Νέα

Πάμε Ελλαδάρα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 328K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Mε ποιόν τρόπο πιστεύετε ότι θα νικήσει και αύριο η εθνική το Λιχτενσταϊν ?

• Πάλι με αυτογκόλ

Ψήφοι: 26 12,3%
  • Θα χτυπήσει η μπάλα στον διαιτητή και θα μπει μέσα

Ψήφοι: 40 18,9%
  • Θα πάθουν δηλητηρίαση παίκτες του Λιχτενσταϊν

Ψήφοι: 48 22,6%
  • Θα πεθάνει ο προπονητής του Λιχτενσταϊν στον πάγκο

Ψήφοι: 38 17,9%
  • Με στραβοκλοτσιά ή κουτουλιά

Ψήφοι: 60 28,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    212

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
δεν ειναι τυχαιο που ο ρεχαγκελ πηρε σημερα 7 παικτες του Παναθηναικου..   ;)
για δουλειά στο εξωτερικό ψάχνουν.
μην ξανοίγεσαι και πολύ... πούτσος γαρ εγγύς.
τα χάλια μας στο μουνιάλ τα έχουμε δει.
τις ομάδες της ευρώπης τις ξέρει και η κουτσή μαρία.
ποιος θα πάει να κοντράρει μουνιαλικές ομάδες;

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
για δουλειά στο εξωτερικό ψάχνουν.
μην ξανοίγεσαι και πολύ... πούτσος γαρ εγγύς.
τα χάλια μας στο μουνιάλ τα έχουμε δει.
τις ομάδες της ευρώπης τις ξέρει και η κουτσή μαρία.
ποιος θα πάει να κοντράρει μουνιαλικές ομάδες;

Κοιτα τι ελεγε φιλε..

κι ομως ρε..

το κανε το ρημαδι το πλασε..

και πηγαμε μουντιαλ.απιστευτο.. :2funny: :2funny: :2funny:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ποιά γαλλία ρε μαλάκες;
ένας γάλλος τερματοφύλακας και 10 μαύροι μετανάστες έπαιζαν.......

όχι ρέ...πού τους είδες τους μαύρους?σήμερα δεν έπαιζαν ο πλατινί,ο σίξ,ο ζιρές,ο στοπυρά,ο ζοέλ μπάτς,ο ροστώ και ο αμορός? :rolleyes:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ποιά γαλλία ρε μαλάκες;
ένας γάλλος τερματοφύλακας και 10 μαύροι μετανάστες έπαιζαν.......
εμένα μου λες!!!!
ο τελευταίος των γάλλων είναι ο πλατινί.
εφαρμόζουν τακτική πουστρόπαππου... όλοι Γάλλοι.
και οι ολλανδοί τα ίδια χάλια έχουν.
όπως είπα και σε έναν φίλο μου που βλέπαμε τον αγώνα...
πέρασε η μεικτή κόσμου.
το φαινόμενο είναι γενικό... λίγες ομάδες είναι ατόφιες.
δεν μπορείς να κάνει τίποτα γι' αυτό.
απλά το δέχεσαι.

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
13
Πόντοι
6
εμένα από την άλλη μου την σπάνε οι μεγάλες ομάδες που έχουν τις ντίβες να παίζουν το πουλί τους και να κάνουν καριέρα στην τηλεόραση με τις διαφημίσεις.
χάρηκα πολύ με την Ρωσία στο ευρωπαϊκό ενώ τώρα η γαλλία δεν τραβάει μία....πολλές γκέλες με την μπάλα... αυτοματισμοί με τον αρνί ανύπαρκτοι, αδούλευτη ομάδα αφρικής
ρε πλακα μας κανετε? για ποια γαλλια μιλατε τωρα? δεν ειδατε το ολοφανερο χερι του μαυρου θεου? τετοιο γκολ ουτε ο μαραντονα το 86 δεν εβαλε! παρτε το χαμπαρι απο τοτε που σταματησε ο ζιζου, γαλλια δεν υπαρχει!!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ρε πλακα μας κανετε? για ποια γαλλια μιλατε τωρα? δεν ειδατε το ολοφανερο χερι του μαυρου θεου? τετοιο γκολ ουτε ο μαραντονα το 86 δεν εβαλε! παρτε το χαμπαρι απο τοτε που σταματησε ο ζιζου, γαλλια δεν υπαρχει!!
το είδα... εγώ την Ιρλανδία υποστήριζα με 1000...
αλλά τι να πεις;
στον φιλογάλλο πες τα αυτά, εγώ τα είδα και ξενέρωσα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τωρα το ειδα το γκολ τυπε
τι χερουκλα ηταν αυτη ρε
την χουφτωσε κανονικα
:2funny:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
αμ και αυτός μου φαίνεται ιταλικής καταγωγης είναι.
ααα είπα τέτοια μαλακία...
εν αγνοία μου έγινε μάστορα....
ακουγόταν ψιλοπούστικο και υπέθεσα ότι είναι Γάλλος

τωρα το ειδα το γκολ τυπε
τι χερουκλα ηταν αυτη ρε
την χουφτωσε κανονικα
μέσα έπρεπε να τον πάνε για σεξουαλική παρενόχληση. :2funny:

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
Μεγαλη ξεφτιλα με τον τροπο που προκριθηκε η Γαλλια και οι ιδιοι οι Γαλλοι γελανε με το σκανδαλο, αφου οχι μονο την στοπαρε με το χερι αλλα και την εστρωσε. Ηταν ολοφανερο χερι, που θα κρυφτει αυτος ο διαιτητης;;

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ρεεεε οι κοκκινομούνες είναι ψυχάρες.... δεν πτοούνται με μία μαλακία του διαιτητή
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
878
Πόντοι
96
Ειμαι περιεργος να ακουσω τι σκατα ειπαν οι Γαλλοι στη συνεντευξη τυπου??Με τι αρχιδια βγηκαν να μιλησουν μετα την πλακα που τους εκαναν οι Ιρλανδοι στον αγωνα και το μουφα γκολ που περασαν.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
τό σημερινό παιχνίδι απέδειξε τίς πραγματικές ικανότητες τής εθνικής καί τό πόσο μεγάλος είναι ο όττο
θά ηθελα νά κάνω παράθεση τίς μαλακίες πού έχουν γράψει πολλόί φίλοι  στό σαιτ γιά τόν όττο ,πού η μόνη κριτική πού  κάνω εγώ προσωπικά είναι η εμμονή του στόν χαριστέα..
όττο είσαι μοναδικός και αναντικατάστατος.
παρακαλώ πολύ νά μέ βοηθήσετε καί νά μού πείτε πόσοι προπονητές παγκοσμίως έχουν νά επιδείξουν τόσες νίκες καί ισοπαλίες σέ 100 παιχνίδια...
άς δοκιμάσουμε νά ξεφύγουμε από τήν ελληνική νηοτροπία τού μηδενισμου τών πάντων μπάς καί δούμε καμμιά άσπρη μέρα στήν ελλάδίτσα μας..
επίσης αυτή η οπαδοποίηση δηλαδή πόσοι παίχτες τού παναθηναικού καί πόσοι τής αεκ η τού ολυμπιακού παίζουν στήν εθνική ...εγώ προσωπικά τήν θεωρώ γελοία...
οι μεγάλες ομάδες καί κατεπέκταση οι μεγάλοι προπονητές καί παίχτες δείχνουν τίς δυνατοτητές τους στά κρίσιμα παιχνίδια όπως σήμερα η εθνική καί όχι μέ τό λουξομβούργο..
επίσης πολλοί πρέπει επιτέλους νά κατανοήσετε ότι η εθνική είναι μιά μικρομεσέα ομάδα καί μήν περιμένετε ΄θριάμβους καί νίκες συνεχώς...θά υπάρξουν καί κακά αποτελέσματα.
ο όττο θά κάνει καί λάθη καί παραλήψεις όπως όλοι οί μεγάλοι προπονητές ..αλλά σκεφτείτε πόσοι άλλοι μεγάλοι προπονητές έχουν κάνει μεγαλύτερα σφάλματα..καί μέ πολυ καλύτερους παίχτες..
ας μήν τά φορτωνουμε όλα  σχεδόν πάντα  ΜΟΝΟ στούς προπονητές όταν οί παίχτες δέν παίζουν έτσι δέν είναι??
εδώ στήν ελλάδα διώχνουμε επιτυχημένους προπονητές..έτσι όπως πάμε κανένας προπονητής δέν θά θέλει νάρθει στό ελλαδιστάν..
πόσοι από σάς φωνάζατε νά φύγει ο όττο εεε??
πρέπει νά ξεφύγετε πολλοί  από τό ελληνικό τουρλουμπούκι καί νά ΄βλέπετε τά πράματα ποιό ευρωπαικά καί νά κρίνετε τούσ προπονητές  συλογικά καί όχι από΄μερικά άτυχα αποτελέσματα..τά οποία θά υπάρξουν στήν συνέχεια..

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
ο γερμανός όντως πρέπει να την κάνει.Θα έπρεπε δηλ.να την έχει κάνει απο το 2006 απο την ομάδα,αλλά εν πάσει περιπτώσει ας φ'υγει μετά το πέρας αυτής της προκριματικής φάσης.Δεν είναι δυνατόν να μήν έχεις πάρει επιτελικό παίκτη σε ένα τόσο κρίσιμο μάτς απο τη στιγμή που σου λείπει ο καραγκούνης για τα κρατήματα μπάλας και το σκότωμα του χρόνου με τα φάουλ που παίρνει.Δεν είναι δυνατόν να παίζεις μόνο άμυνα και να έχεις 3 επιθετικούς μπροστά!Αυτά είναι αστεία και δείχνουν ότι ο γερμανός είναι γέρος και ανίκανος να βελτιώσει την υπάρχουσα ομάδα.Το μυαλό του δεν στροφάρει γρήγορα.Δεν είναι δυνατόν να μην παίζει σήμερα ο νίνης βασικός.Δεν χρειάζονταν 3 επιθετικοι και μάλιστα όλοι δυσκοίλιοι στο γκόλ.Είδατε τί έχασε ο αμανατίδης στο 1' λεπτό?Ο Σηφάκης καλός είναι,αλλά το πρόβλημα μας δεν είναι η άμυνα,αυτό πάει καλά,το πρόβλημα μας ειναι στη δημιουργία...εκεί πάσχουμε ολοφάνερα πιά εδώ και πάρα πολλά χρόνια.Και εχεις τη τύχη κ.γερμανέ ο νινάκος να σου είναι σε φόρμα...ΕΕΕΕΕΕ ΠΑΡΤΟΝ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!Τί έχεις να χάσεις ρε γερμανέ?μήπως δεν τρέχει,δεν μαρκάρει?Επειδή δηλαδή δεν έχει καλή κεφαλιά δεν πρέπει να παίζει?σε πειράζει τόσο πολύ που ξέρει μπάλλα κάτω?πάλι καλά που ξεκίνησες τον παπασταθόπουλο και τον μόρα και δεν βαλσάμωσες τον καψή με τον δέλλα.Έλεος!Δεν υπάρχει προπονητής ρεχάγκελ!Δεν έχει αρχίδια όποιος δε χρησιμοποιεί αυτούς που πρέπει να παίζουν είτε λόγω φρεσκάδας,είτε λόγω νιάτων,είτε λόγω ικανότητας!Τελεία και παύλα!Οποιος έχει ικανότητες και είναι σε φόρμα πρέπει να παίζει!Ο κυριάκος σας φταίει που έκανε ενα εξαιρετικό παιχνίδι για άλλη μιά φορά?κάποια στιγμή θα φάς ένα γκόλ,δεν έχουμε κάνει συμφωνία με το θεό να μη τρώμε ποτέ γκόλ!Μπροστά τί κάνουμε.....είναι τραγωδία αν σκεφτούμε ποιοί είναι τα χάφ και οι επιθετικοί μας πλην του καραγκούνη.Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια.Αν δεν ρισκάρεις στο ποδόσφαιρο,δε βελτιώνεις τίποτα,μένεις είτε στάσιμος είτε μειώνεις την υφιστάμενή σου θέση.Ας έρθει ένας νεώτερος προπονητής με φιλοδοξίες,γνώσεις παγκόσμιου ποδοσφαίρου,να του αρέσει πάνω απ'όλα η φαντασία στο παιχνίδι της ομάδας και όχι μόνο το να πετάω τη μπάλλα για χόρτα και να κρατάω το μηδέν πίσω.
ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα τής ελληνικής νηοτροπίας καί ελληνικου τουρλουμπουκιου....
σέ παρακαλώ πολύ μήν ξαναγράψεις κριτική διότι είσαι άσχετος καί ελληνάρας μέ τό συμπάθειο ,΄΄οπως άλλωστε η πλειοψηφία τών νεοελλήνων οπαδών.. σέ παρακαλώ πολύ μήν ασχοληθείς ξανά μέ τήν εθνική ελλάδος αλλά μέ τήν γαλλία καί τήν ιρλανδια.επιτρεψεμου αυτή την ειρωνεία..

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ευνοια 100% αλλα ηρθε η δικαιωση για τον χαμενο τελικο με τους μακαροναδες...

forest

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
67
Like
2.567
Πόντοι
10.225
Μπραβο στα παιδια,ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ,φοβερο το γηπεδο δεν το ΠΙΣΤΕΥΑ

iord