talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
τι λε ρε..έχεις απ αυτά πούχουν οι άντρες?......βγάζετε και τέτοια στην παγουρία?....νόμιζα ότι έχετε μόνο ...φέτα και κασέρι....Μου κλασες τον πούτσο με τ'αρχίδια...
τι λε ρε..έχεις απ αυτά πούχουν οι άντρες?......βγάζετε και τέτοια στην παγουρία?....νόμιζα ότι έχετε μόνο ...φέτα και κασέρι....Μου κλασες τον πούτσο με τ'αρχίδια...
Και κλαρίνο...τι λε ρε..έχεις απ αυτά πούχουν οι άντρες?......βγάζετε και τέτοια στην παγουρία?....νόμιζα ότι έχετε μόνο ...φέτα και κασέρι....
απ αυτό σίγουρα...κιτσάκης τ αηδόνι της ηπείρου....δώκε τσαρούχι.....Και κλαρίνο...
Σκούπισε τα σάλια σου τώρα...
απ αυτό σίγουρα...κιτσάκης τ αηδόνι της ηπείρου....δώκε τσαρούχι.....
ταλος
αντε γεια ανθεληνα
πάλι καλά που δεν με είπε κουμμουνιστή.....ανθελληνας ο ταλος?
και όμως δεν αποκλείω να περάσουμε.....ούτε με ισπανία πέσαμε ούτε με βραζιλία ούτε με ολλανδία ούτε με γκάνα,καμερούν ούτε με ακτή ελεφαντοστού...αυτές είναι πιστεύω οι καλύτερες ομάδες με τις περισσότερες δημιουργικές-επιθετικές ικανότητες.
πάλι καλά που δεν με είπε κουμμουνιστή.....
φαντάζεσαι να σε έλεγε γάβρο??πάλι καλά που δεν με είπε κουμμουνιστή.....
Κ'εγώ που νόμιζα ότι την απελευθέρωσε ο Κολοκοτρώνης...ανθελληνας και κομμουνιστης δεν γινεται. ιστορικα οι κομμουνιστες απελευθερωσαν την ελλαδα.
ανθελληνας και κομμουνιστης δεν γινεται. ιστορικα οι κομμουνιστες απελευθερωσαν την ελλαδα.
Κ'εγώ που νόμιζα ότι την απελευθέρωσε ο Κολοκοτρώνης...
Τα κομματικά σας να τα λύσετε (λέμε τώρα, πάλι τα μπινελίκια θα αρχίσετε... ) στα ανάλογα thread.
πάλι καλά που δεν με είπε κουμμουνιστή.....
Επίσης θυμάμαι που μου έλεγε ιστορίες ο παππούς μου από τον β' παγκόσμιο...ειχαμε ξανα πολεμο ξερεις , το 40. γιορταζουμε 2 εθνικες εορτες θυμασαι?
και στον πολεμο του 40 οι κομμουνιστες απελευθερωσαν την ελλαδα.και μετα εκαναν το λαθος να παραδωσουν τα οπλα και την
εξουσια στους αγγλους. με τα γνωστα επακολουθα για την χωρα μας.
ειχαμε ξανα πολεμο ξερεις , το 40. γιορταζουμε 2 εθνικες εορτες θυμασαι?
και στον πολεμο του 40 οι κομμουνιστες απελευθερωσαν την ελλαδα.και μετα εκαναν το λαθος να παραδωσουν τα οπλα και την
εξουσια στους αγγλους. με τα γνωστα επακολουθα για την χωρα μας.
Ολα τα λεφτα τα σχολια της γαβροσντει γαι τους αντιπαλου μας...Και να σκεφτει κανεις οτι αυτοι οι ανθρωποι πληρωνονται για να γραφουν αυτες τις παπαριες..
Ειδικα για τη νιγηρια το <<αν δεν ειχε το μικελ θα ειχε τη χειροτερη μεσαια γραμμη του τουρνουα>> ηταν απιαστο...
Τωρα που εχουν το μικελ,εμεις εχουμε τη χειροτερη μεσαια γραμμη του τουρνουα...
Η Αργεντινή δεν έχει προπονητή!Ολα τα λεφτα τα σχολια της γαβροσντει γαι τους αντιπαλους μας..Σε ολους βρισκει τρωτα σημεια..Στην αργεντινη που δεν εχει,τουλαχιστον κοντρα σε μια ομαδα του επιπεδου μας,ζηταει απλα ρεβανς..
Και να σκεφτει κανεις οτι αυτοι οι ανθρωποι πληρωνονται για να γραφουν αυτες τις παπαριες..
Ειδικα για τη νιγηρια το <<αν δεν ειχε το μικελ θα ειχε τη χειροτερη μεσαια γραμμη του τουρνουα>> ηταν απιαστο...
Τωρα που εχουν το μικελ,εμεις εχουμε τη χειροτερη μεσαια γραμμη του τουρνουα...