Νέα

Πάμε Ελλαδάρα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 322K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Mε ποιόν τρόπο πιστεύετε ότι θα νικήσει και αύριο η εθνική το Λιχτενσταϊν ?

• Πάλι με αυτογκόλ

Ψήφοι: 26 12,3%
  • Θα χτυπήσει η μπάλα στον διαιτητή και θα μπει μέσα

Ψήφοι: 40 18,9%
  • Θα πάθουν δηλητηρίαση παίκτες του Λιχτενσταϊν

Ψήφοι: 48 22,6%
  • Θα πεθάνει ο προπονητής του Λιχτενσταϊν στον πάγκο

Ψήφοι: 38 17,9%
  • Με στραβοκλοτσιά ή κουτουλιά

Ψήφοι: 60 28,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    212

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν καταλαβαίνω την τοποθέτηση, αλλά απαντώ: γουότερ πόλο δεν έχω παίξει ποτέ. αλλά κατ' αντιστοιχία με αυτά που λες για το ποδόσφαιρο, όταν ήμασταν μικροί παίζαμε βόλεϋ στο σύρμα που άπλωναν τα ρούχα οι μάνες μας και μπάσκετ σε αυτοσχέδιες μπασκέτες πάνω σε τοίχους γκρεμισμένων κτηρίων ή σε σανίδες που ''καρφώναμε'' στη γη. επίσης κάναμε στίβο παραβγαίνοντας στο τρέξιμο (και σκυταλοδρομία με αυτοσχέδιες σκυτάλες), άλμα εις μήκος ακόμη και σε τσιμεντένιες επιφάνειες, άλμα εις ύψος χωρίς στρώμα, ακοντισμό με καλάμια, κ.λπ. κ.λπ.
ρε πλάκα μου κάνεις ή περιγράφεις επεισόδιο των ΑΜΑΝ;
Βόλευ μπάσκετ και στίβο στις αλάνες.... ρε μάγκα που μεγάλωσες και έφτιαχνες αυτοσχέδιες μπασκέτες;

τΟ ποδόσφαιρο δεν είναι αυτό που κατάλαβες ότι εννόησα....
οι πιτσιρικάδες αποκτούν τις πρώτες κοινωνικές εμπειρίες κυρίως μέσω του ποδοσφαίρου της αλάνας (μετά την οικογένεια).
Πιάσε ένα πιτσιρικά 4 χρονών, πες του πάμε για μπάλλα να δεις πώς θα γυαλίσει το μάτι του......με έχουντραβήξει πιτσιρίκαι απ τα χέρια να κάνω το διαιτητή και με παρακάλαγαν για να μην πλακωθούν στις μάπες..... Δε μπορείς ούτε να διαννοηθείς τι πράγματα μαθαίνει ο πιτσιρικάς για την κοινωνία και τη αμφίδρομη συμπεριφορά κλωτσώντας μια σκασμένη μπάλλα στα 5 του χρόνια.... Αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση, όχι του συγκεκριμένου θρεντ.......

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Προσωπικά, πίστευα ότι θα έρθουμε 3η ή 4η στον όμιλο και το είχα γράψει πριν από κανά μήνα, εδώ πέρα, κι είχα πει και τους λόγους. Αυτό εξακολουθώ να πιστεύω και τώρα. Απλά περίμενα αρκετά καλύτερους τους Ρώσους και λίγο χειρότερους τους Σουηδούς.

Επίσης, να αναφέρω απάντηση του Ότο σε ερώτηση δημοσιογράφου, γιατί έπαιξε με 2 κεντρικούς και 1 λύμπερο και όχι μόνο με 2 κεντρικούς. Είπε λοιπόν ο Ότο ότι αν δεν έπαιζε με λύμπερο το σκορ θα ήταν 5 - 0 στο ημίχρονο. Τα υπόλοιπα είναι φληναφήματα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εντωμεταξυ με νικη επι ρωσιας κ χ με ισπανους κ ηττα σουηδων κ στα 2 ματς(πραγμα πολυ λογικο ετσι οπως την ειδαμε σημερα)ακόμα και με 4 ποντους περνάμε στον β' γυρο..

να δω τι θα λενε αυτοι που σήμερα 'ξεσπασαν' απο χαρα..και ξαναλεω:ΔΕΝ το λεω για οσους απο την αρχη ελεγαν οτι δεν υποστηριζουν αυτη την ομαδα,αλλα για οσους μπηκαν σημερα μεσα,μονο κ μονο για να σταξουν χολη..

εγω απο το 1988 πηγαινα σε καθε ματς σχεδον της εθνικης
(στην αθηνα)..Γιαυτο δεν χαιρομαι,αλλα αντιθέτως εχω μαθει στις ηττες..Οι οψιμοι οπαδοι του 2004 ομως?Τους ειδαμε αποψε..

εγώ κύριοι δεν τα έχω ούτε με την ομάδα ούτε με τους παίκτες, ούτε με την ήττα....
Στην τελική η παγκόσμια πρωταθλήτρια έφαγε τρία που δεν έχει γίνει ποτέ σε Γιούρο.....
Από την αρχή τα είχα με την καθαρά εμπορική εκμετάλλευση της ιστορίας... .
Μέχρι και ο Ρουβάς πήγε Ντραγκάο........

Και τώρα πάλι μας ζάλισαν τ αρχίδια... Λες και δεν ξέρουμε ποιές είναι οι δυνατότητες των Γκουμομπασινάδων.......
Αλλά να απαξιώνεις όλη την υπόλοιπη ποδοσφαιρική υφήλιο επειδή έπεσες από την Ακρόπολη και βρήκες και πορτοφόλι ε αυτό ξεπερνά τα όρια της μαλακίας..... Και δεν αναφέρομαι ούτε στους παίκτες ούτε στον προπονητή. Και στην τελική είναι πολύ πιο σημαντικό και μαγκιόρικο να κερδίσεις μια κούπα με καραγκούνες παρά με ρονάλντους......Αυτό όμως δεν καθιστά τους ρονάλντους άμπαλλους που πρέπει να βλέπουν σε Ντι βι Ντι τους Ζαγοράκηδες....
ΕΛΕΟΣ...... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
1personanongrata δεν διαφωνω σε κατι με οσα γραφεις..

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
εγώ κύριοι δεν τα έχω ούτε με την ομάδα ούτε με τους παίκτες, ούτε με την ήττα....
Στην τελική η παγκόσμια πρωταθλήτρια έφαγε τρία που δεν έχει γίνει ποτέ σε Γιούρο.....
Από την αρχή τα είχα με την καθαρά εμπορική εκμετάλλευση της ιστορίας... .
Μέχρι και ο Ρουβάς πήγε Ντραγκάο........

Και τώρα πάλι μας ζάλισαν τ αρχίδια... Λες και δεν ξέρουμε ποιές είναι οι δυνατότητες των Γκουμομπασινάδων.......
Αλλά να απαξιώνεις όλη την υπόλοιπη ποδοσφαιρική υφήλιο επειδή έπεσες από την Ακρόπολη και βρήκες και πορτοφόλι ε αυτό ξεπερνά τα όρια της μαλακίας..... Και δεν αναφέρομαι ούτε στους παίκτες ούτε στον προπονητή. Και στην τελική είναι πολύ πιο σημαντικό και μαγκιόρικο να κερδίσεις μια κούπα με καραγκούνες παρά με ρονάλντους......Αυτό όμως δεν καθιστά τους ρονάλντους άμπαλλους που πρέπει να βλέπουν σε Ντι βι Ντι τους Ζαγοράκηδες....
ΕΛΕΟΣ...... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
+μφωνω απολυτα!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
1personanongrata δεν διαφωνω σε κατι με οσα γραφεις..
αδερφέ στ αρχίδια μου και αν ξαναπάρουν την κούπα στ αρχίδια μου και αν δεν την πάρουν....
Εγώ απλά ήθελα να δω σ αυτή την ομάδα εξέλιξη μέλλον και νιάτα....
Που είναι ο Νίνης; που είναι ο παπασταθόπουλος ΟΕΟ;
Ο Ρονάλντο βγήκε ο καλύτερος παίκτης φέτος της Πρίμιερ Λιγκ, και το 2004 είχε παίξει τελικο Γιούρο και ήταν 19 χρόνων.... Ο Κασίγιας είχε τσου λου στα 17 του.....Τα άλλα που λέμε είναι για να περνά η νεοελληνική μας ώρα και ο κακός μας ο καιρός.......

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
αδερφέ στ αρχίδια μου και αν ξαναπάρουν την κούπα στ αρχίδια μου και αν δεν την πάρουν....
Εγώ απλά ήθελα να δω σ αυτή την ομάδα εξέλιξη μέλλον και νιάτα....
Που είναι ο Νίνης; που είναι ο παπασταθόπουλος ΟΕΟ;
Ο Ρονάλντο βγήκε ο καλύτερος παίκτης φέτος της Πρίμιερ Λιγκ, και το 2004 είχε παίξει τελικο Γιούρο και ήταν 19 χρόνων.... Ο Κασίγιας είχε τσου λου στα 17 του.....Τα άλλα που λέμε είναι για να περνά η νεοελληνική μας ώρα και ο κακός μας ο καιρός.......

φιλε εχεις δικιο και ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ καλοπροαιρετη,αλλα αλλο αυτο που κανεις εσυ(με επειχειρηματα) κ αλλο την ωρα του  ματς να γραφει ο αλλος 'ΓΚΟΟΟΟΛ ΚΟΝΟΜΗΣΑ' και 'ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ'..αυτα αδελφε ειναι τουλαχιστον ΞΕΦΤΙΛΑ...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εάν καθήσεις να διες ξανά τον αγώνα και καταγράψεις σε χαρτί το τι μαλακίες ξεστόμισε ο Βερνίκος, το λιγότερο που θα κάνεις είναι να ρίξεις μολότωφ στο μέγαρο της ΕΡΤ..........

Και ρε μάγκες στην τελική μας πρήξαν τ αρχίδια ότι η Σουηδία είναι στα μέτρα μας, την έχουμε για πλάκα..........
Ρε λακαμά..... Εχεις Ιμπραήμοβιτς; Εχεις Λάρσον; Είχες ποτέ;
Ε άει γαμήσου.............

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
εάν καθήσεις να διες ξανά τον αγώνα και καταγράψεις σε χαρτί το τι μαλακίες ξεστόμισε ο Βερνίκος, το λιγότερο που θα κάνεις είναι να ρίξεις μολότωφ στο μέγαρο της ΕΡΤ..........

Και ρε μάγκες στην τελική μας πρήξαν τ αρχίδια ότι η Σουηδία είναι στα μέτρα μας, την έχουμε για πλάκα..........
Ρε λακαμά..... Εχεις Ιμπραήμοβιτς; Εχεις Λάρσον; Είχες ποτέ;
Ε άει γαμήσου.............

απο τους δημοσιογραφους κ τους αμπαλους οπαδους..οι περισσοτεροι λεγαμε οτι ειναι δυσκολος ομιλος..

απο που κ ως που να'εχουμε' τους σουηδους!?οταν αυτοι παιζαν μουντιαλ εμεις ημασταν στα δεντρα!
εχουμε ποδοσφαιρικη παραδοση?εχουμε παικτες?τπτ,με ΄ψυχή κ με αλχημειες παιζουμε κ κανουμε οτι κανουμε..δεν ειπε κανενας οτι ειμαστε ομαδαρα με παικταραδες,ποτε δεν ειχαμε ομαδαρα κ ουτε παραδοση στα ταλεντα..
στο μπασκετ ΝΑΙ,στην μπαλα ΟΧΙ..

οι δημοσιοκαφροι δημιουργησαν αυτο το κλιμα οτι 'τους εχουμε'..

κ μιλαμε οτι ειναι τρομερα δυσκολος ομιλος,καλυτερα αντι της σουηδιας να ηταν καμια ιταλια μπας κ το αντιμετωπιζαμε αλλιως απο την αρχη το ολο θεμα

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ρε πλάκα μου κάνεις ή περιγράφεις επεισόδιο των ΑΜΑΝ;
μαλακίες για να περνά η ώρα
Βόλευ μπάσκετ και στίβο στις αλάνες.... ρε μάγκα που μεγάλωσες και έφτιαχνες αυτοσχέδιες μπασκέτες;
πολύ δύσκολο πράγμα να πας στον κορμό ενός δέντρου και να καρφώσεις ένα στεφάνι ε; πρέπει να είσαι εφευρέτης. βγάλε τις παρωπίδες. μπορεί εσύ να έπαιζες μόνο μπάλα, αλλά οι άλλοι όχι
τΟ ποδόσφαιρο δεν είναι αυτό που κατάλαβες ότι εννόησα....
οι πιτσιρικάδες αποκτούν τις πρώτες κοινωνικές εμπειρίες κυρίως μέσω του ποδοσφαίρου της αλάνας (μετά την οικογένεια).
Πιάσε ένα πιτσιρικά 4 χρονών, πες του πάμε για μπάλλα να δεις πώς θα γυαλίσει το μάτι του......με έχουντραβήξει πιτσιρίκαι απ τα χέρια να κάνω το διαιτητή και με παρακάλαγαν για να μην πλακωθούν στις μάπες..... Δε μπορείς ούτε να διαννοηθείς τι πράγματα μαθαίνει ο πιτσιρικάς για την κοινωνία και τη αμφίδρομη συμπεριφορά κλωτσώντας μια σκασμένη μπάλλα στα 5 του χρόνια.... Αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση, όχι του συγκεκριμένου θρεντ.......
τώρα κατάλαβα. θεωρείς την αλάνα του ποδοσφαίρου τον σημαντικότερο φορέα κοινωνικοποίησης μετά την οικογένεια. κι από αυτό συνάγεις το συμπέρασμα ότι το ποδόσφαιρο είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας. τελείως αυθαίρετες εικασίες, αναπόδεικτες και λανθασμένες κατ' εμέ. εκτός κι αν γράψεις και σοβαρά επιχειρήματα εκτός από το ''..... Δε μπορείς ούτε να διαννοηθείς τι πράγματα μαθαίνει ο πιτσιρικάς για την κοινωνία και τη αμφίδρομη συμπεριφορά κλωτσώντας μια σκασμένη μπάλλα στα 5 του χρόνια'', σε μια κοινωνία όπου τα πιο πολλά παιδιά σήμερα παίζουν μπάλα σε 5χ5 γήπεδα με χόρτο με μπάλες που μόνο σκασμένες δεν είναι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
φιλε εχεις δικιο και ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ καλοπροαιρετη,αλλα αλλο αυτο που κανεις εσυ(με επειχειρηματα) κ αλλο την ωρα του  ματς να γραφει ο αλλος 'ΓΚΟΟΟΟΛ ΚΟΝΟΜΗΣΑ' και 'ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ'..αυτα αδελφε ειναι τουλαχιστον ΞΕΦΤΙΛΑ...
στην ελλάδα αδερφέ ξέρεις ότι δεν υπάρχει μέτρο.... Ουτε στα υπέρ ούτε στα κατά......
Εδώ είπα ότι η διαχείριση του 2004 ήταν όμοια με την διαχείριση της κυβέρνησης και ο άλλος κατάλαβε πώς ρίχνω την ευθύνη για την ήττα στη Ν.Δ.....
Αλλα λόγια ν αγαπιόμαστε.........

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
σε μια κοινωνία όπου τα πιο πολλά παιδιά σήμερα παίζουν μπάλα σε 5χ5 γήπεδα με χόρτο με μπάλες που μόνο σκασμένες δεν είναι.

επειδή τα άλλα βαριέμαι να τα σχολιάσω....
Σε ποιές περιοχές ακριβώς αναφέρεσαι; την Εκάλη και τη Φιλοθέη;.....
Δεν πας να ρωτήσεις καλύτερα σε ποιούς δήμους υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες κάτοικοι;..........

Ρε τι άλλο θα ακούσουμε..... Σχολάνε οι πιτσιρικάδες και διαλέγουν σε ποιό 5χ5 θα πάνε να χώσουν 10 ευρώ να παίξουν 1 ώρα μπάλλα......

Για τις αυθαιρεσίες που ανέφερες ψάξε στον γούγλη. Θα βρεις να αγοράσεις πολλά βιβλία που μιλάνε για την κοινωνία και το ποδόσφαιρο... Εκτός και εάν εσύ είσαι περισσότερο γνώστης για παράδειγμα ενός Σώκρατες ή ενός Κολίνα.......

Alitarxis

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Παντως και να κερδίζαμε απόψε, βλέποντας κάποιος όλα τα ματς ως τώρα είναι εύκολο να καταλάβει οτι το στυλ που παίζαμε ήταν μακριά απο τις άλλες ομάδες.

Βέβαια αν είχε αποτέλεσμα οπως το 04 θα συνεχίζαμε να παίζουμε ετσι σε όλο το ευρο μέχρι να χάσουμε...

οπότε ίσως η ήττα αυτή οδηγήσει σε αλλαγές και σε πιο ανοιχτό παιχνίδι τουλάχιστον για τα 2 τελευταία ματς

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
απο τους δημοσιογραφους κ τους αμπαλους οπαδους..οι περισσοτεροι λεγαμε οτι ειναι δυσκολος ομιλος..

απο που κ ως που να'εχουμε' τους σουηδους!?οταν αυτοι παιζαν μουντιαλ εμεις ημασταν στα δεντρα!
εχουμε ποδοσφαιρικη παραδοση?εχουμε παικτες?τπτ,με ΄ψυχή κ με αλχημειες παιζουμε κ κανουμε οτι κανουμε..δεν ειπε κανενας οτι ειμαστε ομαδαρα με παικταραδες,ποτε δεν ειχαμε ομαδαρα κ ουτε παραδοση στα ταλεντα..
στο μπασκετ ΝΑΙ,στην μπαλα ΟΧΙ..

οι δημοσιοκαφροι δημιουργησαν αυτο το κλιμα οτι 'τους εχουμε'..

κ μιλαμε οτι ειναι τρομερα δυσκολος ομιλος,καλυτερα αντι της σουηδιας να ηταν καμια ιταλια μπας κ το αντιμετωπιζαμε αλλιως απο την αρχη το ολο θεμα
γάματα με μεγάλα γράμματα ΑΔΕΡΦΈ...
Ο ποδοσφαιρικός κολοσσός που λέγεται Ελλάδα ήρθε μετά από τέσσερα χρόνια να στείλει ξανά τον Ρονάλντο για σπίρτα........
Τη δε γκολάρα του Χαριστέα θα περιμένει να τη δει το βράδυ στις ειδήσεις......
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης

Επειδη ειμαι κι εγω μεσα σε αυτους που πανηγυριζαν με την ηττα....
Δεν ηθελα ν'απολογηθω...αλλα θα εξηγησω μερικα πραγματα...

1.Ειλικρινα κερδισα λεφτα απ'την ηττα της εθνικης....κ εσενα σε χαλαει γιατι εχασε η ομαδα που υποστηριζεις...ενω τοτε που τα εχανα προφανως δεν θα ειχες κανενα προβλημα...ενω εγω ειχα την πικρα μου...(λεμε τωρα)!!!
2.Δεν υποστηριζω εθνικη ελλαδος...κ γιατι να υποστηριζω αλλωστε ??? Επειδη ο πατερας μου ετυχε να ειναι ελληνας ???
Στα παπαρια μου....εχω μαθει στη ζωη μου να υποστηριζω αυτα που διαλεγω εγω...κ ελληνας δεν νιωθω (με την εννοια που νιωθετε οι αλλοι αλλα κ γονιδιακα)....ειμαι εθνικη Ιταλιας....οπως θα μπορουσα να υποστηριζω εθνικη Ισπανιας κ για ανωθεν λογους...αλλα δεν υποστηριζω γιατι ειναι λουζερς....
3.Νομιζω οτι δεν ειμαι αυτος που ειπε παρτε τα πουσταραδες....τουλαχιστον σε ποσταρισμα...αν κ στην πραγματικοτητα το ειπα...γιατι με ειχε νευριασει ο μαλακας που μετεδιδε...

Αυτα κ συγγνωμη αν την εσπασα σε πολλους ή λιγους...δεν εγινε επιτηδες...κ δεν θα το ξανακανω...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Επειδη ειμαι κι εγω μεσα σε αυτους που πανηγυριζαν με την ηττα....
Δεν ηθελα ν'απολογηθω...αλλα θα εξηγησω μερικα πραγματα...

1.Ειλικρινα κερδισα λεφτα απ'την ηττα της εθνικης....κ εσενα σε χαλαει γιατι εχασε η ομαδα που υποστηριζεις...ενω τοτε που τα εχανα προφανως δεν θα ειχες κανενα προβλημα...ενω εγω ειχα την πικρα μου...(λεμε τωρα)!!!
2.Δεν υποστηριζω εθνικη ελλαδος...κ γιατι να υποστηριζω αλλωστε ??? Επειδη ο πατερας μου ετυχε να ειναι ελληνας ???
Στα παπαρια μου....εχω μαθει στη ζωη μου να υποστηριζω αυτα που διαλεγω εγω...κ ελληνας δεν νιωθω (με την εννοια που νιωθετε οι αλλοι αλλα κ γονιδιακα)....ειμαι εθνικη Ιταλιας....οπως θα μπορουσα να υποστηριζω εθνικη Ισπανιας κ για ανωθεν λογους...αλλα δεν υποστηριζω γιατι ειναι λουζερς....
3.Νομιζω οτι δεν ειμαι αυτος που ειπε παρτε τα πουσταραδες....τουλαχιστον σε ποσταρισμα...αν κ στην πραγματικοτητα το ειπα...γιατι με ειχε νευριασει ο μαλακας που μετεδιδε...

Αυτα κ συγγνωμη αν την εσπασα σε πολλους ή λιγους...δεν εγινε επιτηδες...κ δεν θα το ξανακανω...

Κάτσο ρε......... :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
επειδή τα άλλα βαριέμαι να τα σχολιάσω....
Σε ποιές περιοχές ακριβώς αναφέρεσαι; την Εκάλη και τη Φιλοθέη;.....
Δεν πας να ρωτήσεις καλύτερα σε ποιούς δήμους υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες κάτοικοι;..........

Ρε τι άλλο θα ακούσουμε..... Σχολάνε οι πιτσιρικάδες και διαλέγουν σε ποιό 5χ5 θα πάνε να χώσουν 10 ευρώ να παίξουν 1 ώρα μπάλλα......

Για τις αυθαιρεσίες που ανέφερες ψάξε στον γούγλη. Θα βρεις να αγοράσεις πολλά βιβλία που μιλάνε για την κοινωνία και το ποδόσφαιρο... Εκτός και εάν εσύ είσαι περισσότερο γνώστης για παράδειγμα ενός Σώκρατες ή ενός Κολίνα.......
κατά πρώτον, τα 5χ5 γήπεδα ξεφυτρώνουν πλέον πιο γρήγορα κι από τα μανιτάρια. εδώ και 3 χρόνια εγώ παίζω μπάλα με τους μαθητές μου μόνο σε τέτοια γήπεδα. και μεταξύ τους οι μαθητές το ίδιο.
κατά δεύτερον, επειδή κάποιος είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής ή διαιτητής δεν σημαίνει ότι είναι και μεγάλος κοινωνιολόγος. και για να μην μπλέκουμε τα πράγματα, άλλο η άποψη ότι το ποδόσφαιρο είναι μέγιστο κοινωνικό φαινόμενο (συμφωνώ) κι άλλο ότι το ποδόσφαιρο κάθε χώρας είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας της (διαφωνώ).
κατά τρίτον, πάω για ύπνο, οπότε ό,τι κι αν γράψεις (αν όντως γράψεις κάτι) θα το απαντήσω μάλλον αύριο (σόρυ κιόλας)

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
:dancing:
euro20200820logols5.jpg

Stories

Νέο!