Νέα

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 199K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
μαγκες προσοχη μπηκε ο μποντο γκλιμπτ

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
odos
Ο παλιός, είν' αλλιώς
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

Είμαι εδώ επειδή...: Δεν ξέρω! Απλά μου αρέσει το site!

Προφίλ Προσωπικό μήνυμα (Σε σύνδεση)

(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: SSGT-i στις: σήμερα στις 09:53 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση ΑπάντησηΑπάντηση Διαγραφή μηνύματοςΔιαγραφή
ειδες που σου λεω ποσο παλιοπουστας εισαι και κοτα μεγαλη.δεν τα ποσταρεις ολα τα μηνυματα αυτα που λεω για τον φιλο σου το ζερο που οταν εσυ με τον αλλο τον καμενο βριζετε μανες και αδελφες απλα σας κανει παρατηρηση.τετοιο μουνακι κομπλεξικο ειναι σαν και εσενα .κρυφογαυρακο το νου σου 2funny

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
odos
Ο παλιός, είν' αλλιώς
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

Προφίλ Προσωπικό μήνυμα (Σε σύνδεση)

(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: SSGT-i στις: σήμερα στις 09:58 »
για να δεις και ποσο ασχετος εισαι με το αθλημα δεν ξερεις οτι ο μποατεκ δεν ειναι αυτος του παναθηναικου.απο ευρωπαικο ποδοσφαιρο εχεις μεσανυχτα ασχετε 2funny

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ποιος δε τα ποσταρει ρε μαλακα....

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
πιασε μια μπουγατσα και ενα πεινιρλι....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
gti το παιρνεις με σακακι

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166

Τα δεδομένα για Τζαβέλλα
"Goal" 08:47 8/5
mail to Εκτυπώστε το Αρθρο Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα

Ανεξαρτήτως της εξέλιξης με τον Ιωαννίδη, ο Παναθηναϊκός έχει πάντα ψηλά στη λίστα του τον Γιώργο Τζαβέλλα του Πανιώνιου, περίπτωση η οποία μπορεί να προχωρήσει υπό προϋποθέσεις.

Εάν, για παράδειγμα, υπάρξει πρόταση από το εξωτερικό που κριθεί συμφέρουσα για τον Σπυρόπουλο, αλλά και εάν ο Πανιώνιος θα ήταν διατεθειμένος να παραχωρήσει τον παίκτη παίρνοντας έμψυχο αντάλλαγμα (π.χ. Κλέιτον) αντί γα το ποσό της ρήτρας του παίκτη, που ως γνωστόν φτάνει το 1,5 εκατ. ευρώ (1.350.000 ευρώ ο Πανιώνιος και 150.000 η Κέρκυρα).
ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Το «πολυεργαλείο» του Νιόπλια
«Πάρ' τον στην Αφρική»
Τα δεδομένα για Τζαβέλλα
Κανονικά στην Κύπρο
Κρόλντρουπ: «Θέλω Ιταλία»
Στο Παρίσι (και) ο Πατέρας!
Λέτο: «Πιο έξυπνοι στον Παναθηναϊκό»
Πέτσκο: «Γιατί όχι στον ΠΑΟ;»
Τα δεδομένα για Τζαβέλλα

Θεωρείται δεδομένο, πάντως, ότι ο Τζαβέλλας αρέσει πολύ στους Αντωνίου και Νιόπλια, όπως επίσης και ότι η συγκεκριμένη θέση δεν αποτελεί πρώτη προτεραιότητα στην παρούσα φάση.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Κουμορτζί: «Θα παλέψω για το Mundial»
"Goal" 08:45 8/5

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΦΙΤΣΑΝΤΩΝΑΚΗ

Αναμονή τέλος για τον Μπενάρντ Κουμορτζί (φωτό)! Στο προχθεσινό φύλλο αναφέραμε ότι ο αμυντικός μέσος του Πανιώνιου περιμένει πώς και πώς τη γνωστοποίηση από πλευράς του εκλέκτορα της Γκάνας, Μίλοβαν Ράγεβατς, της 30άδας για την προεπιλογή της εθνικής ομάδας της χώρας του εν όψει του Μουντιάλ και αυτή ήρθε χθες, νωρίτερα από την εκπνοή της προθεσμίας την προσεχή Τρίτη!
ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Στάρε: «Ο στόχος μας θα είναι καθημερινός»
Στην προεπιλογή της Γκάνας ο Κουμορτζί
Εγκαίνια στο προπονητικό
Κοιτάζει Κονστάν
Αρέσουν οι Νιγηριανοί στην Πλατεία
Κουμορτζί για Μουντιάλ
Στάρε: «Αν δεν το πίστευα, δεν θα ερχόμουν»

Δίπλα σε ονόματα παγκόσμιας ακτινοβολίας, όπως αυτό του Μίκαελ Εσιέν της Τσέλσι, του Σάλεϊ Μουντάρι της Ιντερ, του Αντού Σαρπέι της Λεβερκούζεν, του Στέφεν Απια της Μπολόνια και του γνώριμού μας Ντέρεκ Μπόατενγκ της Χετάφε φιγουράρει και αυτό του «Κούμο», ο οποίος θα πάρει μέρος στην προετοιμασία των «μαύρων αστεριών» στο Παρίσι από τις 24 του μήνα.
«Ελπίζω όπως το 2008»

Το «Goal» επικοινώνησε χθες το απόγευμα με τον 25χρονο Γκανέζο διεθνή άσο του Πανιώνιου, ο οποίος ήταν όπως είναι φυσιολογικό χαρούμενος από την κλήση του στην 30άδα της προεπιλογής.

«Είναι τιμητικό για μένα. Βεβαίως αυτή είναι η προεπιλογή, δεν είναι η τελική 23άδα που θα πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ομως θα παλέψω και θα τα δώσω όλα στην προετοιμασία για να πείσω τον προπονητή μου ότι αξίζω μία θέση για το Μουντιάλ» ήταν τα λόγια του «Κούμο», ο οποίος γύρισε τη μνήμη του δύο χρόνια πίσω:

«Ελπίζω να συμβεί ό,τι έγινε και το 2008. Οταν ήμουν στην προεπιλογή για το Κόπα Αφρικα και μετά επιλέχθηκα και στην τελική αποστολή για τη διοργάνωση στην πατρίδα μου. Μακάρι να ξαναγίνει έτσι».

Ο Κουμορτζί θα μιλήσει εκ νέου με τον Μίκαελ Στόρε και τους ανθρώπους του «ιστορικού» (είχε τετ α τετ με τον 35χρονο Σουηδό την Τετάρτη) και πιθανότατα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα φύγει για την πατρίδα του, προκειμένου να ξεκουραστεί λίγες μέρες και ακολούθως να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Γκάνας στο Παρίσι.

Οι υπόλοιποι «κυανέρυθροι» θα προπονούνται μέχρι τις 21 Μαΐου, ενώ ο Γενς Μπάνγκσμπο θα έρθει ξανά στην Αθήνα την επόμενη βδομάδα. Στα μεταγραφικά, δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη, με τον «ιστορικό» να κάνει το τελικό ξεσκαρτάρισμα στη λίστα του, προκειμένου να προχωρήσει στις τελικές επαφές με τους παίκτες που τον ενδιαφέρουν.

* Πρόταση για το θέμα της φύλαξης των αγώνων της Super League με ενιαία εταιρεία security στο πρωτάθλημα κατέθεσε προ ημερών η ΠΑΕ Πανιώνιος.

* Παράταση μίας βδομάδας (μέχρι τις 14 Μαΐου) πήρε η προθεσμία των περσινών κατόχων διαρκείας να ανανεώσουν τις θέσεις τους.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166

Online 13:52 8/5

Ο Μίκαελ Στάρε παρουσιάζεται στους οπαδούς του Πανιωνίου, μέσω της εφημερίδας της ομάδας, «Πανιώνιος Κόσμος» κι αφού δηλώνει ενθουσιασμένος για τη νέα σελίδα στην καριέρα του, αποφεύγει τα μεγάλα λόγια για το μέλλον, λέγοντας: «Πρώτα βλέπουμε και μετά χτίζουμε. Θα ήθελα ο στόχος μας να είναι καθημερινός».

ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Εγκαίνια στο προπονητικό
Κοιτάζει Κονστάν
Κουμορτζί για Μουντιάλ

«Για μένα ο Πανιώνιος είναι πολύ σπουδαία ομάδα, όπως και όλο το κλαμπ. Σαφέστατα και εξετάζω τι βρίσκεται γύρω από την ομάδα. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στον Πανιώνιο. Στην Σκανδιναβία δεν δίνονται συχνά τέτοιες ευκαιρίες σε προπονητές. Η πρώτη εικόνα από την ομάδα είναι θετική. Ο κόσμος την αγαπάει και την υποστηρίζει. Θα δώσουμε τα πάντα για την εκπλήρωση των στόχων», ανέφερε αρχικά ο νέος τεχνικός της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Αναφορικά με το χτίσιμο της ομάδας, τόνισε: «Αρχικά δεν θα μιλήσουμε για ποδοσφαιρική τακτική ή κάτι παρόμοιο. Πρώτα βλέπουμε και μετά χτίζουμε. Θα ήθελα ο στόχος μας να είναι καθημερινός. Επτά ημέρες την εβδομάδα. Έχω ένα αγωνιστικό πλάνο, το οποίο θα σας παρουσιάσω σε προσεχείς συναντήσεις μας. Γενικότερα στη ζωή μου έχω μάθει να πορεύομαι με πλάνο. Θεωρώ πως οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν αυτό στο οποίο είναι καλοί. Εφόσον το κάνουν αυτό με σοβαρότητα ο στόχος θα επιτευχθεί.

Φυσικά έχω ενημερωθεί και έχω δει πολλούς αγώνες σε DVD, αλλά σε αυτή την χρονική στιγμή είναι αντιεπαγγελματικό να αναφερθώ εκτενέστερα σε αυτό. Αργότερα θα συμβεί αυτό. Μέχρι τις 20-21 Μαΐου που θα βρίσκομαι στην Ελλάδα θα παρακολουθήσω τις προπονήσεις της ομάδας και θα ενημερώνομαι καθημερινά. Θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε και πάλι γι αυτά τα θέματα».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα σχολίασε: «Δεν γνωρίζω 100% το ελληνικό ποδόσφαιρο. Γνωρίζω τα μεγάλα κλαμπ, αλλά μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα γνωρίζω τα πάντα. Πρώτο μου μέλημα βέβαια είναι να γνωρίσω την ομάδα μου και τον κόσμο της. Τους ανθρώπους της, την οργάνωσή της και να είμαι έτοιμος όταν θα χρειαστεί.

Έχω δει αρκετά παιχνίδια της περσινής περιόδου, είδα παιχνίδια της Β’ Εθνικής, αλλά και της μεγάλης κατηγορίας, όπως το Ολυμπιακός-ΑΕΚ. Όταν ήμουν στην Σουηδία και την ΑΙΚ, γνώριζα όλες τις αντίπαλες ομάδες και τον κάθε παίκτη του πρωταθλήματος με τα χαρακτηριστικά του. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, το ίδιο θα έχω κάνει και με τους παίκτες των ελληνικών ομάδων και στην έναρξη των υποχρεώσεών μας».

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Online 13:52 8/5

Ο Μίκαελ Στάρε παρουσιάζεται στους οπαδούς του Πανιωνίου, μέσω της εφημερίδας της ομάδας, «Πανιώνιος Κόσμος» κι αφού δηλώνει ενθουσιασμένος για τη νέα σελίδα στην καριέρα του, αποφεύγει τα μεγάλα λόγια για το μέλλον, λέγοντας: «Πρώτα βλέπουμε και μετά χτίζουμε. Θα ήθελα ο στόχος μας να είναι καθημερινός».

ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Εγκαίνια στο προπονητικό
Κοιτάζει Κονστάν
Κουμορτζί για Μουντιάλ

«Για μένα ο Πανιώνιος είναι πολύ σπουδαία ομάδα, όπως και όλο το κλαμπ. Σαφέστατα και εξετάζω τι βρίσκεται γύρω από την ομάδα. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στον Πανιώνιο. Στην Σκανδιναβία δεν δίνονται συχνά τέτοιες ευκαιρίες σε προπονητές. Η πρώτη εικόνα από την ομάδα είναι θετική. Ο κόσμος την αγαπάει και την υποστηρίζει. Θα δώσουμε τα πάντα για την εκπλήρωση των στόχων», ανέφερε αρχικά ο νέος τεχνικός της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Αναφορικά με το χτίσιμο της ομάδας, τόνισε: «Αρχικά δεν θα μιλήσουμε για ποδοσφαιρική τακτική ή κάτι παρόμοιο. Πρώτα βλέπουμε και μετά χτίζουμε. Θα ήθελα ο στόχος μας να είναι καθημερινός. Επτά ημέρες την εβδομάδα. Έχω ένα αγωνιστικό πλάνο, το οποίο θα σας παρουσιάσω σε προσεχείς συναντήσεις μας. Γενικότερα στη ζωή μου έχω μάθει να πορεύομαι με πλάνο. Θεωρώ πως οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν αυτό στο οποίο είναι καλοί. Εφόσον το κάνουν αυτό με σοβαρότητα ο στόχος θα επιτευχθεί.

Φυσικά έχω ενημερωθεί και έχω δει πολλούς αγώνες σε DVD, αλλά σε αυτή την χρονική στιγμή είναι αντιεπαγγελματικό να αναφερθώ εκτενέστερα σε αυτό. Αργότερα θα συμβεί αυτό. Μέχρι τις 20-21 Μαΐου που θα βρίσκομαι στην Ελλάδα θα παρακολουθήσω τις προπονήσεις της ομάδας και θα ενημερώνομαι καθημερινά. Θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε και πάλι γι αυτά τα θέματα».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα σχολίασε: «Δεν γνωρίζω 100% το ελληνικό ποδόσφαιρο. Γνωρίζω τα μεγάλα κλαμπ, αλλά μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα γνωρίζω τα πάντα. Πρώτο μου μέλημα βέβαια είναι να γνωρίσω την ομάδα μου και τον κόσμο της. Τους ανθρώπους της, την οργάνωσή της και να είμαι έτοιμος όταν θα χρειαστεί.

Έχω δει αρκετά παιχνίδια της περσινής περιόδου, είδα παιχνίδια της Β’ Εθνικής, αλλά και της μεγάλης κατηγορίας, όπως το Ολυμπιακός-ΑΕΚ. Όταν ήμουν στην Σουηδία και την ΑΙΚ, γνώριζα όλες τις αντίπαλες ομάδες και τον κάθε παίκτη του πρωταθλήματος με τα χαρακτηριστικά του. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, το ίδιο θα έχω κάνει και με τους παίκτες των ελληνικών ομάδων και στην έναρξη των υποχρεώσεών μας».
να δουμε τι ψαρια θα πιασει ο ψαρας απο κει πανω,δε μας γεμιζει το ματι παντως...

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
Σε 1 ωρα φιλικο με λεβαδειακο

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
Σε 1 ωρα φιλικο με λεβαδειακο

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
s
Ο παλιός, είν' αλλιώς
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Προφίλ Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: SSGT-i στις: σήμερα στις 16:33 »
ρε καμενε το χθεσινο μηνυμα που εβριζα το ρουφιανο σου το ζερο δεν το ποσταρες 2funnyρε μαλακισμενο δεν σας κανει εντυπωση οτι κανενας πανιωνιος πλεον δεν ασχολειτε με το θρεντ απο τοτε που εσυ και ο αλλος ο καμμενος γραφετε οτι μαλακια σας κατεβει.αλλα τη λεω για να σκεφτεις πρεπει και να εχεις μυαλο 2funny

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
εχει παει και ο μποντος

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Πουσταρά αιώνιε βούτα την κεφάλα σου στο συντριβάνι να συνέλθεις που έχεις χαζέψει να κοιτάς τα μπαλάκια του τέννις! :2funny:
Τρεχα να κλαψεις ΑΕΚακι,πολυ θα ηθελες τον Τσακιρη για προεδρο.
Για πες μου εναν προεδρο σας που εβαλε λεφτα στην ομαδα μετα την εποχη Μελλισανιδη και μετα μιλας.
Αντε πες τις βλακειες σου στους φιλους σου να ζειτς με ονειρα.
Δεν γινεται ο Πανιωνακος οπως τον λετε να εχει καλυτερο αθλητικο κεντρο απο εσας και σε 2 χρονια υπερσυγχρονο γηπεδο και εσεις να ειστε στα αζητητα και νοικαρηδες στο ΟΑΚΑ.
Πες μου το προγραμμα σου και εγω δεν ξαναγραφω λεξη εδω,αλλιως σκασε για παντα οπως λενε στους γαμους.
Για πες μου που εχω αδικο και δες τα γεγονοτα των τελευταιων 10 χρονων για να καταλαβεις.
Αλλα σιγουρα δεν θα απαντησεις οπως ειχα κανει και ερωτησεις στον Γαμαικανακο το καλοκαιρι και ακομα περιμενω.
Εσεις μονο να βριζετε ξερετε και απαντησεις καμια!
Τα γεγονοτα μιλανε βλαμενα οπαδακια!!!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
s
Ο παλιός, είν' αλλιώς
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Προφίλ Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: SSGT-i στις: σήμερα στις 16:33 »
ρε καμενε το χθεσινο μηνυμα που εβριζα το ρουφιανο σου το ζερο δεν το ποσταρες 2funnyρε μαλακισμενο δεν σας κανει εντυπωση οτι κανενας πανιωνιος πλεον δεν ασχολειτε με το θρεντ απο τοτε που εσυ και ο αλλος ο καμμενος γραφετε οτι μαλακια σας κατεβει.αλλα τη λεω για να σκεφτεις πρεπει και να εχεις μυαλο 2funny
Οσο γραφεις τοσο καταλαβαινω ποσο ηλιθιος εισαι.
Απορω αν πηγαινεις στο γηπεδο η τα λες απο το PC μονο.
Αυτα που γραφω νουμερο ειναι μεσα απο τα γραφεια και οχι απο τις καφετεριες που τα συζητατε και λετε οτι σας κατεβει.
Παρακολουθω απο κοντα τον Πανιωνιο τα τελευταια 3 χρονια απο οσο πιο κοντα γινεται.
Και πες μου αν αυτα που γινονται τα ακους εδω 1 μηνα πριν.
Βγαλε λιγο το σκατο απο το αυτι σου γιατι φανταζομαι οτι εισαι απο τα μαλακισμενα που βριζουν σε καθε ηττα και δεν καταλαβαινεις τι σκληρη δουλεια γινεται απο πισω.
Για βαλε και εσυ τα λεφτουδακια σου να δεις την γλυκα.
Ωραια να κρινεις με τα λεφτα των αλλωνων.
Αν δεν σου αρεσει τι γινεται υπαρχουν και αλλες ομαδες να
κρινεις,πηγαινε να γινεις και παραγοντας απο το να λες πααπριες και να εισαι καραγκιοζης μια ζωη.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Αντε να βρεις καμια δουλεια ανεργε του καναπε και του υπολογιστη!
Χαρις σε κατι χαραμοφαηδες σαν εσενα πληρωνουμε τα δανεικα που παιρνουμε.
Ωρα να γραφεις εχεις,για να βρεις μια δουλεια ωρα δεν εχεις!
Αν ενας που ειναι εκ γεννετης Πανιωνιος αυτος ειμαι εγω,αλλα σιγουρα εχεις φαει τις κλωτσιες σου και απο το γηπεδο γιατι τετοια παιδακια τα εχουμε πεταξει εδω και χρονια εξω απο το γηπεδο.
Λιγοι αλλα καλοι!
Καλυτερα 5-6 αλλα καλοι αντι 50 να λεμε τις ιδιες μαλακιες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom