Νέα

Πάμε Ελλαδάρα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 328K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Mε ποιόν τρόπο πιστεύετε ότι θα νικήσει και αύριο η εθνική το Λιχτενσταϊν ?

• Πάλι με αυτογκόλ

Ψήφοι: 26 12,3%
  • Θα χτυπήσει η μπάλα στον διαιτητή και θα μπει μέσα

Ψήφοι: 40 18,9%
  • Θα πάθουν δηλητηρίαση παίκτες του Λιχτενσταϊν

Ψήφοι: 48 22,6%
  • Θα πεθάνει ο προπονητής του Λιχτενσταϊν στον πάγκο

Ψήφοι: 38 17,9%
  • Με στραβοκλοτσιά ή κουτουλιά

Ψήφοι: 60 28,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    212

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
αυτή η μαυρισμένη μιλφάρα με το άσπρο φόρεμα και τις βυζάρες πολύ δυνατό κομμάτι :humpleg:

καστανόξανθη και άκρως γαμευσιμη  :grin:

την έχει δει κανένας άλλος ;
(ελληνική εξέδρα)

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
πολυ βαρια το εχουνε παρει τα παιδια το ρεζιλικι της εθνικης παντως  :2funny: :2funny: :2funny:

173746.jpg
κ ομως τυπε μου η εθνικη παντα τιμουσε τους παιχτες κ οταν πηγαινε καλα τους εδινε μπονους με το τσουβαλι

Jigsaw24

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
748
Πόντοι
96
Μπήκε μια Ρουμάνα χθες στον αγώνα να γδυθεί και ο μαλάκας ο σεκιουριτάς δεν την άφησε  >:(

http://[URL unfurl="true"]www.contra.gr/Soccer/Europe/Euro/article3652288.ece/BINARY/w460/fana1.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.contra.gr/Soccer/Europe/Euro/article3652290.ece/BINARY/w460/fana2.jpg[/img[/URL]]

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.567
Πόντοι
17.085

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.567
Πόντοι
17.085
:rolleyes:

Συνημμένα

• zon1.jpg
    zon1.jpg
    80,3 KB · Εμφανίσεις: 21

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ήταν που ήταν η ξενέρα της μπάλας η εθνική, παράγινε τελευταία. Διακόπτεται το πρωτάθλημα για τέτοιους αγώνες όπως ο χτεσινός; Αίσχος.
Το μόνο ενδιαφέρον από χτες:

www.imagebam.com/image/59f73b434443144] [/URL] www.imagebam.com/image/cfb3f7434443156] [/URL] www.imagebam.com/image/d63638434443171] [/URL] www.imagebam.com/image/4477b3434443190] [/URL]
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Να φυγει ο αλβανος απο την εθνικη.Δεν νοειται εθνικη ελλαδος με αλβανο μεσα.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.246
Πόντοι
5.006
ο Αλβανος στην εθνικη χαντμπολ μαλλον... :sunglasses:

Ο Αλέξανδρος Αλβανός, (Βόλος 9 Απριλίου 1980), είναι Έλληνας διεθνής αθλητής της χειροσφαίρισης.

Αγωνίζεται στη θέση του ίντερ. Ξεκίνησε το χάνμπολ το 1990 στη ΧΑΝ Θεσσαλονίκης, από το 1999 στον Πανελλήνιο, το 2004 μεταγράφηκε στη Γερμανική Βέτσλαρ. Εχει αγωνιστεί στη Γερμανική Μπέλιγκεν.

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
ο κονε φταιει ρε?
να παριατηθουν τα λαμογια του γαυρου απο την επο,να ερθει ενας προπονητης τυπου σαντος και να ξαναγινει η εθνικη κλειστο κλαμπ..
οχι να καλουν καθε φορα και 10 διαφορετικους παικτες στην αποστολη!ελεος!

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.843
Πόντοι
37.127
Κανονικα το νημα θα επρεπε να μετονομαστει σε Εθνικη Ελλαδος η επομενη μερα και να καταθετουμε ολοι τις αποψεις μας οχι οπαδικα αλλα το δυνατον αντικειμενικοτερα.
Αυτο το χαλι με τους πιτσιρικαδες τους καβαλημενους επειδη πηραν μεταγραφη στο εξωτερικο ενω στις ομαδες τους στην Ελλαδα γυαλιζαν η θα επρεπε να γυαλιζουν παγκους ,πρεπει να σταματησει.
Ο Κονε ποτε δεν ηταν παιχτης ενδεκαδας στην ΑΕΚ, ο Μητρογλου μονο με τα χαφ του Ολυμπιακου μπορει να συνεργαστει οπως και ο Αθανασιαδης πρεπει να εχει τοσο ποσω του οσο και στα ακρα βοηθειες για να σπρωξει την μπαλα μεσα.
Ουτε ο Πλατελας ουτε ο Αραβιδης ειναι για να παιζουν στην Εθνικη Ελλαδος θελουν πολλα παιχνιδια ακομα και Ευρωπαικες παραστασεις που δεν εχουν.
Κατα την αποψη μου πρεπιει να ερθει ενας σοβαρος προπονητης που θα εχει ορεξη να δουλεψει και να δειξει εργο,να στρωσει τα μαλακισμενα με τα τατουαζ για να τον σεβονται, μπας και,αποκτησει αυτη η ομαδα οραμα για το μελλον.
Αποψη μου ειναι πως στο παρεθον δεν ειχαμε τοση πληθωρα ταλεντων μαζεμενα σε μια ομαδα αλλα επισης δεν ειχαμε ποτε τοσο μπουρδελο διοικηση και προπονητικο τιμ.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.843
Πόντοι
6.515
αφου ρε τυποι στις μεγαλες ομαδες παιζουν 90% ξενοι από που να βγουν ελληνες για την εθνικη?
Εγω εγραψα καποτε ότι δεν γουστάρω τον ολυμπιακο με 10 στους 11 ξενους και μου στειλε ένα μουνοπανο απειλητικο pm  :jerking:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.843
Πόντοι
37.127
αφου ρε τυποι στις μεγαλες ομαδες παιζουν 90% ξενοι από που να βγουν ελληνες για την εθνικη?
Εγω εγραψα καποτε ότι δεν γουστάρω τον ολυμπιακο με 10 στους 11 ξενους και μου στειλε ένα μουνοπανο απειλητικο pm  :jerking:

Μπορει να μην εχει ενδεκαδατους πανω απο τρεις αλλα εχει πολλα ταλεντα .Αν και Αεκτζης οφειλω να το παραδεχτω.
Οι Τοροσιδης ,Μανιατης,Φορτουνης,Χολεμπας,Μητρογλου,Σαμαρης απο εκιε βγηκαν.
Ο Μορας δεν επρεπε να φοραει φανελα Εθνικης αφου στην ΑΕΚ ηταν πηγη μονιμων κινδυνων .
Αν δεν βρεθει καποιος να στρωσει τα καβαλημενα του Ολυμπιακου που τα χαλασαν τα χωρις ανταγωνισμο πρωταθληματα ,να βαλουν το κεφαλι κατω να παιξουν και με τους υπολοιπους που δεν φορανε κοκκινη φανελα δουλεια δεν προκειται να γινει.
Και φυσικα οπως ειπα και πριν μακρια οι Κονε ,Μορας ,Ταχτσιδης δεν ειναι παιχτες επιπεδου Εθνικης ομαδας

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.470
Πόντοι
456
.
Κατα την αποψη μου πρεπιει να ερθει ενας σοβαρος προπονητης που θα εχει ορεξη να δουλεψει και να δειξει εργο,να στρωσει τα μαλακισμενα με τα τατουαζ για να τον σεβονται, μπας και,αποκτησει αυτη η ομαδα οραμα για το μελλον.
Αποψη μου ειναι πως στο παρεθον δεν ειχαμε τοση πληθωρα ταλεντων μαζεμενα σε μια ομαδα αλλα επισης δεν ειχαμε ποτε τοσο μπουρδελο διοικηση και προπονητικο τιμ.

Aυτο ακριβως.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
ακούω διάφορες μαλακίες
ότι παίζουν έξω λές καί σε άλλες χώρες πχ δανία κλπ δέν παίζουν.
ταπεινή μου άποψη οι βασικοί παίχτες πλήν ελαχιστών εξαιρέσεων να μην ξαναπαίξουν με την εθνική διότι αδιαφορούν.....
δεν φταιει κανενας προπονητης όταν χανεις απο ψαραδες των νησιων φεροε.....και φυσικα ουτε η επο......
η εθνικη ειναι αρωστη ομαδα και μονο με β διαλογης παιχτες κατι μπορει να γίνει...
οι βεντετες του εξωτερικου ειναι αχρηστοι για ..την εθνικη..

η φουρνια των τελευταιων ετων ειναι καλοι παιχτες αλλά αδιάφοροι για την εθνική επομενως μακρια τελεια και παυλα

blackmetalbeast

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2015
Like
0
Πόντοι
1
ακούω διάφορες μαλακίες
ότι παίζουν έξω λές καί σε άλλες χώρες πχ δανία κλπ δέν παίζουν.
ταπεινή μου άποψη οι βασικοί παίχτες πλήν ελαχιστών εξαιρέσεων να μην ξαναπαίξουν με την εθνική διότι αδιαφορούν.....
δεν φταιει κανενας προπονητης όταν χανεις απο ψαραδες των νησιων φεροε.....και φυσικα ουτε η επο......
η εθνικη ειναι αρωστη ομαδα και μονο με β διαλογης παιχτες κατι μπορει να γίνει...
οι βεντετες του εξωτερικου ειναι αχρηστοι για ..την εθνικη..

η φουρνια των τελευταιων ετων ειναι καλοι παιχτες αλλά αδιάφοροι για την εθνική επομενως μακρια τελεια και παυλα

:thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom