Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Όχι πάλι πελάτες του Κετσπάγια γαμώ την κοινωνία μου!!!!
-Πελάτες μου!
-Πελάτες μου!
Ημίχρονο...Και δυστυχώς τον πίνουμε ακόμα...τι γινεται ακομα στο -1 ειμαστε..? δε βλεπω
Ημίχρονο...Και δυστυχώς τον πίνουμε ακόμα...
Βαλε καμια Candid κι ασε τα ποδοσφαιρα!
Επεισόδιο Κατσουράνη – οπαδού!
Ο διεθνής μέσος απάντησε με ύβρεις σε οπαδό όταν του φώναξε να φύγει από την Εθνική μαζί με τον Καραγκούνη
Επεισόδιο μικρής έκτασης είχαμε μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής στο Καραϊσκάκη. Ο Κώστας Κατσουράνης τη στιγμή που ήταν στη μικτή ζώνη κάνοντας δηλώσεις, ήρθε... αντιμέτωπος με έναν οπαδό όταν του φώναξε «σήκω φύγε από την Εθνική, πάρε και τον Καραγκούνη μαζί». Ο Κατσουράνης εκνευρισμένος σταμάτησε τις δηλώσεις, του απάντησε με ύβρεις (δεν μπορούν να μεταφερθούν τα λόγια που είπε...) και σηκώθηκε και έφυγε κατευθυνόμενος προς το πούλμαν της ομάδας, με το σκηνικό να επαναλαμβάνεται. Το θέμα έληξε μόλις ο Κατσουράνης έκατσε στην θέση του στο πούλμαν της εθνικής.
-----------------------------------------------------
θυμωσε κιολας ο παλαιμαχος...
ιδια σκατα και ο σαντος...τον ειδε στο μουντιαλ και με τη ξανθη και μαγευτηκε...
τετοιο λομπυ δεν υπαρχει πουθενα..
εδω επαιζε με το σαμαρα πισω απο τα 2 κοντοπουτανα για ενα ολοκληρο ημιχρονιο...
παγκοσμια αποκαλυψη,να παιζει κορφη ο 1,45 και πισω του ο διμετρος!
το δευτερο δεν αντεξα να το δω και δεν εχω εικονα για αυτα που λες,μη λεω και ψεματα..
το χειροτερο με αυτο το μαλακα ειναι οτι εχει εμμονες..χειροτερος απο το βατραχο ειναι..ααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
αυτά έλεγα στον αεκτζή που ήταν μαζί μου....
περίπου στο 40 το κατάλαβς και έβαλε εξτρέμ αριστερό τον Σαμαρά και έφερε εξτρέμ τον Σάλπι δεξιά...
και αποφάσισε μετά από 40 λεπτά ποδοσφαιρικής ταλαιπωρίας μα παίξει 4-3-3 με κορυφή βέβαια.... μέχρι το 75..... τον ένα κι ένα μίλκο....
Ισως απο τα λίγα παίγνια που ο ίδιος ο προπονητής αυτοκτονεί μη δικαιολογώντας τα φράγκα που παίρνει από το σύστημα και τους παίκτες που ξεκινάει......
ΜΕ τις αλλαγές του και στην τακτική και στους παίκτες απέδειξε πρώτα σοτν εαυτό του ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ.
ποιά άκρη ρε...το χειροτερο με αυτο το μαλακα ειναι οτι εχει εμμονες..χειροτερος απο το βατραχο ειναι..
αν συνεχισει να παιζει με τους νανους στην κορυφη,στα περισσοτερα ματσ του ομιλου που θα μας περιμενουν,θα χουμε κλαματα..
θα αναπολισουμε τον αλζχαιμερ (παναγια μου τι εχουν δει τα ματια μας :-)
με αυτο τον ταβερνιαρη που μπλεξαμε..
αυτος δουλευε παντου το 4-5-1 με δυο κοφτες να λυνουν και να δενουν(αεκ,παοκ)..εδω δεν εχει ουτε τους καταλληλους κοφτες για αυτη τη δουλεια,ουτε παιχτες να παιξουν στο πλαι,και αναγκαζεται να κανει πειραματα..
μεχρι να βρει την ακρη βλεπω να χουμε πεταξει καμια 10αρια ποντουλακια.
προφανως ρομβο εννοεις,γιατι πλαγια χαφ για τη νορμαλ μορφη δε βρισκω..ποιά άκρη ρε...
μια χαρά μπορεί να παίξει 4-4-2 χωρίς τους μαλάκες που παίρνει.
αυτή τη στιγμή μα πάνε σπίτι τους γκέκας καραγκουνης κατσουράνης να δούμε λίγη μπαλλίτσα με πιτσιρικαρία. ο τύπος δεν έχει το θεό του.
ακου Σαμαράς πίσω από τα δύο φορ .....
το 4-2-3-1 που τσακωνόμασταν (μούφα μετεξέλιξη του 4-5-1) οι ισπανολι το χουν κάνει ευαγγέλιο.προφανως ρομβο εννοεις,γιατι πλαγια χαφ για τη νορμαλ μορφη δε βρισκω..
επιπλεον το 4-4-2(εκτος ρομβου)δεν παιζεται απο καμια σοβαρη ομαδα πια ρε..
μεχρι και ο τσιχλας για να κανει πορεια το γυρισε..
για μενα η 3αδα στο κεντρο ειναι ευαγγελιο..
**γκεκας-κατσουρανης-καραβουτας ΔΡΟΜΟ!
στην ελλαδα ζουμε...δεν προκειται να γινει ΠΟΤΕ αυτο...το 4-2-3-1 που τσακωνόμασταν (μούφα μετεξέλιξη του 4-5-1) οι ισπανολι το χουν κάνει ευαγγέλιο.
έχει όμως ένα τεράστιο πρόβλημα...
παίγνια σαν το ηρα-γάβρος μπορεί να καταλήξουν σε τραγωδία.
4-4-2 με ή χωρίς ρόμβο για ομάδες χωρίς μεγάλα τεχνικά προσόντα και καλή κυκλοφορία είναι μια χαρά.
Αν δεν έχει εξτρέμ να πάει να τα πάρει από β και γ εθνική.....
εδω επαιζε με το σαμαρα πισω απο τα 2 κοντοπουτανα για ενα ολοκληρο ημιχρονιο...
παγκοσμια αποκαλυψη,να παιζει κορφη ο 1,45 και πισω του ο διμετρος!