Νέα

Πάμε Ελλαδάρα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 323K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Mε ποιόν τρόπο πιστεύετε ότι θα νικήσει και αύριο η εθνική το Λιχτενσταϊν ?

• Πάλι με αυτογκόλ

Ψήφοι: 26 12,3%
  • Θα χτυπήσει η μπάλα στον διαιτητή και θα μπει μέσα

Ψήφοι: 40 18,9%
  • Θα πάθουν δηλητηρίαση παίκτες του Λιχτενσταϊν

Ψήφοι: 48 22,6%
  • Θα πεθάνει ο προπονητής του Λιχτενσταϊν στον πάγκο

Ψήφοι: 38 17,9%
  • Με στραβοκλοτσιά ή κουτουλιά

Ψήφοι: 60 28,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    212

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
εμενα;για ποιο πραγμα;κατ'αρχας τι κεφι δεν εχεις;;μεσα στην τρελλη χαρα εισαι;εμενα νομιζεις κοροιδευεις;εσυ απο την χαρα σου θα κερασεις ολους τους μικροτσοτσουνους που θα δεις μπροστα σου...
ακου να με τρολλαρει κιολας...
για τρολλαρε με...εμπρος..
Γάμος χωρίς κλάμα και κηδεία χωρίς γέλιο δεν υπάρχει. Έτσι λένε στα μέρη μου

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Πλάκα μου κάνεις; Εσύ δεν έγραψες μετά το ματς με τη Φιλανδία ότι το αποτέλεσμα ήταν θετικό και ότι είδες μια ομάδα φρέσκια;;;
μηπως ειπα οτι ευτυχως που δεν χασαμε;

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
304
Πόντοι
36
Κλανιερι πως αισθανεσαι που εχεις ξεπερασει Αντωνη Σαμαρα, Αδωνι Γεωργιαδη και Γιωργη Μπαρτζωκα στο διαγωνισμο για το ατομο που τρωει τα περισσοτερα γαμωσταυριδια στην Ελλαδα, και τωρα σου μενει μονο ο Βαγγελας Βενιζελος για να παρεις το πρωτο βραβειο;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Προσωπικα αυτό το θεματακι νομιζω δεν διευκρινιστηκε ποτέ εντελως.
Απ ότι έχω καταλάβει ήταν ολίγον τι εκνευρισμένος με την ΕΠΟ. Και ο Σάντος δεν είναι και ο πιο πράος άνθρωπος του κόσμου.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ειχε συμφωνησει με Πορτογαλια....

πληροφορία από το περιβάλλον του είναι αυτή; Εγώ ξέρω ότι από μόνος του είπε ότι φεύγει. Αν το έκανε γι' αυτό που λες, μάλλον μόνο ο ίδιος και πορτογαλέζικη ΕΠΟ το ξέρουν

achtung

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2011
Like
3.411
Πόντοι
446
Κλανιερι πως αισθανεσαι που εχεις ξεπερασει Αντωνη Σαμαρα, Αδωνι Γεωργιαδη και Γιωργη Μπαρτζωκα στο διαγωνισμο για το ατομο που τρωει τα περισσοτερα γαμωσταυριδια στην Ελλαδα, και τωρα σου μενει μονο ο Βαγγελας Βενιζελος για να παρεις το πρωτο βραβειο;

όλα και όλα. Μπαρτζώκα αγαπάμε. Ο καλύτερος πελάτης.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Απ ότι έχω καταλάβει ήταν ολίγον τι εκνευρισμένος με την ΕΠΟ. Και ο Σάντος δεν είναι και ο πιο πράος άνθρωπος του κόσμου.

από πού το κατάλαβες ρε φίλε αυτό εσύ;;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Πλάκα μου κάνεις; Εσύ δεν έγραψες μετά το ματς με τη Φιλανδία ότι το αποτέλεσμα ήταν θετικό και ότι είδες μια ομάδα φρέσκια;;;
το'χετε παντως οι αεκτζηδες λιγο το ψεματακι...
καλουτσικο το Χ αφου δεν χασαμε ειπα,και φρεσκαδα διεκρινα στον καρελη ΜΟΝΟ
το'χετε λιγο ετσι;αεκτζης που δεν εχει τσακωθει με αληθεια δυσκολο ετσι;
για τρολαρισε με κιαλλο ρε μαγκα...μη με λυπασαι  :2funny:

[size=30pt]καλουτσικο το Χ τουλαχιστον δεν χασαμε[/size]...
μοναδικο κερδος οτι γκρεμιστηκε το παραμυθακι κλαους ,πλεον ολοι καταλαβαν τι παιχτηκε ,και επιτελους η εθνικη νομιζω πλεον δικαιωματικα και χωρις να μπορει ΠΛΕΟΝ κανεις να πει κατι θα παιζει με κανονικο σεντερ φορ...με το σεντερ φορ της...
αυτο θεωρω οτι ηταν το μονο κερδος ...
απο τους τρεις καινουριους...μαυριας ,κλαους ανεκδοτα....ειδικα ο κλαους δεν εχω δει τοσα χρονια παιχτη που σε 85 λεπτα δεν ακουμπαει...ο[size=30pt] καρελλης κερδος ,σιγουρα οχι για ενδεκαδα αλλα σιγουρα φρεσκος [/size]και δραστηριος και ετοιμοπολεμος...κατα τα αλλα ανουσια υπεροχη η ελλαδα...
δυο καταπληκτικα γκολ ....οτι αξιζε απο το ματς...
επιτελους τελος με τον ''φορμαρισμενο'' κλαους...
αν ειναι ετσι φορμαρισμενος δεν θελω να τον φανταστω ντεφορμε  :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αυτο ειναι τρολλαρισμα για μενα;;αυτο ειναι ακριβως η αποδειξη αυτων που λεω...
οτι το συστημα στο οποιο ανηκει το γκαζετα χτυπαει παντα την επο γιατι την θεωρει κοκκινη
χαζος εισαι;
οταν χανουμε φταιει η επο και οταν παιρνουμε γιουρο και παμε 16 μουντιαλ ειναι το φιλοτιμο των παιχτων  :jerking:
αληθεια ποσο χαμηλης αντιληψης εισαι;  :uglystupid:

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
Η Εθνική του Σαρρή που έφαγε τον Σαντος παραπαίει και η Πορτογαλία του "καρπουζα'' 0-1 στην Δανία στο 95' κλασσικά και απόλυτα οργανωμένα, με πλάνο και τακτικη, οχι με 4-2-4...!!! Απλά τα πράγματα όταν εχεις προπονητή.......

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Η Εθνική του Σαρρή που έφαγε τον Σαντος παραπαίει και η Πορτογαλία του "καρπουζα'' 0-1 στην Δανία στο 95' κλασσικά και απόλυτα οργανωμένα, με πλάνο και τακτικη, οχι με 4-2-4...!!! Απλά τα πράγματα όταν εχεις προπονητή.......
:thumbsup:
Αλλά από την άλλη δε φταίει ο Ρανιέρι. Φταίνε αυτοί που τον έφεραν. ΑΝ δεν ήξεραν τι έχει κάνει στη προπονητική του καριέρα (έχοντας παίκταράδες υπό τις οδηγίες του) είναι το ΛΙΓΟΤΕΡΟ επικίνδυνοι για ν είναι στο τιμόνι της ΕΠΟ.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Από τον τρόπο που σηκώθηκε και έφυγε ίσως;

τι έκανε δηλαδή; Τα έσπασε εκεί στα γραφεία τους; Δεν το παίζω έξυπνος, αλλά δεν έχω ακούσει τίποτα σχετικά. Άλλο να υποθέτεις (όπως κάνεις εσύ) κι άλλο να ξέρεις κάτι. Γιατί, ας πούμε, να μην έχει συμφωνήσει με την εθνική της χώρας του;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Από τον τρόπο που σηκώθηκε και έφυγε ίσως;
ρε μαλακα χαζος τελειως εισαι;;ισα ισα η ΕΠΟ τον καλυψε πληρως οταν οι ιδιοι ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΑΡΔ τον κατηγορουσαν οτι παρατησε την ομαδα και γυρισε μονος του πορτογαλια  :headbang: :headbang:
εισαστε αρρωστοι ρε μαλακα...νοσειτε και διαστρεβλωνετε πραγματικοτητες ...για να ικανοποιησετε το οπαδικο σας αρωστημενο εγω...
η επο τον καλυψε ,τον περιμενε ,τον ηθελε αλλα αυτος αποφασισε να την κανει ,ειχε μαλλον συμφωνησει με πορτογαλι...
εισαστε αρωστοι/...
απλα και τελος...

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
:thumbsup:
Αλλά από την άλλη δε φταίει ο Ρανιέρι. Φταίνε αυτοί που τον έφεραν. ΑΝ δεν ήξεραν τι έχει κάνει στη προπονητική του καριέρα (έχοντας παίκταράδες υπό τις οδηγίες του) είναι το ΛΙΓΟΤΕΡΟ επικίνδυνοι για ν είναι στο τιμόνι της ΕΠΟ.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Επισκέπτης
Eνα μεγαλο ευχαριστω στην ελλαδα που εστησε ομιομορφα τον πωπο της και μας χαρισε αυτο το μεγαλο διπλο και το πιασαμε ευκολα το στοιχημα  :sunglasses:  :rockon:
Ενα μεγαλο ευχαριστω επισης στον μητροπουθενα που μας απεδειξε και σημερα οτι δεν αξιζη ουτε να μοιραζει νερα στην εθνικη...αλλα ας ειναι καλα τα χαρτακια. :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τι έκανε δηλαδή; Τα έσπασε εκεί στα γραφεία τους; Δεν το παίζω έξυπνος, αλλά δεν έχω ακούσει τίποτα σχετικά. Άλλο να υποθέτεις (όπως κάνεις εσύ) κι άλλο να ξέρεις κάτι. Γιατί, ας πούμε, να μην έχει συμφωνήσει με την εθνική της χώρας του;
μαλακιες λεει αστον...η επο τον ηθελε του εκανε προταση τον περιμενε ,τον καλυθψε οταν τον εβριζαν ολοι για την αποβολη του πριν τα πεναλτυ αν θυμασαι και οταν εφυγε μονος του πορτογαλι κλπ κλπ...
μαλακιες κομπλεξικων νεοελληνων ... :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom