Ryu
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13
- Πόντοι
- 2.007
Με τα καλύτερα λόγια για τον Πανιώνιο και τις συνθήκες που συνάντησε μίλησε την Τετάρτη στους δημοσιογράφους ο Αλβάρο Ρεκόμπα, στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου από τη μέρα που ήρθε στην Ελλάδα.
Το μεγάλο αστέρι των "κυανέρυθρων" αφού ευχαρίστησε τους ανθρώπους και τον κόσμο της ομάδας, στη συνέχεια φρόντισε να στείλει το μήνυμα πως ήρθε η ώρα να παίξει μπάλα.
"Ευχαριστώ την ομάδα για όσα έχουν γίνει ως τώρα. Μου έδωσε τη δυνατότητα να προσαρμοστώ χωρίς πίεση, μου έχουν δώσει χρόνο να ετοιμαστώ όπως πρέπει. Αυτό που μένει από εδώ και πέρα είναι να ανταποδώσω την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μου έχουν δείξει όλοι από τον κ. Τσακίρη μέχρι τους φροντιστές και τους φιλάθλους", τόνισε αρχικά ο Ουρουγουανός για να αναφερθεί στη συνέχεια στον βαθμό ετοιμότητάς του:
"Στο φιλικό με την Ομόνοια στις 12 Οκτωβρίου θα αγωνιστώ κανονικά και με την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα είμαι έτοιμος. Συμφωνήσαμε με τον προπονητή να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για μα μπω μετά τη διακοπή. Θα μπορούσα να είχα παίξει, αλλά δεν θα ήμουν αυτός που θα ήθελα. Είχαμε πει και πριν έρθω πως δεν θα μπορώ να παίξω από την αρχή και θα χρειαστώ κάποιο χρόνο. Καιρός να παίξουμε μπάλα. Για έναν ποδοσφαιριστή είναι δύσκολο να είναι θεατής".
Για τους στόχους του Πανιώνιου: "Ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα που έχει βάσεις και μπορεί να κάνεις πολλές εκπλήξεις. Δεν θέλω να λέω λόγια, θα πρέπει να δείξουμε μέσα στο γήπεδο τι μπορούμε να κάνουμε. Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Σίγουρα θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει περισσότερους βαθμούς, αλλά έχουμε χάσει κάποιες ευκαιρίες, ενώ και το ματς με την ΑΕΚ το χάσαμε στο τέλος".
Για την σχέση του με τον Χούτο, ο Ρεκόμπα τόνισε: "Σίγουρα έπαιξε ρόλο στο να έρθω ο Λάμπρος. Στην Ίντερ ήμουν πολλά χρόνια και έκανε λίγους φίλους. Ένας από αυτούς ήταν ο Λάμπρος. Οταν τον πήρα τηλέφωνο από το σπίτι μου στην Ιταλία και του είπα οτι ερχόμουν, δεν το πίστευε! (γέλια). Ηταν πιο χαρούμενος από μένα. Είχα κάποιες αμφιβολίες μετά από 11 χρόνια στην Ιταλία, ενώ ήθελα να γυρίσω στην Ουρουγουάη, αλλά πιστεύω πως πήρα μία απόφαση ζωής, γιατί είναι σημαντικό να είσαι καλά με την οικογένειά σου".
Για την αποθέωση που γνώρισε κατά την άφιξή του στην Ελλάδα, είπε: "Χάρηκα πάρα πολύ με την υποδοχή. Μου είχε πει ο Χούτος τι ετοιμαζόταν, αλλά δεν μπορούσα να το πιστέψω μέχρι να το δω. Για έναν ποδοσφαιριστή είναι πολύ σημαντικό να αισθάνεται ότι τον αγαπούν".