redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
λες να ειδε τα κοκκινα της ρουμανιας και να πιστεψε ο ρεφερι οτι ηταν ο ολυμπιακος;ρε τυποι μαιμουδια μου φανηκε το πεναλτυ...μονο εγω το ειδα;![]()
λες να ειδε τα κοκκινα της ρουμανιας και να πιστεψε ο ρεφερι οτι ηταν ο ολυμπιακος;ρε τυποι μαιμουδια μου φανηκε το πεναλτυ...μονο εγω το ειδα;![]()
ρε μαλακα εισαι τραγικος...εχει παρει μπαλλα ο μητρογλου;που ειδες αν ειναι χαλια;στο παιχνιδι χωρις μπαλλα;και ο μητρογλου χαλια τυπε ο σαβιολα μας εφταιγε που εβαλε 18 γκολ σε 30 παιχνιδια και μοιρασε και 10 ασσιστ χωρις να παιζει κ βασικος τοσο πολυ
ηταν;εγω βλεπω βαζει το ποδι στο εδαφος και πεφτει πανω ο ρουμανος...εσυ τι ειδες;να τον ανατρεπει;λες να ειδε τα κοκκινα της ρουμανιας και να πιστεψε ο ρεφερι οτι ηταν ο ολυμπιακος;
το 2016 ο Οτο θα εχει πατησει τα 78, προλαβαινει αλλα δυο χρονια να μας ξανακοουτσαρει?καλα θα τα κονομησει και ο ρανιερι απο την αποζημιωση που θα παρει μολις τον διωξουν,αντε με τον παππουλη
ολη την ωρα οφσαιντ ειναι,ασε που δεν κινειται καθολου εχει κατασκηνωσειρε μαλακα εισαι τραγικος...εχει παρει μπαλλα ο μητρογλου;που ειδες αν ειναι χαλια;στο παιχνιδι χωρις μπαλλα;...ουτε μια μπαλλια δεν εχει παρει...πλακα κανεις;;
ρε μαλακα εισαι τραγικος...εχει παρει μπαλλα ο μητρογλου;που ειδες αν ειναι χαλια;στο παιχνιδι χωρις μπαλλα;...ουτε μια μπαλλια δεν εχει παρει...πλακα κανεις;;
μονο τον ρεντμαν ακουμε τυπε για το στοιχημαφορτωστε ολοι τωρα τον ασσο...αντε θα σας κανω παλι με λεφτα![]()
ολη την ωρα οφσαιντ ειναι,ασε που δεν κινειται καθολου εχει κατασκηνωσει
:oφορτωστε ολοι τωρα τον ασσο...αντε θα σας κανω παλι με λεφτα![]()
τα ριπλευ που δειχνει τωρα πιο γρηγορα μου φαινονταιΗ ομάδα πιο αργή και από το ριπλέϋ.
βαλτε λεμε ολα τα λεφτα στον ασσο...το ματς ειναι μου μου...μονο τον ρεντμαν ακουμε τυπε για το στοιχημα
βαλτε λεμε ολα τα λεφτα στον ασσο...το ματς ειναι μου μου...
τυπε θεωρεις οτι αυτοι οι παικτες μπορουν να βαλουν 2 γκολ εστω και σε στημενο ματς;βαλτε λεμε ολα τα λεφτα στον ασσο...το ματς ειναι μου μου...
Δεν έχει να κάνει ο Χολέμπας έχει χάσει τον παίχτη και εκείνος πριν φύγει στο κενό και γίνει ακόμα πιο επικίνδυνος "ανατρέπεται". Έξυπνο πέσιμο και μαλακια του Χολέμπας. Στην περιοχή δεν απλώνεις πόδι αν δεν είσαι σίγουρος.ηταν;εγω βλεπω βαζει το ποδι στο εδαφος και πεφτει πανω ο ρουμανος...εσυ τι ειδες;να τον ανατρεπει;
ετσι ακριβωςΑρχίδια, το πολύ Χ να ρθει