Νέα

Πάμε Ελλαδάρα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 323K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Mε ποιόν τρόπο πιστεύετε ότι θα νικήσει και αύριο η εθνική το Λιχτενσταϊν ?

• Πάλι με αυτογκόλ

Ψήφοι: 26 12,3%
  • Θα χτυπήσει η μπάλα στον διαιτητή και θα μπει μέσα

Ψήφοι: 40 18,9%
  • Θα πάθουν δηλητηρίαση παίκτες του Λιχτενσταϊν

Ψήφοι: 48 22,6%
  • Θα πεθάνει ο προπονητής του Λιχτενσταϊν στον πάγκο

Ψήφοι: 38 17,9%
  • Με στραβοκλοτσιά ή κουτουλιά

Ψήφοι: 60 28,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    212

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Εχεις καταλαβει σημερα τι ακριβως συστημα παιζουμε? Κατι σε 4-2-3-1 υποτίθεται ότι είναι, αλλά το βλέπεις καπου?
Κοίτα όταν έπαιζαν οι Καρέλης και Σαμαράς ήταν ποιο πολύ κάτι σε 4-2-2-2 (που ουσιαστικά είναι το 4-2-4 που έχει να παιχτεί από το 70). Τώρα από το 70ο λεπτό και μετά δεν υπάρχει σύστημα. Ο καθένας κάνει ότι θέλει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ο Σαντος σημερα μια χαρα τσιμπησε το ποντακι στην Δανια.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
κριμα ρε πουστη...ανεξηγτα πραγματα...τι διαολο; η ιδια ομαδα που εκανε τοσες επιτυχιες τωρα λες και ειναι μαγεμενη....δεν μπορουν να κανουν μια ενεργεια...τι να πω; να ειναι η απουσια του χολεμπας;ειναι δυνατον;ενα αριστερο μπακ να ειναι η αιτια;τι να πεις ανεξηγητα...κριμα ....μας εχουν καλομαθει και τωρα μου φαινεται παραξενο και οι εμφανισεις και τα αποτελεσματα...

sexodaskalos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2013
Κριτικές
12
Like
18
Πόντοι
11
Εχεις καταλαβει σημερα τι ακριβως συστημα παιζουμε? Κατι σε 4-2-3-1 υποτίθεται ότι είναι, αλλά το βλέπεις καπου?
Εβγαλς κι αυτος εισιτηριο για την νυχτερινη πτηση. Επομενος κοουτς ............. Αλεφαντος

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Κοίτα όταν έπαιζαν οι Καρέλης και Σαμαράς ήταν ποιο πολύ κάτι σε 4-2-2-2 (που ουσιαστικά είναι το 4-2-4 που έχει να παιχτεί από το 70). Τώρα από το 70ο λεπτό και μετά δεν υπάρχει σύστημα. Ο καθένας κάνει ότι θέλει
Ετσι! Απόλυτα σωστος.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τωρα πρεπει να γινουν πραματα και θαματα για να πιασουμε εστω την τριτη θεση που σε παει στα μπαραζ.. :headbang:
θελει διπλα στη ρουμανια στη ιρλανδια ,ουγγαριες ,ρεστα  :headbang:

bangelo

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2014
Like
4
Πόντοι
0
καπνογονα θα εχει ανοιξει ο σαντος τωρα
θα γελαει με αυτον που μας φερανε στον παγκο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
κριμα ρε πουστη...ανεξηγτα πραγματα...τι διαολο; η ιδια ομαδα που εκανε τοσες επιτυχιες τωρα λες και ειναι μαγεμενη....δεν μπορουν να κανουν μια ενεργεια...τι να πω; να ειναι η απουσια του χολεμπας;ειναι δυνατον;ενα αριστερο μπακ να ειναι η αιτια;τι να πεις ανεξηγητα...κριμα ....μας εχουν καλομαθει και τωρα μου φαινεται παραξενο και οι εμφανισεις και τα αποτελεσματα...
Είναι προφανως, αφενος μεν η απουσια Καραγκουνη-Κατσουρανη, η ελλειψη παιχνιδιων του Σαμαρα, η απουσια Κονέ-Λάζαρου-Χολέμπας, η αλλαγή νοοτροπίας που ξεκιναει από την εκδηλη αδιαφορια του προπονητη και την αγνοια του (που αντανακλάται σε ελλειψη ψυχολογιας στους παικτες)....φτάνουν?

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Μαλάκα θέλω ΤΟΣΟ πολύ να σε τρολάρω, αλλά 1ον είναι πλέον κοντά 5 το πρωί εδω και σε 2 ώρες πρέπει να πάω δουλειά και από την άλλη με τα χάλια που είδα δεν έχω το κέφι.  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ποντάκι ειπα? Λαθος. Το εβαλε η πορτογαλια. 0-1 στο 95!!!!!!!!!!

(κωλοφαρδια αραγε κι εκει?)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Είναι προφανως, αφενος μεν η απουσια Καραγκουνη-Κατσουρανη, η ελλειψη παιχνιδιων του Σαμαρα, η απουσια Κονέ-Λάζαρου-Χολέμπας, η αλλαγή νοοτροπίας που ξεκιναει από την εκδηλη αδιαφορια του προπονητη και την αγνοια του (που αντανακλάται σε ελλειψη ψυχολογιας στους παικτες)....φτάνουν?
ας πουμε ναι...αλλο κατι λογικο δεν μπορω να σκεφτω...ειναι δυνατον τρια ματς σκατα εμφανισεις και 1 ποντος...
κριμα πραγματικα για μια ομαδα που μας εχει κανει περηφανους και μας εχει δωσει στιγμες μεγαλης χαρας...
ας ελπισουμε οτι δεν ηρθε η ωρα να θυμηθουμε παλιες εποχες...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
claudio-ranieri.jpg

tearing_goodbye_smiley_emoticon.gif

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ποντάκι ειπα? Λαθος. Το εβαλε η πορτογαλια. 0-1 στο 95!!!!!!!!!!
Αφού σου είπα. Έτσι είναι ο Σάντος. Παικτούρες έχει αλλά ξέρει ότι δε δίνουν πάσα από τ αριστερό τους πόδι στο δεξί. Θέλει χρόνο να βάλει μια τάξη σε αυτό το συνοθύλευμα. Άρα; Κρατάμε το 0 στην άμυνα και πάμε έστω και για το μισό γκολ. Εϊτε 1 βάλει είτε 10, 3 οι βαθμοί στο σακούλι.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Μαλάκα θέλω ΤΟΣΟ πολύ να σε τρολάρω, αλλά 1ον είναι πλέον κοντά 5 το πρωί εδω και σε 2 ώρες πρέπει να πάω δουλειά και από την άλλη με τα χάλια που είδα δεν έχω το κέφι.  :grin:
εμενα;για ποιο πραγμα;κατ'αρχας τι κεφι δεν εχεις;;μεσα στην τρελλη χαρα εισαι;εμενα νομιζεις κοροιδευεις;εσυ απο την χαρα σου θα κερασεις ολους τους μικροτσοτσουνους που θα δεις μπροστα σου...
ακου να με τρολλαρει κιολας...
για τρολλαρε με...εμπρος..

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ρε μάγκες, ο Σάντος από μόνος του δεν έφυγε; Γιατί νομίζω κάποιος έγραψε ότι δεν ήθελε η ΕΠΟ τον Σάντος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Αφού σου είπα. Έτσι είναι ο Σάντος. Παικτούρες έχει αλλά ξέρει ότι δε δίνουν πάσα από τ αριστερό τους πόδι στο δεξί. Θέλει χρόνο να βάλει μια τάξη σε αυτό το συνοθύλευμα. Άρα; Κρατάμε το 0 στην άμυνα και πάμε έστω και για το μισό γκολ. Εϊτε 1 βάλει είτε 10, 3 οι βαθμοί στο σακούλι.
Ετσι... :thumbsup:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ας πουμε ναι...αλλο κατι λογικο δεν μπορω να σκεφτω...ειναι δυνατον τρια ματς σκατα εμφανισεις και 1 ποντος...
κριμα πραγματικα για μια ομαδα που μας εχει κανει περηφανους και μας εχει δωσει στιγμες μεγαλης χαρας...
ας ελπισουμε οτι δεν ηρθε η ωρα να θυμηθουμε παλιες εποχες...
Πλάκα μου κάνεις; Εσύ δεν έγραψες μετά το ματς με τη Φιλανδία ότι το αποτέλεσμα ήταν θετικό και ότι είδες μια ομάδα φρέσκια;;;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ρε μάγκες, ο Σάντος από μόνος του δεν έφυγε; Γιατί νομίζω κάποιος έγραψε ότι δεν ήθελε η ΕΠΟ τον Σάντος.
Προσωπικα αυτό το θεματακι νομιζω δεν διευκρινιστηκε ποτέ εντελως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom