Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
Εγω τυποι θελω να βγιουμε 3οι να παισουμε πανω στην Ισπανια και να χαιρετησουμε με 40αρα!!!
η μονη λυση είναι να παρουμε τον πουλο αρμ από φιλανδια και πολωνια και να παιξουμε μετα με το Αποκλειστάν για τις θεσεις 151-152...Είδα τις διασταυρώσεις.
Μας συμφέρει να βγούμε 4οι.
Διότι βγαίνοντας 4οι, παίζουμε μεν με Ιταλία η Λιθουανία στους 16, αλλά και αποφεύγουμε Ισπανούς στους 8. Στους 8 παίζουμε με Κροατία η Τουρκία.
Εάν βγούμε 3οι, θα παίξουμε πάλι με Ιταλία η Λιθουανία στους 16 αλλά και με Ισπανία στους 8.
η μονη λυση είναι να παρουμε τον πουλο αρμ από φιλανδια και πολωνια και να παιξουμε μετα με το Αποκλειστάν για τις θεσεις 151-152...
[/qχuote]
E πες μας ρε τύπε, τι στημενο δηλαδη το Κυπρος-Ελλαδα?Όλως τυχαίως το ματς της Βοσνίας αρχίζει στις 7 και το δικό 9.45...
[URL unfurl="true"]http://taairetika.blogspot.gr/2017/10/blog-post_7.html[/url]
Κ δεν Σ αρέσει αυτό Αλβανέ?Όλως τυχαίως το ματς της Βοσνίας αρχίζει στις 7 και το δικό 9.45...
[URL unfurl="true"]http://taairetika.blogspot.gr/2017/10/blog-post_7.html[/url]
Τι εκανε τωρα, βγηκε να καταγγειλει στησιμο σε παιχνιδι Κυπρου-Ελλαδας? Ειλικρινα μενω αφωνος.Κ δεν Σ αρέσει αυτό Αλβανέ?
Παιξε την ρε τύπε, και βαλε μας σκρινσοτ και το δελτιο σου.6.75 ασσο την κυπρο...
E πες μας ρε τύπε, τι στημενο δηλαδη το Κυπρος-Ελλαδα?
Για να κερδισουμε?
Αντε ρε, δηλαδη το "μη στησιμο" θα ηταν να παλεψουν με το μαχαιρι στα δοντια οι κυπριοι για να μην προκριθουμε στο μουντιαλ?
Τι ειναι αυτα τωρα?
Βρε ανθρωπε ποια "ειδηση"?Μα δεν είπα εγώ να μην το στήσουν...αλλά ο δημοσιογράφος όταν έχει την είδηση θα τη βγάλει, δεν θα την κάνει γαργάρα. Διαβάστε τουλάχιστον το κείμενο πριν απαντήσετε ρε Ελληνάρες...
Βρε ανθρωπε ποια "ειδηση"?
Το οτι οι κυπριοι δεν θα σκιστουν να μας κερδισουν, ενω ειναι αδιαφοροι κι εμεις καιγομαστε, ειναι "ειδηση"?
Ναι βρε χριστιανε μου, το διαβασα. Και απο πού πηγαζει η ειδηση αυτη? Καμια πηγη δεν βλεπω. Εκτιμησεις του γράφοντα ειναι. Κι εγω δηλαδη να γραψω "στημενο το Μαυροβουνιο-Δανια επειδη παιζουν ταβλι οι προεδροι Μαυροβουνιου και Δανιας". Ετσι επειδη το λεω εγω. Απο πού προερχεται η ειδηση?Εδώ μιλάμε για στήσιμο σε πολιτικό επίπεδο. Έλεος ρε πούστη μου, διαβάστε τουλάχιστον το κείμενο πριν απαντήσετε !!
Και θα σου πω εγώ τις πηγές μου τώρα ?? Είσαι σοβαρός ? Που το είδες αυτό γραμμένο ?Ναι βρε χριστιανε μου, το διαβασα. Και απο πού πηγαζει η ειδηση αυτη? Καμια πηγη δεν βλεπω. Εκτιμησεις του γράφοντα ειναι. Κι εγω δηλαδη να γραψω "στημενο το Μαυροβουνιο-Δανια επειδη παιζουν ταβλι οι προεδροι Μαυροβουνιου και Δανιας". Ετσι επειδη το λεω εγω. Απο πού προερχεται η ειδηση?