Νέα

Πάμε Ελλαδάρα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 322K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mε ποιόν τρόπο πιστεύετε ότι θα νικήσει και αύριο η εθνική το Λιχτενσταϊν ?

• Πάλι με αυτογκόλ

Ψήφοι: 26 12,3%
  • Θα χτυπήσει η μπάλα στον διαιτητή και θα μπει μέσα

Ψήφοι: 40 18,9%
  • Θα πάθουν δηλητηρίαση παίκτες του Λιχτενσταϊν

Ψήφοι: 48 22,6%
  • Θα πεθάνει ο προπονητής του Λιχτενσταϊν στον πάγκο

Ψήφοι: 38 17,9%
  • Με στραβοκλοτσιά ή κουτουλιά

Ψήφοι: 60 28,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    212

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Δεν ήθελα να το πω, γιατί μπορεί να χαρακτηριστώ ως εμπαθής από κανέναν
ή ότι έχω κόλλημα με Μήτρογλου, Νίνη & Γ.Παπαδόπουλο που δεν έχουν πάρει συμμετοχές...

εισαι περηφανος για την εθνικη ελλαδος?

παιδια εσεις ειστε?

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
εισαι περηφανος για την εθνικη ελλαδος?

παιδια εσεις ειστε?
Είμαι περήφανος που τα παιδιά πέτυχαν το θαύμα το 2004 ,
αλλά αν πάμε έτσι στο Μουντιάλ, θα ασχημήνουμε τη διοργάνωση...

Για το Μπάσκετ είμαι περήφανος από τότε που θυμάμαι,
απλά το κατέχουμε το άθλημα. :rockon:

fanisb

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλύτερα έτσι εγώ με αυτή την σύνθεση που κατεβάζει ο ρεχαγκελ πεθαίνω στα γέλια Και όποιος έχει λίγο γνώση από το τόπι αυτό κάνει έτσι δεν θα φάνε λεφτά του σκασμού για διακοπές ,και άλλες πεντάρες στο muntial και δεν θα μας σκοτίσουν τα @@ με τι παιχταράδες έχουμε  (rexagel μαθε μπαλίτσα αγόρι μου ,που λέει  και  ο μέγας Αλεφαντος!!!  :jerking: :jerking: :jerking:

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Καλα που ειδα μονο το πρωτο ημιχρονο.

Γλυτωσαν τα νευρακια μου το σπασιμο.

Τελος η εθνικη για το ποδοσφαιρο ειναι τελειωμενη υποθεση.
Μπασκετ αξιζει πλεον που εχει και λιγο θεαμα.

....πες  τα   ρε  φιλεεεεεεεεεεεεε...............δεν  βλεπεται  με   τιποτα  αυτο  το  αποκρουστικο  θεαμα..............τι   να  παμε  να   κανουμε  στο     Μουντιαλ ?   Θα   ειμαστε  ο  περιγελως  του  τουρνουα.........προσπαθουν  οι μαλακες  οι  Σωτηρακοπουλοι  στο  Μεγκα  να  πουλησουν με το ζορι  ενα  τηλεοπτικο  προιον  μπαγιατικο :headbang: :headbang:.....Ετσι  οπως  παιζουν  ,  εχουν  βαλθει  να  διωξουν  τους   φιλαθλους  που  κερδισε η  Εθνικη  με  το  Euro..............
       Ειδατε  το  μπασκετακι ?   Εφυγε  ο   κλαψομουνης  και  ο   Καζλαουσκας   ηδη  περασε  την  δικη  του   νοοτροπια   με   παιχνιδι   run 'n' gun :dancing:............εγω  ειμαι   Παναθηναικος  αλλα τον εκτιμουσα και οταν ηταν στον γαυρο..............χαιρεσαι  να  βλεπεις  αυτην  την ομαδα.............συνδυαζει  νικες   και  θεαμα......

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Είμαι περήφανος που τα παιδιά πέτυχαν το θαύμα το 2004 ,
αλλά αν πάμε έτσι στο Μουντιάλ, θα ασχημήνουμε τη διοργάνωση...

Δηλαδη δεν θεωρεις οτι ηταν τσουρουκαδες και τοτε, και τωρα?

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
       Ειδατε  το  μπασκετακι ?   Εφυγε  ο   κλαψομουνης  και  ο   Καζλαουσκας   ηδη  περασε  την  δικη  του   νοοτροπια   με   παιχνιδι   run 'n' gun :dancing:............εγω  ειμαι   Παναθηναικος  αλλα τον εκτιμουσα και οταν ηταν στον γαυρο..............χαιρεσαι  να  βλεπεις  αυτην  την ομαδα.............συνδυαζει  νικες   και  θεαμα......
Μονο η βρομοπουστα ο ειρωνας ο Ομπραντοβιτς ειχε χλευασει ασχημα τον Καζλαουσκας!!  Και καλα σε μια συνεντευξη τυπου μετα απο αγωνα π.α.ο-Ολυμπιακου ειχε πει και καλα δεν τον ξερω τον κυριο ποιος ειναι!!  Ο παπαρας...

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ευτυχώς που έκανε μερικές καλές κολοτούμπες ο Καραγκούνης και γελάσαμε λίγο... Σε μια φάση είχε κολοτουμπάρει ο μισός, ήταν ανάποδα όρθιος με το κεφάλι στο χόρτο και τα πόδια στον αέρα, όπως τα μωρά...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
....πες  τα   ρε  φιλεεεεεεεεεεεεε...............δεν  βλεπεται  με   τιποτα  αυτο  το  αποκρουστικο  θεαμα..............τι   να  παμε  να   κανουμε  στο     Μουντιαλ ?   Θα   ειμαστε  ο  περιγελως  του  τουρνουα.........προσπαθουν  οι μαλακες  οι  Σωτηρακοπουλοι  στο   Μεγκα  να  πουλησουν με το ζορι  ενα  τηλεοπτικο  προιον   μπαγιατικο :headbang: :headbang:.....Ετσι  οπως  παιζουν  ,  εχουν  βαλθει  να  διωξουν  τους   φιλαθλους  που  κερδισε η  Εθνικη  με  το  Euro..............
κλαψομουνη λες την νο1 μπασκετικη μορφη στην ελλαδα;;;;
τον καραγκουνη τον λες κλαψομουνη;;;τον γκουμα ;;;τον φιλιπιδη;;;τον μητσου;;;τον γκουμα;;;
τον μπασινα;;;τον γλειφταρχιδιαμουκαιφτυστα-ρανη;;;;τον σαλπιγγιδη;;;τον σωφερ;;;τον αντωνιου;;;

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945

.....παγκοσμια    υπερδυναμη    ειμαστε........και  πως να  μην ειμαστε  ?   Καθε   χωριο  και   ενα  γηπεδο  μπασκετ........και  στην   Αθηνα   την  τσιμεντουπολη    ,  καθε  σχολειο   , καθε  γειτονια  εχει  μια  μπασκετα........ειδες  πουθενα  αλανες σαν  αυτες  που  ειχαν  στην  δεκαετια  του 60   για  να    παιζουν   οι   πιτσιρικαδες  μπαλα ?    
Ολα   τα  παιδακια  ,  κοντα , ψηλα  ,  μπασκετ  παιζουνε.............και  μην  μου   πει  κανεις  για τα γηπεδα  5 χ 5............δεν  μαθαινεις  , πληρωνοντας  45 λεπτα   ............μαθαινεις  οταν     κανεις  προπονηση  μονος  σου   απο  πρωι  μεχρι  το  βραδυ.....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Μονο η βρομοπουστα ο ειρωνας ο Ομπραντοβιτς ειχε χλευασει ασχημα τον Καζλαουσκας!!  Και καλα σε μια συνεντευξη τυπου μετα απο αγωνα π.α.ο-Ολυμπιακου ειχε πει και καλα δεν τον ξερω τον κυριο ποιος ειναι!!  Ο παπαρας...
αστονε ρε....ο κλαψομουνης θα τα ξεκολιασει φετος και θα ειναι διπλη η καβλα....
θα φανε ολα τα φαρμακα τους οι κοντοι για να μη σαλταρουν.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
κλαψομουνη λες την νο1 μπασκετικη μορφη στην ελλαδα;;;;
τον καραγκουνη τον λες κλαψομουνη;;;τον γκουμα ;;;τον φιλιπιδη;;;τον μητσου;;;τον γκουμα;;;
τον μπασινα;;;τον γλειφταρχιδιαμουκαιφτυστα-ρανη;;;;τον σαλπιγγιδη;;;τον σωφερ;;;τον αντωνιου;;;

τον γκουμα τον εγραψες 2 φορες  :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ωχ ωχ έχει και Γεωργίου τώρα βάλτε να γελάσετε  :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τον γκουμα τον εγραψες 2 φορες  :grin:
22 επρεπε να τον γραψω τον καραγκιοζη....αμα ακουω βαζελο να κατηγορει καποιον για κλαμα τρελλαινομαι....η γραφικοτητα σε πληρη αναπτυξη...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Ευτυχώς που έκανε μερικές καλές κολοτούμπες ο Καραγκούνης και γελάσαμε λίγο... Σε μια φάση είχε κολοτουμπάρει ο μισός, ήταν ανάποδα όρθιος με το κεφάλι στο χόρτο και τα πόδια στον αέρα, όπως τα μωρά...
ειναι θεος σε κατι τετοια,
ειδικα οταν διαμαρτυρεται

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
αστονε ρε....ο κλαψομουνης θα τα ξεκολιασει φετος και θα ειναι διπλη η καβλα....
θα φανε ολα τα φαρμακα τους οι κοντοι για να μη σαλταρουν.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
να σκεπάζεσαι το βράδυ. άρχισε να κάνει ψύχρα και θα κρυώσεις.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δεν βλέπεται αυτό το πράγμα!  :huh:

Stories

Νέο!

Stories