You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παλιό φόρουμ - Best of!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stunt
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 74
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Καλά τι να θυμηθώ...Πρέπει να βγει κάποτε ένα CD bourdela.com gold...
Ρίχνω τώρα μια ματια και παθαίνω...
Ενοχος κωλομανίας
Η αγαμία στις μέρες μας
Που χύνετε;
Εχασα την παρθενιά μου με πόρνη
Μουντιάλ ή Μουνιάλ;
Θεικές μασχάλες...
Σαν τίτλοι από cult τσόντες...
Ρίχνω τώρα μια ματια και παθαίνω...
Ενοχος κωλομανίας
Η αγαμία στις μέρες μας
Που χύνετε;
Εχασα την παρθενιά μου με πόρνη
Μουντιάλ ή Μουνιάλ;
Θεικές μασχάλες...
Σαν τίτλοι από cult τσόντες...
no comments!!! εντυφω στο θεμα.... & μη πει κανεις οτι λεω τριχες, θα χ..τουμε!!!και ενα...για γερα ξυραφακια!
no comments!!! εντυφω στο θεμα.... & μη πει κανεις οτι λεω τριχες, θα χ..τουμε!!!
ελα ρε μαγκα, πες τοπο και ωρα και διαλεγω το οπλο!!!!
KARALIAKOURAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Καλα αυτο με το ξυρισμα εχει πολυ γελιο!
Παραθεση:"Εχω μαθει οτι η καλυτερη τεχνικη ειναι επαγγελματικη φαλτσετα, χωρις νερο και πολυ οινοπνευμα. Στα κανει μεταξενια.
Ας το δοκιμασει καποιος και ας μας πει εντυπωσεις..."
Παραθεση:"Εχω μαθει οτι η καλυτερη τεχνικη ειναι επαγγελματικη φαλτσετα, χωρις νερο και πολυ οινοπνευμα. Στα κανει μεταξενια.
Ας το δοκιμασει καποιος και ας μας πει εντυπωσεις..."
Κολωνακι. πλατεια. Ξυραφι!!!ελα ρε μαγκα, πες τοπο και ωρα και διαλεγω το οπλο!!!!
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.085
- Πόντοι
- 17.085
απ' το παλιό κι αυτό:
ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΧΡΩΜΑΤΑ!
Ρε παιδες,σημερα σκεφτομουν σαν τρελος,να πουμε ολη μερα-να τα παιδια μου λεγαν "ρε Κωστα,τι εχεις ρε-τι σκεφτεσαι?αφου οι μερες του σχολειου τελειωσαν ποια"και τετοια.....
Αλλα δεν τολμουσα να πω και πολλα,γιατι θα με εκραζαν...
Λοιπον,θυμαμαι μικρος,κατι αυτοκινιτακια που παιρναμε(τα hotwheels μωρε!)που τα βουτουσαμε σε νερο κι αλλαζαν χρωμα-τι ωραια πατεντα,ΓΑΜΑΤΗ βασικα..
Ειχες ενα αμαξακι πρασινο να πουμε,γουσταρες,αλλα το βαριοσουν καπου-καπου,αρα μπλοοοοοοοοπ το ριχνες στο νερο που βραζε η μαμα για τα μακαρονια και αυτο σου βγαινε μωβ ξερω γω και τα παιζες..Γαμω δεν ηταν?
Και λεω...ρε σεις,δεν θα ταν γαματο να παιζαν πουτανες,οπου αλλαζουν χρωματα εκει που τισ γαμας?
Να,εκει στην πιπα να γινοταν μαυρουλα που χει και τσιμπουκοχειλα,να σε φτιαξει,μετα στο μουνι κινεζουλα να ναι στενη-στενη,μετα ασπρουλα για να χει οραιο προσωπακι να τις σταξεις στα ουλα να πουμε,και στο τελος εσκιμωα που ναι εκτρωμα,για να τα μαζευεις να την κανεις τρεχωντας,μην μπαστακωνεσαι σαν τον μαλακα!
ΑΑΑΑχχχχ λετε να μας βοηθησει η ματτελ αν τους το προτειναμε?
Ρε παιδες,σημερα σκεφτομουν σαν τρελος,να πουμε ολη μερα-να τα παιδια μου λεγαν "ρε Κωστα,τι εχεις ρε-τι σκεφτεσαι?αφου οι μερες του σχολειου τελειωσαν ποια"και τετοια.....
Λοιπον,θυμαμαι μικρος,κατι αυτοκινιτακια που παιρναμε(τα hotwheels μωρε!)που τα βουτουσαμε σε νερο κι αλλαζαν χρωμα-τι ωραια πατεντα,ΓΑΜΑΤΗ βασικα..
Ειχες ενα αμαξακι πρασινο να πουμε,γουσταρες,αλλα το βαριοσουν καπου-καπου,αρα μπλοοοοοοοοπ το ριχνες στο νερο που βραζε η μαμα για τα μακαρονια και αυτο σου βγαινε μωβ ξερω γω και τα παιζες..Γαμω δεν ηταν?
Και λεω...ρε σεις,δεν θα ταν γαματο να παιζαν πουτανες,οπου αλλαζουν χρωματα εκει που τισ γαμας?
Να,εκει στην πιπα να γινοταν μαυρουλα που χει και τσιμπουκοχειλα,να σε φτιαξει,μετα στο μουνι κινεζουλα να ναι στενη-στενη,μετα ασπρουλα για να χει οραιο προσωπακι να τις σταξεις στα ουλα να πουμε,και στο τελος εσκιμωα που ναι εκτρωμα,για να τα μαζευεις να την κανεις τρεχωντας,μην μπαστακωνεσαι σαν τον μαλακα!
Μεγαλοφυεστατο!!!! Απιστευτης συλληψης ιδεα!!!!!! επαφιουμε τις ελπιδες μας στην επιστημη της Γεννετικης.... Εντυπωσιαστικα μιλαμε!!!!απ' το παλιό κι αυτό:
κι ενα απο το παρον φορουμ
Η σιωπη σου προς απαντηση ολων.
Αντε μπραβο για να μπαινουν τα πραγματα στη θεση τους.
xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Kανει μπαμ οτι ειναι παλιο!!χαχα
απ' το παλιό κι αυτό:
Ειχα μεγαλη συλλογη απο αυτα τα αυτοκινητακια!
Τι μου θυμησατε τωρα......Ειχα καμια 20 χρονια να τα δω!
Πηγα και τους εριξα μια ματια στην αποθηκη!
Χαζευω σημερα το παλιο φορουμ και ειπα να βαλω μερικα λινκ απο θεματα ιστορικα. Δεν εχει σημασια αν δεν εχει εικονες, οι κουβεντες που ανοιγαν ειναι τρομερες.
Οι παλιοι παρτε χαρτομαντηλα.
edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.
Οι παλιοι παρτε χαρτομαντηλα.
edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.
Το κωλοδαχτυλιασμα εχει απο παλια ιστορια
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 906
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 149
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 13