master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Ειχε συμφωνησει με Πορτογαλια....Προσωπικα αυτό το θεματακι νομιζω δεν διευκρινιστηκε ποτέ εντελως.
Ειχε συμφωνησει με Πορτογαλια....Προσωπικα αυτό το θεματακι νομιζω δεν διευκρινιστηκε ποτέ εντελως.
Γάμος χωρίς κλάμα και κηδεία χωρίς γέλιο δεν υπάρχει. Έτσι λένε στα μέρη μουεμενα;για ποιο πραγμα;κατ'αρχας τι κεφι δεν εχεις;;μεσα στην τρελλη χαρα εισαι;εμενα νομιζεις κοροιδευεις;εσυ απο την χαρα σου θα κερασεις ολους τους μικροτσοτσουνους που θα δεις μπροστα σου...
ακου να με τρολλαρει κιολας...
για τρολλαρε με...εμπρος..
μηπως ειπα οτι ευτυχως που δεν χασαμε;Πλάκα μου κάνεις; Εσύ δεν έγραψες μετά το ματς με τη Φιλανδία ότι το αποτέλεσμα ήταν θετικό και ότι είδες μια ομάδα φρέσκια;;;
Απ ότι έχω καταλάβει ήταν ολίγον τι εκνευρισμένος με την ΕΠΟ. Και ο Σάντος δεν είναι και ο πιο πράος άνθρωπος του κόσμου.Προσωπικα αυτό το θεματακι νομιζω δεν διευκρινιστηκε ποτέ εντελως.
Ειχε συμφωνησει με Πορτογαλια....
Κλανιερι πως αισθανεσαι που εχεις ξεπερασει Αντωνη Σαμαρα, Αδωνι Γεωργιαδη και Γιωργη Μπαρτζωκα στο διαγωνισμο για το ατομο που τρωει τα περισσοτερα γαμωσταυριδια στην Ελλαδα, και τωρα σου μενει μονο ο Βαγγελας Βενιζελος για να παρεις το πρωτο βραβειο;
Απ ότι έχω καταλάβει ήταν ολίγον τι εκνευρισμένος με την ΕΠΟ. Και ο Σάντος δεν είναι και ο πιο πράος άνθρωπος του κόσμου.
εσεις αγαπηστε τον, καντε τον και γαμπρο για την κορη σας. Εμεις τον γαμωσταυριζουμε.όλα και όλα. Μπαρτζώκα αγαπάμε. Ο καλύτερος πελάτης.
το'χετε παντως οι αεκτζηδες λιγο το ψεματακι...Πλάκα μου κάνεις; Εσύ δεν έγραψες μετά το ματς με τη Φιλανδία ότι το αποτέλεσμα ήταν θετικό και ότι είδες μια ομάδα φρέσκια;;;
[size=30pt]καλουτσικο το Χ τουλαχιστον δεν χασαμε[/size]...
μοναδικο κερδος οτι γκρεμιστηκε το παραμυθακι κλαους ,πλεον ολοι καταλαβαν τι παιχτηκε ,και επιτελους η εθνικη νομιζω πλεον δικαιωματικα και χωρις να μπορει ΠΛΕΟΝ κανεις να πει κατι θα παιζει με κανονικο σεντερ φορ...με το σεντερ φορ της...
αυτο θεωρω οτι ηταν το μονο κερδος ...
απο τους τρεις καινουριους...μαυριας ,κλαους ανεκδοτα....ειδικα ο κλαους δεν εχω δει τοσα χρονια παιχτη που σε 85 λεπτα δεν ακουμπαει...ο[size=30pt] καρελλης κερδος ,σιγουρα οχι για ενδεκαδα αλλα σιγουρα φρεσκος [/size]και δραστηριος και ετοιμοπολεμος...κατα τα αλλα ανουσια υπεροχη η ελλαδα...
δυο καταπληκτικα γκολ ....οτι αξιζε απο το ματς...
επιτελους τελος με τον ''φορμαρισμενο'' κλαους...
αν ειναι ετσι φορμαρισμενος δεν θελω να τον φανταστω ντεφορμε
Από τον τρόπο που σηκώθηκε και έφυγε ίσως;από πού το κατάλαβες ρε φίλε αυτό εσύ;;;
αυτο ειναι τρολλαρισμα για μενα;;αυτο ειναι ακριβως η αποδειξη αυτων που λεω...
Η Εθνική του Σαρρή που έφαγε τον Σαντος παραπαίει και η Πορτογαλία του "καρπουζα'' 0-1 στην Δανία στο 95' κλασσικά και απόλυτα οργανωμένα, με πλάνο και τακτικη, οχι με 4-2-4...!!! Απλά τα πράγματα όταν εχεις προπονητή.......
Από τον τρόπο που σηκώθηκε και έφυγε ίσως;
ρε μαλακα χαζος τελειως εισαι;;ισα ισα η ΕΠΟ τον καλυψε πληρως οταν οι ιδιοι ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΑΡΔ τον κατηγορουσαν οτι παρατησε την ομαδα και γυρισε μονος του πορτογαλιαΑπό τον τρόπο που σηκώθηκε και έφυγε ίσως;
Αλλά από την άλλη δε φταίει ο Ρανιέρι. Φταίνε αυτοί που τον έφεραν. ΑΝ δεν ήξεραν τι έχει κάνει στη προπονητική του καριέρα (έχοντας παίκταράδες υπό τις οδηγίες του) είναι το ΛΙΓΟΤΕΡΟ επικίνδυνοι για ν είναι στο τιμόνι της ΕΠΟ.
μαλακιες λεει αστον...η επο τον ηθελε του εκανε προταση τον περιμενε ,τον καλυθψε οταν τον εβριζαν ολοι για την αποβολη του πριν τα πεναλτυ αν θυμασαι και οταν εφυγε μονος του πορτογαλι κλπ κλπ...τι έκανε δηλαδή; Τα έσπασε εκεί στα γραφεία τους; Δεν το παίζω έξυπνος, αλλά δεν έχω ακούσει τίποτα σχετικά. Άλλο να υποθέτεις (όπως κάνεις εσύ) κι άλλο να ξέρεις κάτι. Γιατί, ας πούμε, να μην έχει συμφωνήσει με την εθνική της χώρας του;