FABOULOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Ε εντάξει ο θείος νομίζω...Δεν πιστεύω ο ανηψιός να κάνει την καριέρα του θείου του.Αλλά έχει μέλλον ακόμα μπροστά του,ποτέ δεν ξέρεις...Ο θείος ή ανηψιός είναι καλύτερος????
Ε εντάξει ο θείος νομίζω...Δεν πιστεύω ο ανηψιός να κάνει την καριέρα του θείου του.Αλλά έχει μέλλον ακόμα μπροστά του,ποτέ δεν ξέρεις...Ο θείος ή ανηψιός είναι καλύτερος????
Τώρα που θα πάει στην Ρεάλ πιστεύω οτι θα εξελιχθείΕ εντάξει ο θείος νομίζω...Δεν πιστεύω ο ανηψιός να κάνει την καριέρα του θείου του.Αλλά έχει μέλλον ακόμα μπροστά του,ποτέ δεν ξέρεις...![]()
Εεεεεε???? :o. Αλήθεια αυτό,δεν έχω ακούσει κάτι...Τώρα που θα πάει στην Ρεάλ πιστεύω οτι θα εξελιχθεί![]()
Τι, δεν θα πάει στην Ρεάλ?Δίνει περισσότερα η Μπάγερν?
Μην είσαι τόσο σίγουρος...Παιδιά, δεν βλέπω να μπαίνει άλλο γκολ....2 λεπτά έμειναν![]()
Τι, δεν θα πάει στην Ρεάλ?Δίνει περισσότερα η Μπάγερν?![]()
Όχι ρε, πλάκα κάνουμε....μια χαρά στόπερ μπορεί να γίνει.....Δηλαδή πρέπει να τον ζητάει η ρεάλ κι η μπάγερν για να θεωρείται καλό στόπερ για την ελλάδα;![]()
Αίσχος τι έδωσε ρε...Πέναλτυ![]()
ΣφαγήΑίσχος τι έδωσε ρε...
Όπως το είχα προβλέψει,φάγαμε και τέταρτο...
Σφύρα το ρεεεεεεεεε!!!!!!!![]()
Μην απογοητευεστε τυποι,πιστευω θα παμε πολυ καλυτερα στο επομενο ματς με τη Βουλγαρια![]()
![]()
![]()
![]()
Μας έσφαξε ο διαιτητής...Σφαγή
Ο Σιμεόνε είναι ίιιιιιιδιος!!!!!!!
Και ο μαλλί!Μας έσφαξε ο διαιτητής...
Ναι,ναι...![]()
Τώρα παίζουμε...Μην απογοητευεστε τυποι,πιστευω θα παμε πολυ καλυτερα στο επομενο ματς με τη Βουλγαρια![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν πρόλαβα να τον δω...Και ο μαλλί!
Τσέκαρε μούτρα ο Βούλγαρος που φοράει το 3![]()