Και οι Γαλιδούλες ζορίζονται!
Η πλακα ειναι οτι το μεγκα τωρα ειχε επικεφαλιδα στο βιντεο..
ευχαριστουμε ΟΤΟ...
ενω τον ειχαν ξεσκισει.... ;)
τι ρουφιανοι ειναι αυτοι οι δημοσιογραφοι...
νοιωθουν ευλογημενοι τωρα!
Και οι Γαλιδούλες ζορίζονται!
ειναι τρομπεςΣτο Μega ειναι πολυ ξεφτιλισμενοι,τωρα κανουνε αφιερωματα στο Ρεχαγκελ και μεχρι χτες τον θαβανε μαζικα
Παράταση τύπε!γουσταρω να μεινουν εξω τυπε
αλλα δυσκολο
θα το βαλουν το τεμαχιο
παιζαν με 10 απο το 60 και με 9 στις καθυστερησειςΈξω η Ρωσία!
Οι άλλοι ετοιμάζουν cd πάλι!τι ρουφιανοι ειναι αυτοι οι δημοσιογραφοι...
νοιωθουν ευλογημενοι τωρα!
Το έβαλε η Γαλλία...παιζαν με 10 απο το 60 και με 9 στις καθυστερησεις
οι Γαλλοι καταφεραν και εχασαν και τωρα πανε στην παραταση
κόντραρε την μπάλα με το χέρι και μετά έκανε την ασσίστΑντε ρε Γαλλιαρα.
ETSI να δουμε και τον τζιμπριλ στο μουντιαλΑντε ρε Γαλλιαρα.
Ας βαλουν γκολ και με το πεος,αρκει να περασουν,ποιοι Ιρλανδοι τωρα...κόντραρε την μπάλα με το χέρι και μετά έκανε την ασσίστ
βλέπω σε διακατέχει ένα πνεύμα ευγενής άμιλλας.Ας βαλουν γκολ και με το πεος,αρκει να περασουν,ποιοι Ιρλανδοι τωρα...
Παραδεχομαι οτι εχω καψουρα με την Γαλλια απο το 82 και δεν αντεχω να μην την βλεπω στις μεγαλες διοργανωσεις,ασχετα αν εχουμε προπονητη για τον π...οβλέπω σε διακατέχει ένα πνεύμα ευγενής άμιλλας.
με αυτή τη λογική μόνο ο ολυμπιακός πρέπει να παίρνει πρωτάθλημα και η εθνική Βραζιλίας το μουνιάλ.
έλεος... έλεος έλεος έλεος
εμένα από την άλλη μου την σπάνε οι μεγάλες ομάδες που έχουν τις ντίβες να παίζουν το πουλί τους και να κάνουν καριέρα στην τηλεόραση με τις διαφημίσεις.Παραδεχομαι οτι εχω καψουρα με την Γαλλια απο το 82 και δεν αντεχω να μην την βλεπω στις μεγαλες διοργανωσεις,ασχετα αν εχουμε προπονητη για τον π...ο
Μεσα στην Ιρλανδια κατα διαστηματα παιξαμε μεγαλη μπαλα,σημερα αν και δεν το βλεπω μαλλον μας επιασε το συνδρομο των εντος,οπου συνηθιζουμε στις πατατες...εμένα από την άλλη μου την σπάνε οι μεγάλες ομάδες που έχουν τις ντίβες να παίζουν το πουλί τους και να κάνουν καριέρα στην τηλεόραση με τις διαφημίσεις.
χάρηκα πολύ με την Ρωσία στο ευρωπαϊκό ενώ τώρα η γαλλία δεν τραβάει μία....πολλές γκέλες με την μπάλα... αυτοματισμοί με τον αρνί ανύπαρκτοι, αδούλευτη ομάδα αφρικής
πέρασε η γαλλία...Μεσα στην Ιρλανδια κατα διαστηματα παιξαμε μεγαλη μπαλα,σημερα αν και δεν το βλεπω μαλλον μας επιασε το συνδρομο των εντος,οπου συνηθιζουμε στις πατατες...
ΟΥΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ!!Με τρομαξατε,ειχατε δεν ειχατε,τωρα μπορω να παω για υπνο ησυχος...πέρασε η γαλλία...
congratulations