FABOULOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Αξίζει...Πήγαμε πολύ καλά...Ναι ρε τύπε....Μαραντόνα, Ρεντόντο, Μπατιστούτα κτλ....εντάξει, έχω δει βιντεάκια αλλά ποτέ αγώνα ολόκληρο!![]()
Τους κρατήσαμε στα τέσσερα μόνο...
Αξίζει...Πήγαμε πολύ καλά...Ναι ρε τύπε....Μαραντόνα, Ρεντόντο, Μπατιστούτα κτλ....εντάξει, έχω δει βιντεάκια αλλά ποτέ αγώνα ολόκληρο!![]()
Ο Κωφίδης έχει μουστάκι?Καλά είδα????Αξίζει...Πήγαμε πολύ καλά...![]()
Και όχι μόνο αυτός...Γενικά τα γκολ που φάγαμε σ' εκείνο το Μουντιάλ,ήταν σχεδόν όλα γκολάρες...Τι έβαλε ο Μαραντόνα ρεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτός ο Σιμεόνε, είναι ο Ντιέγκο η προπονητάρα????
Και που να δεις και τον Τσιαντάκη με το μαλλί και το μουστάκι...Ο Κωφίδης έχει μουστάκι?Καλά είδα????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν τον έχει δείξει κοντινόΔε βλέπεις ρε;![]()
Έχουν κάνει 10000000000000000000000000000 λάθη!Και κανένας δεν πρεσάρει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πόσο ξένο μοιάζει το ποδόσφαιρο εκείνης της εποχής.....
Δεν σούταρε ο Μαραγκός!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Λαμπάδα στον Ρεχάγκελ
Ναι ρε τον άχρηστο μία ώρα να σουτάρει έκανε...Δεν σούταρε ο Μαραγκός!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μόνο ο Σαραβάκος παίζει![]()
Αυτός ο Μανωλάς είναι ο θείος του νέου, του ΑΕΚτσή???Ναι ρε τον άχρηστο μία ώρα να σουτάρει έκανε...
Ωραίος ο Σαραβάκος,χάσαμε καλή ευκαιρία...
Πάντως βλέπω να τρώμε και άλλο γκολ...![]()
Δεν νομίζω να έχει πολύ...Πόσο έχει στο λάιβ να βάλει κι άλλο γκολ η αργεντινή;![]()
Πολύ σωστά...Αυτός ο Μανωλάς είναι ο θείος του νέου, του ΑΕΚτσή???![]()
Και βάλε...Καλά ο Κωφίδης, Ρομπέρτο Κάρλος να 'ουμ![]()
Ο θείος ή ανηψιός είναι καλύτερος????Πολύ σωστά.... Σαν την πολιτική είναι και το ποδόσφαιρο...
![]()