Δεν ήθελα να το πω, γιατί μπορεί να χαρακτηριστώ ως εμπαθής από κανέναν
ή ότι έχω κόλλημα με Μήτρογλου, Νίνη & Γ.Παπαδόπουλο που δεν έχουν πάρει συμμετοχές...
εισαι περηφανος για την εθνικη ελλαδος?
παιδια εσεις ειστε?
Δεν ήθελα να το πω, γιατί μπορεί να χαρακτηριστώ ως εμπαθής από κανέναν
ή ότι έχω κόλλημα με Μήτρογλου, Νίνη & Γ.Παπαδόπουλο που δεν έχουν πάρει συμμετοχές...
Είμαι περήφανος που τα παιδιά πέτυχαν το θαύμα το 2004 ,εισαι περηφανος για την εθνικη ελλαδος?
παιδια εσεις ειστε?
σιγά τα μπάζα...αφού παίζει ο παικταράς ο χαριστέας.....
Αυτογκόλ ο Βύντρα να υποθέσω?
Αλλά όχι, είχε φάει κόκκινη.
Καλα που ειδα μονο το πρωτο ημιχρονο.
Γλυτωσαν τα νευρακια μου το σπασιμο.
Τελος η εθνικη για το ποδοσφαιρο ειναι τελειωμενη υποθεση.
Μπασκετ αξιζει πλεον που εχει και λιγο θεαμα.
Είμαι περήφανος που τα παιδιά πέτυχαν το θαύμα το 2004 ,
αλλά αν πάμε έτσι στο Μουντιάλ, θα ασχημήνουμε τη διοργάνωση...
Για το Μπάσκετ είμαι περήφανος από τότε που θυμάμαι,
απλά το κατέχουμε το άθλημα.
Μονο η βρομοπουστα ο ειρωνας ο Ομπραντοβιτς ειχε χλευασει ασχημα τον Καζλαουσκας!! Και καλα σε μια συνεντευξη τυπου μετα απο αγωνα π.α.ο-Ολυμπιακου ειχε πει και καλα δεν τον ξερω τον κυριο ποιος ειναι!! Ο παπαρας...Ειδατε το μπασκετακι ? Εφυγε ο κλαψομουνης και ο Καζλαουσκας ηδη περασε την δικη του νοοτροπια με παιχνιδι run 'n' gun ............εγω ειμαι Παναθηναικος αλλα τον εκτιμουσα και οταν ηταν στον γαυρο..............χαιρεσαι να βλεπεις αυτην την ομαδα.............συνδυαζει νικες και θεαμα......
κλαψομουνη λες την νο1 μπασκετικη μορφη στην ελλαδα;;;;....πες τα ρε φιλεεεεεεεεεεεεε...............δεν βλεπεται με τιποτα αυτο το αποκρουστικο θεαμα..............τι να παμε να κανουμε στο Μουντιαλ ? Θα ειμαστε ο περιγελως του τουρνουα.........προσπαθουν οι μαλακες οι Σωτηρακοπουλοι στο Μεγκα να πουλησουν με το ζορι ενα τηλεοπτικο προιον μπαγιατικο .....Ετσι οπως παιζουν , εχουν βαλθει να διωξουν τους φιλαθλους που κερδισε η Εθνικη με το Euro..............
Ειδατε το μπασκετακι ? Εφυγε ο κλαψομουνης και ο Καζλαουσκας ηδη περασε την δικη του νοοτροπια με παιχνιδι run 'n' gun ............εγω ειμαι Παναθηναικος αλλα τον εκτιμουσα και οταν ηταν στον γαυρο..............χαιρεσαι να βλεπεις αυτην την ομαδα.............συνδυαζει νικες και θεαμα......
Για το Μπάσκετ είμαι περήφανος από τότε που θυμάμαι,
απλά το κατέχουμε το άθλημα.
αστονε ρε....ο κλαψομουνης θα τα ξεκολιασει φετος και θα ειναι διπλη η καβλα....Μονο η βρομοπουστα ο ειρωνας ο Ομπραντοβιτς ειχε χλευασει ασχημα τον Καζλαουσκας!! Και καλα σε μια συνεντευξη τυπου μετα απο αγωνα π.α.ο-Ολυμπιακου ειχε πει και καλα δεν τον ξερω τον κυριο ποιος ειναι!! Ο παπαρας...
κλαψομουνη λες την νο1 μπασκετικη μορφη στην ελλαδα;;;;
τον καραγκουνη τον λες κλαψομουνη;;;τον γκουμα ;;;τον φιλιπιδη;;;τον μητσου;;;τον γκουμα;;;
τον μπασινα;;;τον γλειφταρχιδιαμουκαιφτυστα-ρανη;;;;τον σαλπιγγιδη;;;τον σωφερ;;;τον αντωνιου;;;
οχι η παικταρα ο γαβρααμ εκανε την παπαρια του οπωσ συνηθωσ....
22 επρεπε να τον γραψω τον καραγκιοζη....αμα ακουω βαζελο να κατηγορει καποιον για κλαμα τρελλαινομαι....η γραφικοτητα σε πληρη αναπτυξη...τον γκουμα τον εγραψες 2 φορες
Τωρα τα πιασαμε τα λεφτα μας... Αλλος ειδικος απο κει!Ωχ ωχ έχει και Γεωργίου τώρα βάλτε να γελάσετε
ειναι θεος σε κατι τετοια,Ευτυχώς που έκανε μερικές καλές κολοτούμπες ο Καραγκούνης και γελάσαμε λίγο... Σε μια φάση είχε κολοτουμπάρει ο μισός, ήταν ανάποδα όρθιος με το κεφάλι στο χόρτο και τα πόδια στον αέρα, όπως τα μωρά...
να σκεπάζεσαι το βράδυ. άρχισε να κάνει ψύχρα και θα κρυώσεις....αστονε ρε....ο κλαψομουνης θα τα ξεκολιασει φετος και θα ειναι διπλη η καβλα....
θα φανε ολα τα φαρμακα τους οι κοντοι για να μη σαλταρουν....