You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 199K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Πρόταση του Πανιωνίου για την ασφάλεια
Από Δημήτρης Τομαράς | Παρασκευή, 07 Μαίου 2010 16:59
Bookmark and Share
* Μέγεθος κειμένου: decrease font size increase font size
* Εκτύπωση
* Email
Super League
Πανιώνιος
Η ΠΑΕ Πανιώνιος γνωστοποίησε πως έχει καταθέσει μία πρόταση του για το θέμα της φύλαξης των αγώνων της Σούπερ Λίγκας από ιδιωτικές εταιρίες security.
Ο Πανιώνιος έκανε σαφές πως το πρόβλημα της βίας αφορά τους πάντες. Έτσι έκανε μία πρόταση για να φυλάσσονται τα ματς από ιδιωτικές εταιρείες. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος της Νέας Σμύρνης "τυχόν επεισόδια σε ένα γήπεδο έχουν πλέον άμεσο αντίκτυπο και σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις σε όλες τις ομάδες, όπως φάνηκε και μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο των ΟΠΑΠ και ΣΚΑΪ.
Συνεπώς, δε νοείται η αστυνόμευση να γίνεται από τον κάθε μία ομάδα χωριστά, γιατί αν ένας δεν κάνει σωστά τη δουλειά του στο θέμα της ασφάλειας, οι συνέπειες δεν αφορούν πια μόνο τον έναν, αλλά επισκιάζουν όλες τις ομάδες και όλο το πρωτάθλημα.
Με βάση όλα αυτά, προτείνεται η Super League να προχωρήσει σε σύμβαση με εταιρεία security για τη συνολική αστυνόμευση του πρωταθλήματος, προφανώς μετά από μειοδοτικό διαγωνισμό. Επειδή η σύμβαση θα είναι σημαντικού ύψους, η εταιρεία security δε θα δεσμεύεται στις κινήσεις της από τη σχέση της με συγκεκριμένη διοίκηση, αλλά ούτε κι από οπαδικές ευαισθησίες Κι έτσι θα μπορεί να επέμβει δραστικά (αλλά και προληπτικά) στο θέμα της βίας. Προτείνεται μάλιστα, όρος του μειοδοτικού διαγωνισμού να είναι ότι η αμοιβή της εταιρείας security θα συνδέεται με τον αριθμό και τη βαρύτητα των επεισοδίων που θα σημειωθούν (σύμφωνα και με το δείκτη βίας που συντάσσει ο κ. Μαχαίρας) αλλά και με τυχόν οικονομικές απώλειες της Super League".
Παράταση στην ανανέωση των διαρκείας
Στο μεταξύ παρατάθηκε για άλλη μία εβδομάδα, δηλαδή μέχρι και την Παρασκευή 14 Μαΐου, η προθεσμία των κατόχων διαρκείας να ανανεώσουν τις περσινές θέσεις τους. Μετά την έλευση αυτής της ημερομηνίας, οι θέσεις αυτές θα διατεθούν προς πώληση σε νέους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της επομένης αγωνιστικής σεζόν (2010-11).
Τέλος φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα δίνει αύριο Σάββατο στις 6 μ.μ. ο Πανιώνιος με αντίπαλο την ομάδα του Λεβαδειακού. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.
Από Δημήτρης Τομαράς | Παρασκευή, 07 Μαίου 2010 16:59
Bookmark and Share
* Μέγεθος κειμένου: decrease font size increase font size
* Εκτύπωση
Super League
Πανιώνιος
Η ΠΑΕ Πανιώνιος γνωστοποίησε πως έχει καταθέσει μία πρόταση του για το θέμα της φύλαξης των αγώνων της Σούπερ Λίγκας από ιδιωτικές εταιρίες security.
Ο Πανιώνιος έκανε σαφές πως το πρόβλημα της βίας αφορά τους πάντες. Έτσι έκανε μία πρόταση για να φυλάσσονται τα ματς από ιδιωτικές εταιρείες. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος της Νέας Σμύρνης "τυχόν επεισόδια σε ένα γήπεδο έχουν πλέον άμεσο αντίκτυπο και σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις σε όλες τις ομάδες, όπως φάνηκε και μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο των ΟΠΑΠ και ΣΚΑΪ.
Συνεπώς, δε νοείται η αστυνόμευση να γίνεται από τον κάθε μία ομάδα χωριστά, γιατί αν ένας δεν κάνει σωστά τη δουλειά του στο θέμα της ασφάλειας, οι συνέπειες δεν αφορούν πια μόνο τον έναν, αλλά επισκιάζουν όλες τις ομάδες και όλο το πρωτάθλημα.
Με βάση όλα αυτά, προτείνεται η Super League να προχωρήσει σε σύμβαση με εταιρεία security για τη συνολική αστυνόμευση του πρωταθλήματος, προφανώς μετά από μειοδοτικό διαγωνισμό. Επειδή η σύμβαση θα είναι σημαντικού ύψους, η εταιρεία security δε θα δεσμεύεται στις κινήσεις της από τη σχέση της με συγκεκριμένη διοίκηση, αλλά ούτε κι από οπαδικές ευαισθησίες Κι έτσι θα μπορεί να επέμβει δραστικά (αλλά και προληπτικά) στο θέμα της βίας. Προτείνεται μάλιστα, όρος του μειοδοτικού διαγωνισμού να είναι ότι η αμοιβή της εταιρείας security θα συνδέεται με τον αριθμό και τη βαρύτητα των επεισοδίων που θα σημειωθούν (σύμφωνα και με το δείκτη βίας που συντάσσει ο κ. Μαχαίρας) αλλά και με τυχόν οικονομικές απώλειες της Super League".
Παράταση στην ανανέωση των διαρκείας
Στο μεταξύ παρατάθηκε για άλλη μία εβδομάδα, δηλαδή μέχρι και την Παρασκευή 14 Μαΐου, η προθεσμία των κατόχων διαρκείας να ανανεώσουν τις περσινές θέσεις τους. Μετά την έλευση αυτής της ημερομηνίας, οι θέσεις αυτές θα διατεθούν προς πώληση σε νέους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της επομένης αγωνιστικής σεζόν (2010-11).
Τέλος φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα δίνει αύριο Σάββατο στις 6 μ.μ. ο Πανιώνιος με αντίπαλο την ομάδα του Λεβαδειακού. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 33
- Πόντοι
- 366
χωνευει τη τυροπιταχαιρετισματα και σε panther 3 που να χαθηκε;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bodos
Ο παλιός, είν' αλλιώς
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος
Είμαι εδώ επειδή...: Δεν ξέρω! Απλά μου αρέσει το site!
Προφίλ Προσωπικό μήνυμα (Σε σύνδεση)
(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: SSGT-i στις: σήμερα στις 18:41 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση ΑπάντησηΑπάντηση Διαγραφή μηνύματοςΔιαγραφή
τελικα επιβεβαιβεωνεις ποσο μαλακας εισαι.και κατι αλλο αμα γουσταρεις ελα να σου ριξω ενα πουτσο στο τυροπιταδικο χαζοβλαμενε 2funny 2funny 2funny
Ο παλιός, είν' αλλιώς
(Χωρίς τίτλο)
τελικα επιβεβαιβεωνεις ποσο μαλακας εισαι.και κατι αλλο αμα γουσταρεις ελα να σου ριξω ενα πουτσο στο τυροπιταδικο χαζοβλαμενε 2funny 2funny 2funny
odos
Ο παλιός, είν' αλλιώς
(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: SSGT-i στις: σήμερα στις 18:43 »
εισαι τοσο μαλακας που δεν εχεις καταλαβει οτι ο panthers kai o bodo ειναι το ιδιο προσωπο Jerking Off Jerking Offτοσο μαλακας εισαι
Ο παλιός, είν' αλλιώς
(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: SSGT-i στις: σήμερα στις 18:43 »
εισαι τοσο μαλακας που δεν εχεις καταλαβει οτι ο panthers kai o bodo ειναι το ιδιο προσωπο Jerking Off Jerking Offτοσο μαλακας εισαι
tenniskiller
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Τσοντα σε τυροπιτταδικο δεν εχω ξαναδει!bodos
Ο παλιός, είν' αλλιώς
(Χωρίς τίτλο)
Εχω δει σε γραφειο,στην εξοχη,στην ντουσιερα,σε εστιατοριο......
Που θα το κανετε;
Πανω στις μπουγατσες;
Η στις λουκανικοπιττες;;;;;;;;;
tenniskiller
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Να μαθετε,σας επιασε το 100!καποια μηνυματα που βριζατε αδερφες και γιαγιάδες σβηστηκαν
Ο GTI τα 1000 μυνηματα απο τα 3000 που εχει,βριζει τον Μποντο!
tenniskiller
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Ο Κιντης το σκεφτηκε και αυτο....τυροπιταδικο εχει για το μποντο;;;
Θα τον κερναμε τυροπιττακια απο το σπιτι μας!
tenniskiller
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Μην του δειχνεις ακαταλληλα!γαττε κοιτα προπονητικο
Δεν εχουν συνηθισει να βλεπουν τετοια πραγματα.
Δειξτου εκει που ηταν το γηπεδο της ΑΕΚ στην Φιλαδελφεια και τωρα ειναι νταμαρια!
Ο Τσακιρης δινει λεφτα και ο Αδαμιδης κανονιζει ερανους!
Απο κει να καταλαβεις.
Να μαθετε,σας επιασε το 100!
Ο GTI τα 1000 μυνηματα απο τα 3000 που εχει,βριζει τον Μποντο!
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
bodos
Ο παλιός, είν' αλλιώς
(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: SSGT-i στις: χθες στις 20:04 »
ρε μαλακα εσυ μιλαμε δεν εισαι απλος μαλακας αλλα μιλαμε για μεγαλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο μαλακα δεν εχεις ταιρι συνεχισε να διασκεδασεις ολους μας με τη κριση εισαι οαση 2funny
Ο παλιός, είν' αλλιώς
(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: SSGT-i στις: χθες στις 20:04 »
ρε μαλακα εσυ μιλαμε δεν εισαι απλος μαλακας αλλα μιλαμε για μεγαλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο μαλακα δεν εχεις ταιρι συνεχισε να διασκεδασεις ολους μας με τη κριση εισαι οαση 2funny
bodos
Ο παλιός, είν' αλλιώς
(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: SSGT-i στις: χθες στις 23:55 »
τη να πεις ρε βλαμενε εσυ και ο αλλος ο ηλιθιος δινετε ρεσιταλ μαλακιας και δυσκολα ξεχωριζει ο μεγαλυτερος μαλακας.ας ψηφισει το σαιτ για το ποιος ειναι ο αρχηγος!!!!!!
Ο παλιός, είν' αλλιώς
(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: SSGT-i στις: χθες στις 23:55 »
τη να πεις ρε βλαμενε εσυ και ο αλλος ο ηλιθιος δινετε ρεσιταλ μαλακιας και δυσκολα ξεχωριζει ο μεγαλυτερος μαλακας.ας ψηφισει το σαιτ για το ποιος ειναι ο αρχηγος!!!!!!
Ο Κουμόρτζι στην προεπιλογή της Εθνικής Γκάνας
* 07/05/2010, 22:31 | Διαβάστηκε 1062 φορές
* Αποστολή
*
*
*
*
Get Adobe Flash player
Ο Κουμόρτζι στην προεπιλογή της Εθνικής Γκάνας (Photo: Action Images).
ultrex
Με τον Μπερνάρ Κουμόρτζι του Πανιωνίου να είναι μέσα στους 30 ποδοσφαιριστές ανακοινώθηκε η προεπιλογή της Εθνικής Γκάνας. Ο μέσος των «κυανέρυθρων» κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της αφρικανικής ομάδας, Μίλοβαν Ράγεβατς και έχει αρκετές πιθανότητες να βρεθεί στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Αναλυτικά οι 30 ποδοσφαιριστές της προεπιλογής:
Τερματοφύλακες: Ντάνιελ Αγκιέι (Λίμπερτι), Στίβεν Ανταμς (Αντουάνα Σταρς), Στίβεν Αχολου (Χαρτ οφ Λάιονς), Ρίτσαρντ Κίνγκσον (Γουίγκαν).
Αμυντικοί: Ερικ Αντο (Ρόντα), Λι Αντι (Μπέχεμ Τσέλσι), Ραχίμ Αγιέο (Ζάμαλεκ), Σάμουελ Ινκουμ (Βασιλεία), Τζον Μενσά (Σάντερλαντ), Τζόναθαν Μενσά (Ουντινέζε), Τζον Πάιντσιλ (Φούλαμ), Χανς Σαρπέι (Μπάγερ Λεβερκούζεν), Ισαακ Βορσά (Χοφενχάιμ).
Μέσοι: Εμμάνουελ Αγιεμανγκ-Μπάντου (Ουντινέζε), Αντονι Ανάν (Ρόζενμποργκ), Στίβεν Απια (Μπολόνια), Ασαμόα (Ουντινέζε), Ντέντε Αγιέο (Αρλες Αβινιόν), Κέβιν Πρινς-Μποάτενγκ (Πόρτσμουθ), Χαμινου Ντραμανί (Λοκομοτίβ Μόσχας), Μίκαελ Εσιέν (Τσέλσι), Λαριέα Κίνγκστον (Χαρτς οφ Μιντλόθιαν), Μπερνάρ Κουμόρτζι (Πανιώνιος), Σουλέι Αλί Μουντάρι (Ιντερ), Κουίνσι Οβούσου Αμπέγιε (Αλ Σαντ)
Επιθετικοί: Ντομινίκ Αντιγιά (Μίλαν), Μάθιου Αμόα (Μπρέντα), Ντέρεκ Μποάτενγκ (Χετάφε), Ασαμόα Γκιάν (Ρεν), Πρινς Ταγκόε (Χοφενχάιμ).
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 33
- Πόντοι
- 366
Πουσταρά αιώνιε βούτα την κεφάλα σου στο συντριβάνι να συνέλθεις που έχεις χαζέψει να κοιτάς τα μπαλάκια του τέννις!Μην του δειχνεις ακαταλληλα!
Δεν εχουν συνηθισει να βλεπουν τετοια πραγματα.
Δειξτου εκει που ηταν το γηπεδο της ΑΕΚ στην Φιλαδελφεια και τωρα ειναι νταμαρια!
Ο Τσακιρης δινει λεφτα και ο Αδαμιδης κανονιζει ερανους!
Απο κει να καταλαβεις.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 135
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις