Νέα

Πάμε Ελλαδάρα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 322K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mε ποιόν τρόπο πιστεύετε ότι θα νικήσει και αύριο η εθνική το Λιχτενσταϊν ?

• Πάλι με αυτογκόλ

Ψήφοι: 26 12,3%
  • Θα χτυπήσει η μπάλα στον διαιτητή και θα μπει μέσα

Ψήφοι: 40 18,9%
  • Θα πάθουν δηλητηρίαση παίκτες του Λιχτενσταϊν

Ψήφοι: 48 22,6%
  • Θα πεθάνει ο προπονητής του Λιχτενσταϊν στον πάγκο

Ψήφοι: 38 17,9%
  • Με στραβοκλοτσιά ή κουτουλιά

Ψήφοι: 60 28,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    212

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
η καλυτερη 11αδα το 2004

Team of the Tournament
Petr Čech »
Traianos Dellas »
Ricardo Carvalho »
Giourkas Seitaridis »
Gianluca Zambrotta »
Maniche »
Pavel Nedvěd »
Theodoros Zagorakis »
Milan Baroš »
Cristiano Ronaldo »
Wayne Rooney »

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Εάν είναι πουθενάς, άρπα κόλας κομπλεξικός, τελευταίος,
λέει ένα ψωμί, ελιά και Κώτσο Βασιλιά, αυτοβαφτίζεται γαλαζοαίματος και οι λοιποί που ζητούν το προφανές, δλδ ότι κάνουν όλες οι λοιπές υγιείς κοινωνίες είναι εμπαθείς, μίζεροι και ...... ΠΑΣΟΚτζήδες...... 
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Εσυ παιδι μου 1personanongrata εισαι λουμπεν στοιχειο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ο καθένας την άποψή του.......... Οποιος έχει διαβάσει λίγα παραπάνω πράματα για τη μπάλλα και όχι μόνο το 4-5-2, 4-3-3 το βλέπει διαφορετικά. Επίσης το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο τα 100χ40 μέτρα χόρτου και 22 μαλάκες συν τρεις κόρακες να κυνηγούν το τόπι για ενενήντα λεπτά.........

ωραία. θα καθίσουμε καμιά μέρα που θα έχουμε χρόνο να μου αναλύσεις τα χαρακτηριστικά κάθε κοινωνίας μέσα από το ποδόσφαιρό της. και μετά θα το κάνω κι εγώ μέσα από το μπάσκετ και το βόλεϋ της. γιατί εγώ λέω ότι ο καθρέφτης της κοινωνίας είναι το μπάσκετ της. διότι και το μπάσκετ δεν είναι μόνο ένα 25χ10 παρκέ συν 10 μαλάκες συν 3 γκρίζοι. και θα φέρουμε και έναν της πισίνας να το κάνει μέσα από το γουότερ πόλο

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ελα ρε συ..
μη με δουλευεις....
αφου το ξερεις πως δεν τα παω καλα με αυτα...
παντως και παλι ειμαστε λιγοι στο κεντρο...
επισης θελω να πω πολλα μπραβο στον Ζλαταν Ιμπραημοβιτς ,
για τη γκολαρα που πετυχε...
πλάκα έκανα ρε συ. ο Κατσουράνης έπαιξε σήμερα.

Επισκέπτης
ωραία. θα καθίσουμε καμιά μέρα που θα έχουμε χρόνο να μου αναλύσεις τα χαρακτηριστικά κάθε κοινωνίας μέσα από το ποδόσφαιρό της. και μετά θα το κάνω κι εγώ μέσα από το μπάσκετ και το βόλεϋ της. γιατί εγώ λέω ότι ο καθρέφτης της κοινωνίας είναι το μπάσκετ της. διότι και το μπάσκετ δεν είναι μόνο ένα 25χ10 παρκέ συν 10 μαλάκες συν 3 γκρίζοι. και θα φέρουμε και έναν της πισίνας να το κάνει μέσα από το γουότερ πόλο

Eσύ δεν είσαι εξυπνούλι! Όνειρα γλυκά λοιπόν :)

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
Για μένα τα πράγματα είναι απλά, δεν παίξαμε καλά, δεν θα παίξουμε καλά, δεν θα προκριθούμε, δεν θα πάρουμε βαθμό, μπορεί να μην βάλουμε ούτε γκολ, οι παίχτες (οι ποιο πολλοί) είναι άμπαλοι, ο Οτο είναι προπονηταράς αλλά όχι και θεός για να κάνει συνέχεια θαύματα...
Αυτό δεν είναι κριτική αλλά η πραγματικότητα, όλα τα άλλα (μη, όχι, δεν πρέπει, την εθνική μας, το 2004 κ.α.) είναι απλά... μασονεία

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
υπάρχει μια τεράστια διαφορά που δεν την έχεις πάρει μυρωδια......
Οταν ήμασταν μικροί χρειαζόμασταν ένα τόπι και τέσσερις πέτρες οπουδήποτε για να παίξουμε κλωτσοσκούφι...
Οταν καταφέρεις να μου πεις πώς να παίξω πόλο, καλαθοσφαίριση και πετοσφαίριση με ένα τόπι και τέσσερις πέτρες θα συνεχίσουμε την κουβέντα................ 

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Greece Sweden
0 Goals scored 2
3 Yellow card 0
0 Red card 0
5 Shots on goal 3
2 Shots wide 7
12 Fouls committed 14
6 Corners 6
2 Offsides 3
33' 11'' Ball. Poss. (time) 27' 25''
54% Ball. Poss. (%) 46%

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
υπάρχει μια τεράστια διαφορά που δεν την έχεις πάρει μυρωδια......
Οταν ήμασταν μικροί χρειαζόμασταν ένα τόπι και τέσσερις πέτρες οπουδήποτε για να παίξουμε κλωτσοσκούφι...
Οταν καταφέρεις να μου πεις πώς να παίξω πόλο, καλαθοσφαίριση και πετοσφαίριση με ένα τόπι και τέσσερις πέτρες θα συνεχίσουμε την κουβέντα................ 
δεν καταλαβαίνω την τοποθέτηση, αλλά απαντώ: γουότερ πόλο δεν έχω παίξει ποτέ. αλλά κατ' αντιστοιχία με αυτά που λες για το ποδόσφαιρο, όταν ήμασταν μικροί παίζαμε βόλεϋ στο σύρμα που άπλωναν τα ρούχα οι μάνες μας και μπάσκετ σε αυτοσχέδιες μπασκέτες πάνω σε τοίχους γκρεμισμένων κτηρίων ή σε σανίδες που ''καρφώναμε'' στη γη. επίσης κάναμε στίβο παραβγαίνοντας στο τρέξιμο (και σκυταλοδρομία με αυτοσχέδιες σκυτάλες), άλμα εις μήκος ακόμη και σε τσιμεντένιες επιφάνειες, άλμα εις ύψος χωρίς στρώμα, ακοντισμό με καλάμια, κ.λπ. κ.λπ.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
α ρε κατακαημενη Ελλαδα....τι ειχες τοσα χρονια που μαζευες μια ζωη τεσσαρες και κανενας πανηγυρτζης δεν σου δινε σημασια...τωρα τους εδωσες το δικαιωμα οχι να σε σχολιαζουν (που ειναι λογικο) αλλα να σε κρινουν κι ολας....καληνυχτα στους προπονητες μας!!!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
εντωμεταξυ με νικη επι ρωσιας κ χ με ισπανους κ ηττα σουηδων κ στα 2 ματς(πραγμα πολυ λογικο ετσι οπως την ειδαμε σημερα)ακόμα και με 4 ποντους περνάμε στον β' γυρο..

να δω τι θα λενε αυτοι που σήμερα 'ξεσπασαν' απο χαρα..και ξαναλεω:ΔΕΝ το λεω για οσους απο την αρχη ελεγαν οτι δεν υποστηριζουν αυτη την ομαδα,αλλα για οσους μπηκαν σημερα μεσα,μονο κ μονο για να σταξουν χολη..

εγω απο το 1988 πηγαινα σε καθε ματς σχεδον της εθνικης
(στην αθηνα)..Γιαυτο δεν κλαιγομαι,αλλα αντιθέτως εχω μαθει στις ηττες..Οι οψιμοι οπαδοι του 2004 ομως?Τους ειδαμε αποψε..

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
εντωμεταξυ με νικη επι ρωσιας κ χ με ισπανους κ ηττα σουηδων κ στα 2 ματς(πραγμα πολυ λογικο ετσι οπως την ειδαμε σημερα)ακόμα και με 4 ποντους περνάμε στον β' γυρο..

να δω τι θα λενε αυτοι που σήμερα 'ξεσπασαν' απο χαρα..και ξαναλεω:ΔΕΝ το λεω για οσους απο την αρχη ελεγαν οτι δεν υποστηριζουν αυτη την ομαδα,αλλα για οσους μπηκαν σημερα μεσα,μονο κ μονο για να σταξουν χολη..

εγω απο το 1988 πηγαινα σε καθε ματς σχεδον της εθνικης
(στην αθηνα)..Γιαυτο δεν χαιρομαι,αλλα αντιθέτως εχω μαθει στις ηττες..Οι οψιμοι οπαδοι του 2004 ομως?Τους ειδαμε αποψε..
α αν περασουμε φιλε το ποτηρι θα το βλεπουν μισογεματο κι οχι μισοαδειο...τοτε αρχιζουν οι κολοτουμπες και τα ζητω...σιχαθηκα...γι αυτο τα χω παρει!!!αμπαλοι πουθεναδες του καναπε,κριτες των παντων...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
α αν περασουμε φιλε το ποτηρι θα το βλεπουν μισογεματο κι οχι μισοαδειο...τοτε αρχιζουν οι κολοτουμπες και τα ζητω...σιχαθηκα...γι αυτο τα χω παρει!!!αμπαλοι πουθεναδες του καναπε,κριτες των παντων...

Απλα για τον πουτσο...Ντρεπομαι να λεω οτι ειμαι ελληνας κατι τετοιες στιγμες..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom