Νέα

Πάμε Ελλαδάρα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 322K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Mε ποιόν τρόπο πιστεύετε ότι θα νικήσει και αύριο η εθνική το Λιχτενσταϊν ?

• Πάλι με αυτογκόλ

Ψήφοι: 26 12,3%
  • Θα χτυπήσει η μπάλα στον διαιτητή και θα μπει μέσα

Ψήφοι: 40 18,9%
  • Θα πάθουν δηλητηρίαση παίκτες του Λιχτενσταϊν

Ψήφοι: 48 22,6%
  • Θα πεθάνει ο προπονητής του Λιχτενσταϊν στον πάγκο

Ψήφοι: 38 17,9%
  • Με στραβοκλοτσιά ή κουτουλιά

Ψήφοι: 60 28,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    212

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
το καλό είναι ότι πέσαμε πάλι με λετονίες,μάλτες,ισραήλ και γεωργίες...
καλο ειναι αυτο??
θα κερδας με μισο μηδεν,θα νομιζουν ολα τα ζωα οτι εισαι υπερδυναμη και θα γελασει ο καθε πικραμενος παλι στα τελικα..

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Kαλα αν παιξουμε οπως παιζουμε τωρα με την Σενεγαλη,θα γινει αυτο που εγινε το '94.
θα τρωμε 3αρες και 4αρες!!!

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
γιατι περιμενεις να παιξουμε καλυτερα?  :2funny: :2funny: :2funny:
Αυτο ειναι το ελληνικο ποδοσφαιρο το μονο που μας σωζει ειναι η κολαρα του οτο γιατι οι επιλογες του.....γαματα

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
πηραμε και ευρωπαικο..... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:αυτα δεν γινονται

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
τσιρκο-μεντρανο

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
[size=16pt]Πάμε Γερά Σήμερα!!!!!!!!!!!!!![/size]

[size=20pt]ΦΟΡΤΣΑ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!!!!!!!!![/size]
[move][size=24pt]Γ@@Ω Την ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ και το ΔΝΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size][/move]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
maradona1.jpg

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
[size=16pt]Πάμε Γερά Σήμερα!!!!!!!!!!!!!![/size]

[size=20pt]ΦΟΡΤΣΑ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!!!!!!!!![/size]
[move][size=24pt]Γ@@Ω Την ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΕ και το ΔΝΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size][/move]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Στη σωστή κατεύθυνση οι επιλογές του Σάντος κατά τη γνώμη μου.

Όξω οι Χαλκιάς, Μόρας, Σεϊταρίδης, Τζιόλης, Πατσατζόγλου, Πρίττας, Καπετάνος και [size=12pt]Χαριστέας[/size].
smiley-kick-butt.gif

Μέσα οι: Γ.Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας, Μήτρογλου, Μαρίνος, Καφές.

Τον Μόρα γιατί τον έδιωξε, είναι τραυματίας; :think:
Έκπληξη ο Καφές, έχοντας κλείσει τα 32, οπότε στο Euro 2012 θα είναι 34.

Αναλυτικά την αποστολή, που θα συγκεντρωθεί το βράδυ της προσεχούς Κυριακής (8/8) σε παραλιακό ξενοδοχείο αποτελούν οι: Σηφάκης (Άρης), Τζόρβας (Παναθηναϊκός), Κυργιάκος (Λίβερπουλ), Μαλεζάς (ΠΑΟΚ), Μανιάτης (Πανιώνιος), Μαρίνος (Παναθηναϊκός), Αβραάμ Παπαδόπουλος (Ολυμπιακός), Παπασταθόπουλος (Μίλαν), Σπυρόπουλος (Παναθηναϊκός), Τζαβέλλας (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Βύντρα (Παναθηναϊκός), Γκέντσογλου (ΑΕΚ), Καφές (ΑΕΚ), Καραγκούνης (Παναθηναϊκός), Κατσουράνης (Παναθηναϊκός), Νίνης (Παναθηναϊκός), Γιάννης Παπαδόπουλος (Ολυμπιακός), Τοροσίδης (Ολυμπιακός), Γκέκας (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Μήτρογλου (Ολυμπιακός), Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ) και Σαμαράς (Σέλτικ).

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Εξω ο Αμανατιδης, λυσσαξε ηδη:

Την απόφαση να μην αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας πήρε ο Γιάννης Αμανατίδης και την ανακοίνωση μιλώντας στο περιθώριο της προπόνησης της Άιντραχτ τη Δευτέρα. Μάλιστα ο 28χρονος επιθετικός άφησε αιχμές για τις επιλογές των παικτών και παρουσιάστηκε ενοχλημένος από καταστάσεις και πρόσωπα.

«Ορισμένα καλά ονόματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχουν αποσυρθεί, γιατί κάποια πράγματα δεν είναι σωστά. Γι’ αυτό δεν έχω πλέον διάθεση. Θέλω να αφοσιωθώ πλέον ολοκληρωτικά στις υποχρεώσεις μου με το σύλλογό μου και να βάλω τέλος στην καριέρα μου στην Εθνική», δήλωσε ο Αμανατίδης, που δεν είχε κληθεί για το φιλικό της Τετάρτης με τη Σερβία, ενώ στη συνέχεια άφησε αιχμές για την ομοσπονδία: «Κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν αγωνίζονταν στις ομάδες τους, αλλά έπαιζαν συνήθως στην Εθνική. Αυτό δεν έχει λογική. Ήταν γνωστό για εννέα στους δέκα παίκτες ποιος θα παίζει. Όποια απόδοση κι αν είχαν στις ομάδες τους. Πίστευα πως το ελληνικό ποδόσφαιρο θα γινόταν καλύτερο, αλλά δεν έγινε κάτι τέτοιο. Κάποιοι παίκτες δεν εκπροσωπούσαν τη χώρα, αλλά τους εαυτούς τους. Χρησιμοποιούσαν την ομάδα για να προβληθούν, αν και οι περισσότεροι δεν έπαιζαν στις ομάδες τους. Αυτό με ενοχλούσε πάντα, ακόμη κι όταν ήμουν εκεί. Αυτοί οι μηχανισμοί γύρω από την Εθνική με έκαναν έξαλλο και τους βαρέθηκα. Αν έλεγα όλα όσα γνωρίζω, τότε θα έσκαγε βόμβα».

Ο Γιάννης Αμανατίδης αποσύρεται από την Εθνική έχοντας 35 συμμετοχές και 3 γκολ στο ενεργητικό του, με σημαντικότερη στιγμή στην καριέρα του με το εθνόσημο το γκολ της νίκης-πρόκρισης στα τελικά του Euro 2008 απέναντι στην Τουρκία στην Κωνσταντινούπολη.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66

Όξω οι Χαλκιάς, Μόρας, Σεϊταρίδης, Τζιόλης, Πατσατζόγλου, Πρίττας, Καπετάνος και [size=12pt]Χαριστέας[/size].
smiley-kick-butt.gif

Τον Μόρα γιατί τον έδιωξε, είναι τραυματίας; :think:
Έκπληξη ο Καφές, έχοντας κλείσει τα 32, οπότε στο Euro 2012 θα είναι 34.

Αναλυτικά την αποστολή, που θα συγκεντρωθεί το βράδυ της προσεχούς Κυριακής (8/8) σε παραλιακό ξενοδοχείο αποτελούν οι: Σηφάκης (Άρης), Τζόρβας (Παναθηναϊκός), Κυργιάκος (Λίβερπουλ), Μαλεζάς (ΠΑΟΚ), Μανιάτης (Πανιώνιος), Μαρίνος (Παναθηναϊκός), Αβραάμ Παπαδόπουλος (Ολυμπιακός), Παπασταθόπουλος (Μίλαν), Σπυρόπουλος (Παναθηναϊκός), Τζαβέλλας (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Βύντρα (Παναθηναϊκός), Γκέντσογλου (ΑΕΚ), Καφές (ΑΕΚ), Καραγκούνης (Παναθηναϊκός), Κατσουράνης (Παναθηναϊκός), Νίνης (Παναθηναϊκός), Γιάννης Παπαδόπουλος (Ολυμπιακός), Τοροσίδης (Ολυμπιακός), Γκέκας (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Μήτρογλου (Ολυμπιακός), Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ) και Σαμαράς (Σέλτικ).
καλά τα έχωσε ο αλέφαντος στον χαριστέα

Επισκέπτης

smiley-kick-butt.gif

Θαύμα,θαύμα,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! :rockon: :headbang2:

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950

smiley-kick-butt.gif

Να δω τώρα τί δικαιολογία θα βρούμε αν είμαστε χώμα...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ο οποίος λέει άφησε και κάτι υπόνοιες...
ναι, για τον ρεχάγκελ και όσους σκούπιζαν τον πάγκο στις ομάδες τους αλλά παίζανε κανονικά στην εθνική

κανονικά στη θέση που είμαστε πρέπει να διώξουν όλους όσους είναι πάνω από 25 στην εθνική και να μπουν μέσα όλοι οι πιτσιρικάδες, θα σου πω εγώ μετά τι ομαδάρα θα έχουνε.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ναι, για τον ρεχάγκελ και όσους σκούπιζαν τον πάγκο στις ομάδες τους αλλά παίζανε κανονικά στην εθνική

κανονικά στη θέση που είμαστε πρέπει να διώξουν όλους όσους είναι πάνω από 25 στην εθνική και να μπουν μέσα όλοι οι πιτσιρικάδες, θα σου πω εγώ μετά τι ομαδάρα θα έχουνε.

Έλα ρε γιατί;

Κυριάκος, Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος (οριακός), Σηφάκης, Τζόρβας, Τοροσίδης (οριακός), Σαμαράς (οριακός), Καπτάν Φάνη Γκεκας.

Άσε που ο τελευταίος έτσι όπως πάει θα περάσει και τον Αναστόπουλο σε γκολ  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom