alexcord80
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2016
- Like
- 25
- Πόντοι
- 16
Και να με συγχωρεις αλλά δεν βλεπω καποια πηγη "ειδησης", εκτιμησεις του γραφοντα ειναι.
η πηγη συμφωνα με το κειμενο ειναι "ενα πουλακι"
Και να με συγχωρεις αλλά δεν βλεπω καποια πηγη "ειδησης", εκτιμησεις του γραφοντα ειναι.
Να μου πεις τις πηγες σου? Μα τι λες τωρα? Καταγγελλεις ουσιαστικα μια παρανομη πραξη. Αν σε καλεσει αυριο ο εισαγγελεας να του πεις λεπτομερειες τι θα του πεις δηλαδη? Δεν γραφεις οτι "πιθανον να μην παιξει ο Καρνεζης λογω τραυματισμου". Λες κατι που εχει συνεπειες. Αρα θα πρεπει καπως να το στηριζεις. Διαφορετικα υπαρχει και κατι που λεγεται "διασπορά ψευδων ειδησεων". Και μαλιστα ειναι στα σκαρια πανευρωπαικα και μεγαλο κυνηγι της ψευδους ειδησης. Εγω σαν φιλος θα σου συστησω απλα να προσεχεις. Εχουν αλλαξει οι καιροι, εχει περασει η εποχη που γράφονταν τα παντα ανωδυνα για χαρη των κλικαρισματων. Φιλικά.Και θα σου πω εγώ τις πηγές μου τώρα ?? Είσαι σοβαρός ? Που το είδες αυτό γραμμένο ?
Κάνεις λαθος.μαγκες η Ελλαδα ειναι ξεγραμμενη=και δευτερη να βγει με 19 βαθμους δεν μπαινει με την καμοια στις καλυτερες 8 δευτερες
Και θα σου πω εγώ τις πηγές μου τώρα ?? Είσαι σοβαρός ? Που το είδες αυτό γραμμένο ?
μαγκες η Ελλαδα ειναι ξεγραμμενη=και δευτερη να βγει με 19 βαθμους δεν μπαινει με την καμοια στις καλυτερες 8 δευτερες
Να μου πεις τις πηγες σου? Μα τι λες τωρα? Καταγγελλεις ουσιαστικα μια παρανομη πραξη. Αν σε καλεσει αυριο ο εισαγγελεας να του πεις λεπτομερειες τι θα του πεις δηλαδη? Δεν γραφεις οτι "πιθανον να μην παιξει ο Καρνεζης λογω τραυματισμου". Λες κατι που εχει συνεπειες. Αρα θα πρεπει καπως να το στηριζεις. Διαφορετικα υπαρχει και κατι που λεγεται "διασπορά ψευδων ειδησεων". Και μαλιστα ειναι στα σκαρια πανευρωπαικα και μεγαλο κυνηγι της ψευδους ειδησης. Εγω σαν φιλος θα σου συστησω απλα να προσεχεις. Εχουν αλλαξει οι καιροι, εχει περασει η εποχη που γράφονταν τα παντα ανωδυνα για χαρη των κλικαρισματων. Φιλικά.
Βρε καλως τονε.Συγγνώμη δικό σου είναι το μπλογκ;
Αληθές. Με επτά απουσιες εχει κατεβει. Κι ομως κερδιζει.εσυ δεν ελεγες οτι το Βελγιο θα κατεβει με αναπληρωματικους?
Ό,τι ειχα να σου πω στο ειπα. Εγω δεν εχω να κερδισω κατι.Δεν καταγγέλω, αλλά αποκαλύπτω...βασικά στ'αρχίδια μου κι'αν το στήσανε. Κανονικά ο δημοσιογράφος έχει δικαίωμα να μην αποκαλύψει ούτε στον εισαγγελέα τις πηγές του. Αυτό είχε κάνει και ο Συρίγος τότε με Κεντέρη και τις ντόπες, αν θυμάσαι.
Ενω βλεποντας τη Βοσνια ας πουμε, τα ματια μας αγαλλιάζουν.δεν παιζει να προχωρησει η ελλαδα...πονανε τα ματια μας
Αληθές. Με επτά απουσιες εχει κατεβει. Κι ομως κερδιζει.
Αληθές. Με επτά απουσιες εχει κατεβει. Κι ομως κερδιζει.
οχι...μπορει να μεινει εξω η αργεντινη ομως...και να παιζει το μπουρδελο μαςΕνω βλεποντας τη Βοσνια ας πουμε, τα ματια μας αγαλλιάζουν.
Ή την Βορεια Ιρλανδια που περναει επισης στα μπαραζ. Ή την Σκωτια. Ελα ρε τύπε.
Μόνο ο Λουκάκου λείπει, παίζει όμως ο Αζάρ...
δεν παιζει να προχωρησει η ελλαδα...πονανε τα ματια μας
τονους εχουμε βαλει...ακομα και οταν πηγαιναμε καλα