ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
δεν ειναι παντρεμενη
ξερεις καλυτερα? απο το φεησμπουκ?
δεν ειναι παντρεμενη
ξερεις καλυτερα? απο το φεησμπουκ?
απο κοινους γνωστους
να σε ρωτησω κατο τα καλλιστεια που λαμβανετε εσυ και ολες οι αλλες δεν ειναι ενα καλο πατημα ωστε να ανεβουν οι μετοχες σας και απο βιζιτες του 100ρικου να γινουν του 1000;δεν στο λεω πρωπικα αλλα επειδη τυχανει να γνωριζω ολο αυτο το νταβαντουρι και με τη βοηθεια τωρα του facebook βοηθαει τα κοριτσια να πιασουν καλυτερα μεροκαματα.απλα ειναι ολα τα αλλα ειναι για καταναλωση!!!απο κοινους γνωστους
α νταξει τοτε, ντεφάκτο. ξερολίαση
σιγα τη ξερολιαση μωρε να ξερω 2 πραγματα για τη φιρμα τη Θεοφανια
να σε ρωτησω κατο τα καλλιστεια που λαμβανετε εσυ και ολες οι αλλες δεν ειναι ενα καλο πατημα ωστε να ανεβουν οι μετοχες σας και απο βιζιτες του 100ρικου να γινουν του 1000;δεν στο λεω πρωπικα αλλα επειδη τυχανει να γνωριζω ολο αυτο το νταβαντουρι και με τη βοηθεια τωρα του facebook βοηθαει τα κοριτσια να πιασουν καλυτερα μεροκαματα.απλα ειναι ολα τα αλλα ειναι για καταναλωση!!!
τωρα τα αλλα μην ειμαστε απολυτοι, περα απο καποιες κοπελες που σιγουρα το ριχνουν στη βιζιτα,καποιες κανουν και σωστες δουλειες μαζί με τις βίζιτες,όπως εξωφυλλα, καμπανιες, διαφημιστικα, φωτογραφησεις, πασαρελες...
κοιτα ολες ακριβως τα ιδια λετε και δεν μιλαω επι προσωπικου το τονιζω!!!αλλα για κατσε πως γινεται ενα μοντελο ξαφνικα να βρισκεται στην κατοχη του με πανακριβα αυτοκινητα ρουχα ρολογια ακομα και σαλε σπιτια σε νοτια προαστια οταν στο χωροι δεν ειναι πανω απο 3-4 χρονια. κουκλαρα αυτα τα λεφτα δεν γινονται ουτε απο πασαρελα ουτε απο εξωφυλα!!!!!το χρημα ειναι στη βιζιτα οσα βγαζει σε τρεις βραδιες δεν τα βγαζει ολοκληρο χρονο ενα μοντελο καλοπληρωμενο!!!!!!!!φανταζομαι πως ειναι αλλα εγω εχω συμμετασχει σε 2 καλλιστεια του του ιντερνετ σιγα το πατημα!
ουτε αναγνωριση εχει εκει ουτε καναλια ουτε τιποτα!
ας πουμε η Δημητρουλα απ το next top model που βγηκε και πρωτη σ ενα απ αυτα τ αναφερει πουθενα σ ολα τα κατεβατα που λεει για τις διακρισεις που χει παρει? οχι
τωρα τα αλλα μην ειμαστε απολυτοι, περα απο καποιες κοπελες που σιγουρα το ριχνουν στη βιζιτα κανουν καποιες και σωστες δουλειες, εξωφυλλα, καμπανιες, διαφημιστικα, φωτογραφησεις, πασαρελες...αυτα θελει να κανει ουσιατικα ενα μοντελο οχι να πηδιεται
κοιτα ολες ακριβως τα ιδια λετε και δεν μιλαω επι προσωπικου το τονιζω!!!αλλα για κατσε πως γινεται ενα μοντελο ξαφνικα να βρισκεται στην κατοχη του με πανακριβα αυτοκινητα ρουχα ρολογια ακομα και σαλε σπιτια σε νοτια προαστια οταν στο χωροι δεν ειναι πανω απο 3-4 χρονια. κουκλαρα αυτα τα λεφτα δεν γινονται ουτε απο πασαρελα ουτε απο εξωφυλα!!!!!το χρημα ειναι στη βιζιτα οσα βγαζει σε τρεις βραδιες δεν τα βγαζει ολοκληρο χρονο ενα μοντελο καλοπληρωμενο!!!!!!!!
μα δεν αρνηθηκα οτι κανουν και βιζιτα
επισης με τις χλιδες που λες εγω μονο τη Μπεζεντακου και την αλλη με τον Αραβα εχω δει καμια αλλη
και τελος τη συζηταμε? φυσικα και πηδιονται αλλα ας μην ειμαστε απολυτοι δεν το κανουν ολες
απολυτοι δεν ειμαστε για τιποτα αλλα αρκετα με τον καθωσπρεπισμο και την υποκρισια. Ολες βγαινουν στα καναλια και το παιζουν ''πατρις-θρησκεια-οικογενεια'', μιλανε για αξιες απο την οικογενεια, δεν κανουνε ΠΟΤΕ one night stand, ποτε δε κανω σεξ απο το πρωτο ραντεβου, υπαρχουν κινδυνοι στο χωρο αλλα δε δινω δικαιωμα να μου κανουν ανηθικες προτασεις και αλλες παρομοιες λαλακιες και τις βλεπεις με ξιλινα σαλε στην Αραχωβα και με αμαξαρες. Αμα εβγαιναν και το ελεγαν θα τις περναγανε για ..τανες, ενω οταν λενε ολα αυτα τα καθωσπρεπει το παιζουνε κυριες...ελεος!!!! Εγω, πραγματικα, θα παραδεχτω μια που θα βγει και θα πει "γουσταρω να κανω βυζιτες και να γαμιεμαι για να κονομησω. Μουναρα ειμαι, νεα ειμαι, γιατι οχι? Και θα κονομησω να την κανω ταρατσα και περασω καλα"
απο το ενα ακρο πας στο αλλο
αλλο αυτη που το παιζει παρθενα, δεν κανει και καλα μου σεξ απο το πρωτο ραντεβου, δεν κανει one night stand, και αλλο η βιζιτα.
και δεν νομιζω να το παιζουν ολες παρθενες αυτα παλιωσαν, δες τα κοριτσια που βγαινουν στο Θεμο, με μια ατακα για τη σεξουαλικη τους ζωη ξεσηκωνουν τους παντες
δλδ. μου λες οτι αυτες που τωρα ειναι γνωστες και πλασαρονται σε εκπομπες τυπου Θεμου, αμα τις ρωτησουν αν κανουν βυζιτες ή αν θα εκαναν βυζιτες ή αν πηδηχτηκαν με καποιον για να γινουν διασημες, θα απαντησουν ανοιχτα και ωραια "ΝΑΙ" ????
αυτο που λεω ομως ειναι οτι δεν θα το παιξουν παρθενες οπως ισχυριζεσαι εσυ, αντιθετα θα μιλησουν ανετα για τη σεξουαλικη τους ζωη.
Αλλο όμως να λες για τις σχέσεις σου δημόσια (όσες σε αριθμό κι αν είναι αυτές), άλλο να παραδέχεσαι ότι για να ανέλθεις διαθέτεις το κορμί σου, και άλλο ότι κάνεις βίζιτες για το παντεσπάνι σου.....!!!
γιατι ολες αυτες αφηνουν να μαθευτει ποσα παιρνουν για γυμνη φωτογραφηση;;ειδες να ειπα κατι τετοιο?
δεν ξερω ποιες απ αυτες εκαναν βιζιτες, δεν πιστευω ομως πως ολες τους εκαναν.
αυτο που λεω ομως ειναι οτι δεν θα το παιξουν παρθενες οπως ισχυριζεσαι εσυ, αντιθετα θα μιλησουν ανετα για τη σεξουαλικη τους ζωη.