεις όμως ουτε οι Βυντρα-Σαριεγκι κάνουν το λάθος.
Βοήθησε και ο Λινεν με την λαθος αλλαγή του Χουτου, την ίδια στιγμή που ο Αντερσον ήταν σε αλλο γήπεδο.     

Ο Ζωγράφος είναι ΓΤΠ. Οχι τόσο για την άδικη αποβολή του Μουν, αλλα γιατί από το πρώτο λεπτό δεν άφησε να παιχτει ποδόσφαιρο. Τετοιου στιλ διαιτητες είναι χειρότεροι απ ‘ολους.
Αξιος συμπαραστάτης του Ζωγράφου: η μαίμου. Απλά σιχαμένος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom