redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
εχεις να προτεινεις καμια καλη τυπε;εγω πιστευω ειτε χασουμε ειτε κερδισουμε θα δουλεψουν καλα αποψε οι ρουμανες
εχεις να προτεινεις καμια καλη τυπε;εγω πιστευω ειτε χασουμε ειτε κερδισουμε θα δουλεψουν καλα αποψε οι ρουμανες
τι να δω ρε τυπε,δεν κανει το παιδιτυπε ρεντμαν τον μανταλο πως τον βλεπεις?
και αν φορτσαρε θα βλεπαμε διαφορα τυπεΑστεία η Εθνική μέχρι τώρα...κανένα πλάνο...απροπόνητη...εντελώς...
Δεν φόρτσαρε λέει ο Ρανιέρι(ς)...στην προπόνηση...![]()
σε θεσσαλονικη εβελινα ανοικτοχρωμη και αλεξανδρα γυφτορουμαναεχεις να προτεινεις καμια καλη τυπε;
δουλεμενο στην προπονηση ειναι αυτο τυπετα γιδια τρακαραν μεταξυ τους![]()
τυπε μονο ο μητρογλου αξιζειαυτος ο σαμαρας αηδια εχει καταντησει,μου αρεσει που λεγανε θα παει αθλετικο,ουτε στην γουεστ μπρομ δεν υπαρχει περιπτωση να τον βαλουν να παιξει
τον ηθελε λεει ο Πραντελης στου Γαλατα το Σεραϊ για αντι-Ντρογκμπα.αυτος ο σαμαρας αηδια εχει καταντησει,μου αρεσει που λεγανε θα παει αθλετικο,ουτε στην γουεστ μπρομ δεν υπαρχει περιπτωση να τον βαλουν να παιξει
και αν φορτσαρε θα βλεπαμε διαφορα τυπε![]()
και ο μητρογλου χαλια τυπε ο σαβιολα μας εφταιγε που εβαλε 18 γκολ σε 30 παιχνιδια και μοιρασε και 10 ασσιστ χωρις να παιζει κ βασικος τοσο πολυτυπε μονο ο μητρογλου αξιζει![]()
ειναι γιατι βλεπεις πολυ Εθνικη Ελλαδος τυπε και εισαι συνηθισμενος στο γρηγορο ποδοσφαιροκοντευει να με παρει ο υπνος με το ρυθμο του παιχνιδιού...![]()
και στο θεαματικο τυπεειναι γιατι βλεπεις πολυ Εθνικη Ελλαδος τυπε και εισαι συνηθισμενος στο γρηγορο ποδοσφαιρο