FABOULOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Ε εντάξει ο θείος νομίζω...Δεν πιστεύω ο ανηψιός να κάνει την καριέρα του θείου του.Αλλά έχει μέλλον ακόμα μπροστά του,ποτέ δεν ξέρεις...Ο θείος ή ανηψιός είναι καλύτερος????
Ε εντάξει ο θείος νομίζω...Δεν πιστεύω ο ανηψιός να κάνει την καριέρα του θείου του.Αλλά έχει μέλλον ακόμα μπροστά του,ποτέ δεν ξέρεις...Ο θείος ή ανηψιός είναι καλύτερος????
Τώρα που θα πάει στην Ρεάλ πιστεύω οτι θα εξελιχθείΕ εντάξει ο θείος νομίζω...Δεν πιστεύω ο ανηψιός να κάνει την καριέρα του θείου του.Αλλά έχει μέλλον ακόμα μπροστά του,ποτέ δεν ξέρεις...
Τώρα που θα πάει στην Ρεάλ πιστεύω οτι θα εξελιχθεί
Εεεεεε???? :o. Αλήθεια αυτό,δεν έχω ακούσει κάτι...Τώρα που θα πάει στην Ρεάλ πιστεύω οτι θα εξελιχθεί
Τι, δεν θα πάει στην Ρεάλ?Δίνει περισσότερα η Μπάγερν?
Μην είσαι τόσο σίγουρος...Παιδιά, δεν βλέπω να μπαίνει άλλο γκολ....2 λεπτά έμειναν
Τι, δεν θα πάει στην Ρεάλ?Δίνει περισσότερα η Μπάγερν?
Όχι ρε, πλάκα κάνουμε....μια χαρά στόπερ μπορεί να γίνει.....Δηλαδή πρέπει να τον ζητάει η ρεάλ κι η μπάγερν για να θεωρείται καλό στόπερ για την ελλάδα;
Αίσχος τι έδωσε ρε...Πέναλτυ
ΣφαγήΑίσχος τι έδωσε ρε...
Όπως το είχα προβλέψει,φάγαμε και τέταρτο...
Σφύρα το ρεεεεεεεεε!!!!!!!
Μην απογοητευεστε τυποι,πιστευω θα παμε πολυ καλυτερα στο επομενο ματς με τη Βουλγαρια
Μας έσφαξε ο διαιτητής...Σφαγή
Ο Σιμεόνε είναι ίιιιιιιδιος!!!!!!!
Και ο μαλλί!Μας έσφαξε ο διαιτητής...
Ναι,ναι...
Τώρα παίζουμε... . Θα είμαστε κουρασμένοι όμως,δύο ματς στο καπάκι δεν είναι εύκολα πράγματα...Μην απογοητευεστε τυποι,πιστευω θα παμε πολυ καλυτερα στο επομενο ματς με τη Βουλγαρια
Δεν πρόλαβα να τον δω...Και ο μαλλί!
Τσέκαρε μούτρα ο Βούλγαρος που φοράει το 3