Νέα

Πάμε Ελλαδάρα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 328K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Mε ποιόν τρόπο πιστεύετε ότι θα νικήσει και αύριο η εθνική το Λιχτενσταϊν ?

• Πάλι με αυτογκόλ

Ψήφοι: 26 12,3%
  • Θα χτυπήσει η μπάλα στον διαιτητή και θα μπει μέσα

Ψήφοι: 40 18,9%
  • Θα πάθουν δηλητηρίαση παίκτες του Λιχτενσταϊν

Ψήφοι: 48 22,6%
  • Θα πεθάνει ο προπονητής του Λιχτενσταϊν στον πάγκο

Ψήφοι: 38 17,9%
  • Με στραβοκλοτσιά ή κουτουλιά

Ψήφοι: 60 28,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    212

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Έφεραν και οι βρωμορουμάνοι 1-1  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ελλάς Ευρώπη Παναθηναικός  :rockon: :rockon: :rockon:

URL]]

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Τι γηπεδακι είναι αυτό ρε  :think:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Ελα βγες και πες πως εγινες παλι ρομπα,δεν ειναι κακο. :2funny: :2funny: :2funny:
για ποιο λογο μωρη πουτανα;;εγω με την ελλαδα ειμαι...το δηλωσα απο την αρχη...και ειπα οτι δεν ξερω τι θαγινει αλλα ειναι αδικια με τον μητρογλου...τι ρομπα μαλακα ;το οτι δεν παιζειλογω πιεσης δημοσιογραφων...τι σχεση εχει αυτο με την γκολαρα του καρελη;και ο κλαους μπορει να βαλει 4 γκολ...εγω θα επιμενω οτι με τον κωστα εγινε μαλακια...και εγινε...
πως συμπεραινεις μαλακιες παλιοσκουπιδι;ειπα εγω οτι δεν θα βαλει γκολ ο καρελης η ο κλαους;ειπα γκρινιαζαν για τον κωστα απο το πρωτο λεπτο και εδω στο μπου και τωρα που ο κλαους δεν εχει ακουμπησει μπαλλα εδω και μιση ωρα δεν μιλαει κανεις...ψεμμα ειναι;4 γκολ να βαλει ο κλαους στην πορεια τωρα δεν μουρμουραει κανεις οπως με την ρουμανια...τι δεν καταλαβαινεις σκουπιδι;;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
για ποιο λογο μωρη πουτανα;;εγω με την ελλαδα ειμαι...το δηλωσα απο την αρχη...και ειπα οτι δεν ξερω τι θαγινει αλλα ειναι αδικια με τον μητρογλου...τι ρομπα μαλακα ;το οτι δεν παιζειλογω πιεσης δημοσιογραφων...τι σχεση εχει αυτο με την γκολαρα του καρελη;και ο κλαους μπορει να βαλει 4 γκολ...εγω θα επιμενω οτι με τον κωστα εγινε μαλακια...και εγινε...
πως συμπεραινεις μαλακιες παλιοσκουπιδι;ειπα εγω οτι δεν θα βαλει γκολ ο καρελης η ο κλαους;ειπα γκρινιαζαν για τον κωστα απο το πρωτο λεπτο και εδω στο μπου και τωρα που ο κλαους δεν εχει ακουμπησει μπαλλα εδω και μιση ωρα δεν μιλαει κανεις...ψεμμα ειναι;4 γκολ να βαλει ο κλαους στην πορεια τωρα δεν μουρμουραει κανεις οπως με την ρουμανια...τι δεν καταλαβαινεις σκουπιδι;;
Καμια μαλακία δεν εχει γινει με τον Μήτρογλου τύπε.
Εγω ο ιδιος τον θεωρουσα περσι τον καλυτερο επιθετικο της ευρωπης εκεινη τη στιγμη, αλλά πώς να το κανουμε ρε μαγκα, δεν μπορει να στριψει πλεον το παλικαρι. Αντιθέτως, αν παιξει θα είναι αποτέλεσμα πιεσης τριτων. Τωρα είναι απολυτως δικαιο ότι είναι εκτός.

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Πολλά σκουπίδια ρε παιδί μου...χωματερή το κάνατε το σαιτ! :P

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Σε τι ειναι αδικια βρε γιδι;Ο ανθρωπος σερνεται ναι η οχι;Ο Κλαους ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ειναι καλυτερος,πως να το κανουμε;Αν ειχατε κανα σεντερ φορ της προκοπης και οχι αυτο το ταλαιπωρο το διαμαντακο,νομιζεις θα επαιζε ο Μητρογλου;Αντε βλακα εχετε θεοποιησει τον δευτερο Σειταριδη.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Εγω ο ιδιος τον θεωρουσα περσι τον καλυτερο επιθετικο της ευρωπης εκεινη τη στιγμη, αλλά πώς να το κανουμε ρε μαγκα, δεν μπορει να στριψει πλεον το παλικαρι. Αντιθέτως, αν παιξει θα είναι αποτέλεσμα πιεσης τριτων. Τωρα είναι απολυτως δικαιο ότι είναι εκτός.
αποψη σου,σεβαστη ,εγω εχω αλλη...απλα πραματακια...αλλα μην πιστευεις οτι εγω δεν υποστηριζω την ομαδα επειδη εγινε μαλακια με τον κωστα...αν ειναι δυνατον...
αντιθετα με καποιους αλλους που ηταν υπερ της ρουμανιας πριν λιγες μερες  :)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Σε τι ειναι αδικια βρε γιδι;Ο ανθρωπος σερνεται ναι η οχι;Ο Κλαους ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ειναι καλυτερος,πως να το κανουμε;Αν ειχατε κανα σεντερ φορ της προκοπης και οχι αυτο το ταλαιπωρο το διαμαντακο,νομιζεις θα επαιζε ο Μητρογλου;Αντε βλακα εχετε θεοποιησει τον δευτερο Σειταριδη.
με γκολ σε ατλετικο και γκολ σε μαλμε σερνεται ετσι;χαχαχχαχαχαχποσο μαλακας εισαι...για ομιλους τσου λου μιλαμε ξεκολλα...οχι ματς με οφη και δυναμο γαμισε με κιαφησε με  :2funny:
τον ειδαμε τον κλαους με την γκινγκαμπ...θαμπωσε γιαυτο μαλλον ξεκινησε  :2funny:
σε ποναει ο κωσταρας γιαυτο ησουνα ρουμανος βρωμιαρη;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
ρε τυπε ξεκολλα...δεν γινεται με ενα κακο παιχνιδι να καις και να ΜΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ εναν παιχτη που σε πηρε απο το αυτι και σε πηγε βραζιλια...καταλαβε το...δες πως στηριζε ο σαντος κατσουρ και θα καταλαβεις...οι σχεσεις παιχτων με προπονητη ειναι ιδιαιτερες ,,,,οι προπονητες στηριζουν...νοιωσε λιγο...με ενα κακο ματς δεν καις τον αλλο...ειδικα οταν δεν περασε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΠΑΛΛΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ
ελεος

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
με γκολ σε ατλετικο και γκολ σε μαλμε σερνεται ετσι;χαχαχχαχαχαχποσο μαλακας εισαι...για ομιλους τσου λου μιλαμε ξεκολλα...οχι ματς με οφη και δυναμο γαμισε με κιαφησε με  :2funny:
τον ειδαμε τον κλαους με την γκινγκαμπ...θαμπωσε γιαυτο μαλλον ξεκινησε  :2funny:
σε ποναει ο κωσταρας γιαυτο ησουνα ρουμανος βρωμιαρη;
Το γκολ στην Μαλμε που το ειδες;Μηπως εννοεις το οφσαιντ που οι βλαμενες φυλλαδες σας εξακολουθουν να λενε οτι δεν ηταν;
Εκτος αυτου Χριστιδη θα σε ενημερωσω για κατι που μαλλον δεν γνωριζεις..Εκτος απο τα ματς,καθρεφτης του παιχτη ειναι και οι προπονησεις..
Και οπως λενε οι ρεπορτερ του γαυρου,ο παιχτης δεν τραβαει ουτε εκει.δειχνει οτι ψαχνει τα πατηματα του.Ρομπα παλι λοιπον.Σκασε τωρα
να δουμε το ματσακι.

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Αίντε φτάνει ποιος έπρεπε και ποιος όχι και δείτε το ματσάκι!

hustler

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
5.223
Πόντοι
1.056
Ποιος Μητρογλου ???

Αντε σε κανα Ατρομητο, Νιονιο  δανεικος παλι ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom