είναι προφανές πλέον περίτρανα ότι πρέπει να μην ξανακαλέσουν πολλούς παίχτες αφού είτε τέλειωσε η καριέρα τους(βλέπε τζιόλη-βύντρα-τοροσίδη-σαμαράς) είτε δεν μπορούν να κάνουν κοντρόλ(βλέπε καρέλη) είτε είναι σε κακή κατάσταση(βλέπε χολέμπας) είτε είναι πολύ λίγοι γενικά(βλέπε αραβίδης,ταχτσίδης). Οι μόνοι από αυτούς που έπαιξαν χθές που μπορεί ας πούμε να ήθελα να τους έχω στην δική μου ομάδα είναι ο μήτρογλου για την ποιότητά του, ο σάμαρης πολύ πιό βελτιωμένος από χθές όμως, ο φορτούνης (για αλλαγή του πέλκα όμως),ο παπασταθόπουλος, ο κυριάκος παπαδόπουλος και ο κονέ ίσως που ώρες ώρες μου δείχνει ότι κάτι σκαμπάζει και άλλες φορές δεν μπορείς να τον βλέπεις...πάντως τουλάχιστον δεν είναι άμπαλος. Κάτι βύντρες,κάτι τζιόληδες,κάτι ταχτσίδηδες,αραβίδηδες, τοροσίδηδες,γκέκες,σαμαράδες και δε συμμαζεύεται ούτε κάν πρέπει να ξαναπεράσουν το κατώφλι...ότι έδωσαν έδωσαν...ο Σαμαράς εντάξει είναι 30 μπορεί να παίξει αν βρεί ομάδα για τα επόμενα προκριματικά του μουντιάλ. Πρέπει σιγά σιγά να παίξει ο πέλκας,ο γιαννώτας, ο κολοβός,ο τζανδάρης,ο γιαννούλης αριστερό μπάκ ώς αντι χολέμπας. Η ομάδα δεν θα παίζει καμμιά σούπερ μπάλα αλλά θα μπορεί να αναπτυσσεται με μεγαλύτερη ταχύτητα και τεχνική..αργούν πάρα πολύ να ενσωματώσουν αυτους τους παίκτες.