FABOULOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Αξίζει...Πήγαμε πολύ καλά...Ναι ρε τύπε....Μαραντόνα, Ρεντόντο, Μπατιστούτα κτλ....εντάξει, έχω δει βιντεάκια αλλά ποτέ αγώνα ολόκληρο!
Τους κρατήσαμε στα τέσσερα μόνο...
Αξίζει...Πήγαμε πολύ καλά...Ναι ρε τύπε....Μαραντόνα, Ρεντόντο, Μπατιστούτα κτλ....εντάξει, έχω δει βιντεάκια αλλά ποτέ αγώνα ολόκληρο!
Ο Κωφίδης έχει μουστάκι?Καλά είδα????Αξίζει...Πήγαμε πολύ καλά...
Και όχι μόνο αυτός...Γενικά τα γκολ που φάγαμε σ' εκείνο το Μουντιάλ,ήταν σχεδόν όλα γκολάρες...Τι έβαλε ο Μαραντόνα ρεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτός ο Σιμεόνε, είναι ο Ντιέγκο η προπονητάρα????
Και που να δεις και τον Τσιαντάκη με το μαλλί και το μουστάκι...Ο Κωφίδης έχει μουστάκι?Καλά είδα????
Δεν τον έχει δείξει κοντινόΔε βλέπεις ρε;
Έχουν κάνει 10000000000000000000000000000 λάθη!Και κανένας δεν πρεσάρει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πόσο ξένο μοιάζει το ποδόσφαιρο εκείνης της εποχής.....
Δεν σούταρε ο Μαραγκός!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Λαμπάδα στον Ρεχάγκελ
Ναι ρε τον άχρηστο μία ώρα να σουτάρει έκανε...Δεν σούταρε ο Μαραγκός!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μόνο ο Σαραβάκος παίζει
Αυτός ο Μανωλάς είναι ο θείος του νέου, του ΑΕΚτσή???Ναι ρε τον άχρηστο μία ώρα να σουτάρει έκανε...
Ωραίος ο Σαραβάκος,χάσαμε καλή ευκαιρία...
Πάντως βλέπω να τρώμε και άλλο γκολ...
Δεν νομίζω να έχει πολύ...Πόσο έχει στο λάιβ να βάλει κι άλλο γκολ η αργεντινή;
Πολύ σωστά... . Σαν την πολιτική είναι και το ποδόσφαιρο...Αυτός ο Μανωλάς είναι ο θείος του νέου, του ΑΕΚτσή???
Και βάλε...Καλά ο Κωφίδης, Ρομπέρτο Κάρλος να 'ουμ
Ο θείος ή ανηψιός είναι καλύτερος????Πολύ σωστά... . Σαν την πολιτική είναι και το ποδόσφαιρο...
Ο θείος ή ανηψιός είναι καλύτερος????