Νέα

Πάμε Ελλαδάρα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 323K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Mε ποιόν τρόπο πιστεύετε ότι θα νικήσει και αύριο η εθνική το Λιχτενσταϊν ?

• Πάλι με αυτογκόλ

Ψήφοι: 26 12,3%
  • Θα χτυπήσει η μπάλα στον διαιτητή και θα μπει μέσα

Ψήφοι: 40 18,9%
  • Θα πάθουν δηλητηρίαση παίκτες του Λιχτενσταϊν

Ψήφοι: 48 22,6%
  • Θα πεθάνει ο προπονητής του Λιχτενσταϊν στον πάγκο

Ψήφοι: 38 17,9%
  • Με στραβοκλοτσιά ή κουτουλιά

Ψήφοι: 60 28,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    212

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Όντως φαβορί σήμερα οι Φινλανδοί αλλά επειδή οι δικοί μας είναι κωλόφαρδοι δεν αποκλείεται τίποτα     :grin:
Mα και με τους βασικους μας,φαβορι θα ηταν αυτοι ετσι και αλλιως.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.339
Πόντοι
5.006
το γιβραλταρ ποτε παιζει???? :think: :think: :think: :think:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εγω δεν ξερω τι θα γινει σημερα...δεν ειμαι μαντης...ολα μεσα ειναι...εγω θελω νικη οποιος και αν παιζει...αλλα αυτο που με ενοχλει οτι δυο τρεις αντιολυμπιακοι εφημεριδοπωλες και σαιτιστες κανουν κουμαντο στο ελληνικο ποδοσφαιρο....κατασπαραξαν διαμαντακο και μητρογλου με καθαρα οπαδικα κριτηρια,,,και βεβαια το πειθηνιο οργανο της κοκκινης επο ο κλαουντιο εσπευσε να υπακουσει στο ΄΄χαρτακι...
αυτο με νοιαζει και αυτο με ανησυχει...
οτι ανθρωποι που κονομανε απο το ποδοσφαιρο αφου πρωτα το ευτελιζουν και το κατηγορουν (δαγκωνουν το χερι που τους ταιζει με λιγα λογια) απλωνονται να κανουν και κουμαντο...και οπως φαινεται τα καταφερνουν μια χαρα...
εφαγαν τον παιχτη του ολυμπιακου που ηταν η αρχικη επιλογη και εβαλαν εναν του παοκ και εναν του παο...συγχαρητηρια....μπραβο...αξιοι...ειχαν παει να φανε και χολεμπας και μανωλα και αβρααμ και και...
εχουν μεταφερει την οπαδικη τους αρωστεια στην εθνικη...κριμα...πραγματικα κριμα....
η αληθεια παντα παει μπροστα...οι ιδιοι που με μανια στηριζαν κατσουρανη καραγκουνη
καλη επιτυχια στην ομαδα...

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
το γιβραλταρ ποτε παιζει???? :think: :think: :think: :think:

Tην ίδια ώρα σήμερα Ιρλανδία-Γιβραλτάρ  :rockon:  Είσαι υποστηρικτής ?

Και μην ξεχνάμε επίσης την ίδια ώρα στο Μπέλφαστ Βόρεια Ιρλανδία-Νησιά Φερόε. Να στείλουμε τη θετική μας ενέργεια στα νησιά !

www.facebook.com/groups/nisiaferoefans/]https://www.facebook.com/groups/nisiaferoefans/[/url[/video]]

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.339
Πόντοι
5.006
Tην ίδια ώρα σήμερα Ιρλανδία-Γιβραλτάρ  :rockon:  Είσαι υποστηρικτής ?
οχι φιλε...σαν μαρινο και τα μυαλα στα μπλεντερ... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
αν και σ αυτα τα προκριματικα δεν ξεκινησαμε καλα... :'( :'( :'( :'( :'(
παντως το γιβραλταρ θα ειναι δυνατος αντιπαλος...επιτελους γιατι τοσα χρονια ημασταν ανευ συναγωνισμου...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εγω δεν ξερω τι θα γινει σημερα...δεν ειμαι μαντης...ολα μεσα ειναι...εγω θελω νικη οποιος και αν παιζει...αλλα αυτο που με ενοχλει οτι δυο τρεις αντιολυμπιακοι εφημεριδοπωλες και σαιτιστες κανουν κουμαντο στο ελληνικο ποδοσφαιρο....κατασπαραξαν διαμαντακο και μητρογλου με καθαρα οπαδικα κριτηρια,,,και βεβαια το πειθηνιο οργανο της κοκκινης επο ο κλαουντιο εσπευσε να υπακουσει στο ΄΄χαρτακι...
αυτο με νοιαζει και αυτο με ανησυχει...
οτι ανθρωποι που κονομανε απο το ποδοσφαιρο αφου πρωτα το ευτελιζουν και το κατηγορουν (δαγκωνουν το χερι που τους ταιζει με λιγα λογια) απλωνονται να κανουν και κουμαντο...και οπως φαινεται τα καταφερνουν μια χαρα...
εφαγαν τον παιχτη του ολυμπιακου που ηταν η αρχικη επιλογη και εβαλαν εναν του παοκ και εναν του παο...συγχαρητηρια....μπραβο...αξιοι...ειχαν παει να φανε και χολεμπας και μανωλα και αβρααμ και και...
εχουν μεταφερει την οπαδικη τους αρωστεια στην εθνικη...κριμα...πραγματικα κριμα....
η αληθεια παντα παει μπροστα...οι ιδιοι που με μανια στηριζαν κατσουρανη καραγκουνη
καλη επιτυχια στην ομαδα...
Ρε συ χριστιδη ελεος πια δες το λιγο αντικειμενικα το γαμημενο...Ο μητρογλου σερνεται η οχι;To παιδι μακαρι να επιστρεψει γιατι τον χρειαζεται η εθνικη.αλλα την δεδομενη στιγμη δεν παταει καθολου καλα στα ποδια του.Καλα για τον διαμαντακο γελανε και οι πετρες,ειναι καλυτερος του Αθανασιαδη;Θα μας τρελανεις;

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
οχι φιλε...σαν μαρινο και τα μυαλα στα μπλεντερ... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
αν και σ αυτα τα προκριματικα δεν ξεκινησαμε καλα... :'( :'( :'( :'( :'(
παντως το γιβραλταρ θα ειναι δυνατος αντιπαλος...επιτελους γιατι τοσα χρονια ημασταν ανευ συναγωνισμου...

Έχετε βελτίωση σύντροφε ! 0-2 απ'τη Λιθουανία και μόνο 5-0 στην Άγγλια...άλλες εποχές θα είχε γράψει παραπάνω !

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.339
Πόντοι
5.006
Έχετε βελτίωση σύντροφε ! 0-2 απ'τη Λιθουανία και μόνο 5-0 στην Άγγλια...άλλες εποχές θα είχε γράψει παραπάνω !
ειμαι ρομαντικος εγω φιλε..αναπολω εκεινες τις παλιες εποχες... ;) ;) ;)
εξαλλου αφου δεν μπορουμε να κανουμε την υπερβαση προς τα πανω, ας την κανουμε προς τα κατω.... :grin: :grin: :grin:

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
ειμαι ρομαντικος εγω φιλε..αναπολω εκεινες τις παλιες εποχες... ;) ;) ;)
εξαλλου αφου δεν μπορουμε να κανουμε την υπερβαση προς τα πανω, ας την κανουμε προς τα κατω.... :grin: :grin: :grin:

Πιο κάτω δεν πάει αφού είναι τελευταίο στην παγκόσμια κατάταξη !  :2funny:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.339
Πόντοι
5.006
Πιο κάτω δεν πάει αφού είναι τελευταίο στην παγκόσμια κατάταξη !  :2funny:
τυπε τα τελευταια χρονια δεν ασολουμαστε  με την καταταξη...αυτη ειναι δεδομενη...ασχολουμαστε με επιμερους κατηγοριες (π.χ. ποσα γκολ θα φαμε ανα παιχνιδι, ενεργητικο και παθητικο τερματων στον ομιλο κτλ)....και σαυτες τις κατηγοριες παντα υπαρχει χωρος για υπερβαση...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.119
Πόντοι
6.515
To ματς δεν θα βλέπεται. Μονη λυση να ειμαστε κι εδώ συντονισμενοι να λεμε καμμια μαλακια να περναει η ωρα

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Μαυρίας, Καρέλης, Αθανασιάδης

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Πάλι καλά που δεν έβαλε τον Γιαννάκη Παπαδόπουλο και τον Βέλλιο :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Σαλπιγγίδη,Σαμαρά,Μήτρογλου

Ντεφορμε και οι 3
Ειδικά ο Σαμαράς!
Αν και ειδικά απο Μαυρία Καρέλη δεν έχω ιδέα να πω την αλήθεια, πρώτη φορά τους βλέπω
προφανως αυτων που πηγαν την ομαδα στη βραζιλια :)

και ο Κατσουράνης πήγε Βραζιλία! :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
0-litti.jpg